Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toomi19961

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyplaccblog! Vasút a magasból! 2012.06.17 19:02:00
Na szóval amit tegnap nem tudtam kirakni. Sose gondoltam hogy egyszer Minecraft-os videót fogok feltenni, de hát ezvan. :) ..
Na csó! Tegnap kimaradtam a tippelgetésből (Nem is baj). Ilyen hülye meccseket! Na de a mai tippjeim: Dánia - Németország -- A németek biztos nem állnak le. Igazából szarok a dánok csak van egy Bendtnerük. Meg egy Aggerük. De amúgy mázlicsapat. A németek meg nem arról híresek…..
Agyplaccblog! Minecraft vasút 2012.06.16 15:54:00
Na ezt tényleg csak unalmamba! :D Most látom nem lehet videót beilleszteni, na majd később!..
Na csááá! Megint nyereség :D Nadeviszont holnap nagyon nehéz meccsek lesznek, és mivel babonából nem rakok a D csoportra, ezért holnap inkább hanyagolom.  De azért pár tipp, csak azért hogy ti nyerjetek: Ukrajna - Franciaország (0-1) V 1.26 Svédország - Anglia (0-1) V…..
Na mivan csöveskáposzták? :D Bejöttek a tippek. Ma is jött egy 500-as. Holnapi meccsek: Spanyolország - Írország -- Ennél könnyebb nem is lehetne. A spanyoloknak győzniük kell, az íreknek pedig haza menniük. Minden versenyen van egy olyan csapat amely nem tud pontot szerezni. Na itt…..
Na asszondja... eléggé bemelegedtem az utóbbi pár napba újra tippmix-ezek. Az EB miatt. 5-ször fogadtam és idáig 4 bejött. Úgyhogy ezaz EB az én EB-m. Holnapi meccsek (06.13) Dánia-Portugália --- Nagyon nehéz meccs. Igázából nem merek nagyon tenni erre a meccsre. A Dánok…..
Agyplaccblog! Rég írtam! 2012.06.12 23:22:00
Húú, most nézem milyen rég írtam ide... és nem is fogok! Bu damm tss!..
Sok helyen olvastam a Bánk bán rövidített verzióját, de feladtam. Mindenhol máshogy írják. Aztán elolvastam a könyvet. Nekem nagyon nem tetszett. De mindegy. Így legalább összetudtam rakni egy nagyon rövid vázlatot azoknak, akiknek tényleg csak a lényeg kell Szereplők: II. Endre…..
Na csaa! Kicsit hanyagoltam a blogot időhiányába. Majd egy hónapja írtam és azóta sok minden történt... Pl.: Harmadik lettem Magyar Bajnokságon :) Március 15.-e előtt állunk egy nappal. Ez már nem ünnep. Sajnos... Már csak arról szól hogy ki hova megy tüntetni. Ez elég nagy…..
Percy Bysshe Shelley Emelkedett, Ünnepélyes hangvétel -Versformája: 5 rész - egyforma (4 tercina + 2 sor) -Képáradat, sorátlépések -Bonyolult mondatok, lendület 1-3 rész: Hasonlóak - Felszólítással zárulnak -A szelet mitikussá növeli 1. Rész: A Földön mutatja be a szél…..
Felpörögtek az események... Második napja függök a Reason 5-ön. Olyan beatokat csináltunk hogy fúúú. Kettő darab zenét csináltam amit jövőhét végén fölbaszok YouTube-ra. Intro, Beat, Külvilág, Ilyennek születtem. Ezt a négy számot fogom elkészíteni. Kurva jó lett. Ez a…..
Köcsög, kibaszott gyakorikérdések (Így kisbetűvel) már faszom kivan hogy 3 kérdésre válaszolok azt már letiltanak, mer nem odaillőt válaszoltam... Rohadjatok már szét ti kis faszopó köcsög buzi nyomorékok. Nem hiszem el hogy nem lehet egy kibaszott igaz választ adni, mert már…..
Agyplaccblog! 1 Hónapos... 2012.02.09 14:31:00
Egy hónapot már túlélt a blogom. Ennek örömére: ..
Új ötlet!!! Vlog... Végérvényesen abbahagytam a játéktesztelést és új vizekre evezek. Vlog. Igen. Ez lesz az. Érzem benne az erőt! :) Na hajrá.....
Agyplaccblog! Helyzet 2012.02.06 12:07:54
Nem jó ez így. Videóötlet? Semmi... Pedig úgy csinálnék... Mondjuk valami "Best Of"-ot.. Megtetszett ez a vágásos, videószerkesztéses hepajkodás... Elsősorban magam szórakoztatására. Senki nem élvezi úgy az egészet mint én. Elképesztő paradox hókatasztrófa... Anyád! Itt…..
Agyplaccblog! Best of HErBY 2012.02.05 22:45:24
HErBY legjobb pillanatai... :) Hirtelen felindulásból csináltam, mivel nem csinálok több játéktesztet... Mi a faszt kéne csinálni? Ááá csináljunk HerBY best videóiból egy best-et! Nagyszerű ötlet... :) Szerintem jól sikerült. ..
Ezt a videót még Január elején csináltam, csak elfelejtettem kirakni... Unatkoztam :)..
Agyplaccblog! Ennyi volt... 2012.02.04 17:11:12
Bizony. 4 Játékot tudtam mindössze feltölteni. Többet nem fogok. Nincs új játék, nem tudok telepíteni, szar játékok vannak. Szóval ennyi... Kitalálok valami mást amit feltöltök. Csak már ideje lenne kitalálni. Agyalok :) Csaa ..
Nincs ötletem milyen videót készítsek... Kurva tél bazzd :)..
S íme a Guitar Hero 6 ZTE-re. Valószínűleg megváltoztatom a videók nevét is. Nem ZTE Blade-re hanem Androidra. Na ennyi. Csaa..
Agyplaccblog! Guitar Hero 6! 2012.01.27 21:11:46
Holnap valószínűleg jön a Guitar Hero 6 ZTE Blade-re videó. Annyi! Puszi Pacsi.... :)..
Agyplaccblog! Indavideón is! 2012.01.23 13:58:43
Két videót (Guitar Hero 5, NFS Shift) már feltöltöttem Indára... Érdekes hogy nincsenek ilyen témájú videók Indavideón, ezért szerintem többen fogják megnézni. Csaa..
A következő héten elkezdem feltölteni Indavideóra, Videára a videókat. Szerintem nagyobb sikerük lehetne mint Youtubeon... Na Mindegy... Csaa..
Itt a Guitar Hero 5. Elég alap dalok vannak benne, de azért ellehet vele szórakozni... (Első 3D-s videóm) :)..
Tegnap a Magyar férfi kézilabda válogatott megverte a Franciákat 26-23-ra! Elképesztő a győzelem ahhoz mérten hogy a franciák Európa- Világ- és Olimpiai bajnokok! Szép volt fiúk!!! A meccs összefoglalója: ..