Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ishouldbesolucky

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bulvárlap szerdai számában csúcsra járatta a világ végi hangulatot a Blikk asztrológusa, Papp Gréti.A Mindent a horoszkópról című sorozat 3. részében már eltűnt a hagymázas jósolgatás arról, hogy milyen spirituális felemelkedést hozhat az uralmi helyzetben lévő Neptunusz,…..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
Ishouldbesolucky 2012.01.09 09:12:25
Sziasztok !

Nekem 2010 januárban egy "védikus asztrológus" kb. hasonlókat mondott, mint amit a Blikk is megírt. Miután a válság hatására 2009-re anyagilag tönkrementem, két éve meglátogattam az oráculumot, hogy mégis...

(2006-ban voltam nála előszőr, akkor előre jelezte a 2008-as világgazdasági krachot, persze akkor ...ez a hülyeség, autóm erős, bukszám tele, kit érdekel...)

Azt mondta ezelőtt két évvel, hogy 2011 végén megindul az addigi gazdasági/hatalmi összeomlás, 2012-ben ez ki-/beteljesedik.

Javasolta, hogy készüljünk fel több hónapos önellátásra - "vegyek földet és termeljek". Intett, hogy erőszak, fosztogatás, kvázi polgárháborús állapotok várhatóak, nem sokáig, pár hónapon keresztül tarthatnak.

2013-ban kezdődik a kilábalás. Egy új rend áll fel világszinten, szolidáris világ következik.

Persze földet nem veszek, (miből?) viszont nagyszüleim mintájára tartós élelmből folyamatosan töltöm fel a spájzot. Négytagú családomnak már majd 3 havi élelme megvan.

Nagy zavargások nem hiszem, hogy lesznek, az állam összeomlása nem várható szerintem, igyekszik majd erőszakszervezeteivel fenntartani a rendet, aminek a rendes emberek örülhetnek.

Nem az átlag Blikk olvasó fog elmenni fosztogatni előszőr, hanem a bűnözők, aztán jöhetnek majd esetleg az elkeseredett éhes gyerekek sírását hallgatni nem bíró családapák, legnagyobb fiúgyermekek, de szerintem ha már ott fogunk tartani, akkor a "válságban" talponmaradt országoktól úgyis kapunk élelmiszersegélyt.