Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyelv, ész

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok cikk foglalkozott a mai tesztben bemutatott két készülékkel, amelyeket nem szeretnék ismételni. Jelen cikket a kíváncsiság hívta életre, tudjátok az a fajta kíváncsiság, amire ha a tapasztaltabbak mondják előre a végeredményt, te akkor is magadnak akarod kitapasztalni, hogy hogy is volt…..
nyelv, ész 2020.12.15 19:06:29
@Retrofuturista hifista: A NAD egyik műszaki érdekessége, amit nem említesz, az a nagyjából az ellensúly alatt található, szilikonolajos, állítható csillapítás. Merevebb tűszár-felfüggesztés esetén erősebbre kell állítani a csillapítást. Szóval elvileg lehetett volna ugyanazzal a hangszedővel próbálkozni. Ha a szilikonolaj már hiányzott, besűrűsödött, akkor nem nyújtotta a valós teljesítményét.
Az OzAudioba, Gáborhoz elsősorban azért szeretek járni, mert a polca tele van olyan lemezzel, amit én kedvelek. Önös szempont, mondhatnánk, de hát mi nem az? Oké, akkor felsorolok még két érvet: a bemutató terem egy lakásban van, és Gábor minden további nélkül elfogadja a véleményem, még akkor is,…..
Nem tudom, ki mennyire figyeli a nemzetközi angol nyelvű zenei sajtót – én sem követem szorosan – de úgy tűnik, hogy óriásit szólt a Norman Fucking Rockwell! címre keresztelt album...
nyelv, ész 2019.09.17 18:07:51
@badwater: Rém gyenge, jellemtelen hozzászólás. Tartalomból és stílusból is elégtelen.
Szeretem olvasni ezt a blogot, ne rontsd el a szórakozásomat. Köszi
nyelv, ész 2019.09.17 19:12:03
@badwater: Nem a zenéről van szó, nem ismerem a lemezt és a művésznő korábbi munkásságát sem. Egy olyan bejegyzésnek a végén, amely elég részletesen és érzékletesen leírja, hogy miért tartja igen jónak az adott lemezt, belinkel több hasonló hangvételű, nem kezdőktől származó cikket, egy ilyen kurta, nyers, indoklás nélküli "vélemény" az az összes előtte szólót egyszerűen lehülyézi. Ilyenformán a trollkodás kategóriájába tartozik. Persze, ha ez volt a célod, akkor sikerült: beszoptuk :)
Innen indul a történet: http://hvg.hu/itthon/20120109_atv_helyreigazitas_tsakopoulos Röviden: a fenti cikk szerint az USA budapesti nagykövetsége helyreigazítást kért az ATV-től, mert szerintük félrefordították a hétfői interjút. Az ATV cáfolja a félrefordítást, és azt is,…..