Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luzercica

0 bejegyzést írt és 470 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na. Hát ha engem valamivel jól fel lehet pipásítani, akkor az a zsidózás, cigányozás, buzizás.... És nem azért tudok feldühödni, mert személyesen érintett vagyok (bár az első kettőről ki tudja, a családfámat csak üknagymamáig tudom visszavezetni), hanem mert a butaság az, ami…..
Luzercica 2012.12.02 11:11:07
@sivatagi n.: Senki sem születik úgy, hogy utálja a zsidókat vagy a cigányokat. Csak gyerekként a szülei és a környezete belé sulykolja. Amit gyerekkorából hoz magával az ember, azt már nagyon nehéz elhagyni felnőttként. Általában nem is sikerül. Intelligencia és tanulás kérdése, hogy mit adunk át a vérünknek, aki majd továbbviszi a mi elveinket.
Ami a parlamentben történt, Magyarország szégyene 2012-ben.
Luzercica 2012.12.02 11:26:45
@genius loci: Próbálok észhez térni és többször elolvasni a hozzászólásodat.
Advent első vasárnapja van. Szívünk-lelkünk várakozik Jézus megszületésére.
Testimese Irodában 2019.11.28 10:08:00
Ha nincs jobb helyszín az iroda is megteszi. Nem visszük túlzásba, hetente egyszer használjuk csak az irodáját, hisz a kisváros központjában van, elég nagy a lebukásveszély. Este hét után már elcsendesedtek a környező irodák, egy csörgés, és már nyitja is a bejárati ajtót. Világítást nem kapcsol,…..
Luzercica 2012.11.30 06:23:36
@LET FREEDOM RING WITH A SHOTGUN BLAAAAAAAAAAAAAAST: Egri János!
A randihelyszín szerintem egy klassz étterem vagy a Margitsziget.
Ezt én máshogy nevezném.
„Ne vesszünk el a részletekben” – intette a bíróságot az orvosszakértő az ezúttal túlfűtött tárgyalóteremben, bár éppen a tatárszentgyörgyi helyszínelést rontotta el majdnem végzetesen a rendőrség. Igazságügyi orvosszakértőket hallgatott meg a bíróság. - Stépán…..
Luzercica 2012.10.18 13:42:27
@ügyfélszolgálatos: Nagyon kevés ma az olyan ember, aki a véleményét így le meri írni. Ölni bűn, nemcsak a Biblia szerint. Fajra, nemre, vallásra való tekintet nélkül.
Egyetértek veled.
Kilencvenhat évesen nemzett gyereket egy indiai nyugdíjas, megdöntve ezzel a saját rekordját. Most eláruljuk, hogy a szerencsés férfi szerint mi a hosszú aktivitás titka. A kilencvenhat éves Ramjeet Raghav és felesége, a feleannyi idős Shakuntala nemrég ünnepelték második…..
Amikor a Viasat3 a két évadot megélt Négy esküvő után szeptemberben útjára indította a Fátlyat rá! című esküvős műsort, nem tudtam másra gondolni, mint hogy a csatorna mélyen titkolt stratégiai partnere bizonyára a KDNP.  A nagy magyar valóság ugyanis az, hogy évről…..
Luzercica 2012.10.16 13:30:31
@juhaszvik: Szerintem meg az a baj, hogy a leggyönyörűbb családi eseményből valaki - pusztán a pénz és a kétes népszerűség miatt - Győzikesót képes csinálni.
Luzercica 2012.10.16 13:34:36
@neccharisnyás útonálló: Naná! Még alsó állásban is!
Kár, hogy nem tudom, fiú vagy-e vagy lány.
Mert a ruhán már most elkezdhetnénk vitatkozni. Olyan sliccelt, szexis tűzpirosban szeretnék, amiből kilátszik a fekete csipkeharisnyám és a csipkemelltartóm. Más nem, mert nincs is.
Manhattan az utolsó négyzetméterig beépült drága lakásokat kínáló toronyházakkal. A város más kerületei jelentős lemaradásban vannak e téren, de egy készülő óriásprojekttel Brooklyn valamelyest felzárkózhat. Greenpoint Brooklyn legészakibb városnegyede. A nagyrészt…..
Luzercica 2012.10.16 09:14:32
@d'oh: Igazad van, rosszul fejeztem ki magam.
Bár láthatnánk már megvalósult látványterveket - hasonlót, mint New Yorkban - a VIII. kerületben is.
Egyébként mi mit csinálunk, mikor elkészül egy látványterv? Megtapossuk, Dunába dobjuk?
Luzercica 2012.10.16 09:45:06
@d'oh: Vajon mivel tudták az ottlakókat rávenni a kiköltözésre? Talán azzal, hogy ha elkészülnek a luxuslakások, visszaköltözhetnek?
Addig meg gyűjtögessék rá a dollárt?
Luzercica 2012.10.16 13:19:41
@ogreblog: Ha valóban dokkok és raktárak vannak a parton, akkor az üzletet maximum a patkányok ronthatják.
Stohl András lassan az összes zaftos részt elspoilerezi a Szalai Viviennel közösen megírt börtönnaplójából, a Magyar börtönpokolból: ma például a Blikkben olvashatjuk el, hogyan kapott majdnem fogkefevégből reszelt péniszgolyót és vazelines tuningszurit a pöcsébe a kedves…..
Luzercica 2012.10.16 12:18:50
@K.Tomoceusz: Azt hittem, csak én lepődtem meg a könyvre helyezésen, így nem is mertem volna megemlíteni sem. Valahogy a könyv szócska nem idevaló.
Bár remélem, Dosztojevszkijt (Bűn és bűnhődés) használnak alátétnek. Minimum.
Egy kutyus megmentette két társát, akik egy csónakban ragadtak a folyó közepén. A hős kutyus nem sokat morfondírozott, mikor észrevette, hogy két társa egy csónakban rekedt a semmi közepén. Az eb odaúszott a kétségbeesetten vonyító négylábúakhoz, és a csónakhoz erősített…..
Luzercica 2012.10.15 13:18:33
vérnyúl Csak szólok... 2012.10.11 08:51:39
Luzercica 2012.10.12 13:52:20
@mrbloodbunny: Akkor kénytelen leszek spórolni és gyűjtögetni.
És venni egy damaszt zsebkendőt, amivel az izzadtságot le tudom a homlokodról törölni.
Annyira belejöttünk a(z idegen nyelvű) karriertervezésről szóló bejegyzések írásába, hogy most külön posztot szentelünk az állásinterjúk egy különleges fajának. (Bár az alábbiak egy része természetesen a "normális" állásinterjúra is vonatkozik.) Egy állásinterjúhoz ma…..
Luzercica 2012.09.25 00:12:02
@lingwing: Természetesen nem!!! Kapott valamilyen bonyolult kódot, azon kellett bejelentkeznie és 5 percen belül elkezdeni a gépelést. És az interjú után egy-két nappal kellett, mert adtak időt a felkészülésre......Hiába perfekt gépíró valaki, ha más nyelven kell és nagyon gyorsan, könnyen hibázik. Éppen hogy elértem a kívánt leütésszámot, de az már nem számított, mert felvették. Nem tudom, milyen állásra jelentkezett, hogy ennyire fontos volt a gyorsaság.
Egy nagyon fontos dologról kevés szó esik az új választási törvény kapcsán: vajon ki fog előre regisztrálni? Én tartok tőle, hogy nem csak a politikai elemzők által várt pár százezer ember esik ki a választásokból, sokkal inkább milliók. Fogalmazzunk úgy: nagyon kevés ember…..
Luzercica 2012.09.19 13:08:29
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt): Én megtenném regisztráció nélkül is, de aki igazán vesztes lesz, az a legszegényebb réteg és regisztrációban tudatlan nagyanyáink.
Christian Louboutin világhíres francia cipőtervező, akinek piros talpú, jellemzően fényűző tűsarkú lábbeli-csodái nem hiányozhatnak sem a világ divat-metropoliszainak kifutóiról, sem pedig a megjelenésükre sokat adó, vastag pénztárcával, vagy legalábbis gazdag férjjel…..
"Az elmúlt napokban rengeteget hallhattunk a családon belüli erőszakról. Olvashattunk, beszélhettünk a méltatlan „vitáról“, amely a Parlamentben zajlott. Megtapasztalhattuk mindazt a dühöt, haragot, amit a téma felszínre hozott az emberekből. Pro és kontra. Aztán azon kezdtem…..
Luzercica 2012.09.16 10:14:17
@gonoszboszi: Egy szerető anya nem gondolkodik ilyen helyzetben a választáson. A gyerekeit menti és nem évek múltán, hanem az első ilyen eset után. Kivéve, ha elvakultan szerelmes abba a férfiba, és őt választja. Ez az én értékrendem szerint elfogadhatatlan.
Örülök, hogy te is hasonlóan gondolod.
Luzercica 2012.09.16 10:27:47
@ekszvájzed: A szülőnek. Neki mindenre van joga. Főként arra, hogy a gyermekét ne hagyja bántalmazni.
Luzercica 2012.09.16 13:02:10
@Foxtrotty: A sztori akár igaz is lehet, mert én láttam ilyet a saját szememmel, kisgyermekként. És már akkor fel voltam háborodva, hogy az anya a sarokban végignézte (igaz, sírva), hogy a 7 éves fiát az apa csatos szíjjal üti-veri. A gyerek nyüszített a félelemtől és sikított a fájdalomtól. Csak az tudja ezt átélni, aki látott már ilyet. A borzalmas, sosem feledhető kifejezések semmitmondóak erre. De a lényeg, hogy az anya ezt hagyta. Meg lehet magyarázni, hogy félelemből, szerelemből, a gyerek iránti féltésből...stb., de nem nem lehet elfogadni. Soha, semmilyen körülmények között.
„A húgommal annyira rettegtünk, hogy éjszakánként kezdtünk bezárkózni a szobánkba. Sosem felejtem el, amikor tizenegy éves voltam... a húgom meg kilenc. Az ágy alatt bújtunk el, miközben az apám az ajtón dörömbölt. Soha életemben nem féltem ennyire. Aztán hirtelen betörte az…..
Luzercica 2012.09.14 10:45:17
@Medgar:
Akkor téged duplán vertek. A verbális bántalmazás is bántalmazás, és ugyanolyan mély nyomokat hagy a gyermekben, mint a csatos szíjjal verés.
Az erőszak nem menthető fel semmilyen körülmények között, és semmilyen összehasonlítás hatására.
Az én értékrendem szerint.
Luzercica 2012.09.14 10:57:55
@Medgar: A csatos szíjjról én beszéltem. Szerencsés vagy, hogy a nyaklevest kimondottan élvezettel fogadtad.
Az élet pedig nem az erőszakról szól.
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
Luzercica 2012.09.13 11:13:07
@kovi1970: Te mennyit szánnál neki, ami még számodra elfogadható? 300 eFt-ot? A magyar átlagkereset bruttó 200 eFt körül van. Aki 20 eFt-os munkanélküli segélyen él, annak az erkölcsi normái szerint ez is igazságtalan.
Ne kövezzetek meg! Csak próbálom megérteni, hogy ezek a jogi anomáliák hol szabnak határt az erkölcsösségnek.
Luzercica 2012.09.13 14:14:49
@David Bowman:
Én vagyok a kedvenc nagynénikéje.
Luzercica 2012.09.13 14:30:19
@David Bowman: Egy a bankszámlánk. És a bajúszkötőnk is.
Mindig megy a szakértés arról, hogy néznek ki a modellek. Hogy enniük kéne egy kis paprikás csirkét nokedlivel, azután varga bélest, fojtásnak. Rossz példát mutatnak az ifjúságnak, még rosszabbat a kifejlett nőknek. A tinilányok alig esznek, és olyasmiket tudnak, hogy hény szem…..
Luzercica 2012.09.12 13:11:37
@dr. mesterseges szinezek: És ha meg akarom őrizni a modell alkatomat, a beöntéshez pont ideális a magasság is.
Luzercica 2012.09.13 09:04:44
@dr. mesterseges szinezek: Te mennyire szereted az ilyen cicababa, modell alkatú hölgyeket?
Tudnom kell, mert egyébként nem fogok potyára felmászni az asztalra.
Luzercica 2012.09.13 14:19:24
@dr. mesterseges szinezek: sörözni???
Tudod te, az hány beöntést és hánytatást jelent???
3-5 millió forint között kereshetnek azok a sztárok, akik az RTL2 táncos műsorában szerepelnek. A jelöltek egyike Vastag Csaba, aki állítólag ennél is nagyobb gázsit szeretne, írja a mai Bors egy jól értesült produkcióközeli informátorra hivatkozva. Az első X-Faktor nyertese…..
Luzercica 2012.09.12 12:44:35
@nemvállalom: Tényleg?
Akkor állati jól néz ki.
Egyébként szidtam volna.
Zsolton úgy szeretne behajtani az MKB Euroleasing 1,3 millió forintot, hogy egyszer majdnem átvállalta egy autóhitel fizetését üzembentartóként, de aztán mégsem. Az autó hiteléhez nem kellett kezes, őt pedig soha nem jegyezte be az önkormányzat. A bank egyedül az üzembertartói…..
Luzercica 2012.09.11 19:27:00
@Gate of the gothic-sceleton monster's throat:
Én kérek elnézést, ha azt akartam volna.
Csak lehuppanni szeretnék mellétek, de te úgy látom, nagyon szigorú vagy. Ülésügyileg.
Luzercica 2012.09.11 19:56:42
@Kellemes Zérókomponista: Úgy látom, te tudsz valamit...
Luzercica 2012.09.11 20:17:32
@pjotr007: Ugyanezt írtam én is délben, de csak a szexista bejegyzéseimre válaszoltak, erre nem.
Még hogy nem lehet szembehugyozni a széllel? Ugyan már! Csak hajnalban kell csinálni, amikor mások alszanak: így a pisifolt a nadrágon megszárad reggelre. Na, ezt csinálták a mi honatyáink is tegnap/ma. Hajnali gusztustalankodás. A „Tisztelt” Háznak sikerült ismét alulmúlnia…..
Luzercica 2012.09.11 15:17:57
  -Olyan sápadt meg beesett az arcod, ez már egészségtelen... nekem azért jobban tetszettél olyan mokányabban. Tiszta csont és bőr vagy, minden rendben van? De tényleg? De tovább már ne fogyjál! Ez tuti anorexia vagy valami hasonló lelki eredetű étkezési zavar. Szerintem menj el…..
Luzercica 2012.09.10 10:38:41
@Dr.Rekettyés László: Hogy te mekkorát tévedsz.
A nőiesség nem kor és nem súly(felesleg) kérdése.
Nem tudtad???
Luzercica 2012.09.10 10:57:17
@Gábor (Gee Halen): Nálam a pasi 100 kiló felett kezdődik.
Tudnálak etetni és ápolgatni a lúdtalpadat...
A legegyszerűbb válasz persze erre az lenne, hogy azért, mert másképp nem jutnak hozzá. A helyzet azonban ennél jóval bonyolultabb – derül ki egy felmérésből. Meglepő eredményre jutottak az escort lányok és klienseik körében felmérést végző kutatók. A legtöbben…..
Luzercica 2012.09.06 16:45:45
@nookedli: Mostanában imádok takarítani.
jobb, mint a szex. De ennek ellenkezőjéről is hagyom magam meggyőzni.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Gigamelles képet rakott ki a napokban a Facebookra VV Gigi. Naná, hogy a Blikk kifaggatta, igaziak-e az új óriáskeblek: "Többen is feltették már nekem ezt a kérdést a Facebookon és személyesen is, de cáfolnom kell. Nem vettem részt plasztikai beavatkozáson. Mindenkinek csak azt tudom…..
A múlt héten volt egy csajos esténk és persze szóba kerültek a férfiak is. Hárman voltunk feleségek és hárman facér csajok. Érdekes volt a két csoport véleménye közötti különbség a tökéletes pasi felvázolásában. Az egyik "tökéletes férfi" amolyan apa-férj típus volt,…..