Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monddazigazatmar

0 bejegyzést írt és 7267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt még tovább olvasnál, súgok: semmiképpen se így! ;-) Régebben a szülők számára a legkínosabb téma, amiről a gyerekeikkel kellett (volna) beszélgetniük, a szex volt, a mai szülők azonban ennél jóval nagyobb problémával szembesülnek: hogyan beszélgessenek a gyermekükkel a…..
  Nemzeti klímavédelmi tervet fogadott el a kormány. Ez bizony már nagyon hiányzott a lelki üdvösségünkhöz, illetve opcionálisan az elkárhozásunkhoz. A nemzeti klímavédelmi tervet – születési nevén: nemzeti energia- és klímavédelmi stratégiát – maga Kovács Zoltán, Nemzetközi kommunikációért és…..
monddazigazatmar 2020.01.11 15:35:05
@math0: "hogy te, a 4 elemis fotelrozmár buzi, aki olyan kövér, hogy bele van gyógyulva a fotelba,"
Erre van valami bizonyítékod matyi? Vagy csak ugatsz mint egy elhízott korcs kutya?
Ideges vagy matyi? Nagyot puffant a kövér segged az ezer forintos kérdésnél matyi?

Ha valakiből ömlik a szar a blog.hu-n az te vagy. Olvasgasd vissza magad, ha van hozzá gusztusod.
Anyázol, ugatsz, az egyetlen érthetetlen dolog veled kapcsolatban, hogy még nem basztak pofán.

Elolvastam a baromságod. Hülyeség. Vágyvezérelt baromság. Ennyi.
"Majd lehet tárolni a napelem energiáját oszt majd jó lesz. ' Mert a matyi azt mondta. :D
Ha meg három napig esik, akkor megbaszod a sötétben a kurva anyád, ugye?
monddazigazatmar 2020.01.11 16:43:00
@math0: Én nem jöttem elő azzal, hogy ki sportosabb, te próbálod menteni a menthetőt. :D:D
Én azzal jöttem elő, hogy egy görbehátú zsírsertés vagy, ott vannak a képek, láthatja aki akarja.
Az, pedig, hogy a második kérdésnél leestél, mint egy darab szar, pedig bizonyítja, hogy mennyire okos vagy. Pottyantós matyi.

Mit érvelgessek atomenergia ügyben? Megmagyarázták már neked mások, hogy baromság amit mondasz. Hogy egy ország energiapolitikáját nem lehet arra alapozni, hogy "majd kitalálnak áramtárolókat" meg "majd olcsóbb lesz minden".
Felfogtad? Nem.
Mi a francért másznék fel oda? Mert a te valagadat felvitték? Kit érdekel? Egy görbehátú kövér buzi vagy. Ez tény. Ott a fénykép. Hogy felvittek valamikor valahova, az semmit nem számít.
monddazigazatmar 2020.01.11 16:48:24
@math0: Ne gyere már azzal, hogy hova másztál fel. Ha a te bojlertestedet felvitték, akkor az nem teljesítmény. :D
Potyimatyi.
Alapvetően nem érdekelt a legutóbbi kormányinfó, és ezen az sem tudott változtatni, hogy maga a miniszterelnök tartotta. Ugyanis Gulyás Gergelyt is egy kétszínű alaknak tartom, aki a saját politikai túlélése érdekében dolgozik, és nem azért, hogy bármiben is előretolja az ország szerepét. És most, a…..
monddazigazatmar 2020.01.10 14:21:02
@ZX: Ez a klotyópapír a ballibek szent grálja, ugye?
Imádjátok a klotyópapírt bazmeg.
Amikor meg a fajtád volt hatalmon, akkor bevezettétek a kórházi ágyhoz tartozó széfeket, hogy ott lehessen tárolni a klotyópapírt bazmeg.
Kb. amióta világ a világ a kórházban mindenki maga gondoskodott a saját tisztasági csomagjáról.
monddazigazatmar 2020.01.10 16:31:01
@vanRob: " kivéve ugye a fejlett nyugaton... " A fejlett nyugaton esetleg nem viszi haza a cigány a wc papírt meg a csaptelepet, ugye?
Esetleg azt kéne számonkérni ami itt van? Úgy bírom ezt a nyugattal dobálózást. Kispofám, a fejlett amerikában ott döglesz meg ahol vagy, ha nincs biztosításod. Meg ha van, akkor sem biztos hogy ellátnak akármelyik szinten, csak úgy, amit fizet a biztosítód.

"Akkor ha kórházba megyel, akkor ugye viszed magaddal a WC-papírt is?"
Igen, balfasz. Pont ahogy 10-20-30 éve. Meg fogkefét is, ha érdekel.

"Annyira rendbe rakta a komcsi cigány az egészségügyet, hogy csak az emúttízévben 3szor kellett közel 100 milliárd forinttal kihúzni az adósságaiból."
És ki húzta ki te ostoba??
Szidod az eü-t amikor minimálra vagy bejelentve, hőbörögsz, ha bevezetik, hogy aki nem fizet azt ne lássák el.
monddazigazatmar 2020.01.10 16:31:47
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Nem, anyád nyalja le.
Tegnap délután a Szépművészetiben a lencsefőzelék-mámor után új értelmet nyert a "szabad országban mindenki azt csinál, amit szabad" jelmondat. A gyerekkoromban afféle fanyalgós rendszerkritikaként megfogalmazott áthallásos kijelentést most értettem csak meg a maga teljességében. A tömeggel együtt…..
monddazigazatmar 2020.01.05 21:39:50
@Sir Galahad: "Aztán miért éppen ő legyen az a lakó, aki az utcán parkol, miért nem egy másik? Ez persze csak költői kérdés. Elviekben szerintem az ürgének igaza van: ha a többi lakónak jár, hogy ne az utcán parkoljon, akkor neki is. Ezt a problémát kellene megoldani."
Ember, bazmeg, gondolkozz már. Ha van 10 hely, és ott áll 10 autó, akkor a tizenegyedik jogosan áll meg a bejáratban?
Ha üres helyek lennének, akkor nyilván oda állt volna, nem? Ha mondjuk fel van festve a rendszám, vagy ilyesmi, és mondjuk az csak valami szokásjog alapján lenne, hogy ki hova áll. Ez egyébként teljesen teoretikus, nincs olyan társasházi mélygarázs, ami szabad préda lenne, és az állna oda, aki előbb hazaért. A közterületek ilyenek, a beállók, garázsok mind tulajdonosoké.
monddazigazatmar 2020.01.06 01:35:37
@Sir Galahad: Most tényleg, komolyan bazmeg, ha ő ott lakik akkor joga van elállni a bejáratot? Hogy a többi ne tudjon kimenni?
1. Ha a pakolóhelyek a lakóké akkor azért nem állhatja el. (ez biztos h így van)
2. Ha bárki bárhol megállhat, mert közös akkor beállhat az üres helyre. Ha nincs üres hely, akkor mégis milyen alapon akadályozza, hogy közlekedjenek a többiek?
monddazigazatmar 2020.01.06 15:09:05
@Sir Galahad:
"Szerintem az egy lényeges körülmény, hogy az új lakónak hogyan és miért nincs parkolóhelye."
Miért lenne lényeges? Ha fizetett érte, akkor jogosan akarna beállni a saját helyére. Minden más esetben ez van, így járt. Pont.
Ha te felszállsz a buszra és nincs ülőhely, mert mind foglalt akkor beleülsz valakinek az ölébe? Ha előtted megveszik az utolsó süteményt, akkor odamész és megeszed a más tányérjáról? Ha az utcában nincs parkolóhely, akkor az utca közepén állsz meg?
1998. szeptember 22-én dél-afrikai és botswanai csapatok lépték át Lesotho határát.A Lesothoi Királyság Dél-Afrikán belül, nagyjából egyharmad magyarországyni területen( ~30e km2 ) elhelyezkedő szuverén állam, amely 1966. október 4-én vált ki a Brit Nemzetközösségből. Lesotho élén a király áll, aki…..
monddazigazatmar 2020.01.05 22:06:38
@Guszty: Miért, mit vártál az öreg terroristától?
Jól elintézte a saját népét is a fehéreket is, meg úgy mindent amihez hozzányúlt.

"Külön pad volt fehéreknek, külön a feketéknek. Ez borzasztó" - Na, most már egy pad sincs, de legalább senki nem is akar ücsörögni mert lelövik.
2019-ben belevágtunk és csináltunk egy videókampányt azért, hogy bemutassunk három olyan fővárosi helyszínt, ahová régóta nagyon kellene kijelölt gyalogátkelő. Jártunk a Corvinus Egyetem mellett a Sóház utcában, a Rákóczi úton a Kazinczy és a Szentkirályi utca vonalában és az Örs vezér téren is. Az…..
monddazigazatmar 2020.01.05 11:46:15
@Európai téridő: Na, ez sikerült. Most már csak az előző mondatot kéne érthetőre varázsolni.
monddazigazatmar 2020.01.05 13:30:12
@Virág Algernon:
A 90 éves nagymamád a 20 mp zöldön sem fog átjutni.
Unalmas a szöveg a tömegközlekedésről. Akkor van értelme, amikor tömeg van.
Mondom a példát. A minap háromnegyed óra alatt nem jutottam ki a kerületből tömegközlekedve. 12 percet vártam a buszra, aztán tizenpárat a villamosra. Légvonalban nem volt 8 km. Mindkettő szinte üres volt. Tehát már így sem volt kihasználva egyik sem, ha sűrűbben járnak akkor még kevésbé. 8-10 ember a buszon többe kerül, és többet szennyez mintha mind kocsival menne. Nem lehet úgy járatot szervezni, hogy amikor az úri kedvem úgy hozza legyen busz.
És tudomásul kell venni, hogy városban laksz. Ha sétálóutcák meg madárcsicsergés kell, akkor el kell költözni falura, vagy kisvárosba. Ahol 2 millió ember akar közlekedni ott zsúfoltság lesz.
A sétálóutcákról meg külön van véleményem. A legnagyobb kibaszás az ott lakókkal, azért, hogy mások (turisták, bulizni akarók stb.) jól érezzék magukat. Laktam a belvárosban, amikor sétáló utcát csináltak előttünk mindenki utálta.
monddazigazatmar 2020.01.05 19:22:38
@Virág Algernon:
- "hanem jól szervezett rendszer."
Ami most van. Ennél jobbat nem is lehet kitalálni, de ez nem tetszik neked.
Az Őrsön minden irányból van balra kanyarodás. Magyarul nincs olyan pillanat, amikor a gyalogosok biztonságoasan mehetnének. Ahhoz az kéne, hogy beiktassanak egy fél perces szünetet a gyalogosoknak.
Ami igencsak kibaszás lenne velük, mert ha átlósan akarnak menni (metró-lakótelep/ikea/hév/trolimegálló) akkor egy kört biztos várhatnának egy átkelés után.
És mindig minden gyalogátkelőn van olyan, aki villogó zöldnél indul el - tehát piroson ér át, amikor már mennek az autók. Ezt még megfejeljük a 90 éves öreganyáddal.
Szóval összességében többet pöfögnének az autók, lassabban kelnének át a gyalogosok, és kevésbé lenne bizonságos.

- Nagyon nem értettél meg. TÖMEGközlekedés. Ahhoz tömeg kell. A 4-6 zsúfolt, kihasznált, nem is mondtam, hogy autóval kéne kiváltani. De Bp nem csak a belső 4 kerületből áll. Sőt a többség nem ott lakik. Ha a külvárosi járatokat úgy besűríted mint a 4-6, akkor lesz csak igazán szar levegő.
- 50-100-200 éve tényleg nem voltak autók. Volt helyettük széntüzelés, csatornázatlanság, lószar, gőzgépek, kosz. Londoni szmog 52-ben megvan?
- Én nem tudom hogy hol és mikor éltél, akivel én beszéltem mert megcsinálták az utcánkat sétálóra, az mindenki utálta. A környező lakosság az aki a legkevésbé ül ki teraszokra kávézni. Legalább is felénk elég ritka, soha egyik szomszédot sem láttam a ház előtti kávézóban.
De amikor nem jön ki hozzád a kőműves (csak dupla annyiért) meg a szerelő (csak dupla annyiért) amikor a törött lábú apádat 3 sarokról kell támogatni meg a 90 éves nagymamádat is, akkor elgondolkodsz, hogy milyen kurva jó, hogy mások kiülhetnek a teraszra...
Évente több ezer ügy kerül fel a szlovák városi hibabejelentőre. A pozsonyi ügymenetet teszteltük a „Levél a polgármesternek” oldalon...
hogyvolt Ray Donovan 6x10 - Babe 2019.01.22 13:00:00
Ray csapódik ki egy ablakon egy sötét sikátorban. Nem dobták, ő ugrott. Rad és Danny futnak utána az esőben, még rá is lőnek, de ő időben átmászik egy falon. Sam Winslow újabb prezentációt tart, kénytelen elővenni legmézesmázosabb énjét, mert a befektetők már nem hiszik a…..
monddazigazatmar 2019.03.08 23:43:43
Reckl Amál blogja Az én #metoo-m 2018.10.08 01:53:42
Azt írta az újság, hogy a #metoo mozgalom egy éve kezdődött. Ekkor mert Harvey Weinstein azóta bukott filmproducer egyik áldozata először a nyilvánosság előtt, névvel, arccal beszélni az őt ért szexuális támadásról. Számos áldozat jelentkezett még, erre korábban nem volt példa. Ahogy arra sem,…..
B1 BLOGCSALÁD Marslakó Felcsúton 2018.10.06 13:23:44
A Marslakó lesöpörte mindhárom bajszáról a morzsákat, megigazította a gallérjait, s úgy találta a tükörben, hogy rendben van. Közben az űrhajó kis zökkenéssel megállt és Marslakó elindult a kijárat felé, miközben egy recsegő hang a megafonból azt ismételgette: Felcsút, Felcsút állomás. Kérem…..
monddazigazatmar 2018.10.07 14:37:01
@Sir Bates dö Hól: Nem, ez ujdonság, hogy a kurvák sosem teszik le a lantot. Tehát azt állítod, hogy taga anyja 80 évesen is szopja a faszt pénzért? Nyilván jobban értesz hozzá mint én. Ha már máshoz nem, de a kurvákhoz eszerint igen.
Egyébként, logikailag azért csak megbuksz, hiszen a kurva nem bejelentett, adózó szolgáltató innentől kezdve az öregségi nyugdíj jár neki. Ha meg esetleg volt valamikor valami bejelentett munkája, akkor valamennyi nyugdíjra jogosult. Talán kérdezd meg tagát, hogy muterja főállasban szopta a faszt évtizedekig, vagy esetleg ez csak amolyan mellékes volt.

A sok eszedhez pedig annyit, hogy tényleg nem zavar, hogy a strabag mennyit keres egy-egy projecttel, mert nemzetközi? Bravó bazmeg. Tehát a sok eszed szerint az oké, hogy letesznek valakinek némi pénzt, és megnyerik a tendert, aztán mennyit kerestek? Ezzel semmi baj, hadd vigye.
monddazigazatmar 2018.10.07 15:58:25
@taga20: Nagyot sikerült alkotnod ismét.
monddazigazatmar 2018.10.07 16:12:47
@Sir Bates dö Hól: Te találsz a mondataidban bármi összefüggést, értelmet, vagy valami hasonlót?
"miért kötelező bejelentett munkát végezni?" MERT TÁRSADALOM BIZTOSÍTÁS. HA NEM FIZETED, AKKOR NEM JÁR A NYUGDÍJ. TE ENNYIRE NEM TUDSZ SEMMIT?
"nekem sem volt nagyon munkahelyem" EZT SIMÁN ELHISZEM. SŐT SEMMILYEN SEM.
"moon (csak 3 év 40 éves koromig), nem mindenki akarja terhelni a szociális rendszert... " ÉS SZERINTED AZ TERHELI A SZOCIÁLIS RENDSZERT AKI BEFIZET?
"te visszahoznád a KMK-t, ugye?.." NA, EZ MÉGIS HOGY A FASZBA JÖTT IDE?
"persze, hogy ismerem a kurvákat " NA, EZT IS ELHISZEM. ITT ILYEN SIKEREMBEREK OSZTJÁK AZ ESZET MINT TE, AKINEK ANNYI AZ ÉLETÜK HOGY PÉNZÉRT LESZOPJÁK ŐKET. BRAVÓ
-bár szívesebben használom a "dame sur la route" kifejezést, elegánsabb- AHAM. HÁT AZ NAGYON FONTOS, HOGY NE NEVÉN NEVEZD A DOLGOKAT, HANEM ELEGÁNSAN :D. TE SEM EGY SZERENCSÉTLEN GYÖKÉR VAGY AKI MAX PÉNZÉRT KAP PINÁT, HANEM HOMME A L'AFFUT...

És akkor válaszolok. Kivel vetem össze a strabagot? Bazmeg mindenkivel aki utat épít.
Kivel kéne? Autógyártókkal? Halászokkal? Kivel?
Melyik részét nem értetted? Egy magyar cég, ha megcsinál egy utat, akkor a fajtád ott hörög, hogy mennyit keresett rajta. Ha a strabag csinálja meg az utat, akkor a fajtád kussol mint a szar a fűben, ott semmi nem zavarja. Az bassza a csőröd, hogy ML-nek mennyit nőtt a vagyona, de hogy a strabag mennyit vitt ki az országból az valahogy még csak nem is érdekel. Miért? Hány cikket láttál arról, hogy a strabag (vagy a másik 10 útépítő cég) tulajdonosai, cégvezetésének milyen repülője, hajója vagy akármije van?
• Az ukrán viszállyal Orbán igazolni igyekszik hűségét a Kreml iránt, de a magyar szomszédságpolitika egyébként is pontosan mutatja a nacionalista magyar politika súlyos kockázatait  • A gazdaság előbb-utóbb benyújtja a számlát a populista kalandoroknak, de akkor jöhet csak az igazán nagy baj  •…..
  Volt egy rezsicsökkentés. Még a választások előtt. Mert, ha jobban megy az országnak, akkor jobban kell, hogy menjen az embereknek. Minden háztartásban, ahol gázzal fűtöttek, jóváírásra került 12.000 jó magyar forint a számlából. És jött az eszmélet. De hát kurva sokan vannak, akik fával,…..
monddazigazatmar 2018.10.05 23:43:01
@élhetetlen: Ja, az összes várárló szív. Mert mind az utcáról jönne be, ugye? Mert mind a híd alatt lakott.
Te barom, nem zavar, hogy három dolog vitte fel az árakat? Az alacsony kamat, hogy nem éri meg bankban tartani a pénzt, hogy felpörgött a airbnb meg az, hogy egy rakat külföldi vásárol ingatlant? Ez a három, nem az, hogy a nagycsalád, HA átmegy mindenféle ellenőrzéseken, akkor kaphat 10 millát. Ettől bazmeg nem drágulnának a 7. kerületi szobakonyhák, meg a 50 nm-es panelek.
Előbb mondtam, hogy nem magyarázom el, de tényleg nem fogom. Úgyis hülye vagy hozzá.
monddazigazatmar 2018.10.06 00:51:06
@élhetetlen: Te barom, ha azt mondják, hogy kapsz egy zsömlét a boltban legközelebb ingyen, akkor te elrohansz, és átveszed, vagy megvárod, amíg legközelebb arra jársz? Jaaaa, a pógi így írta, akkor nyilván rohanni kell a tüzépre átvenni mi?

Ki az a boldogtalan, aki bármit rádbíz? Hagyjál már, bazmeg, ezt senki nem hiszi el.
Láttad a drágulást? :D:D:D Meg a másik szemeddel közben a jegybanki alapkamatot is láttad? Mesélj, a lakások, amik biztos, hogy nem jók egy 3 gyerekes családnak, mondjuk 40-60 nm miért emelkedtek?
Az megvan, hogy a 2 gyerekes családok is laktak előtte valahol? Ami ugyanugy emelkedett, ha eladja, mert költözik? És az megvan, hogy a legtöbb bővít, nem vásárol? Gondolom nem, hiszen te a szemeddel látttad :D:D:
Figyelj. Te hülye vagy mint a faszom, az a helyzet. Okoskodsz, de tényleg bármit képtelen vagy átlátni. Menj a kurva anyádba. :D
monddazigazatmar 2018.10.06 10:00:51
@élhetetlen: "Nem érted, hogy csak arról van szó, hogy egy speciális, kijelölt, szerződött boltban kapod, ahova egyébként akár nem is mennél? "
Annyira speciális és ritka hely, mint a tüzép ugye? Ahova nem is mennél - kivéve, ha kell a fa. Mert az ritkán jön el hozzád. Annyira fájdalmasan hülye vagy, hogy beszarás. Ja, arról az eszközről, hogy telefon hallottál már? Odacsörögsz, és hozzák. AMikor kell. Ha abból 12 ezret a szomszéd fizet akkor is.

Te mindenféle hozzáértés, elképzelés nélkül csak mondod a baromságodat. Nehéz elképzelned, hogy a hétkeren kívül is van élet? Hogy az ország jelentős része nem társasházban lakik? Hogy ezek tudnak bővíteni?
Adó az airbnb-nek? Te hülye, épp arról volt szó, hogy az airbnb-től kellett lekérni az adatokat, mert szokás szerint senki nem adózott... De a te agyad szerint ha máshogy adóztatnak akkor jobban megéri a hosszútávú kiaadás. Lássuk csak. 50nm lakás kiadás mondjuk 100ezer havonta. Ugyanaz a lakás hétvégére 5-6 angolnak hétvégente 60 ezer. Nem sok a különbség, csak a két és félszerese. Nyilván az adózás számít...

Az ingatlan bazmeg nem sör. "De, drágulnak, mert egy nagy réteg nem engedhet meg magának többet, ergo megnő a kereslet ezekre." ::D:D:D:D Igen. A tömegek álltak eddig az utcán, most meg hirtelen kell nekik az 50nm szobakonyha. Mert unják a híd alatt mi?
"Hiába lett volna az alacsony kamat" ::D:D:D:D: Esküszöm, hogy nálad nagyobb barom nincs. Végül is csak ilen csipcsup szervezetek foglalkoznak a kamatrátával, mint minden ország nemzeti bankjai. Ezeknek nyilván valami más céljuk van, mint hogy a gazdaságot irányítsák. Nyilván ezért várja a tőzsde meg a fél világ remegve, hogy a nemzeti bankok milyen kamatdöntést hoztak. Te, közgázzseni, te.
Tudod mi van magas kamat esetén? Az ember beteszi a pénzét a bankba aztán van. Csökken a fogyasztás, csökken a tőzsde, csökkennek az ingatlanárak. Csökken minden. Alacsony kamatnál pedig nem éri meg a bankban tartani a pénzt, amikor a kezelési költség többe kerül mint amit kapsz rá. Nálunk évek óta tart ez. Na, ilyenkor van az, hogy az emberek nem spórolnak, hanem fogyasztanak.
"2018. augusztus 03.
A kiskereskedelmi forgalom az idei egész évben a tavalyit meghaladó ütemben, várhatóan 6,0 százalékot meghaladó mértékben nő"
Akinek meg több a pénze az vagy tőzsdézik
www.netfolio.hu/arfolyamok/index/bux_382
, vagy ingatlant vásárol. A bux 16 ról 36ra ment fel 2015 óta.
A lakásárak az elmúlt egy évben 24%ot mentek fel. Hol az anyádban jön ide a csok, ami már 3 éve lett bevezetve?

Tudod az van, hogy akármennyi bazmeget írok, még mindig értelmesebb, mint neked az összes modoros baromságod. Tulajdonképpen ha lefosom a képernyőt abban több az iq mint benned. Sötét hülye vagy, de legalább kitartó. Az egyetlen dolog amit eltaláltál a blogon az a neved. Egy élhetetlen darab szerencsétlen vagy.
Skandinávia borzalmas hely, rengeteget esik az eső, túrázni sem lehet normálisan, az iskola nem az életre nevel – és még sorolhatnánk. Soroljuk is, mármint nem mi, hanem Judit, aki korábban már írt egy elég nagy visszhangot kiváltó posztot Norvégiából. Ez az írása kicsit más…..
monddazigazatmar 2018.10.01 20:58:52
De azért ezt is megpróbálta „magyar érdekként” eladni. Ügyes...
monddazigazatmar 2018.09.25 13:18:11
@0dzsud0: Dehogy hagyom.
monddazigazatmar 2018.09.25 22:43:16
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Ballib Lózung # 145. Kutatásfejlesztés.
Remek. Oszt mesélj okoska, azokkal a néptömegekkel mi lesz, akik nem kutatásfejlesztenek, mint ahogy a világ 99%a nem kutatásfejleszt? Tudod, az emberiség nagy része nem kutató, és már az is eredmény neki, ha leérettségizik.
Mesélj a versenyképességről még. Ott van Jan a német, aki marha versenyképes, meg János a magyar aki marhára nem. Jan ugyanazon a gyártósoron dolgozik mint János, pont ugyanannyi audi motort rak össze 8 órában, négyszeres pénzért, mert ő versenyképes. Nagy bullshit az egész.
Ja, még annyit a nagy kutatásfejlesztéshez, hogy kb. annyit lehet elérni vele, hogy a kutatottfejlesztett akármit felvásárolja valami tőkeerős nagy multi.
Pont ugyanannyi esélye van a turulnak világmárkának lenni, mint a kutatásfejlesztéssel valami nagyot durrantani. Ha az a nyomorult turul nem lesz nike méretű, csak egy umbro, kappa vagy le soc akkor legalább már elmondhatnánk, hogy van egy valamennyire is ismert magyar termék.
Ja, a magyar oligarcha mondjuk fejlesztette a Keszthelyi kikötőt, meg felújított szállodákat. A strabag vezérigazgatója mit csinál a nyereségével?
monddazigazatmar 2018.09.27 09:05:51
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Ne legyünk összeszerelőüzem? Na, te fasz, akkor sorold te a magyar világmárkákat, amikből lehet akkorát innoválni.
Ugyanis jelen pillanatban, ha a kutatásfejlesztásed kikutatja a vízzel menő autót, akkor azt megveszi a bmw és továbbra is összeszerelhetsz.
TAlán nem kellett volna a hülye fajtádnak eladni minden magyar céget. Baszd meg a versenyképességedet, alapíts autógyárat, aztán versenyezz a bmw-vel.

Neked látom az sem tetszik, hogy a kínai áru meg az orosz áramlik. Akkor áruljunk mi gázt. Ja, nincs? Szar ügy. Akkor a kínaiak helyett műanyagot. Ja, az sincs. Akkor mégis mit, faszfej?
Mellesleg néhány ország a történelem folyamán igen jól élt abból, hogy útban voltak, és rajtuk áramlott minden.

Értem, tehát az idegenforgalom sem jó. Akkor meséld már el, hogy mégis mi a jó.
Mert a hülye fejed szerint legyártott buszok nem összeszerelőüzemi termékek?
Az a hatalmas innováció, hogy MAN től megveszik a motorokat, a ZF-től meg a váltót? Igen, persze abból jobb a dolog, hogy legalább az alváz meg a felépítmény saját gyártás.
Egyébként mi a faszról beszélsz, több száz buszt gyártanak itthon évente. Ja, és a buszgyártásnak is nyilván baromi jót tett, hogy eladták az ikaruszt, aminek volt mindene. Kezdhették a nyomorult buszgyártók a zöld mezőről. Credobusz megvan?

És hatalmas eszed van, hogy felhozod, hogy 150 évvel ezelőtt alapított gyárak hogy kezdték. Talán picit más volt a világ.

Az azért megvan, hogy a NIKE-től az adidasig, a versace-n át mindenki kínában meg bangladeshben varrat? Tahát a nikének jó a kínai gagyit matricázni, akkor akár a turulnak is jó lehet.
Ja, mivel erről sincs semmi fingod, a ruhaipar úgy működik, hogy megtervezed, aztán legyártatod. Olyan színben, olyan minőségben amiben kéred.
AZ már megint a kreatív fantáziád terméke, hogy felmatricázzák. Nem. Olyanra gyártják, amilyennek kéred. Ha annyira versenyképtelen lenne az itthoni gyártás, akkor miért varrat a DG, Armani meg Gucci Nyíregyházán?
Ja, erről sincs fogalmad, ugye?

Összegezve: Hülye vagy mint a föld. Fingod nincs, hogy mi megy, hogy hány buszgyártó van, hogy hány autóipari beszállító van, hogy hány varroda van az országban.
És azon túl, hogy se a helyzettel nem vagy tisztában se azzal, hogy mit kéne tenni, de az nem zavar abban, hogy nyomasd a hatalmas baromságodat a kutatásfejlesztésről, meg beleszarj néha egy-két trendi szót, mint innováció, meg versenyképesség. Az egész tudományod kb. annyi, mint ha odamennél a beteghez, látatlanban elmondod, hogy hülye az orvosa és az a megoldás, hogy gyógyuljon meg. Pff.
JogÁsz Sajtószabadosság 2018.09.24 19:40:03
Lassan egy hete hibát hibára, botrányt botrányra halmoz a magyar sajtó jó része, politikai oldaltól, meggyőződéstől, pártállástól szinte függetlenül. Mintha mindannyian elfelejtették volna, hogy a médiának, mint „negyedik hatalmi ágnak” nem az a feladata, hogy a harmadik, azaz a bíróság helyébe…..
Nem ez a kérdés tartja lázban a nyilvánosságot, bár három napig beszédtéma volt. Túl vagyunk rajta, és a neves rádiós eltávolításának van tanulsága. Bolgár György a Magyar Rádió hírszerkesztőségében tanulta ki az újságírás csínját-bínját. Anyaintézményét néhány évig az Egyesült Államokból…..
Orbán már Nagy-Britannia fogadatlan prókátora is: több tiszteletet az angoloknak - puffogtatja semmitmondó frázisait. Mindeközben nagyon figyel, hogy megtudja: milyen feltételek között vezetheti ki Magyarországot az EU-ból...
monddazigazatmar 2018.09.25 22:54:00
@Sir Bates dö Hól: Fogadd be őket, ha annyira szolidáris vagy, baszod.
Nem gondolod, hogy a társadalomnak igaza van, hogy nem akar kibaszott szaros hugyos alkoholistákat kerülgetni minden sarkon?
Vagy azt hogy jogosan van tele a fasza mindenkinek, hogy aki már évek óta nem fizet semmit az milyen alapon lakik szociális lakásban?
monddazigazatmar 2018.09.26 10:37:57
@Larrikin: Mesélj, hallgatlak. Nem fizetünk be az unióba, vagy mi a bánat? Ne gyerek a kohéziós alappal, meg a tereléssel.
Befizetünk X összeget, meghatározott dolgokra, meghatározott régiókban lehívhatunk 3X összeget. Kivéve, ha veszélyben a demokrácia, a fékek ellensúlyok, a szent civilek, a migráncsok, a zsidók, a cigányok meg a libák boldogsága. Akkor jön a fenyegetés, hogy nem lesz pénz. Ennek te tapsikolsz. Mi van azzal az X-összeggel amit befizetünk? Azt akkor is be kell? Miért? Mert úgy van a szerződés?
monddazigazatmar 2018.09.26 10:43:39
@Sir Bates dö Hól: Ja, értem, tehát te még nem voltál krízishelyzetben. Én már voltam. Többször is. Na, ilyenkor mi van, baszod? Sőt, rajtad kívül mindenki volt már.

Az a kurva nagy különbség, hogy van aki nekiáll piálni, elissza mindenét, aztán alszik az utcán mint az állat. Meg van aki megrázza magát, és megoldja a krízishelyzetet, és újrakezdi. Mint egy ember. Mert feladni a legkönnyebb.
És a drága hajlékonyaid vajon honnan másztak elő? Mert nem az utcán születtek. Hanem miután hosszú évekig rettegésben tartották a családot, az asszony nagy nehezen kibaszta őket otthonról. Sirasd csak őket. Vagy mondok jobbat, legyél szopófantom, és tedd boldoggá mind.
Most tényleg, kit kell lefizetni, és miért nem érdekel ez senkit?! Van egy dolog, ami nagyon-nagyon böki a csőrömet, és nem tudok szó nélkül elmenni mellette: a zöld rendszámos csalók. Nagyon sokan művelik ezt pofátlanul, batár nagy terepjárókkal, vannak viszont, akik nem feltűnősködnek és "csak"…..
monddazigazatmar 2018.09.24 19:12:26
@dukeekud: A világ meg téged szar le.
Az állatkerti belépő ügyében készített posztban utaltunk rá, hogy vannak személyes élményeink Budapestről. Ezekről írunk most, melyek megmutatják, hogy milyen értelmezési lehetőségei vannak az esetnek. ..
Mari néni fáradtan kelt fel reggel. Tegnap volt hetven éves, és a párjával Pista bácsival ezt egy kicsit megünnepelték. Nem szokott hozzá a két öreg a dáridóhoz, de nem is nagyon rúgtak ki a hámból. Egy kis csirkelábból főzött pörkölt, magas a vérnyomás, meg nem szabad terhelni a gyomrot éjszakára,…..
monddazigazatmar 2018.06.08 12:24:51
@abcdefghijklmm: Te hülye ökör.
Lőrinc barát megvette a konzum zrt egy részét. Ez a vagyona. A papír árfolyama pedig 11 forintról (2015) felment 3700 ra.
Szóval, ha Lőrinc barát vett egy milliárdért akkor az most 370 milliárdot ér elvileg. Gyakorlatilag meg nem is tudná eladni.
Ezt mindet beteheted az eü-be, okoska.
monddazigazatmar 2018.06.08 12:27:52
@Figyel Castro: Tedd ki, a befizetésedről a papírodat bárhol.
Ne kezdj el pofázni, hogy a bérpapírod így meg úgy. A bérpapírodon az van, hogy levonták a nyugdíjjárulékot, AMINEK egy része ment a manyupba.
Akkor befogod a pofád arról, hogy te befizettél bármit is, meg öngondoskodtál. Közben nagyanyád nyugdíját meg az állam hitelből fizette baszod, az nem zavart?
monddazigazatmar 2018.06.08 14:40:52
@Figyel Castro: Persze, persze, álmaitokban tele vagytok hatalmas befizetőkkel. Meg mindannyian befizettetek. Kamu.

Baszod, a levont nyugdíjjárulék egy részét tették a manyupba. Senki semmit nem fizetett bele.
A nyugdíjakat fizették hitelből, ezekhez meg nem lehetett nyúlni évtizedekig. Okos megoldás ugye?
Ha neked kell az élethez havi százezer, és a fizetésed százezer, akkor azt csinálod, hogy 10et elteszel a bankba 2%on, a hiányzó tizet meg felveszed a cofidistől 10%on? okos megoldás?
Vigyázat, álhír! Avagy: bemutatjuk, hogyan működik a kormányzati álhír-propaganda. Ezekkel a trükkökkel hitetik el a propaganda fogyasztóival, hogy az alternatív valóság létezik. ..
Mégis mi a fenét akar Orbán a környező országokban? Befolyást szerezni? Vagy ő csak egy szimpla végrehajtó? Szöget ütött valakinek már (rajtam kívül) a fejében az a kérdés, hogy Orbán miért sündöröghet annyit a kelet-, délkelet-európai országok körül. Nekem erre is van elképzelésem! De mielőtt egy…..
monddazigazatmar 2018.06.07 16:57:21
@Kataj: "Az a "pár tüntető" meg épp kétszer annyi volt a kétharmadra elcsalt "választás" után, mint a birkamenet összecsalt "tömege"."
Aham ja.
i2.wp.com/elsoleutes.hu/wp-content/uploads/2018/03/bekemenet_szekelyhidibalazs-e1521549272947.jpg?w=1900
Szelestey Lajos külpolitikai összefoglalója. ..
monddazigazatmar 2018.06.06 15:46:35
@Fülig José: "magyarázd már el mi a f@sz köze van a zsebducénak a munkaerő-hiányhoz? mer' én ostoba úgy gondolom, a piac árazza a tevékenységet. "
Hát tudod, el is lehet kergetni a multikat, beszántani az audit, szétbaszni a kisvállalkozásokat, és akkor lesz megint 10% munkanélküliség mint a cocikáid alatt...
monddazigazatmar 2018.06.06 15:51:26
@Fülig José: Tudod nyomoronc, én ideszóltam 11:35 kor utoljára kajaidőben, aztán dolgoztam, és most van 16:00. Aztán megyek is tovább DOLGOZNI. Nem itt baszom az anyám, mint te, aztán sírok hogy rossz nekem..
Próbáld ki, hátha találsz valami munkát amire alkalmas vagy.
monddazigazatmar 2018.06.06 22:08:45
@illiberalisberlo:
Te is valami igazi kretén lehetsz.
Egy igazi szánalomkupac
NemGogol Tüntike 2018.04.24 12:57:48
"Gyalázkodásba és nevetségességbe torkollott Sorosék tüntikéje." (Origo) Na, so. Olyan tündi-bündi tüntike. Marhaság. Most, hogy a disznófejű Nagyurat gyakorlatilag kiebrudalták Budapestről, még inkább nevetségessé vált az egész Origo szerkesztőségi – vagy diszpécserközponti – gárdája. Egy rövidke…..
monddazigazatmar 2018.04.25 14:34:51
@citrix: Ezt írtad:
"Ha a fővárosban akkorát nyert a fidesz mint ide Lacháza akkor miért foglalkozik vele olyan intenzíven Orbán?"
TEHÁT, ÁRULD EL, HOGY MIBEN NYILVÁNUL MEG, HOGY ORBÁN ANNYIRA INTENZÍVEN FOGLALKOZIK BP-VEL. HOGYAN? Csinált valamit? Megálmodtad, hogy Orbán intenzíven ezzel foglalkozik, vagy mégis honnan jött az okosságod.
monddazigazatmar 2018.04.25 14:35:51
@Fülig José: Hát apám, jobban mint Gáborka alatt, az kurvaélet.
monddazigazatmar 2018.04.25 21:57:42
@citrix: Értem. Tehát kitalálsz valami baromságot, aztán magyarázza meg neked mindenki, hogy az miért van úgy, ahogy te kitaláltad