Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrX

232 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Carlo Ancelotti szívesen látná csapatában a Juventusnál mellőzött középpályást, Sami Khedirát. Az Everton olasz menedzsere már a januári átigazolási időszakban a Goodison Parkba vinné a 33 éves futballistát. A liverpooli együttes mellett ugyanakkor a Manchester United és a West Ham szintén…..
A Juventus vezetősége továbbra is azon dolgozik, hogy egy csatárt igazoljon Cristiano Ronaldo és Paulo Dybala mellé. Az egyik opcióként Edin Džeko neve is ott szerepel az együttes kívánságlistáján, akit azonban a fővárosiak csak a korához képest tetemesebb összegért engednének el. A Corriere dello…..
Cristiano Ronaldo Lazio elleni duplája azt jelentette, hogy a Juventus ásza lett az első olyan futballista a világon, aki legalább ötven gólt szerzett a Premier League-ben, a La Ligában és a Serie A-ban egyaránt - számolt be róla több orgánum, köztük a Football Italia. A portugál válogatott…..
A Juventus veterán hálóőre, Gianluigi Buffon különleges csúcsot állíthat be ma este, amennyiben csapatával elhódítja a Coppa Italiát. A klub örökifjú legendája - aki januárban töltötte be 42. életévét - egy szerdai, Napoli elleni sikerrel újabb rekordot állíthat be az egyéni trófeák tekintetében -…..
Az utóbbi hetekben sokat foglalkoztatta a sajtót a téma, miszerint Miralem Pjanić a Barcelonába igazolhat, míg Arthur Melo az ellenkező utat bejárva a Juventushoz kerülhet. A gránátvörös-kékek futballistája azonban eddig mereven elzárkózott a klubváltás elől. A Gazzetta dello Sport legfrissebb…..
Douglas Costa az egyik népszerű közösségi oldalon arról beszélt rajongóinak, hogy már nagyon hiányzik neki a futball, és azt is megosztotta követőivel, kit tart az olasz rekordbajnok legjobbjának. A Juventus szélsője a koronavírus-járvány miatt már egy ideje szülőföldjén, Brazíliában tartózkodik,…..
A Juventus legendás egykori 10-ese, Alessandro Del Piero egy lapinterjúban a torinóiak jelenlegi karmesterét, a 10-es mez aktuális birtokosát, Paulo Dybalát méltatta, és arról is beszélt, hogy a zebramezes klub iránti szerelme örökké fog tartani. "Dybala már többször is viselte a kapitányi…..
Spanyol sajtóinformációk alapján a Juventus továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze a Barcelona középpályását, Ivan Rakitićet. A 32 esztendős horvát világbajnoki ezüstérmes labdarúgó leigazolása már a téli transzferidőszakban is napirenden volt a torinóiaknál - legalábbis egyes médiumok…..
Az Olympique Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas egy interjú során kétségeinek adott hangot annak kapcsán, hogy lejátsszák majd a Juventus franciák elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párosítás torinói visszavágóját. Az elöljáró a BFM Business számára kifejtette: "Teljes bizonytalanságban vagyunk abban…..
Több forrás is hírt adott róla a napokban, és immáron a Juventus hivatalos honlapja is megerősítette, hogy az olasz kormány március 4-i döntése nyomán a Serie A (és minden más itáliai sportrendezvény) mérkőzéseit egészen 2020. április 3-ig zárt kapuk mögött fogják lejátszani. Az új típusú…..
Friss információk szerint a Juventus a nyár folyamán szívesen Torinóba csábítaná a Barcelona kapusát, Marc-André ter Stegent. A Catalunya Radio beszámolója alapján a német hálóőr elégedetlen a katalán klub öltözőjében tapasztalható változásokkal, és a következő átigazolási szezonban a távozás…..
Érdekes hír látott nemrégiben napvilágot: a Marca arról számolt be, hogy az Athletic Bilbao érdeklődik a Juventus csatára, Gonzalo Higuaín iránt. A baszk csapat híres arról, hogy csak Baszkföldhöz kötődő futballisták alkotják keretét. Ezért is furcsa, hogyan került képbe a spanyol első osztályú…..
Gianluigi Buffon idén januárban lett 42 éves. Mostanáig úgy tűnhetett, hogy a veterán hálóőr elkötelezett pályafutásának jövő évi folytatását illetően, és szeretne még játékosként sok trófeát begyűjteni a Juventusszal, azonban előfordulhat, hogy visszavonulása akár már a mostani szezon végeztével…..
A Juventus vezetői a friss pletykák szerint kiemelt figyelemmel követik majd a Lyonnal vívandó Bajnokok Ligája-mérkőzések során az ellenfél fiatal irányítójának teljesítményét. A fekete-fehérek kiszemeltje a francia U21-es válogatott Houssem Aouar, aki idén 23 bajnokin 3 gólnál és ugyanennyi…..
A Juventus biztató hírekkel szolgált Gonzalo Higuaínnal kapcsolatban, aki kisebb kihagyást követően újra együtt edzhetett csapattársaival. Az argentin támadó derékfájdalmai miatt kihagyta a hétvégi, SPAL elleni összecsapást, amelyet a torinóiak nélküle is hoztak 2:1-re. A klub most megerősítette,…..
A Gazzetta dello Sport transzferguruja, Nicolò Schira szerint a Juventus a nyár folyamán csere plusz készpénzes ügylettel próbálja majd meg a klubhoz visszacsábítani egykori játékosát, Paul Pogbát. Az utóbbi időben a francia világbajnok középpályás bátyja, valamint ügynöke sem próbálja titkolni,…..
A korábban a Juventusban is szereplő Álvaro Morata úgy gondolja, a torinóiak a Bajnokok Ligája egyik legfőbb esélyesei, ezért reméli, ha csapata továbbjut a sorozatban, elkerülni majd a zebramezeseket. Az Atlético Madrid ebben az idényben már a csoportmeccsek során összefutott a Juvéval, és egy…..
A Lazio elnöke, Claudio Lotito egy interjúban kifejtette, hogy szerinte azok, akik nem Juventus- vagy Inter-szurkolók, mind azt várják, hogy a rómaiak a most zajló idényben letaszítsák a trónról a két gigászt. A klubvezető az Il Messaggerónak így nyilatkozott: "Az igazság az, hogy a Lazio…..
A Barcelonában szereplő Ivan Rakitićet a januári mercato során többször is hírbe hozták a Juventusszal, azonban végül (egyelőre?) nem vált valóra az átigazolás. A horvát válogatott labdarúgó Bleacher Report számára adott interjúja ugyanakkor ismét kiváló táptalajként szolgálhat a jövőjével…..
Sam Allardyce, aki számtalan Premier League-klubot edzett már, és rövid ideig az angol labdarúgó válogatottat is irányította (még 2016-ban), a minap reagált azokra a híresztelésekre, amelyek szerint a Juventus nyáron szeretné megnyerni a kispadjára a Manchester City trénerét, Pep Guradiolát. Az…..
Úgy néz ki, folytatódik a rendkívül sérülékeny Douglas Costa kálváriája. A Juventus brazil szélsője 2017 óta már közel 40 meccset volt kénytelen kihagyni amiatt, hogy éppen a maródiak listáján szerepelt. A hétvégi, Hellas Verona elleni mérkőzésen izomproblémák miatt ismét le kellett hozni őt a…..
A Juventus a legfrissebb információk szerint szeretne új, 2025-ig szóló szerződést kötni a csapat egyik csillagával, Paulo Dybalával. A Tuttosport ennek kapcsán arról ír, hogy a fekete-fehérek a játékos idei teljesítményét látva mára már belátták, nagy hiba volt tavaly nyáron elgondolkodni az…..
A brazil születésű, de olasz válogatott Jorginho ügynöke egy interjúban arról beszélt, hogy a nyáron értékelni fogják a pártfogoltjáért érkező ajánlatokat, és nem zárják ki a Chelsea-től való távozás lehetőségét. A 28 éves labdarúgó még 2018-ban, az akkor épp a londoni klub edzőjeként dolgozó…..
A Juventus támadója, Cristiano Ronaldo ma ünnepli 35. születésnapját. A portugál csillag korát meghazudtoló fizikális állapotnak örvend, és egyelőre nem is tervezi, hogy rövid időn belül szögre akasztja futballcipőjét. CR az utóbbi hónapokban remek formába lendült, és hétvégi duplájával sorozatban…..
Olaszországi források szerint a Bayer Leverkusen a téli átigazolási szezon hajrájában komoly ajánlattal rukkolt elő annak érdekében, hogy leigazolja az argentin középhátvédet, Christian Romerót. A Sky Sport Italia újságírója, Gianluca Di Marzio a saját honlapján számolt be erről, és bár nem ír…..