Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoegaarden

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figula Mihály (1952–2008) Tragikus hirtelenséggel elhunyt Figula Mihály. A balatoni borrégió egyik vezető borásza ötvenhat évet élt. Nyugodjon békében! Forrás: Művelt Alkoholista..
Húgárdenblog Lelőhely: Magház 2008.02.28 18:43:00
A Magház (Rottenbiller utca) aljában lévő kávéházban is lehet Hoegaardent kapni. Nem ám csak úgy snassz módom, hanem csapolva. Szépen citrommal, vastagfalú pohárból, ahogyan kell. Hmmmmmmm!Ráadásul a pultos lány kapott a teremtőtől akkora nőiességet a felsőtestére, hogy az…..
Minden évben tartok egy alkoholmentes hónapot. Idén októberben történt, hogy egy korty alkoholt sem ittam. (Itt rögtön felfedezhető némi ferdítés: az előző állítás hamis, lévén minden alkoholmentes sörben 0,5-1% az alkoholtartalom!) Most társam is volt bajban: Gaben csatlakozott…..
Az alkoholmentes hónapban végig azon filóztam milyen sörrel örvendeztessem meg magam. Vettem is jópár import sört (persze a magyar söröket sem mellőzöm), melyek közül a Leffe Blonde lett az első a sorban, ami kinyílt.Korábban sosem ittam, mégcsak nem is láttam Blonde-t. Jó jó,…..
Húgárdenblog Alcoholfree 2007.11.17 19:38:00
Minden évben szokásos alkoholmentes hónapomat idén októberben tartottam. Természetesen egy korty alkoholt sem ittam (leszámítva az alkoholmentes sörök 0,5 - 1%-át). Hamarost keletkezik egy post a Nagy Alkoholmentes Sörtesztről, de addig is beharangozásul 3 tapasztalás:Az alkohomentes…..
Húgárdenblog Újra a Vagonban! 2007.10.25 16:27:00
Friss infó (egészen tegnap este hallottam Gabentől):Újra lehet csapolt Hoegaardent kapni a Vagonban (tudjátok, ott a Közlekedési Múzeum mellett)!Ez aztán a jó hír, újra beindulhatnak a "szokásos" Vagon - járatok!..
Húgárdenblog Üzenet Belgiumból 2007.10.25 16:23:00
Hát nem gyönyörű?"Hoegaardent iszogat a csapat a Holland-Belga határon! Most Hozták a kaját! Rád gondolunk! Jeejee!"Idézet Gerő 2007. augusztus 28-i SMS-éből, útban Sheffield felé.Nem lehetett ez az utazás azért annyira rossz nekik!:)..
Húgárdenblog Mivégre 2007.10.20 17:15:00
Lehetne most keresgetni a homályos emlékfoszlányok közt sörözői kalandokat, pityókás estéket, állatias lealjasodásokat, jókedvű beüléseket... de nem nagyon van értelme.A megoldás: FEELING. Ami vele jár, amit ad, vagy amit annak vélek, hogy ad. A sör. A búzasör. A Hoegaarden. A…..