Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Térerő (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte minden kész áll, csak még az a kérdés, hogy fér el 100 000 látogató a Petőfi-híd budai lábánal. A nagy sikerrel zárult londoni olimpia után, mint az közismert, 2016-ban a Rio rendezheti az olimpiát. „Ehhez sürgősen vissza kell építeni az idén elbontott…..
Térerő (törölt) 2012.08.18 00:32:30
@picikisköcsög: Ez a csíkszereda (nagyon kisbetűvel) benyalás, ez valami hírcsárdás vicc, ugye? Haverom, aki nagy fanja volt ennek az erdély (nagyon kis betűvel) nevezetű elmaradottságnak, és annó 90-ben még lövöldözés alatt nekiindult Szolnokról segélyszállítmánnyal, szóval a haverom a csíkszeredai (nagyon kisbetű) boltjában csak románokat fogalkoztat, bármilyen munkára csak románt hív, mert a csíkszeredai (nagyon kisbetű) és egyéb székelyeknél (nagyon kisbetű) trehányabb, gányabb munkát végző, lógós és lopós bagázzsal még nem találkozott.
A magyar nyelv nehéz, de gyönyörű, mi nagyon szeretjük és ragaszkodunk hozzá. Szeretjük a bonyolultságát, hogy több a kivétel, mint a szabály, szeretünk játszani vele, mert csodákra képes és elgondolkodtat. Fogalmunk sincs, honnan ered, és nincs bajunk a jövevényszavakkal, de ha…..
Miközben hülyeország hülyekormánya népesedési kerekasztal körül vitatkozik, hogy mitől lenne itt több középosztálybeli gyerek, hülyeország hülyeönkormányzata mindent megtesz azért, hogy a gyereknevelés minél nagyobb szopás legyen.Mint ahogy az egész országban, úgy a mi…..
Schmitt Pál plágiumbotrányának jóvoltából az elmúlt hetekben egyre ismertebbé vált a külön utas Szalma Botond, KDNP budapesti elnökének neve. Történt ugyanis, hogy a KDNP központi kommunikációjával ellentétes álláspontot képviselt Szalma, melytől később saját pártja is…..
BRÉKING: lemond Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora, akinek vezetésével - miután a miniszter visszapasszolta neki az ügyet - az Egyetem doktori tanácsa majd Szenátusa is az álamfő doktori címének visszavonása mellett szavazott. Mint elmondta, jogi értelemben biztos abban,…..
Van, ahol sosem nézik meg a kéményeket, csak beszedik a védelmi pénzt. Veri a kaput, kiabál, dobálja a kutyát, hogy ugasson (csengő minálunk ugyanis nincsen, mert egyrészt azt szeretem beengedni, akit magamtól hívok, másrészt időnként úgyis kinézek), szóval zajong. Kimegyek,…..
Poldi bácsi megmondója Himnusz 2012.03.25 15:02:00
Most vasárnap délután három óra van. Még majdnem három órát kell várni arra, hogy kiderüljön, el meri-e énekelni a veszprémi közönség a magyar himnuszt az MKB Veszprém-Ademar León EHF Bajnokok Ligája férfi kézilabda-mérkőzés előtt. Az esélyek jók, általában sem hagyjuk…..
  Hogyan választható szét Mohamed Merah Abdelkaderade-től, aki büszke rá, hogy testvére megölte a zsidó gyerekeket? Ki tudja, mikor fog ő ilyet elkövetni? Elválasztható-e Mohamed a többi esetleg hívő testvérétől, akik esetleg nem ezt gondolják? Elválasztható-e a…..
  Nem akarok Lázár János II. lenni, ezért nem zaklatom Schiffer Andrást a családjával. Pedig viszket. És elismerem (igen, András, ez most dicséret!), hogy Schiffer nagyon igazakat mond. A Fidesz tyúkszemén ugrál, mert a Fidesz nem akar szembenézni a múlttal. Mondjuk ki!  …..
Élve eltemetődött német katonák szinte ép tetemére bukkantak Franciaországban 94 évvel azután, hogy rájuk omlott a föld. Mindegyik abban a pózban volt, ahogy a halál utolérte. A német katonák az elzászi Carspach egyik mély árkában lapultak 1918-ban, amikor az antant…..
Térerő (törölt) 2012.02.17 00:54:23
Őszintén szólva én nem döbbentem meg, amikor az ELTE HÖK kijött ezzel az állásfoglalással a tegnapi, Hallgatói Hálózat által szervezett tüntetés és előadófoglalás kapcsán, amelyen még a roppant cinikus és tájékozatlan Index-tudósító is felháborodott. Aki járt…..
Térerő (törölt) 2012.02.17 00:45:02
@fludd: "HOK valasztasokon minden hallgato valaszto es valaszthato. Ha nem ert egyet valaki az aktualis HOK munkajaval, tessek elindulni a valasztasokon, bekerulni a HOK-be es megvaltoztatni." -- Aha. Meg még: "Látom, vannak páran, akiknek nem tetszik, amit mondok. Hölgyeim és uraim, szabad a pálya, Önöknek rengeteg lehetőségük van arra, hogy minket tisztességes munkára kényszerítsenek. Itt van például a hallgatói önkormányzat: ők valamennyi tanszéki, intézeti, kari és egyetemi döntéshozó testületben egyharmados szavazati joggal rendelkeznek – ezzel minden vitás ügyben a mérleg nyelveként funkcionálhatnak –, és egyéb jogosítványaik is vannak. Önök azonban minden ciklusban, következetesen, kivétel nélkül huszonegy éves köztörvényes bűnözőket, vagy jobb esetben sunyi, törtető, karrierista tetveket választanak saját képviselőikül. Ők aztán még magasabbról szarnak Önökre, mint mi, ráadásul két szemináriumi négyesért az anyjukat is eladnák. Volt már olyan eset, hogy ezt konkrétan megtették." (mandiner.blog.hu/2008/09/08/tanevnyito_beszed)
 Középkori ítélet Geréb Ágnes nemzeti bába ellen A Centrifuga tiltakozik az ítélet ellen és felszólítja dr Schmitt Pál után Áder János köztársasági elnököt is dr Geréb Ágnes bába, szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus tavaly elutasított kegyelmi…..
Másodfokon szigorította a Fővárosi Ítélőtábla Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász első fokon kiszabott büntetését, a két év fogházbüntetés mellett a korábbi öt helyett tíz évre tiltották el szakmájától. A szülész feltételes szabadságra sem bocsátható. Geréb Ágnes…..
Szeresd hazádat, óh, szeresd, ne csak szóval, de tettel! – áll a kedves arcú Tállai András államtitkár honlapján  mottóként, és András nem hangember, nem nyuszi, ő műveli a csodát, nem magyarázza. Tegnap Mezőkövesdre ért az Éhségmenet, amely Budapestre gyalogol,…..