Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az index is elesett

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén volt éppen tíz éve, hogy Kövér László arra buzdította a fideszes sikerpropagandában kétkedőket, hogy járjanak elöl jó példával, menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat. "És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük…..
Tragikus esztendőt tudhat maga mögött a kormányoldal. A Fidesz a hatalmán kívül szinte mindenét elvesztette. Akarata megtört, ereje megroppant, hitelessége semmivé lett, támogatottsága köddé foszlott, mozgástere a formális jog paragrafus-tologatására szűkült. A 2012. évi…..
Az Alkotmánybíróság (Ab) mai döntését sokan félreértették. Voltak, akik azt, mondták, hogy az Ab elkente a dolgokat, mivel csak a formai kérdéseket vizsgálta, a tartalmaikat nem. Ez tévedés. Az Ab ebben az ügyben nem is lehetett volna keményebb. Az, hogy az átmenetinek mondott, de…..
Az index is elesett 2012.12.29 14:28:35
Elképzelem, amint Bécsben, egy hangulatos kávéház ajtajában az arra járóknak Herr Viktor Orbán kínálgatja a pocakján lógó hercig kis fehér köténykéjében a Rákóczi túróst és a Kossuth-kiflit, mellette Farkas Flórián aranyzsinóros kékdolmányában és piros…..
Kitüntették a Békemenetet. "A díjat a Fidesz alapítványa (melynek kuratóriumi elnöke Balog Zoltán miniszter) minden évben annak adja, aki a legtöbbet tette a polgári közösségek erősítéséért." (Index) Az egész éves fáradhatatlan munkáért jár a kormánypárt civil…..
Az index is elesett 2012.12.22 17:51:53
Elnézem ezeket az öntudatosan feszítő, ám kissé már bepálinkázottnak tűnő, nyakkendős urakat, a Polgári Magyarországért Díj kitüntetettjeit, Magyarország megmentőit. Akik úgy vigyorognak a fényképezőgép lencséjébe, mint szűzlány a tarlón. Ez nem valami vicc ám, ők és…..
  Fránya dolog ez a hálálkodás, különösen akkor, ha kötelező jellegű. Mert a kézfogás, meg a tábla csoki még csak-csak elmegy Terka néninek a harmadikról, amiért a hétvégén öntözte a virágainkat, de ha pénzről és üzleti érdekekről van szó, akkor már furcsább,…..
Az index is elesett 2012.12.22 13:37:51
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
Az index is elesett 2012.12.07 17:15:27
Lassan egyfajta ideológiai forrássá válik Matolcsy György heti könyv- illetve lapszemléje. Az elmúlt héten a Légifelvétel.blog foglalkozott a miniszter úr új technológiáról leszűrt véleményével, amelynek forrása az MIT kutatócsoportjának vezetője részéről írott cikk volt.…..
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
Az index is elesett 2012.11.07 00:47:15
Ilyen hatalmas lesz a növekedés? Varga Mihály furcsa figurája a jelenlegi politikai közéletnek. Politikus is, meg nem is. Gazdasági-pénzügyi szakember is, meg nem is. Fel is mondja az Orbán által előírt leckét, meg nem is. Mintha mindig a határokig kitolná a vezér által még…..
A Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) fordul a Fidesz frakcióvezetője, ha a bankok összehangolják a pénzügyi tranzakciós illeték áthárítását az ügyfelekre. Az ötlet jó, sőt, továbbgondolásra érdemes! Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője újságírói…..
Minden forint, amit a sportra fordítunk, a nemzet jövőjének támogatását jelenti. Ezt mondta ma a parlamentben Simicskó István arra a kérdésre, miért is építenek Felcsúton háromszor akkora stadiont, mint ahányan az egész faluban laknak. Később azt is megtudhattuk az újdonsült…..
A KARD Már rólatok szól 2012.11.04 09:13:39
Volt egyszer egy párt. Fiatalok voltak, tele változtatni, a begyöpösödött, megújulni képtelen kommunista rendszert leváltani akarással. Sokszor nemcsak igazuk volt, de igen frappáns módon találták fején a szöget. Szerethetőek voltak, sőt, talán az egész palettán a leginkább azok (mondta akkor már…..
Az index is elesett 2012.11.04 14:09:28
Teadélután Mire várunk még?! 2012.11.02 01:53:45
Van egy helyzet. Az a helyzet, hogy a jelenlegi kormányzat a jobboldali szavazókat már elég régóta nem tudja képviselni. A Fidesz-KDNP koalíció állítása szerint válságban próbálja a kikötő felé kormányozni az országot - és ehhez képest, mint mondják, gazdaságilag jól is…..
Mi, a Vincent-blog szerzői és törzskommentelői – a kormánnyal, az ellenzékkel, a politológusokkal, az úgynevezett „elemzőkkel", és legfőképpen a bankárokkal ellentétben – sokat okosodtunk a kormányzati ciklus eddig eltelt két és fél évében. Eljött az idő az összegzésre.…..
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
Az index is elesett 2012.10.23 22:11:07
@Bozdurgán:
Minden szava fájt, ugye? Fájjon is, droid. Ha eljön az idő, nagyon fogjátok szívni a fogatokat.
Az index is elesett 2012.10.23 22:12:26
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te is mész majd a bozdurgánnal karöltve oda, ahova valók vagytok.
Ma van október 23-a, ami sajnos már nem annyira az '56-os megemlékezésről szól, hanem hogy ki, hol, miért tüntet. Lesz Milla-demonstráció Bajnaival, ééééés lesz újra Békemenet is. Ez utóbbiról csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak, ahol bemutatták a januári…..
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
Az index is elesett 2012.09.23 15:19:14
Subba A nap képe x Subba Art 2012.09.07 14:34:14
Az index is elesett 2012.09.11 18:41:08
Poldi bácsi megmondója Alsógatya 2012.08.27 11:17:48
A korszerű tájékoztatás magasiskolájának példáját valósította meg a mostanában egyébként is sok dologban élenjáró hvg.hu hétfőn reggel.Óvatlanul beleklikkeltem a "Martonyi kemény tárgyalásokra számít az IMF-fel" címbe és ez a látvány fogadott:A kormány hagyományosan…..
A feltöltöttakkumulátorú Orbán Viktor beszédet szokatlanul tartalmas beszédet mondott a magyar külképviseletek vezetői előtt, szerdán. Onnan lehet tudni, hogy a miniszterelnök úr fel van töltve, hogy kezét egészen az arca elé emelve bőszen hadonászott abban a 10-15 másodperces…..
Hatalmasat szólt a miniszterelnök minapi beszéde a Vállalkozók Országos Szövetsége előtt. Őszintén: nem értem, hogy miért. Illetve: nem értem, hogy miért úgy, ahogy. Nem értem egyrészt azért, mert szerintem Orbán Viktor semmi újat nem mondott. És…..
"Az elmúlt hatvan év szövetsége" (á la Orbán Viktor) utáni magyar közeledés ugyan egyelőre nem hozott gigaberuházásokat, sőt, úgy tűnt, mintha semmi nem kellene nagy keleti testvérünknek, amit kínálgatunk neki, azonban végre megtörtént a nagy áttörés: Tarlós…..
Az index is elesett 2012.05.29 20:57:49