Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nickelsdorf

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka helyzet, hogy a leadott szavazatszámok ismeretében is vita van a szavazás eredményességéről. A Sargentini-jelentés elfogadása kapcsán pont ez a helyzet és ez nem feltétlenül a kormány akadékoskodása, vagy az eltérő szavazási kultúrák miatt van. A szakirodalomban ugyanis kétféle tartózkodást…..
Már sokadszor járt Nagyváradon Lovasi András, ezúttal ismét a Kiscsillaggal. Ha már itt volt, beszélgettünk megint egyet, a koncert előtt, a Moszkva kávézóban. Ismét lebegteti, hogy talán új számokkal éledhetne újra a Kispál, meg arról is beszélt, hogy aggasztja a Fidesz, és például arról is, hogy…..
nickelsdorf 2018.04.10 14:57:44
Bombasztikus a hír, írja mindenki, a tévé is bemondta, hamarosan indulhat a Malév utódja. Dobbanhat a szív, szinte hihetetlen, hogy kibírtuk majd egy évig nemzeti légitársaság nélkül. Egy apró bökkenő van csak: a Hungarian World Airways nem több néhány idióta vágyálmánál és…..
nickelsdorf 2013.01.26 19:08:08
Az Index.hu már írt róla, de kiegészíteném a hírt. http://index.hu/kulfold/2012/12/28/betilthatjak_a_szcientologiat_belgiumban/ [...] a belga ügyészség mostanra jutott el odáig, hogy elegendő bizonyítékuk van a vádemeléshez. Többek között zsarolással, csalással,…..
nickelsdorf 2013.01.05 17:04:51
@Johnny Joker:

Mélységesen egyetértek !
A sor folytatható lenne: Hit Gyülekezete, Pünkösdisták stb.
Egy új kutatás szerint azok a nők, akiket gyermekkorukban fizikálisan bántalmaztak, nagyobb eséllyel lesznek cukorbetegek vagy szembesülnek szív- és keringési problémákkal felnőttkorban. Ez az első tanulmány, amely a gyermekkori traumák és a felnőttkori anyagcsereproblémák…..
Van ez a szülés dolog. Ennek az örömeit, bánatait, nehézségeit, testi és lelki fájdalmait (ne adj’isten olyan szörnyű fordulatok esetén, mint vetélés, vagy abortusz) férfiként nem hiszem, hogy tisztünk lenne belső szemszögből tolmácsolni. Mivel a gondolat és érzetátvitel…..
nickelsdorf 2012.05.26 22:06:07
@bukszindeksz:
Ezt ők véresen komolyan gondolják, hogy őket Isten erre a "szent harcra elhívta".
Ők hallják Isten szavát, sőt mi több, kommunikálnak is vele.

(sajnos az OPNI-t bezárták, azóta az ilyen gyengeelméjűek szabadon kószálhatnak)
A KDNP kiakadt, az Alpha Szövetség tüntetett, de mi ellen is? Mert ha az abortusz ellen, a felvilágosítás hiányossága ellen, az erősebb törvényi szabályozásért, vagy az illegális abortuszok elvégző orvosok kirúgásáért, akkor nem lenne gond. De ők a célpontnak az…..
UPDATE! ÚJRA VAN DVD!(De a Blu-ray elfogyott...) A lemezek az alábbi valós és virtuális internetes helyszíneken vásárolhatóak meg, itthon és Szlovákiában: BOLTOK, MAGYARORSZÁG: Alapítvány a Budapesti Állatkertért boltja: Fővárosi Állat- és Növénykert bejárata…..
nickelsdorf 2012.01.23 00:55:54