Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fodraszrotterdam

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves szépülni vágyók! Örömmel tudatom, hogy Novembertōl Rotterdami címemen várom kedves vendégeimet elōre egyeztetett idōpont alapján! Egyedi esetekben továbbra is igényelhetō mobil fodrászati szolgáltatásom!                  …..
Tavasszal sokunkban felmerül, hogy sötét, téli hajszínünket világosabbra cserélnénk. A szakember azonban arra figyelmeztet: ha a hajunk egészségét és hosszát is meg akarjuk őrizni, ez nem megy egyik napról a másikra.Tévhit, hogyha a haj színénél világosabb festéket kenünk…..
Ideális hajszárítót találni nehéz feladat. Mik azok a funkciók, amiket érdemes ellenőriznünk vásárlás előtt? Teljesítmény A professzionális hajszárítók teljesítménye általában 1200 W és 2000 W közötti. Az 1400 W-1600 W-os gépek teljesítménye átlagosnak minősül,…..
Mindig rohanunk, akkor is, amikor jobban tennénk, ha néhány perccel többet áldoznánk aktuális foglalatosságunkra. Így van ez a lehető legalapvetōbb dologokkal is, mint például a hajszárítás. Neked is lehet klassz frizurád. Csak tarts be néhány szabályt! Ne legyen vizes!…..
Fodrász Rotterdamban Nőnap 2012.03.08 07:47:00
Minden hölgynek Boldog Nőnapot kívánok!Üdvözlettel: Hajniby DawnMiller HairStudio ..
Fodrász Rotterdamban Dauer 2012.03.05 22:02:00
Szerintem nem létezik olyan egyenes hajú nő, aki ne játszott volna már el a gondolattal, hogy bedaueroltassa a haját! Csak általában félünk... Félünk, hogy maradinak tituláltják- mert ha a dauer szóba kerül, azonnal a "nagymami" dauerra gondolunk- pedig korántsem merül ki…..
Az SLS szinte minden kereskedelmi forgalomban kapható samponban megtalálható! Ezalatt a baba illetve gyermek samponokat is kell értenünk! Miért hajsználják mégis? Olcsó, és kiválóan habzik. Lássuk csak mivel is mosunk hajat pontosan... Sodium Lauryl Sulfate (nátrium lauryl…..
A férfiak haja sűrűbb a nők hajánál, és a férfiak haja gyorsabban nő mint a nőké. A szőke hajúaknak sokkal több szál hajuk van, mint a barna vagy vörös hajúaknak. Az emberek mindössze 4 százalékának van vörös haja. A legtöbb vörös hajú az Egyesült Királyságban,…..
A tudósok szerint a haj olyan erős, mint az alumínium. A hajszálak képesek súlyuk 1/3-át jelentő nedvességet felszívni. A nedves haj félszer hosszabbra képes nyúlni. Egy átlagos copfnyi haj képes 99 embernyi súlyt megtartani. A sötétebb hajban magasabb a széntartalom, mint a…..
Nyáron és alvás közben gyorsabban nő a haj. A nők haja lassabban nő, mint a férfiaké, mivel a nők ösztrogén szintje jóval magasabb, mint a férfiaké. Ha a hajunkat soha nem vágnánk le, akkor átlagosan 107 cm hosszúra tudna nőni, mielőtt kihullna. A hajvágástól nem nő…..
Fodrász Rotterdamban Hajvasalás 2012.01.25 16:12:00
Vasalod a hajad? Száraz, töredezik? Sajnos ezt az állapotot igazából megszüntetni nem lehet. Hiszen a hajvasaló erősen károsítja a hajat, ugyanis szó szerint szétégeti a hajszálakat. A haj a folyamat során elveszíti nedvességtartalmát. Mivel a haj a víz hiánya miatt szárazzá,…..
   MI IS EZ PONTOSAN? Több éves munkám során, rengeteg kérdést kaptam már a kezelést illetōen, így idejét láttam annak, hogy most ismertessem válaszaimat a legáltalánosabbakra. Remélem sokaknak tudok segíteni a nagy döntés meghozalatában, a garantáltan káros…..
Fodrász Rotterdamban Rólam 2012.01.12 22:27:00
A fodrászat egy olyan dolog az életemben, ami mindig csak örömet okozott. Ha nehézség áll fent, azt nem problémaként, hanem kihívásként élem meg. A legnagyobb örömet az nyújtja, ha vendégem arcára mosolyt, elégedettséget csalok. Fodrászat iránti szenvedélyemet leginkább az…..
Fodrász Rotterdamban Kontakt 2012.01.10 22:48:00
M.Hajni m.: 06685133965  e.: fodrasz@mail.com    ..
Fodrász Rotterdamban Árlista 2012.01.10 21:05:00
Nōi hajvágás 15-25€  Férfi hajvágás 15€ Gyermek hajvágás* 10€ Ionizációs hajvasalás 10€ Melírozás 20-25€ Festés 25-30€ Szōkítés 35-40€ Színezés 15-20€ Alkalmi frizura 15-20€ Tartós hajegyenesítés…..
DEFINÍCIÓ: A HajRÉM Tünetei: hajunk elviselhetetlen, formátlan, kezelhetetlen, már már önállò akarattal rendelkezō lényként trònol fejünkön. Elõfordulása: bárhol a világban, leginkább olyan emberek fején, akik már huzamosabb ideje nem tettek látogatást a…..