Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coriolis

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vagyok teljesen elvetemült vasútőrült, csak mezei vasútbarát, de amikor pár évvel ezelőtt megjelent az Indóház első száma, egyből lecsaptam rá. Eleve meglepő volt, hogy a hazai lappiacon olyan új versenyző próbál helyet törni magának, amely se nem bulvármagazin, se nem…..
"Elnémul a hangszóró a budapesti buszokon, trolikon és villamosokon. A BKV szerint az utasokat ugyanis zavarta, hogy minden megállóban részletesen bemondták, hogy milyen járművekre lehet átszállni." / hirszerzo.hu /Klassz. Zavart bennünket. Hááát persze. De már csak ez: a…..
Gondolkoztam egy sort azon, hogy ezt a bejegyzést ide tegyem, vagy inkább a VárosKözbe. Végül arra a következtetésre jutottam, hogy biztosan lesz, aki lefikáz a téma miatt, és azt a blogot nem kellene kitenni ennek. Viszont valamiféleképpen szeretném eljuttatni ezt a - szerintem -…..
Coriolis 2008.03.29 00:42:21
Megkérdeztem Hallingékat ( www.halling.at/modelleisenbahnen/index.php?g=TW6000 ), hogy nem akarnak-e budapesti Banánt gyártani. Azt válaszolták, hogy megkérdezték a BKV-t, de ők a jelek szerint nem láttak ebben üzletet. Pedig a modell nagyon szép...

Bengális bögrét vennék!!!
HamPLÓ Apró-búcsú 2008.03.02 18:25:00
Amatőr numizmániás lévén fura lenne, ha nem emlékeznék meg az egy- és kétforintos érmék forgalomból való kivonásáról. Mivel a legtöbb újság már leírta, hogy mikor, ki által tervezve, milyen ötvözetből készültek a forint-fillér rendszer aktuálisan legkisebb címletei, én…..
A magyar nőnevelés egyik alaptétele az, hogy a fiúk mindig azt akarják. Erre tessék, itt van ez a kedves, halkszavú, művészfilmeket kedvelő fiú, de levélíró lányt "csak az aktus éltette" a találkozások folyamán. A rossz szex válóok? Vagy csak az abból…..
MUHAHAHAAAAAAAAAAAA ÉS MEGALLLOOOOOLLLL!!!Ezúton üzenem azon kedves olvasóimnak és vitapartnereimnek itt és más blogokon, akik egy fél pillanatra is hitelt adtak a Fekete Pákó nevű csokifaszos véglény hazudozásainak, hogy mi kényszerítettük meg fenyegettük, hogy most napnál…..
Ezt a képet küldték nekünk. Steve Jobsnak üzenjük, nem eladó a szakítós. Ha a srác csak üzenni akart ezzel, akkor ügyesen csinálja. Mert szakítóssal lehet úgy látszik a legjobban csajozni. De vajon mit akart közölni ezzel? A flickr-re feltöltött kép címe: az űj élettársam.…..
Öcsém rendszeresen nézegeti az Almalapot, mert ami Mac, az jó, az szép és kell. És tessék, mit talált? A szakítósblogon tanítják az RSS-t a maceseknek. Bizony, Steve Jobs érdeklődik irántunk, csapataink már harcban állnak, hogy kijöhessünk az első szakítós macbookkal,…..
Házinyúlra mindenki lőtt már, pedig nem szabad. A történet drámai, mert ha még mindig együtt dolgoznak, akkor ez a levél egy nyílt levél a szerelemről.Hiába vannak helyes, kedves és szerethető lányok a cégnél, igenis ellen kell állnunk. Mert az élet minden területét…..
Két éven át húzódó, kis híján házasságba torkolló történetet kaptunk, ahol minden nagyon szépen és jól indult, de hát a gonosz, bűnökkel teli főváros még arra is képes, hogy szerelmeket tegyen tönkre, és mosolygós menyasszonyokból házisárkányt varázsoljon. Sziasztok,…..
A zene az örök konfliktus, jampik-csövesek, alterosok-diszkósok, nehéz, áthatolhatatlan ellentét ez, és igen, jól látja a levélíró, ez a harmadik évezred küszöbén is komoly probléma. Lassú klikkerek kedvéért a levél végén teljes terjedelmében közüljük a szóban forgó…..
Megint egy történet, amiben a párok egymás után nyomoznak. Mindenki figyelmét felhívjuk, hogy mi ezt teljesen elítéljük. Mert kinek, mi köze és mihez, de tényleg. Holnap karácsony, de azért egy történettel kedveskedünk nektek., hogy lassan mindenki beállítsa a téli…..
A kigyúrt és jól fodrászolt zenész-portás és a dolgozó nő kutyasétáltatás közben összejönnek. Mi ér többet, egy Kludi csap, egy tévé vagy egy hatéves kislány? Karásonykor minden ilyen sztori szívszorító. Hiszünk abban, hogy blogunk a nyelvhasználat felfrissítésében…..
A szerelem olyan, mint Rambo utolsó akciója. Nem akarsz bizonyos dolgokat megtenni, de szükség van rá. Ilyenkor mit csinál a férfi? Megélezi a harci kését, befesti az arcát és hosszú, loboncos fürtjeit piros kendővel rögzíti. Keveset beszél a férfi ilyenkor, főleg belülről fáj…..