Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borissza1

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hedon Hütteparty 2012.03.19 11:19:00
Forró napsütés valahol 2000 méter felett, zord és éles hegycsúcsok, méregzöld fenyvesek körös-körül, vastag (de folyamatosan olvadó) hótakaró, osztrák popzene üvöltése a hangszórókból, gőzgombóc és schnaps-illat, vidám, hangosan beszélő emberek. Síelés a tavaszba…..
Egyen-ketten kérdeztétek, mi volt a menü a luxusvacsin. Nos, ezennel közkinccsé teszem a főfogás, a tüttyölt ratyli receptjét. Az IGAZI RATYLIElőször is azt tudni kell, hogy a ratyli föld alatt él és oda is tojik. Ebből következően az első dolog, hogy egy jó kutyát szerezzünk…..
Borissza1 2012.03.07 12:59:15
Előrebocsátom: nem vagyok nagy gurmand. Ez persze nem azt jelenti, hogy amolyan Boborjánosan „a kedvenc ételem az ebéd. Céklával”, vagy a vasárnapi menü minden esetben húsleves és „kabátos hús”. Az is igaz, hogy szeretek jókat enni, de nem jövök izgalomba, ha elhaladok…..
Borissza1 2012.03.05 13:55:08
@WCliff: Ha már Hedon sem írta le, hogy pontosan melyik, így én is csak annyit írok, hogy egy C-vel kezdődő pesti hely.:) De egyértelműen kigúglizható!
Borissza1 2012.03.05 16:30:13
@Hedon01: Olvasom...nah, látod, ebben egyetértünk!!!:DD
Kisebb elmaradást igyekszünk most pótolni, mielőtt még úgy tűnne az olvasó számára, hogy bizonyos borokról vagy műfajokról egyszerűen megfeledkeztünk. Bordói fajtákból szűrt zászlósborokat  (avagy felső középosztálybeli házasításokat, borászat függvényében)…..
Borissza1 2012.02.28 12:58:17
Fenti kérdésen szoktam morfondírozni, mégpedig elég nagy gyakorisággal, hiszen nem vetem meg a jóféle, másnaposságot okozó butéliákat. Igaz, ab ovo az alkohol nem feltétlen okoz másnaposságot (sem éhséget), csak amennyiben sokat fogyasztunk belőle. Azt a bizonyos határt – mely…..
Azon méláztam el, hogy milyen fontosak az ember életében az apró gesztusok. No, itt nem az egy- és kétkezes gesztusokra kell gondolni, hanem a másik felé tett apróbb szívességekre, amelyek – ha az ember épp vevő ezekre – kissé meg tudják szépíteni a napját, vagy legalább…..
Hedon Békülő szex 2012.02.11 09:53:00
Az „ember tervez, Isten végez” elv miatt szeretek élni! Amikor eltervezem, hogy másnap mit fogok csinálni, és az élet teljesen máshogy alakítja: partner közbeszól, projekt elmarad, leáll a levelezésünk. És persze, az élet az emberi kapcsolatokat szokta a leggyakrabban kuszálni,…..
Adott egy újsütetű rendező-forgatókönyvíró-producer (George Clooney), egy mai szépfiú (Ryan Gosling) és egy fondorlatos, sokak izgalmi szintjét emelő téma. A hatalom árnyékában című film az amerikai elnökjelölt-választási kampányról szól, s így, ab ovo tele van…..
Hedon Dackorszak reloaded 2012.02.02 11:42:00
„A dackorszak egyébként a személyiségfejlődés teljesen normális szakasza, ilyenkor kezdenek el azzal kísérletezni a kicsik, hogy meddig mehetnek el” – olvasható egy blogposztban, amely a gyerekek dackorszakával foglalkozik. De kizárólag gyereknek lehet dackorszaka? Nem lehet…..
Borissza1 2012.02.02 13:59:19
@Hedon01: De miért jutnak el idáig az emberek? Hogy ne akarják a másik problémáját megfejteni?! Hogy le**rják a másikat?
Hedon Ha sarc, hát legyen sarc! 2012.01.31 11:37:00
Kissé más irányt vett a tegnap délutáni „mittingünk”, mint ahogyan terveztük. Mindenki a hétfői agóniáját élte, fáradt volt és semmi kedve nem volt a munkához. Ilyenkor általában gyorsan lezavarjuk a kötelező penzumot, majd megy mindenki a dolgára. Tegnap ez egészen…..
Ugyanúgy indult a tegnapi nap, mint a többi mostanában: mikor már nem érzem a derekam a kanapén, felkelek, készítek egy kávét, megfürdök, reggelizek. Eközben – reggeli készülődésem valamely stációjánál – barátnőm is kivánszorog álmos fejjel a hálóból, tölt egy…..
Hedon Kanapémonológ 2012.01.20 11:23:00
Éjfél már régen elmúlt, te pedig csak most jössz haza. Hallom, amint töltesz magadnak egy pohár bort (szerintem kedvencedből, Konyári Loliense-ből iszol). A bort egy húzásra hörpinted fel – vélhetően nem a szomjúságod miatt, hanem, mert megint stresszes vagy. Ilyen alacsonyan,…..