Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pammacska

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi hétindító vérfrissítés érkezik a DÉMÁSZ munkatársaitól, akik betörtek egy lezárt tanyára, és ellopták külföldön élő naiv ügyfél villanyóráját. Mindenzt tették a hárommal korábbi tulajdonos 80-as években keletkezett tartozásai miatt: Külföldön dolgozom…..
Homárolvasólány tapasztalatai szerint a mávos pénztárosok nem feltétlenül viseltetnek jóindulattal az utazóközönséggel szemben. Például, ha látják, hogy rohanásban van, simán beetetik egy kéretlen diákjeggyel vagy azzal a szöveggel, hogy majd a kalauz ad pótjegyet: Azért…..
Péter nem egészen érti, mit tudtak benézni a T-Home-nál, amikor elhunyt édesanyja halotti bizonyítványával megszüntette összes előfizetését, de a központban csak a telefont bírták deaktiválni, a tévét és az internetet nem: Édesanyám tavaly novemberben sajnos elhunyt. Volt…..
pammacska 2013.02.26 14:36:23
@dstars: Hasonlóan jártunk mi is! Jan.7.én lemondtuk, februárban teljes számlát kaptunk.Írány az első T-home pont. Közölték a szerződés még él! Megmutattuk az elküldött emailt, a ügyintéző ezt rőgzitette és azt igérte küldik a korrigált számlát! Ez két hete volt..... várunk!( a befizetési határidő 02.26.)
„Feketelistát szeretnénk, igen, az afrikai országokban dúló terrorizmus miatt ugyanis nem ártana, ha felmérnénk, mekkora kockázatot jelentenek ránk az eddig sötétben bujkáló suvickosképűek" - mondta el Gyöngyösi Márton, kérdés nélkül. A Jobbik később pontosította…..
pammacska 2012.11.30 14:51:49
@kittrabi: JÓÓÓÓÓ !!!!
Egy napon belül másodszor cáfolta meg a magyar kormányt a nyilvánosság előtt Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselet-vezetője.Amikor Orbán emlékezetes facebook-videóüzenetében ("Ilyen áron nem kell megállapodás") gyakorlatilag megerősítette azt a…..
pammacska 2012.10.27 19:11:42
@drtotopimoly: Szerinted miért akarja magát az "alaptörvényt" is módositgatni örökre bebetonozni? (bocs a tegeződésér)
Komolyan azt hittem, rosszul hallok! Minden idők legflegmább kormányszóvivője ezt bírta mondani saját pici száján keresztül: "Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket, nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni."A…..
pammacska 2012.10.06 17:21:48
@gombosg: Sajnos szeretett kishazánkan nem a tudás megszerzése a cél,hanem az el butítás! Minnél ostobább, képzettlenebb a jövő nemzedéke annál több fiatalt lehet közmunkára fogni! Ezért nem kellenek okos,művelt fiatalok.....
Erik összezúzott csomagja miatt a kártérítés visszautasítása után újabb vizsgálatot kért a Postánál, majd rövidesen panaszt tett az NFH-nál is. Innentől már csak 2 hétbe telt, hogy visszahívják, és fizetnek: A Blog rendszeres olvasói talán emlékeznek még korábbi…..
pammacska 2012.09.24 16:00:04
Nóra nem érti, miért várja meg a Regio Játék, amíg valamelyik gyerek kiszúrja a szemét az azonnal széteső búgócsiga darabjaival. Ők első körben még visszavitték a selejtet, de amikor a következő is szétesett, hagyták az egészet. Édesapámék a REGIO játéknagykerben…..
Naiv ügyfél szerint az Aegon Biztosító számlázási rendszere is elpusztulóban van, mert minden negyedévben más összeget kellene befizetnie, amit hetekkel utána minden esetben jóváírással korrigálnak: Két lakás és egy összevont  (GFB+Casco) autóbiztosításom van az…..
Attila internetszolgáltatóját felvásárolta a UPC. Átállás utánlevélben értesítették, hogy ezentúl a legdrágább csomagot fizetheti, ami ellen tiltakozott, de egyelőre hiába: A Rubicom nevu magyar szolgaltatot (amelynek allitolag 80 ezer ugyfele volt) megvette a UPC 2012 majus 1-i…..
pammacska 2012.06.04 15:28:52
@eMJe: A Upc lapján megtalálod mit tartalmaznak a külömböző csomagok (net)Mi legalább 50szer telefonáltunk mire hoztak egy új modemet mert a régi rubikomos használhatattlan volt! Sajnos Őrbottyánban még nincs más alternatíva!
pammacska 2012.06.04 15:41:34
@eMJe: Kár hogy itt nem tudom a tel.számomat megadni elmondanám mit tegyél, mi már körbe futottuk az egészet. Aljas társaság a UPC.
Dubaj egyik vezető férfimagazinja a Fidesz frakcióvezetőjét szerepelteti legfrissebb számának címlapján. A Prestige magazin olvasói szavazatok és szakértői vélemények alapján választotta meg Lázár Jánost 2011 legleg férfijává. A frakcióvezető urat még nem tudtuk…..
Szomorú magáncsődről számol be egy csalódott szülő, aki 2 évvel ezelőtt fizetett be egy szalagavató-ballagás kombó videofelvételre, amiből aztán a második felét is csak könyörületből kapták meg a ki nem fizetett operatőrtől.„Bojler” Mikit sokan ismerhetik a…..
A Homár nem tud róla, hogy megcsinálták volna már a Nagy Felütési Szakácskönyvet, azazhogy milyen olcsó kötőanyagokkal bővíthetjük tetszés szerinti tömegűre adott termékünket, anélkül, hogy a vásárló ezt észrevenné. Ennek hiányában érthető, hogy elszaporodhattak a…..
pammacska 2012.01.10 14:40:15
@atpijkamo: Valóban vissza lehet menni a Varga pékségben,nem fogják átharapni a torkát a posztolónak!Én is reklamáltam már náluk (a környék legjobb péksége) és bőven kárpótoltak!