Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gery_1982

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez Zoli kérdése, mivel nem érti, hogy ténylegesen mi alapján büntették meg, hiszen a közterületesek kétféle indokot is felhoztak külön-külön. Szerintem az oldalirányban elfordított tábla alapján már tilos várakozni, csak az a nem derül itt ki, hogy a kereszteződés előtti…..
Aki kicsit ideges amiatt, hogy miért fizet egy szaros 5 Mbites ADSL-ért a főváros közepén annyit, aminél olcsóbban ad a kerületben nem elérhető másik szolgáltató 25 Mbitet, az most még sokkal idegesebb lesz. Kiderült, hogy szolgáltatón belül is változhatnak az árak, tehát…..
Gery_1982 2012.01.10 12:12:48
Az előttem szólónak csak annyit mondanék, hogy 2 évvel ezelőtt bementem a T-be és előfizettem hűséggel internetre, és nem kis csomagra...regisztráltak miegymás. Három hónap elteltével kaptam egy levelet, és ezt most idézem "a technikai követelményeink nem teszik lehetővé az Önök környékén a hálózat kiépítését" érdekes módon a felettem lévő lakásban T-s internet volt, de miért mondom, hogy csak volt? Kicsit eldurrant az agyam, ha a szomszéd kaphat, én miért nem internetet? Nos, nem írtam nekik, hanem felkerestem a UPC-t és megkérdeztem tőlük, hogy milyen feltételei vannak annak, hogy ők behúzzák ide a netet a lakásomba. Amit tudni kell, én zugló kertvárosában lakom egy 4 lakásos házban. Jött is a levél de nem is 3 hónap múlva, mint ahogy az a T-nél!!!! A feltétel az ott lakók 50%-nak alá kell írnia egy nyilatkozatot! Ez nem is volt probléma!! Mindenki zokszó nélkül aláírta! Két hét elteltével jöttek, behúzták...innentől kezdve mindenkit meggyőztem, hogy ez és ez ilyen csomagban ennyibe kerül a UPC-nél...természetesen mondanom se kell, hogy mindenki lemondta a T-s szolgáltatásokat és előfizetett UPC-re, ami hibátlanul és kifogástalanul is működik azóta is!!!

Tanulság ebből az, ha problémád a T-vel, írj egy a közelben lévő konkurens szolgáltatónak, és remélhetőleg ők készségesen segítőkészek lesznek ebben...nekem sikerült, másnak miért ne sikerülne?

Üdv mindenkinek:
G.