Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phantomas

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb bizonyíték arra, hogy nem szabad a szuper ár, akció és társaik feliratoknak agyatlanul hinni.  Sziasztok! Szombaton készítettem ezt a képet a budakalászi Auchan áruházban. A 75ml-es Elmex fogkrém darabja 849 Ft, ha a felette lévő polcról 2 db-ot veszel egy csomagban…..
phantomas 2015.06.19 19:53:33
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Figyelj nyomikám! Te olyan sötét vagy, hogy még a saját magad által leírtakat sem tudod értelmezni.
3 + 1 ajándék" csomagolásban árusított 400 g-os „Darling" macskaeledel akciós, azaz olcsóbb lett volna. A macskaeledel ugyanis olcsóbb volt, ha azt darabonként és nem négyes kiszerelésben vásárolták meg." Ott az a lényeg, hogy 3db +1 db ajándék. Tehát ha veszel 3 db-ot egyesével annak ugyan annyiba kell kerülnie (összesen a 3db-nak), mint a 3+1-nek, (azaz összecsomagolt 4-nek), mert különben nem valósul meg az ajándék, tehát 1 db ingyen. Lefordítva a gyenge szintedre. Semmi köze a szuper árhoz.
phantomas 2015.06.29 10:19:09
@Bombaló: Nyomizást te kezdted, de ezek szerint neked lehet. Felmenőidet senki sem emlegette, elvárom, hogy te se tedd! Mivel neked sem az értő olvasás nem megy, sem az értelmes hozzászólás írása, csak fröcsögni tudsz (ami alapján kijelenthető, hogy a faék inkább rád illik), így ezek után kímélj meg a válaszaidtól!
Viktor a budakalászi Auchanban fotózta nekünk a Nagy Auchan Fahéj Ügy mellé illusztrációnak, de szerinte nemcsak itt, hanem "mindenhol ki van írva, hogy kamerával nézik - lopásnak minősül, ne fogd meg kézzel, stb. mindenhol ezek a piktogramok, "tiltások", kamerás…..
Lauráéknál egy hétig nem volt tévé meg telefon, de nem ez volt a legnagyobb szívás az esetben. UPDATE: Hogy egyértelmű legyen: az otthoni szolgáltató a Telekom, de a mobil az Telenor. Kedves Homár! Szeretnék tanácsot kérni és/vagy kidühöngeni magam a T- csoport…..
phantomas 2015.05.07 19:18:02
@samcro: Csak van némi szövegértési probléma. Nem a posztoló anyukája lebénult, hanem a nagymamája. Anyuka párja a telefonos ügyintéző.
phantomas 2015.05.07 19:21:18
Hát az szuper, hogy az Emag a törvény szerint kötelező 14 napos elállási jogot megfejelte eggyel és náluk 15 napig küldhetjük vissza a nem tetsző cuccot, de talán jobb lenne, ha maradnának a minimumnál, viszont egyből visszaadnák az árát. Tibor 6 hete rendelt egy notebookot, 5…..
Péter  f i k c i ó s  posztjában az általa megszemélyesített főhős először infarktust kap, majd rájön, hogy lehet, hogy madárnak nézik.  Házi feladat: elképzelni  a sztorit mondjuk a legendásan halvérű Berki Krisztiánnal a főszerepben. Update: És az milyen, hogy mint…..
A Mall.hu fura csomagkövetési rendszeréről volt már szó, ezúttal Gábor nyüstöli őket egy gyerekülés miatt. Levelét mintha egy bencéseknél nevelkedett Hulk írta volna. Reméljük ma megjött a cucc és megúszta agyvérzés nélkül ezt a vásárlást.  T. mall.hu! A mai…..
Eredetileg egy másik poszt lett volna itt, de Chimie levele felülírta az eseményeket. A Telenor ugyanis egy nem túl szimpatikus húzással először aktivált egy új szolgáltatást, aztán értesítitett a népet róla, mintegy mellékesen említve, hogy, ha nem mondják le, három…..
Szegény Zs. júindulatúan azt hitte, hogy az első panaszosunk lesz Black Friday ügyben. Abban mondjuk valószínűleg nem téved, hogy nem az utolsó. Én leszek az első Black Friday reklamáló, gondolom, nem az utolsó. Gyermekem már régóta cincálja az anyam egy saját laptop miatt.…..
phantomas 2014.11.28 20:56:04
@Bluemotion: Reggel hétkor indult az akció, nem kellet hozzá éjjel felkelni...
"...egy túracipő volt, amit utcai használatnak tettek ki...”- a Decathlon ezzel a brilliáns érveléssel utasította el a városi terepen két hét alatt kinyúvadt cipő miatti panaszt. Hát igen, elképesztő, hogy milyen felelőtlen emberek vannak. Nemhogy vitték volna szerencsétlen…..
Aki már volt vadászkutyákat megszégyenítő szaglással megáldott terhes, vagy szagolt akár csak átlagos orral is romlott húst, annak az együttérzését biztosan egyből elnyeri olvasónk, aki feltuningolt szaglósejtekkel futott bele egy tálca büdösbe. Amit, ha jól értem, szegény…..
Mért nem értik meg a cégek, hogy nem az az igazi gáz, ha hibáznak, hanem ha úgy csinálnak, mintha nem tették volna? Don Pepe FB-ján ráadásul még nyáron is elég királyul ment a kapcsolattatás ilyen modatokkal, hogy "Köszönjük, hogy megosztottad velünk észrevételedet. Őszintén…..
Tamás édesanyja okostelefont vett, ami mellé rendszeres szervizlátogatással járó lehetőséget is kapott. Ezt 8 hónap alatt megunta az egész család, és odajutott, hogy valószínűleg szolgáltatót vált. Innen kívánunk nekik végtelen türelmet és buddhista hozzáállást a…..
phantomas 2014.08.01 09:49:05
@Androsz: Régebben magán a készüléken, vagy a hozzá kapott memóriakártyán volt PDF formátumban. Lehet, hogy ma már nincs így?
Újabb vérlázító félrecímkézéseket találtak olvasónik az Auchanban és a Sparban is. Előbbi helyen a 4 kilós mosószerből lett 2,8-as látszólag: Tudom, már uncsi, de tényleg érdekes, hogy folyamatosan trükköznek az egységárakkal az Auchanban. 821 helyett 547-et tüntettek…..