Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egry

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eleged van a nyüzsgésből, rohanásból és zajból akkor mindenképp olvasd el cikkünket. Összeszedtük az ország legolcsóbb házait messze a várostól, ahol a légszennyezettség minimális és a mindennapok lelassulva, nyugodtan telnek. Sok olyan történetet hallani, hogy valaki több év városban élés után…..
Két család 21 tagjának zárolta számláit a horvát antikorrupciós nyomozó hatóság, az USKOK. A Horvátországban példátlan mértékű pénzmosási ügy bosznia-hercegovinai gyanúsítottjainak Olaszországban igen csak vastag a bűnügyi dossziéja. Koldulásra kényszerítés mellett az…..
egry 2015.06.06 23:06:21
  #499 Kevés olyan, a II. világháború környékén született konstrukció van, ami az eltelt 70 év alatt nem igényelt komolyabb ráncfelvarrást, finomítást, mert már születésekor tökéletes volt; a Motorhead-es Lemmy mellett talán csak a Kalasnyikov-gépkarabély ilyen. Az…..
Forrás: a falanszter.blog.hu cikke - ide csak a környezeti, humánökológiai vonatkozásokat másolom be. Megdöbbentő cikk! Az orosz Mordor: milliárdokat termelő lepusztult város a savas esők és a fagy fogságában. Több mint 17 ezer ember halála árán épült meg a világ…..
Én naiv vásárló azt hihetném, ha Budapesten leveszek a polcról egy egy tasak babérlevelet adott márkanév alatt, akkor ha ugyanezt megteszem Bécsben is, legfeljebb az árban találok majd különbséget, mivel a márka ugyanaz, a csomagolása ugyanaz, és ami benne van az is ugyanaz lesz,…..
Balázs flottás csomagjában a Vodafone lekorlátozta a lebeszélhető hívásokat hálózaton belülre. Minthogy erről nem értesítették a változtatás előtt, megreklamálta, és kapott havi 150 percet korlátozás nélkül. Illetve csak kapott volna, mert az erről készült szerződést…..
Lenhardt Balázs volt jobbikos, jelenleg független képviselő indulatos kérdése nyomán felmerült bennünk: vajon a(z Új) Magyar Gárda vonulásának, vagy a Meleg Méltóság Menetének rendőri biztosítása visz el több adóforintot? Kiszámoltuk. „Miért nem tiltják be végre a…..
Tudnivalók, üzembe helyezés, első tapasztalatok 2010. július végén igénybe vettem a Grünpower akcióját, és némileg olcsóbban jutottam hozzá a vákuumcsöves napkollektorhoz, cserébe pedig vállaltam, hogy egy évig referenciaszemély leszek. Ezzel a – és néhány későbbi…..