Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the shitbreakers

42 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az ember nem arra született, hogy legyőzzék.” (Ludwig Lakatos) Rüdiger Dahlke írása* Ki is valójában Ludwig Lakatos? Bevallom, én nem tudtam a választ egészen a mai estig. Nem tudtam, mire számítsak. Itt ülök a Gustav Gründgens Strassén, a Wagner Cukrászdában, és míg a…..
the shitbreakers 2009.12.28 11:03:31
@Csunderlik Peti: mit csinálsz te a szépművészetiben? képeslapokat árulsz? vagy az is csak álom volt?
Minden sikeres filmből/könyvből/bevásárlóközpontból készül egy folytatás. Mi csak azért tesszük, mert idén sem csak tíz kúljelenség van. Kötelességünknek érezzük, hogy leírjuk, újra kimondjuk, hogy kik is alkotják a kúlság húsz tagú Dream Teamjét. Meg egyébként is,…..
Közeleg a karácsony, itt van újra a tél. És mi a szeretet ünnepe előtt lezárjuk az évet, első évünket, a magunk módján. Mert ugye már egy éve, hogy megmondjuk (kisebb-nagyobb kihagyásokkal), hogy mi is a való, és igaz. Nyáladzás helyett azonban beszéljenek a számok.Első…..
Egy finnországi továbbképzésről hazatérve kórházba került és nem sokkal később elhunyt D. Attila 42 éves mellékállású mikulás. Jelenleg még tartanak a vizsgálatok, de egyre több jel mutat arra, hogy H1N1 okozta az áldozta halálát. Az Egészségügyi Minisztérium továbbra is…..
A francia válogatott tegnap 1-1-es döntetlent játszott Írországgal. A győzelem pedig azt jelenti, hogy az Azzurik kiverekedték magukat a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra. Azonban a visszajátszás és a lassítás szerint Henry győztes gólját kezezés előzte meg, a felvételen…..
Miniszterelnöki részvétellel állami ünnepség keretein belül megnyitották a 2009-2010-es influenzaszezont. Bajnai Gordon kormányfő és dr. Székely Tamás egészségügyi miniszter a Papp László Sportarénában nagyszabású ünnepség keretében kihirdetette az influenzaszezon kezdetét.…..
Egy hét alatt bestseller lett az Egyesült Államokban a Bi-light című friss vámpírregény. A mű különlegessége, hogy meleg vámpírokat mutat be, a szokásosnál is érzékenyebben ábrázolva főhőseit.A könyv Petert, egy béna gimnazista vámpírt követ végig sikertelen hóditási…..
„Néhány éve feltűnt, hogy egyre fiatalabbak jelennek meg a koncertjeinken. Legutóbb egy kisiskolás-csoport ugrált a számainkra a tanárnénijükkel” - nyilatkozta Molnár Levente, alias Cseresznye, a zenekar gitárosa. „Egyre keményebben zúzunk. Bár tény, hogy…..
Az idén spórol a kormány, az 1956 októberének eseményeire emlékező programok kínálata most visszafogott lesz, inkább a köznapi szereplőkre és érzéseikre koncentrálnak. Látványosságból nem lesz sok, de problémák már most vannak. A 2006-os tankelkötésből okulva a kormány…..
A legfrissebb európai uniós kutatások szerint a magyar lakosság a legmuzikálisabb az európai kontinensen. Odáig fajult a helyzet, hogy az Európai Parlament (EP) utasította a magyar kormányt tegyen lépéseket a többi nemzetre nézve is káros állapot visszaszorítására. Az…..
Simán legyőzte Portugália hazánkat a 2010-es világbajnokság selejtező mérkőzésén, ezzel végleg szertefoszlatva a magyar vb-reményeket. Akárhány meccset is nyerünk, már nem jutunk ki a dél-afrikai viadalra. Ám ez nem érte meglepetésként a csapatot, legalábbis a magyar…..
A középkorban már megroggyant, napjainkra pedig már teljesen elerőtlenedett a kereszténység, és amúgy az összes intézményesített vallás addig rejtélyes, izgalmas tartalma. De az embereknek válasz kell, és lőn világosság, beindult az asztrológia szekere. A csillagokhoz…..
A magyar közélet, gazdaság és sport terén a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó állatoknak Sólyom László, Magyarország köztársasági elnöke adott át díjakat hétfő délelőtt, a Parlament Dísztermében. Az idén először átadott elismeréssel a kitüntetettek kapnak egy…..
Lassan egy évszázada került el tőlünk többek között a Felvidék, de az indulatok azóta sem csillapodnak. Idén a nyelvtörvénnyel rukkoltak elő északi szomszédaink, és egyelőre nem látszik a kiút. Az Uniót szemlátomást nem zavarja, minket nagyon, a szlovákok pedig nem értik,…..
Egyre több H1N1-es megbetegedést (későbbiekben: H1N1-es megbetegedés) jelentenek hazánkból. Ezzel egyidőben egyre több pletyka, féligazság születik a betegség terjedését, gyógymódját és kimenetelét illetően. Blogunk szakértője, az angyalföldi Pista bá segítségével…..
Szeptember 5-én tartják a melegfelvonulást és a Magyarország–Svédország vb-selejtezőt is. A két esemény egy időben zajlik majd Budapesten, miközben tudni lehet, hogy a zavargások kemény magját a futballhuligánok alkotják. A svéd válogatott ugyanakkor nem aggódik, inkább…..
Tizenkét embert ápolnak súlyos sérülésekkel a kórházban, miután az Euro Games 2012 meleg-, és leszbikusolimpia szervezői bemutatták rendezvényük költségvetését és programjait. A verseny bemutatójára több jobboldali szervezet is ellentüntetést jelentett be -…..
A Jóban rosszban alkotói megtanulták a leckét: a nézőknek már több kell egy magyar szappanoperában, mint fájdalmas arccal percenként sóhajtozó főhősök. Így tehát felpörgették az eseményeket, jöttek terroristák, kommandósok, meg mindenféle robbanások. Mindez persze amerikai…..
shitbreaker Újra óvatos a MÁV 2009.07.23 19:40:00
A téli hóviharok, és az akkori napi átlag 90 centi hó okozta közlekedési problémákból okulva a Magyar Államvasutak a júliusi hőségre hivatkozva minden vonalon lelassította a kötöttpályás hazai helyközi tömegközlekedést. Az expressz vonalakon (140-160 km/h) felére csökkent az…..
the shitbreakers 2009.07.24 01:17:01
A román lapok bocsánatkérése ellenére mégsem hagyja annyiban a dolgot az újpesti B-közép a Steaua Bucuresti elleni EL-visszavágón - tudtuk meg a szurkolók vezetőjétől. Mint ismeretes, a bukaresti mérkőzésen a román szurkolók hibátlan magyarsággal azt írták egy…..
Paizs József szigetvári polgármester értesítette a rendőrséget, amikor rájött: ő volt Ecsődi László mellett a Magyarok Nyilai merénylet-tervének kiszemelt célpontja. A szigetvári polgármester erről most maga számolt be. A Budaházy György vezette csoportnak már nyolc tagja…..
A Humor Napjának első napján jártunk. A hihetetlenül gazdag programkínálatból a legrövidebb a Mikroszkóp Színpad, azon belül is Sas József (született Sólyom László) volt, aki pere óta teljesen tisztára mosta magát, rajongótábora pedig egyre rendíthetetlenül öregebb. A…..
A Nemzetbiztonsági Hivatal ma délelőtt bejelentette, hogy a terrorcselekményre való felbujtás, robbanóanyaggal való visszaélés és két rendbeli emberölés előkészülete miatt őrizetbe vett Budaházy György a hamarosan hazánkba szállítandó guantanamói foglyokkal kerül majd egy…..
A június 14-én Szegeden megrendezett Hatvannégy Vármegye - Magyar Gárda - Jobbik találkozóval egy időben találkoztak a magyarországi melegszervezetek képviselői is. Míg a szegedi találkozó egyik fő pontja az együttműködés megerősítése mellett a melegfelvonulások jövőbeni…..
Tévesnek bizonyultak Erdei Tamás becslései, ugyanis a magyar gazdaság 2009 ősze helyett már az év elején elérte a lehetséges mélypontot. A gazdasági válság mutatói jóval az átlagos kelet-európai mélypont alá helyezik a minimumot, de mi még ez alá is bejutottunk.Magyarország…..