Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hülye vagyok

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő, amikor már a visszafogott, racionális hangok is arra a következtetésre jutnak, hogy Magyarország felejtse el az önrendelkezést és a demokráciát. Ráadásul mindezt a demokrácia nevében... Mire asszociál az Európai Unió alapelveiről az átlagpolgár: demokrácia,…..
A kormány a költségvetéshez benyújtott módosító indítvánnyal zárolta a BKV-nak 2012-ben szánt 32 milliárdos támogatást, az ORFK 800 millió forintnyi éves bérletet mondott le, az állami cégek közül egyre többen nem vesznek BKV-bérletet a dolgozóiknak, Matolcsy nem volt…..
Hülye vagyok 2012.01.11 21:27:41
@Bartoki: Az is lehetne megoldas hogy az SZJA/AFA bevetelek egy resze az onkormanyzatoknal maradjon. Az ingatlan-ado ellen nincs kifogasom, de csak akkor ha az SZJA-bol levonhato. Ugyanis az ingatlant eleve mar adozott penzbol vasarolta mindenki.
Vasárnap hozta le a NOL, hogy a Fidesz tömegdemonstrációval bizonyítaná mindenkinek, hogy a kétharmad a kormány és a Fidesz mögött van, de Kósa szerint a tél nem kedvez az ilyen jellegű rendezvényeknek. Megjegyzem, nem az időjárással van a legfőbb probléma ...Az Index tegnap írt…..
Hülye vagyok 2012.01.11 12:19:24
@ビンセント・ベガ: Ne adj otleteket :)
Hülye vagyok 2012.01.11 12:24:13
@Diocles: "Ha Gyurcánnyal és Szekeressel menő volt tüntetni az Opera előtt, és a média "
En nem hivtam oket, es nem azert mentem oda mert veluk menok tuntetni.
Eljottek szabad akaratukbol, mert abban a kerdesben hogy ORBAN TAKARODJ egyetertettunk.
Es valoszinuleg ok is szeretik a dobostortat, de attol meg nem fogom kikopni (es te sem fogod).
Az ellenzek es Gyurcsany osszemosasa arra szolgal hogy a fideszes szavazotabor elott lejarassa az egesz ellenzeket. Te ne dolj be az ilyen olcso trukkoknek. Ugyanilyen volt az LMP=SZDSZ valasztasi szlogen is.
Hülye vagyok 2012.01.11 21:26:01
@Ironfist: Probaljak egyben tartani az nyajat, akarmivel. A propaganda meg mar csak igy mukodik.
Minden jel arra vall, hogy a magyarországi demokráciát féltő, diktatúrát kiáltó hangok erősen túlzók. Nem épül itten semmiféle bolseviki teljhatalom, nincsenek az oroszok a spájzban. Mindössze annyi történik, hogy éppen ezekben a kemény hetekben derül ki alighanem mindenki…..
Hülye vagyok 2012.01.08 23:15:40
@Sét: Nem. 20 éve még az élbolyban voltunk.