Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-igu-

39 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés szexibb dolog van a világon, mint egy fúrógéppel a falnak támaszkodó káromkodó férj látványa. Csak úgy egymagunkban álldogálni a falnál nem annyira izgalmas, így célszerű fúrni is egy kicsit. Egyrészt feleségünk újra belénk szeret, mert végre felkerül a polc, amiért…..
-igu- 2012.10.19 21:16:23
@protézisesh: megeloztel
Nos, egy kedves Nicole Perlroth nevű újságíró: írt egy elég durván lehúzó hangvételű cikket a Blackberry-kről, és hogy milyen szégyenteljes az, ha valakinek Blackberry-je van. http://www.nytimes.com/2012/10/16/technology/blackberry-becomes-a-source-of-shame-for-users.html A…..
Előre leszögezném, hogy ez a cikk az én véleményemet tükrözi.   A nemzetközi sajtóban bizony elég rossz híre van RIM-nek, nem akarok különösebben összeesküvés elméleteket gyártani, de azzal nem túlzok, hogy ha azt mondom, hogy boszorkányüldözés folyik Playbookunk…..
CouchSurfing házibuliba menni jó dolog. Ezt állapítottam meg, miután hazaértem az első budapesti fondü partyról. A szokásos kocsmákban szervezett CS találkozóknál azért jobb, mert a megjelent 15 ember sokkal jobban odafigyel egymásra. Finom ételeket főzhetünk és ehetünk meg…..
A nemrég moziba került Looper kapcsán nyakra-főre születnek a top időutazós-posztok. Már tudjuk, hogy minden idők legjobbja e témában a Vissza a jövőbe trilógia, szorosan nyomában kullog a Terminátor 1-2, és a 12 majom is kihagyhatatlan klasszikus. Itt most olyan időutazós…..
PlayBookBlog OS v2.1.0.1032 2012.10.04 07:43:00
Régóta ígérgeti a RIM az új, 2.1-es rendszerét, most mégis hirtelen tolták ki a nagyközönségnek - nem is nagyon hittük, hogy a tegnapi crackberry-s jóslat teljesül. Ezúttal azonban nem csak pletyka az új rendszer, mától letölthető az a kb. 350MB-os frissítőcsomag, amit már oly…..
Olyan régen jártunk már Ausztráliában, hogy úgy gondoltam, éppen itt az ideje. Ráadásul itt várt Szandra története is, aki merész volt, de bejött neki. Hogy miként, az kiderül a posztból! „Idén áprilisban érkeztem Ausztráliába turista vízummal, attól a vad ötlettől…..
Na most azt mindig is tudtuk, hogy Waterlooban elég szellős a gyár kapu ahonnan, ki-kihord ezt-azt a szél az éppen fejlesztés alatt álló készülékekről. Ezen gondolat meneten végig haladva jutunk el ehhez a néhány képhez amit itt lent láthattok Magyarországon elsőként…..
PlayBookBlog Playbook 3G+ 2012.09.04 12:20:20
Na, most kérem szépen az alábbi képeken egy LTE kapcsolat nélküli, de ugyanakkor 3G+ hálózati elemeket támogató Playbookot kaptak lencse végre a berlini IFA szakkiállításon. A képek tanúbizonysága szerint ez az eszköz a német Vodafone 3G+ hálózatához is tudott…..
-igu- 2012.09.04 13:32:05
A kedves fejlesztők örülhetnek a Playbook OS 2.1.0.840 beta verziója megjelent és le is lehet tölteni egy az alábbi linken talált ( https://developer.blackberry.com/devzone/register ) regisztrációs form kitöltése után. A következő környezetek kerültek…..
Megjelent az IM+ chat alkalmazás ingyenes verziója a Playbookra. Akik nem vásárolták meg a natív Playbook alkalmazást azok most ingyenesen hozzá juthatnak az IM+ ingyenes androidról portolt verziójához. Az én virtuális életemben a Facebook chat kiiktatta az összes egyéb chat…..
Helyi szokás szerint végtagjaikból kirángatott ínszalagokkal kötözték hátra a még élő iguánák mellső és hátsó lábait, napokig hagyták őket így agonizálni. A túlélőgyakorlaton résztvevő Apollo-asztronauták könyörületességből ölték meg őket. Meg éhségből. Erről…..
-igu- 2012.07.31 15:20:07
PlayBookBlog Compose Email 2012.04.26 11:07:00
A levélírás megkönnyítését szolgáló kis app-ot írt a PlayBook felhasználóknak Will Robertson. Ez a kis program igen jól tud összedolgozni a 2.0 ill. a későbbi rendszerek gyári levelezőkliensével. Nagyon egyszerű kis alkalmazás ez, de van pár olyan tulajdonsága, ami hasznossá…..
PlayBookBlog Videó chat 2012.04.20 07:49:00
A napokban IGU-val kipróbáltuk a PlayBook-on lévő videó chat-et. A wifi bekapcsolása után a menüből kiválasztva a videócsevegésre kattintunk. Ott meg kell adni a másik PlayBook  Pin-jét vagy a BlackBerry ID-jét. (egyértelmű, hogy csak PlayBook-kal rendelkezőkkel tudjuk ezt a…..
Úgy látszik, ma a nyereményjátékok napja van a CrackBerry-nél: új játékot hirdettek a PlayBook első születésnapja alkalmából. A már megszokott metódus - komment a poszt alá - elegendő, hogy esélyünk legyen megnyerni egy vadonatúj 16GB-os PlayBook-ot. A lehetőség vasárnapig…..
Ahogy azt megszokhattuk,megint nyereményjátékkal állt elő a CrackBerry (szeretjük őket ezért a hozzáállásért). Most éppen PlayBook kiegészítőket lehet nyerni a ShopCrackBerry kínálatából, $100 értékhatárig. A Blackberry Mini Keyboard még mindig nem fér bele sajnos...A poszt…..
Nem egészen két hónap eltelte után újabb nagyobb frissítést kapott a PlayBook operációs rendszere. Mindenféle előzetes bejelentés nélkül ma délutántól elérhető a PlayBook OS v2.0.1.358. A jelentősebb változások közt szerepel a böngésző teljesítményének javítása…..
Ahogy azt nyereményjátékunk kapcsán ígértük, az állvány rajzai szabadon letölthetők az alábbi linkről: rajzok .pdf formátumban. A rajzok bárki számára elérhetőek, módosíthatóak egyéni igény szerint. Köszönjük mindenkinek, akik velünk játszottak, és reméljük, a…..
Az egyik cimborám meglepett egy kellemes háttérképpel, ám azt a PlayBook nem jól jelenítette meg.Kicsit utána jártam, mi az oka annak, hogy a képnek csak egy aránylag kis részlete látszik, és az alábbiakra jutottam:Mint tudjuk, a PlayBook kijelzőjének felbontása 1024*600, az…..
Szeretem a hétvégéket.Ez a két nap az, amikor nem a PlayBook ébresztője veri ki az álmot a szememből kora hajnalban, akkor ébredek, amikor a szervezetem azt mondja, elég a pihenés.Ez az a két nap, amikor reggel otthon kávézom, ráadásul lehetőségem van elolvasni a híreket,…..
-igu- 2012.04.10 12:33:59
@Luy78: kicsit el vagyok havazva, szerintem az eredményhirdetés mellett lesznek a rajzok.
Manapság mértéktelenül akaszkodnak nyakunkba a hírek - ember legyen a talpán, aki ki tudja válogatni a saját érdeklődésének megfelelő információkat. Szerencsére jó néhány évvel ezelőtt megjelent az RSS, ami lehetővé teszi, hogy csak az adott csatornákon megjelenő hírek…..
Ilyen még nem volt a tabletek történelmében!A kanadai Bestbuy és a Future Shop eredményei azt mutatják, hogy az elmúlt héten a Playbook eladások megelőzték az iPad-éit!Valószínű, hogy nem csak az újonnan megjelent OS2 dobta meg a RIM táblagépének eladott darabszámát, hanem az…..
Végéhez közeledik a Crackberry születésnapi játéka: itt az utolsó alkalom, hogy a játékban résztvevők egy 16GB-os PlayBookkal és $100 értékű kiegészítővel legyenek gazdagabbak. A négy héten keresztül tartó játékban elég a cikk alá egy kommentet…..
Harmadik hetéhez érkezett a crackberry.com-on futó játék, amelyben hetente egy 16GB-os Playbook-ot, ill. 100$ értékben kiegészítőket sorsolnak ki a kommentelők között.A játékban való részvételhez elég a cikk alá egy kommentet beírni a regisztrált…..