Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Knósszosz

0 bejegyzést írt és 14060 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
Knósszosz 2017.10.13 22:49:24
@taga20:
Miért kurvaanyáztok?
Nincs elég szar, kell még ez is?
Állandóan arról szól a fáma, hogy össze kéne fogni a takarítás érdekében. Ha itt sem megy, akkor...?
Norbi TV-torna, az kell nektek. Azt a mocskot mindannyian bojkottálnátok! Tapasztalatból beszélek:)
Knósszosz 2017.10.13 22:55:31
@Rodeo36 11:
MEGTOSZOD RODI!
Én fidel-ittas?
Kikérem, Magadnak!!
Igyá valami testes vöröset, az segít!:))
Amúgy értem:))
Knósszosz 2017.10.13 23:54:18
@gazoló:
:)))
De ha már csaj hegedás, akkor Samuelsen kisasszony is ide illik:
www.youtube.com/watch?v=9KxzuY0fJ-s
... és a hangszerelés.. feledezni vélsz valamit, ami...?
Na és akkor fokozzuk:
www.youtube.com/watch?v=X_Lb9o6LFII
... és ez nem csak Ő, hanem Vivaldi zsenije (is)
Fandaszíjasz!!
Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg! Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez…..
Knósszosz 2017.05.19 22:24:13
@taga20:
Überelsz, köcsög?:)))
Ha már kórus, akkor egy flashmob, tekerj 9:20-ig előre és lásd hogyan csinál az elmaszkírozott Rolando Villazón hülyét mindenkiből:
www.youtube.com/watch?v=5lPP7E1gKsk&t=808s

... cakátt!!
Knósszosz 2017.05.19 22:53:28
@gazoló:
Meg hát... hallgatni!:))
Mert érdemes! Másik aspektusból meg... ja...:))
Csak azt nem illik leírni:))
Knósszosz 2017.05.19 22:54:34
@taga20:
Lófaszt útálod Te...
Vélemény a kolozsváros. com-ról, ahol a hsz-k is ütősek: És most jön az, amikor rohadjon meg ez az egész ország így, ahogy van MTI Fotó: Szigetváry Zsolt..
Knósszosz 2017.01.15 11:43:37
Randa egy gusztustalan írás, tele provokatív kérdésekkel..:))
Mi lesz, mi lesz, mi lesz? A szerzőnek nem inkább avval kellene foglalkoznia, hogy mi van?

Az ATV-n a szokásos vidám, vasárnap délelőtti Németh Sándor Istentisztelet bevezetéseként a Monstrancia Band tolja ezerrel a liturgia szerves részét képező, dallamos rockzenébe[…] csomagolt lelki-szellemi táplálékot, merugye nem csak fokhagymás kalbászon él az emberfia (ha lenne)… Szegény Pasquale a dobok mögött már-már önkívületi állapotban püföli a bőröket. Attól féltem csórikámat, hogy egyszer annyira elrugaszkodik az áhítat következtében az őt körülvevő valóság talajától, hogy a szövegben következő Jézus neve helyett egyszer csak azt rikkantja majd: „Csikidám!” A közönség persze lehet, hogy észre sem venné, láthatóan jó a cucc amit ma is betoltak a buli előtt. A szerencsétlenné lett 53 éves asszonynak ezt a műsort kellene megmutatniuk a kríziskezelő munkatársainak, egyből olyan melegség töltené el szegényt, ami pár órára biztosan feledtetné a nyirkos mínuszokat. De ennél talán keresztényibb megoldás lenne, azt a szép nagy Hit-csarnokot megnyitni az 53 éves asszony, meg a sok száz, ezer sorstársa előtt. Azt a bagatell két milliárdot amibe a vizes VB-re építendő műugró torony kerül (amit majd elbontanak), odaadhatnák az elvtársak Sanya bácsinak, egy darabig elég lenne a rezsire, úgy vélem.
Ja, hogy akarat nincs ilyen fölösleges, nem látványos, szavazatokat csak alig vagy sehogy sem generáló statisztikára pazarolni? Hát, nincs!

Perszehogy nincs.
A tiszta élő gyapjú muszájdzseki jó meleg, a tulajdonosa nem fázik rgo; honnan tudhatná mi az, gyógyszer is van, de ha esetleg kifogy ott van még a pálinka. Ha csak nem nyalta fel a vakkomondor. Az elvtársakat ki kellene vágni abba a menekülttáborba, ahol százegynéhány menekült fázik sátrakban(!!). De úgy, hogy csak estére mehetnének be „melegedni”, nappal irány az utca, hogy megtapasztalják azt a nyomort és szenvedést, amire a szociális érzékenységük és emberségük totális hiányának következtében még rátesznek vagy két lapát mocskot a szerencsétlenek vállaira.

Ferenc pápa közben templomot nyitott meg Rómában a hajléktalanoknak…

Sikk is rugdosni mostanság, még a katlik gittegylet által is – egyesek részéről.
Undor ez az egész…
Knósszosz 2017.01.16 10:46:20
@gazoló:
Zene?
Perszehogy van! (Balsom kisasszony sem gyenge…)
„A” mexikói hang… akit elmaszkíroznak és becsempészik a Berliner Kantorei sorai közé, nem kis meglepetést okozva evvel a kórusnak. Szóóval, Rolando Villazón 7:10-től, de az egészet érdemes meghallgatni/nézni!
www.youtube.com/watch?v=5lPP7E1gKsk&t=916s

Amúgy meg járok erre is amarra is, csak sok a tennivaló >> gumának írtam.
Üdv! :)
Knósszosz 2017.01.15 11:52:59
@guma:
Ha valaki hány a luxus szaroktól akkor az én vagyok.
De ezt az izét el tudnám képzelni magamnak, persze a berendezés teljes áttervezésével, mert az nekem nem stílusom. Amúgy egy lakóhajó az mindig is szimpi megoldás volt nekem képzeletben. A z érem másik oldala meg >> a film jut eszembe, a nem olyan rég vetített Elysium. Elgondolkodtató amit Haba írt...
Knósszosz 2017.01.16 10:17:02
@guma:
… és ha belegondolunk abba, hogy ebből az izéből a Nemzet Víz-Gáz-Gőz és Buborékszerelő egykori nagyon kis iparosa kapásból négyet is vehetne… Már abból amit nagy kelletlenül bevallott, ugyanis a többit még ő sem mindig tudja mennyi. Szóval bírnám én ezt az akármit, csak valami szemnek kellemes berendezéssel. Nekem minden ilyen feszes vacaktól viszketőfrászom támad, nekem kell mindenbe egy kis mediterrán könnyedség, egy kis „összevisszaság”, hogy jól érezzem magamat. Végül is, talán inkább az fogott meg benne, hogy közvetlen kapcsolata van a vízzel, éshátugye én imádom a tengert.

Amúgy meg olvasom továbbra is a Kocsmát meg a Varánuszt is, csak most jóval kevesebb időm van beröfögni mert a meló. Ami nem baj, csak a mai állapothoz képest két éve egyfolytában csak vakarództam. De van eredménye; szeptemberben két hét Hellász, már mindent leszerveztem, lefoglaltam, átutaltam-kiutaltam-beutaltam, csak ki köll hajnalban kutyagolni Ferihegyre (06:30-kor indul a gép) oszt itt hagyni legalább két hétre ezt a szellemi-morális pöcegödröt.
( nem az országot minősítettem, hanem azoknak a szellemiségét[...], akik azzá tették, ami lett belőle mára...)

Olvastam, hogy Te is túl vagy egy beavatkozáson, kívánom, hogy minden frankón alakuljon ezek után! Sajnos én is tudom milyen szar dolog mozgásszervi nyavalyákkal kínlódni :((
Varánusz 2016: a bedarálás éve 2016.12.31 11:42:10
Az év utolsó napján körbenézve magunk körül jókora változásokat látunk az egy évvel ezelőtti állapotokhoz képest: Geciző Lui médiaportfóliójához tartozik az utolsó állva maradt ellenzéki tévé, felvértezve Kálmán Olgával. A Pannon Lapok Avatar Lőrinc szárnyai alól rugdossák ki a lázadásért felelősnek…..
Knósszosz 2016.12.31 20:10:30
@ornagy50:
Kösz!
Amúgy, mit szólsz ahhoz amit Gábris belinkelt?
A 320 meg 737 Classic a seregnek? Azért azt megnézném, hogy landolnak egy olyan futópályán amire pl. az An 26-ost tervezték? Hol fog az úgy megállni? Sehol - szerintem.
Először azt hittem a hírcsárda ökörködik, de aztán láttam melyik fostalicska jegyzi a cikket, azonnal tudtam, hogy nem kamu :)) Ha már légi szállító készség kell, Herkules? Neaggy isten, Alenia? Valaki belinkelhetne a miniszter úrnak képeket, hogy olyanok is vannak... A biznic jet beszerzésekhez meg szavak sincsenek. Elmennek a pécs Á-ba!
Knósszosz 2016.12.31 20:18:17
@taga20:
Csak itthon.
Minek menjek Itáliába? Maffia itt is van, bár a NERhez képest a Camorra gyümölcsoltó boldogasszony, maga a megtestesült humánum.
Knósszosz 2016.12.31 20:34:59
@taga20:
Volt róla szó valóban.
Sajnos a rokonoknál is dübörög a munkanélküliség - nem úgy mint nálunk - szóval aktualitását vesztette a dolog. Igaz, ők nem raktak ki óriásplakátot, hogy ne vegyem el motorcseréjüket, de jobbnak láttam nem erőltetni.
A linkhez meg annyit, hogy ne firtassuk - legalább is én nem szeretném -, mert ívesen szarok minden vallásra és minden olyan dologra, ami köthető hozzájuk. Bocs...
Varánusz Boldog bejglikómát! 2016.12.24 09:45:29
  Feleim! Sűrűbb lett a decemberem a vártnál, szorri, de mindennek vége lesz egyszer, ennek is. Addig a töltött káposzta, a mákos bejgli és a karácsonyi békeboldogság legyen veletek! Január is coming!..
Knósszosz 2016.12.29 08:06:55
@Gábris szomszéd:
Kösz!
Visszamenőleg Neked is:)
Knósszosz 2016.12.29 08:08:30
@gazoló:
Köszi!
Csak úgy Neked is mint Gábrisnak! :)
Knósszosz 2016.12.29 08:15:34
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Üdv a szárazdokkban!
Úgy vélem, Fabius (a Varánusz) meg lett szólítva ötös zsótti által (vagy csak nekem tűnik úgy?) :
„… homunculusok, akiket a globalizáció és a kései, rothadó liberalizmus vegykonyháin kotyvasztottak, a karácsony kapcsán semmi másról nem voltak képesek szót ejteni, csak a »kajakómáról«, a vásárlásról, és arról, hogy milyen szörnyű is ez a karácsony, mert ilyenkor arra vagyunk kényszerítve, hogy »elviseljük a családot”
Na mi van, mi? Aszittétek, hogy, közbe'meg dehogy! Mehhehhehhee... Olyan kis cukik vagytok ti mind ezekkel a hülye kérdéseitekkel. Komolyan azt hiszitek magatokról, hogy éngemet bármikoris zavarba tudtok hozni? Azt hiszitek van bennem egy szikrányi morális gátlás, ami legalább néha elnyomja azt az…..
Knósszosz 2016.11.06 12:05:24
@gazoló:
Persze. A meghűlés okozta halál is büntetés, amit egy rendkívül hideg géppisztolysorozat* okoz, de nem az igazi. Túl egyszerű. Inkább meg kellene tapasztalniuk milyen is az a lét, amire nagy ívben szarnak az elvtársak. Vagyon vissza - utsó fillérig - aztán egy szál féknyomos fecskealsóban - by Fab - ki velük a Lágymányossy híd alá. Szállás - esetleg - az egykori "lordok háza" (létezik még?) színvonalú éjszakai melegedőben. Ha eltűnik a cuccuk nem éri őket meglepetés, olyan közegben élnek, ahol a lopás a legtermészetesebb dolgok egyike.

* - asszem Moldova, de nem biztos..
Knósszosz 2016.11.06 12:45:37
@gazoló:
Háát... én nem nagyon tudok a híd alól visszatérőkről.
Az általában a végállomás...
Há'dikk, parasztgyerek vagyok én nem urizálok, hányszor mondjam még?!  Faszombamár a sok idióta gyökérrel, ÉdesGazdám, elmondom mivót, jófigyejjél: Azvót, hogy a Cecilt meghítták ennek a Betti Tanakisznak az esküvőjére. Én teljesen jóhiszeműen aszittem, ez a luvnya a neve alapján minimum egy…..
Két közepesen teleszart búvárruha beszélget: - Elég kemény vagy már, gecó? - Ahham, asszem... - Akkó'feszíccsünk! Igaza lett ennek Simicskó Pityunak, tényleg bármikor előfordulhat itt holmi terrortámadás. Ő meg a másik csicskalángosra érett máris végrehajt egyet a rekeszizmok és a józan ész…..
Knósszosz 2016.09.24 16:51:40
@habakuk000: ... nagyon szeretné, ha vállalná vele együtt más is a felelősséget, de hát senki sem kapkod utána...
ekkorát b+ c
sak a Klicsko tud ütni...
Knósszosz 2016.09.24 23:58:15
@fzs.1933:
helyesimolára gondolsz?
Knósszosz 2016.09.25 00:21:53
@Eszter jött:
Igaz.
Még régebbi, ki is esett nekem.
Olvasom a híreket egymás után, és szöget ütött a fejembe valami: vajon mennyi lehet az a közpénz összeg, amit kormányunk így vagy úgy, de prominensei szexuális életére költ? Legújabban itt van Matolcsy, a hős, aki menekülőre fogja ha újságírók az új bébike egyébként vaskos juttatásairól…..
Knósszosz 2016.09.18 23:01:14
@Gábris szomszéd:
... nekem a 26-os az etalon ebben a kategóriában - gyönyörű madár! A legszebb két hajtóműves szélmalom!

Sitt a vége a zoffnaki, mer gyün a Boli és n ekünk aannyyii!!_:))
Knósszosz 2016.09.18 23:06:27
@gazoló:
Látom,vágod a filmet!-:)))
Asszem, egy követ fújunk bizonyos értelemben..:))
Jó éjt Neked!!
Knósszosz 2016.09.19 00:01:27
@gazoló:
És ha már off - csók Boli!:)) - akkor Mari sem maradhat ki, mert ugye >> www.youtube.com/watch?v=X_Lb9o6LFII
Ez után lesz jó az éj(T)!!
SZIA!
Én mindent elhiszek. De most komolyan. Én tényleg elhiszem, hogy Rasi meg Pityu magánúton voltak Bahreinben. Nagyon is el tudom képzelni, hogy kikapcsolódni mentek, kipihenni a dolgos hétköznapok fáradalmait. Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor a kirendelt helyihülyékben felbuzog a gyáááj, ha…..
Itt soha senki semmit nem lop. Nem mutyizik, a korrupció rendszerszinten van felszámolva. Mengyi Voldemortot nem kapták el majdnem alkotmányos költség mutyival, Rogán sem mutyizott a belvárosi ingatlanokkal, és úgy általában annyira csodálatos itt minden, nem kell félni, hogy olimpia rendezés címen…..
Knósszosz 2016.08.21 21:23:59
@guma:
Hát, még én mennyire sajnálom!
Ez azért van, mert jobban kell teljesítenem. Hogy legyen mit zabálnom. Pedig a választott tolvajok [anyjuk által], azt mondják, hogy jól vagyok:
www.youtube.com/watch?v=GVy3jWevLJc

Majd én is elmegyek Rióba (hogy ne szarjam magam össze a nerzeti ünnepen - mint általában rendesen...), oszt akkor nem lesz pénz és meló nélküli a...
Majd megyek, de most fontosabb kivárnom a majdnem megvalósult de be nem következett, ámde most a küszöbön álló kánaánt, ahol igényeim szerint vehetek majd a nektárból és az ambróziából > háálelúúja viktorh...

Aztán elmegy Görögbe. Is.
Knósszosz 2016.08.21 21:44:32
@GeoCracker:
:)
Azért nem ment, mert (bevallom őszintén) a nicked nem jutott eszembe. Mert el teccettél tűnni. Te is.
Szóvalakartam ezt-azt, de nem volt hová... most majd megkapod - ha fáraszthatlak-? Nem ma este, mert össze kell szednem a gondolataimat, meg a Finnlandiát, de viszont ha van a közeledben egy Staropramen, akkó' egésségedre! - addig is!
Jót röhögtem nemrég, mikor Kósa Tusványoson kijelentette: ők bizony megszüntették  rendszer szinten is a korrupciót. Aztán mit tesz a Jóisten kiderül, hogy igazat mondott. A Mengyi eset tanulsága szerint igaz, tényleg megszűnt a korrupció, mert ellopták azt is. A 10-20% visszaosztás, vagy a sokat…..
Jeles nap ez a mai, Feleim, jegyezzük fel a rend kedvéért. Vizoviczki László kicsapott az asztalra negyedmilliárdot, felpattintotta bokájára a nyomkövetőt és hazament. - Miután megírta levelét Ovistárs Gabónak, - miután alkut ajánlott az ügyészségnek a "kormány stabilitása érdekében, - miután…..
Knósszosz 2016.08.02 22:11:22
@Oxica:
Érthetetlen, hogy Sándor Mária mögött senki nincs. Senki.
Ha volna, nem azon gyaszatolna a blogszféra, hogy ezt, meg azt, meg amazt kellene megváltoztatni mert nagyjából minden szar, hanem- - - rád bízom, tudod...
Knósszosz 2016.08.02 22:15:36
@Rodeo36:
Oszt akkor sznobikázzanak le, de akkor is:

Una voce poco fa
qui nel cor mi risuono
il mio cor ferito e' gia
e Lindor fu che il piago.
Si', Lindoro mio sara
lo giurai, la vincero
Il tutor ricusera
io l'ingegno aguzzero
Alla fin s'acchetera
e contenta io restero
Si', Lindoro mio sara
lo giurai, la vincero

Io sono docile,
son rispettosa
sono obbediente,
dolce, amorosa
mi lascio reggere,
mi fo guidar.
Ma se mi toccano dov'e'
il mio debole
saro' una vipera
e cento trappole
prima di cedere faro' giocar,etc.

És a hisztérika, aki ezt átadja - nem akárhogy! -:
(őrület? - az! de milyen!!!)
www.youtube.com/watch?v=4FwZKjFJ-qo
Knósszosz 2016.08.02 22:27:54
@Oxica:
Te is megérettél a pusztulásra?
Te magyari vagy? Az? Úgy érzed? Akkor nem érettél meg a pusztulásra! Ezek miatt a tetvek miatt akik hitbizománynak tekintik az országot > biztosan nem!!

Magyarnak lenni nem egyenlő avval a szarral, amit az arcodba igyekeznek tolni - nem részletezem, kibaszott hosszú a lista - az valami egészen más. És ha nem vagy hajlandó a magyarkodásra-?
Varánusz Megőrült a világ? 2016.07.16 08:46:11
Bazmeg. Egy hétig nagyjából el voltam szeparálva a hírfolyamtól. Erre ma reggel kinyitom az internetet és amit látok az úgy ver le a lábamról, mint egyszeri belvárosi polgármestert a felé guruló terhelő vallomások. Egy beteg fasz Nizzában gázolt halálra ártatlanokat, mert csak, és megtehette ezt a…..
Knósszosz 2016.07.16 20:44:59
@Mariann19:
De, őrület!
Viszont könnyebb lenne elviselni ha látná az ember, hogy van egy olyan erő, amelyik eltakarítja a ganajt az útból.

Kivárom. Mi mást tehetnék?
Knósszosz 2016.07.16 21:29:23
@Rodeo36:
A magyarossch... mi? Jó is az, én ezeket (is) imádom, amitől taccsot dobok az a mentalitás és a politikai kulturha.
Knósszosz 2016.07.16 21:36:24
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na ja, a Gellérthegy.
Azért ezt nem gondoltam volna.
444.hu/2016/07/15/a-kormany-belecsap-a-gellerthegy-atalakitasaba
Mit nem vesznek még elő annak érdekében az elvtársak, hogy a haverok cégeit tovább stafírozzák csilingelő csilliárdokkal? Mert, hogy erről szól a történet, azt csak a hülye nem vágja. De ha már hozzányúlnak, volna egy javaslatom:
ne szarakodjanak vele, szedjék szét mázsás kődarabokra, szállítsák el, aztán építsék vissza az egészet Felcsúton! Most már annyi minden van (meg lesz) ott, hogy csak egy hegy hiányzik az összképből, arról nem is beszélve, ha marad a helyén, elfogja a kilátást a Karmelita Kolostorból dél irányában, így nem lesz látható onnan az olimpiai falu világraszóló építkezése.

Szóval, ott, ahol a Vál-völgy IC szerelvényei Sári Ángyom Eperfája - Pista Koma Kukoricagóréja viszonylatban a leterheltség okán napi 12 vonatpárral szolgálja ki a nagyérdeműt, ott látványosságként igen csak jól mutatna a Gellérthegy. Na jó, a tetején az emlékművet azt ki kellene cserélni valami NER kompatibilis alkotásra, mittudom én… „Matolcsy György sperhaknival a kezében lopódzik az MNB trezorterme felé, a háttérben Bokros Lajos ingatja a fejét” - című kompozícióra, amely minden egész órakor eljátssza Gioachino Rossini a tolvaj szarka nyitányának kezdő taktusait. Van udvari szobrász aki szívest-örömest megszoborná. A Dunát is meg lehetne oldani a hegy lábához, pont mint az eredeti helyszínen, csak annyit kellene csinálni, hogy Nyergesújfalunál elterelik egy szép méretes csőbe, átvezetik a Gerecse alatt oszt mán ott is vannak vele Felcsúton. A NER előtt nincs akadály, ráadásul így megoldódna a Tarlós Pista gondja is avval a kurva mobilgáttal. További turistacsalogató látványosságként - ha már úgy is ott van a víz – ki lehetne mélyíteni a falucska utcáit és Velence mintájára lagunákat kialakítani. Igazi hungarikum lehetne az egyetlen magyar falu, ahol az ember a szomszéd utcába vaporettóval megy disznóvágásra és ismeretlen a munkanélküliség, mert mindenki el tud helyezkedni köz gondolásként. Csupán azt az apróságot kellene szem előtt tartani, hogy még Paks előtt visszatérjen az eredeti medrébe a folyó, de hát ott van a Lőrinc! Az mindenhez ért. Ha kell megépíti a Hoover Dam-ot is az alföldre, nehogy má’ egy Duna kifogjon rajt!? A tervek megvannak, a kormány titkos csodafegyvere lesz, a majdani 119%-os gazdasági növekedés alapja, forradalmi újítás. Unortodox erőmű, visszafele működik. Nem áramot termel a víz segítségével, hanem áramot vezetnek bele és vizet fakaszt. Közös projekt a Széles Gábor elvtárssal, ő is energiában utazik… Mekkora bizniszt lehet hamarosan csinálni vele az araboknál?! Végre lesz valami látszatja annak, hogy Szaúd-Arábiában is jártak valamikor a fiúk üzletelni[…]

Merjünk Gellérthegyet álmodni, hajrá Magyarok!
Kedves Nép, Drága Választók, Imádott Tagságunk! Mi, az MSZP örömmel és boldogsággal jelentjük, megvan a győzelmi recept 2018-ra! Míg látszólag a kirakatban tutyimutyiskodtunk, addig a szellemi elit a Háttér Boszorkánykonyhájában megalkotta a tutit. Bizton állíthatjuk, Orbán nem egyszerűen bukni…..
Tejóisten, huxit lázban ég az ország. Olvasom, hűűűűű mi lenne gazdaságilag, tyűűű édesfaszom, Orbán Atyuska asztervezi kivezet minket a Zúnióból, maragyátávol a népszarvazástól drága nép, mert kirekedsz itt a Balkán sarkára Orbánnal kettesben. De leginkább rettegjél, mert ha nincs mitől akkor…..
Knósszosz 2016.07.05 22:18:29
@parti_giano:
Ez így igaz, és pechemre ( meg még sokunkéra is ) általában az ezt a hangszert kezelő virtuózok már szpmbat reggel előveszik a partitúrát - hogy rohadjanak meg - és egész hétvégén tolják a Sikító szimfóniák tucatjait. Erre rátzesznek még egy jó nagy lapáttal ritmus szekciót alkotó betonkeverősők, a folyamatos monoton darálásba ütemesen belevegyül a fogasléc okozta nyökögés, amit a túlpakolás okozta terhelés önt pulzáló kavicscsikorgásba, amit a segédmunkások rap-elése sem enyhít kellőképpen, amikor erre az alapra tolják, a: "Pista, dobjánmánegy sört!" refrént.

Ésakkr most korszakalkotó izé jutott eszembe... nem röhög! > ha már annyira szenved a KDNP, akkor a családok védelmében az idióta boltzár bukása után újratöltendő teljesen kontraproduktív elmebajuk helyett helyett, inkább tiltsák be a hétvégi lármázást amit építkezés címén végeznek szerte az országban! Barátom harminc évvel ezelőtt dolgozott nyagatnémet országban, ott péntek délutántól hétfő reggelig nem engedték őket melózni.
Mert a dajcspolgár az pont hétvégén szeretne phenni, szóval nem volt apelláta, aki nem tartotta be, azt visszaküldték Magyarországra a lekvárzsibbasztó gépgyár TMK műhelyébe al-segéd karbantartónak.

Cabernet Franc van és rozé is, onnan az egri vidékről.
Meg egy kis Metax - - is, de nem a görög szakszervezeti elvtársak küldték farkasflóriéknak, akik aztán hazalopták, magam vettem a lidl-ben!

Egésség!
Neked-?
Knósszosz 2016.07.05 23:34:04
@parti_giano:
Te tudsz ilyen szerencsésről?
Én nem.
Mi az a hőttőszekrény-? amúgy...
Knósszosz 2016.07.05 23:41:10
@Sir Bates dö Hól:
A mértékegység a rákosi-munkaverseny érában elterjedt kubikostalicska, amit agyig rakva tol X elvtárs 154%-on, a zasszony meg kötél segítségével húzva segíti, különben lőttek sztahanov elvtárs eszméinek.

És akkor a Kalászrasacsodálkozó Bőség Viktor coccialista realisztikus festményéről nem is beszéltünk, a piszkosan jó minőségű műnyomó kartonra applikált undorítmányairól.
Varánusz A foci EB margójára 2016.06.27 16:59:52
Uraim! Igen, ti, akik most jöttök haza az EB-ről.   Na, az van, hogy én nem szeretem a focit. Megvan rá az okom, ami nem Orbán Viktor és a focialista forradalma. Magyar focit egyáltalán nem nézek, nemzetközit is csak fényévenként. Ennek ellenére követtem az EB eseményeit, eleinte csak annyiban,…..
Knósszosz 2016.07.01 20:55:32
@taga20:
Mire nem emlékszel-?-:)))
A varázsceruza milyen keménységű? Van HB-s meg mittudomén... melyik-??
Muhh - a ha..
Knósszosz 2016.07.01 22:02:01
@Rodeo36:
Böhm-?
Eine kleine nachtm... rondo allegro > utsó tétel - földön túli...
Egyébként műkedvelőknek (sci-fi), az Alien első részében Dallas kapitány a második tételt hallgatja a Nostromo fedélzeteén, amikor...
Oda való, meg kell keresni!
Knósszosz 2016.07.01 22:38:40
@Rodeo36:
Most nem meccselek, majd holnap a német-olasz...
Most a korkülönbséget emésztem - Mozart és Haydn között 24 év volt - ha jól emlékszem - de ez a zenéjükben nem látszik. A Franci sok művét ajánlotta Mozartnak, mert... Szóval tudta ki a kicsoda, de azért ő sem volt akárki, sőt! Persze az a hülye szubjektum...

Most nincs H-moll mise és hasonlók (mindent a maga helyén), vidámság van: Paukenschlag > a záró tétel olyan Mozartossch - vagy milyen...? (21:40-től), de az egészet kell hallgatni, akkor az igazi!!!
www.youtube.com/watch?v=v3EQxl3cB-Q
Szemetek ezek a britek. Ilyen csúnyán leszarni a fő uniós vétószövetséges kampányát azért genyóság. Még akkor is, ha épp a britek Orbánja kapaszkodott bele egy akkor éppen belpolitikai - újraválasztási hasznot hozó blöffbe, és faragott rá a megvalósításra elég csúnyán. Mer'hogy őkelme belebukott a…..
Knósszosz 2016.06.25 20:47:08
@taga20:
Ilyen szarok nem vesznek meg sohasem, pusztán csak a realitás talaján igyekszem értékelni a dógokat. Ha tévedek... akkor úgy jártam, nem vagyok politikai elemző, csak egy hozzászóló akinek van véleménye. Na, akkor így OK-?
Knósszosz 2016.06.25 20:54:07
@rdos:
Verhető lenne - igaz!
De a faszméregetés sehová sem vezet, már pedig 14 óta ebből nem gyógyult ki egyikőjük sem. Az persze megint egy más kérdés, hogy ha egybesül az ellenzék(...), akkor abból a katyvaszból mi lesz-? A brit példa szerint, a honi nyugdíjas mitől lesz józanabb és fogja majd föl, hogy mi forog kockán az X-én, mint a Britnek?

Okosakat elemezni a nem tudhatót lehet, de ember nincs aki meg tudná jósolni mi lesz ennek a vége - szerintem...
Knósszosz 2016.06.25 20:55:25
@taga20:
Szmájld meg b+!-:)))
Varánusz Orbán Viktor azt üzeni 2016.06.20 08:01:05
Orbán Viktorban megfagyott a vér mikor elmagyarázta neki valaki, a Brexit arról szól, a britek gondolhatják úgy: "van élet az Unión kívül is". A vak is láthatja, tenni kell valamit, kéne valahogy szólni nekik, hogy nahelló, azért gondolkodjanak már picit!!!!! Mivel a kopaszokat kiküldeni…..
Knósszosz 2016.06.25 17:59:56
@taga20:
Tablet bot
Knósszosz 2016.06.25 20:10:42
@PeniValdes:
L-tök... gonosz teccen lenniPenny-:))
Knósszosz 2016.06.25 20:11:44
@taga20:
Nézem, én szeretem a focit azé'...
Mondom: a focit!
Érted, ugyi?
Portik Tamás 10 millió forintnak megfelelő értékű eurót vitt - állítólag - Rogán Antalnak. Amiről - nyilván - semmilyen elismervényt nem kapott. A rogániroda bekészített - 3 perc alatt érkeztett meg kérdésre a válasz - közleménye szerint BulvárAntal soha, semmilyen körülmények között nem találkozott…..
Knósszosz 2016.06.19 00:44:16
@taga20:
A galéria?
Az még igen-:))

Deel ne rontsd a gépet direkt, mert fel fogsz tűnni az asszonynak. Aztán szerelhetsz karnist a karnisra, meg arra eltakaró plusz karnist is!!
Knósszosz 2016.06.19 01:07:08
@gazoló:
Azért nem árt, ha a KLIKKEGYLETRE költött pénzből arra is fussa... futotta volna. Van pedagógus barátom, sok képtelen történetet hallottam tőle, plusz magam is megszívtam a fejetlenséggel párosuló pénztelenséget. Egy szaros javításért majdnem a minisztériumot hívta az illetékes elvtársnő - agyrém!

Majd küldök valamit a valamidre, ha érdekel.
Knósszosz 2016.06.19 01:10:55
@taga20:
A "löman" az elég gyilkos valami, iccaka tolni maximumon - az F1 két óránál még világosban sem lehet több - nem semmi. Nekem csak az autók olyan bizarrok valahogy. Teljesítmény oké meg minden, de az a bugyborék meg a piperepolc ott hátul... hááát... Akkor már inkább a WTCC.
A visszavonulás útján elindult Schiffer még egyszer visszanézett, és ha már, akkor szólt is egyet kb az utolsó szó jogán: Schiffer azt mondta: egy zöld párt alapvetése, hogy mindenkinek joga lehessen az emberhez méltó élethez, lehetőleg a saját szülőföldjén. A másik alapvetés pedig szerinte az,…..
Knósszosz 2016.06.09 21:33:45
@Sir Bates dö Hól:
Úgy___ mint kés a vajon.
Láttál te szájtépős kommentek tömegeit-? naugye...
Lassan eljutunk a csirkeláb ingerküszöbig, de addig még bármit meg lehet csinálni. Szóval, plö ha Bródy koncert vagy Koncz Zsuzsi van valahol az országban, akkor a kijárási tilalom az beüthet - mertcsak... (rá lehet fogni, hogy ott lesz migrincs robbantás), aztán aki nem tartja be, az felkoncoltatik! Tényleg, már csak retorikában kell idáig süllyedniük.

Phenjan felé, féélúton...
Varánusz Ákos a mutyibirodalomban 2016.06.04 12:26:17
"Amikor indulsz a farkasok közé, ne báránybőr gúnyádba bújj! Viseld, ha kell a falka színeit, joguk van látni és nem érteni, álruhád alatt magadra engem öltesz, a pajzsod én vagyok." (via)   Hja, milyen igaza van a NerTrubadúrnak, jogunk van látni és nem érteni, vajon miért kapja bérleményének…..
Knósszosz 2016.06.05 19:37:06
@parti_giano:
Micsodát-??
Talán megzenésíti szélesgáborelvtárs spiritiszta szeánszait? Netán szombatonként rendelkezésre bocsájtja az üzlethelyiséget a Bunyós Pityu Alkotói Műhely számára-? vagy mi?
Knósszosz 2016.06.05 19:44:07
@parti_giano:
Ha csak azt nem!?-:DD
Knósszosz 2016.06.05 21:16:31
@Gábris szomszéd:
Sajnos igen--:(
Meghalt egy kiéhezhetett gyerek Magyarországon. A némber aki megszülte csak arra tud gondolni most is, hogy maradhatna szabadlábon, hogy úszhatná meg az egészet, ahogy az eddigi gyerekéheztetési ügyeit mindig. Ha háromszor már sikerült, miért ne sikerülhetne negyedszer is? Oké, a három nagyobb…..
Knósszosz 2016.05.26 21:32:00
@habakuk000:
Antonov 225 Mriya - mem semmi, az biztos!!
Lisztferin is volt pár éve, a MOL bérelte, valami bazi nagy izét vitt valahonnan valahova. Ezt hiteles forrásból tudom...
www.youtube.com/watch?v=mo1gycZqnAc
Van ennek egy "kistestvére" is, az AN 126-os "Ruszlán" - az sűrűbb vendég. Az csak 4 hajtóműves... csöves-:))
Knósszosz 2016.05.26 21:58:26
@taga20:
Fenján-?
Hát, akár az is, de abban a térségben amúgy otthon vannak a NERzetes urak. Példának okáért ott van mindjárt a nemzet első számú alpinistája, aki rekordokat felülírva pálinkás palack nélkül mássza meg naponta többször is a 8848 ezer milliárd forint magas Csomótloptunkma zord ormát. Könnyű neki, két tapasztalt serpa cipeli a cuccait, Ma-To-Chi és Ro-Ga-Nthi > ők már sok mindenen túl vannak és ismerik a helyi sajátosságokat. Nthi például már rég óta a térségben tevékenykedik, egy sikeres ingatlanfejlesztő cég, a Táguló Jurta ügyvezetője és tulajdonosa. Tanácsadóként közreműködik a rendszeres csúcstámadások előkészítésében és lebonyolításában.

Az ő mászóvasait még nem használták a MANYUP expedícióban, de a Questor meghódításában már beszállító volt - rossz nyelvek szerint...

... az előbb mondta kovácszoltán, hogy juszt se árulja el, hogy a rohattsorostetűtől mebbyi ösztöndíjat kapott - de visszafizeti, ha amaz azt akarja...
Ez már a pöcegödör legalja...
Knósszosz 2016.05.26 22:01:26
@Rodeo36:
Én öt órt vártam a Mriya-ra, aztán aznap nem jött...
Másnapkibaxott szar idő, köd és egyebek, a pálya 13L volt - város felől a kettes - lófaszt se láttunk, de az jól esett!!! Hülye repülősök között ez OK!-:)))
Na, csak megcsinálták. Zuglóban összenő ami összetartozik már régóta: a kerületi fidesz a szocikkal karöltve végre úgy úgy lophat, ahogy nekik tetszik. Szatmáriné Jahn Angéla a narancs sarokból pályáztatás nélkül vitte a Zuglói Társasház és Közterület-kezelő Kft. igazgatói posztját, a piros sarokban…..
Knósszosz 2016.05.24 21:51:31
@Gábris szomszéd:
Több mint jól hangzik!
Ennyiért egy balatoni három napos wellnesst se kapsz!
Knósszosz 2016.05.24 21:57:23
@Oxica:
"Mitől is bukna meg? Meg mikor?"
Minden ismerősöm/haverom ezt kérdezi. Amúgy látva az ezerszeres higítású ellenzék töketlenkedését, jogosan.
De hidd el, van - lesz - az az általuk bagatellizált apróság amire nem számítanak igazán, aztán lesz nagy csodálkozás. Netadó - emlékszel? Ki gondolta volna, aztán mégis. Jó, annál ütősebb kelll, de ki tudja mitől durran el az agy még annak a parasztnak is, akinek nemhogy nete, de még egy kurva napi Blikkje sincs, amiből pedig hitelesen tájékozódhatna...:O
Knósszosz 2016.05.24 22:04:53
@ornagy50:
Naív...
Azért annyira nem.
Inkább egy 737 NG az Atlanti pocsoly fölött, kevés keróval és ellenőrizetlen ETOPS-al (helyesen: Engines Turn Or Passengers Swim ) - messze Grűűnlandtól...

(az milyen, hogy a Travel evvel repülte Riót(!!) charter - Ződ Foki dobbantással??? - kényelmes lehetett...!)