Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WCliff

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyen-ketten kérdeztétek, mi volt a menü a luxusvacsin. Nos, ezennel közkinccsé teszem a főfogás, a tüttyölt ratyli receptjét. Az IGAZI RATYLIElőször is azt tudni kell, hogy a ratyli föld alatt él és oda is tojik. Ebből következően az első dolog, hogy egy jó kutyát szerezzünk…..
Előrebocsátom: nem vagyok nagy gurmand. Ez persze nem azt jelenti, hogy amolyan Boborjánosan „a kedvenc ételem az ebéd. Céklával”, vagy a vasárnapi menü minden esetben húsleves és „kabátos hús”. Az is igaz, hogy szeretek jókat enni, de nem jövök izgalomba, ha elhaladok…..
WCliff 2012.03.05 11:58:22
Elevel nevű új olvasóm a Kudarc a wellnesshétvégén című írásomat kommentálta – amelyben ágybéli zűrökről írtam –, idézem: „Csak nagyon szőrmentén fogalmazol a problémádról, így nem tudom, pontosan mi a baj. Amit jól véss az eszedbe: egy nemzetközi kutatás szerint a…..
Hedon Testbeszéd-értelmezés 2012.02.28 11:19:00
Már régen elkezdett érdekelni a testbeszéd-értelmezés, és, ha kicsit fellengzősen hangzik is, de a testbeszéd-kutatás is. Mivel a kommunikációnk 60-80%-a nonverbális gesztusokban (mimika, gesztusok, proxemika, stb.) jelenik meg, rém fontos, hogy ezeket tudjuk dekódolni és a saját…..
A kialakult hóhelyzetre való tekintettel gyorsbeszerzési eljárás keretén belül 14 új buszt vásárol a BKV - adta hírül a Nemzeti Álhírügynökség. - Az Ohio állam-beli Circleville-ben székelő Patrick Enterprises buszainak köszönhetően nem ér minket többé felkészületlenül a…..
Létezik olyan dolog, amin Hoffmann Rózsa elkaccantja magát. Jó, én is abban a hitben éltem, hogy zsinagóga falán az utálatos kép hamarabb fog harsányan röhögni, mint Hoffmann mosolyogni, de íme a bizonyíték videó: a Magyar Családtudományi Társaság házasság előtti szex…..
WCliff 2012.02.28 12:53:18
Hedon „Vízszintes” problémák 2012.02.16 11:55:00
Nem jó rögtön exkuzálnom magam, így in medias res, de fel kell vezetnem e posztomat. A blogot decemberben azért indítottam el, mert egyrészt valamilyen (de nem orvosi) szinten grafomán vagyok, másrészt hiányzik az írás, az alkotás, mióta befejeztem korábbi blogom, amely mintegy…..
Hedon Valentin nap: túlélve! 2012.02.15 13:28:00
Tegnap hosszasan kifejtettem ellenérzéseim, sőt utálatomat a Valentin napról, és a hozzá kapcsolódó, kötelező érvényű ajándékozási ceremóniáról. Hogy a giccses, gejl, kínai gyártmányú, haszontalan, sablonos, undorító stb. ajándékokról, a páros vécéről, a szívecskés…..
Ünneplős család vagyunk, legyen az név- vagy születésnap, karácsony, húsvét vagy egyéb családi alkalom. Természetesen minden ünnepről más módon, eltérően emlékezünk meg attól függően, hogy mennyire fontos nekünk az adott nap. A „kötelező”, importált ünnepeket nem…..
WCliff 2012.02.14 12:33:59
Ismét itt ülök az irodában. Kezeim nem fagytak el, a fülem sem feketedik, s a szememben lévő csarnokvíz is (még) folyékony halmazállapotú. Pedig irdatlan hideg van. A cégvezetés – hallgatván a múlt heti előrejelzéseket – válságintézkedéssel állt elő péntek reggel arra az…..
Hedon Így védekezz a hideg ellen! 2012.02.03 11:11:00
Farkasordító hideget jósol hétvégére a megbízható előrejelzéseiről ismert honi meteorológustársadalom. A derék szakemberek hű segítőtársa az Ezo.tv-től kölcsönkért üveggömb, amelyet még a csatorna indulásakor Frabato lízingbe adott nekik. A legjobb jóslat, amely mindig…..
WCliff 2012.02.06 10:24:49
@Hedon01: Inkább belsőleg roboráltam:DD
Hedon Dackorszak reloaded 2012.02.02 11:42:00
„A dackorszak egyébként a személyiségfejlődés teljesen normális szakasza, ilyenkor kezdenek el azzal kísérletezni a kicsik, hogy meddig mehetnek el” – olvasható egy blogposztban, amely a gyerekek dackorszakával foglalkozik. De kizárólag gyereknek lehet dackorszaka? Nem lehet…..
Hedon Ha sarc, hát legyen sarc! 2012.01.31 11:37:00
Kissé más irányt vett a tegnap délutáni „mittingünk”, mint ahogyan terveztük. Mindenki a hétfői agóniáját élte, fáradt volt és semmi kedve nem volt a munkához. Ilyenkor általában gyorsan lezavarjuk a kötelező penzumot, majd megy mindenki a dolgára. Tegnap ez egészen…..
Hedon Vádak visszautasítva 2012.01.19 08:14:00
Miért kell az embernek (a férfinek?!) egész életében mea culpa-znia, szabadkoznia a barátnője előtt? Ez olyan eleve elrendelt dolog, mint, hogy a tanárnak mindig igaza van, vagy a kisemberek mindig rosszul élnek? Hát, nem! Január 16-i posztomban jeleztem, hogy egyik este, mikor…..
WCliff 2012.01.27 10:49:16
Hedon Kanapémonológ 2012.01.20 11:23:00
Éjfél már régen elmúlt, te pedig csak most jössz haza. Hallom, amint töltesz magadnak egy pohár bort (szerintem kedvencedből, Konyári Loliense-ből iszol). A bort egy húzásra hörpinted fel – vélhetően nem a szomjúságod miatt, hanem, mert megint stresszes vagy. Ilyen alacsonyan,…..
Egy színes bőrű, külvárosi suhanc véletlenségből egy gazdag mozgássérült férfi ápolójává válik, akik között barátság alakul ki. Az Életrevalók (Intouchables) című francia filmet láttam a hétvégén. Megérte!Averzióim vannak a francia produktumok – lett légyen az…..