Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr Steinmann

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár muhi-muhi 2014.01.03 09:09:41
Tom Dissevelt és Dick Raaymakers [Kid Baltan] műve 1957-ből: ..
Azt hiszem, Az Év Mondatá-t sikerült ripők barátomtól begyűjteni: >>Az igazi gekkó ság manapság 601 speciált hajtani. Nem köribarát, de legalább yoló.<< ..
Nem mind könyékig a tejföl még az agymosodában sem. Tíz év után megszűnt, pedig két éve mg azt hazudták, hogy most kezdődött el. Szinte hallani a jógyerekagyvérzsír bugyborgását kopi, paszta és: A Múlt, az elavult index: Megszűnik az uniós hiányeljárás Közel…..
dr Steinmann 2013.05.29 19:19:31
@magyar-magyar szótár: Fenehorizont felrótta, hogy már százszor megmondtam, hogy nem jövök és mégis jövök. Igazából a társaság miatt járok ide, jól el lehet hülyéskedni, te vagy az egyetlen, aki vérkomolyan veszi ezt az egész baromságot.
és most komolyra fordítva, mivel már vagy ...hány éve is...ismerjük egymást, tudod, hogy sok rosszat el lehet mondani rólam, de irigységgel vagy rosszindulattal még az ellenségeim sem tudnának megvádolni. Tehát eléggé geci húzásnak tartom a részedről, hogy úgy állítasz be, mintha én direkt ellendrukker lennék, a "minél szarabb annál jobb" csapatban.
Nézz inkább magadba, mit szóltál, amikor nem a te csapatod játszott éppen, mégis konvertibilis lett a forint, meg felvettek minket az EU-ba? Örültél vagy nem? és azt most komolyan kérdezem, és nem autós hasonlatot várok rá. Ha örültél, akkor miért nézel engem aljasabbanak magadnál? Ha meg nem örültél, akkor talán belül kéne keresned a hibát, nem a barátaidban.
dr Steinmann 2013.05.30 07:07:06
@magyar-magyar szótár: nem azt kérdeztem, hogy blogoltál-e, hanem hogy örültél-e. A kettő között semmilyen összefüggést nem látok.
A másik pedig....
Kétségtelenül elegánsan tudol örülni most -kb, mint egy LMP-s. tehát a szájad örömről beszél, de az pofid azért vackorbaharapcsi ......
Na, látod ilyenkor szoktam azt mondani, hogy nem jövök többet, ami miatt fenehorizont utána felrója, hogy minek is merek jönni, ha megígértem, hogy nem jövök.
De erről beszélek, hogy te is, meg Fenehorizont is tudja, hogy én mit gondolok, akkor minek nekem itt bármihez megjegyzést fűzni. Gépeljétek be helyettem, és kész, én már nem is kellek ide. Szóval, hogy PC módon fogalmazzak, hogy Fenehorizont se tudjon belémkötni, ha jövök is dumcsizni, akkor is inkább a társaság miatt, nem azért, hogy komoly véleményt nyilvánítsak, mert azt minek. Te is, meg Fenehorizont is jobban ismeritek az én véleményem, mint saját magam.
Iszonyúan uncsi ám, hogy olyasmivel vitatkozzam, mint ahogy Hanni szokta, hogy nem, nem gondolta..stb. Igazából jól ellennél egyedül is, felteszel egy cikket, aztán utána beírod, melyik olvasód mit gondol szerinted. Mi nem is kellünk hozzá.
magyar-magyar szótár mém 2013.05.26 04:54:00
Az etikus mémben nem túlzott, de jól kivehető nyomai maradnak a montázsoltságnak, pl ezen itt: ..
dr Steinmann 2013.05.26 10:12:21
@ripők: Steimann néni egy elegáncs wellessszállóban áztatja éppen a gépelés vitriolosságában megfáradt bütykeit, szarik magasról a blogolásra és a politizálásra :))
dr Steinmann 2013.05.26 21:05:24
@ripők: nem gyógy, wellnes :D
Amúgy mivel nyughatatlan és mozgékony vagyok, főleg kirándultunk.
A kinyaltamról: akkor, ott, vagy két éve letettem az esküt, hogy Dudival még csak közös liftbe sem szállok többet, nemhogy blogba, így nem értem a felvetést, hogy miért én állok a kinyaltam és DUdi boldog újraegyesülésének útjába.
Az eredeti, az olasz maffia "alulróljövő" figurái Kulcsár Attila -szerűek, de nem strómanjai a magyar maffia-alakzat elegantjainak, hanem fordítva: Kilóra megveszik a főséget. A ~ a magyarbűnözés egyik fő megnyilvánulása. A tipikus  cigány bűnöző csak klasszikus, olasz…..
dr Steinmann 2013.05.23 17:53:59
és akkor még nem tértünk ki a zsidó maffiára
moly.hu/konyvek/rich-cohen-kemeny-zsidok

pompás leírások a könyvben, miben különböztek az olasz maffiózóktól.
Az olasz ott maradt, ahol felnőtt, hogy mindenki lássa, mekkora nagymenő lett. A zsidó maffiozó elköltözött, hogy ne tudjanak róla semmit.
idézőjel kezdődik: >>A szakácsnak a böftök mellett kell állnia A borsos tokány tudta, hogy milyennek kell lennie, amely tudományt kevesen ismerik az emberek közül. A kiszolgált katona külsejű pincér az asztalra helyezte a tálkát, de újabb tányért nem adott…..
A Stefi kettős, tehát fiú vagy leány becenév, mint pl a Gabi vagy az oroszban a Szása is. Stefi a Stefánia [Stephanie] beceneve, vagy németajkúak köreiben pl a Stefan-é. Schwoobul a Stefoon az becézve Stefili vagy Steffl . Inkább a Stefili, egyrészt a tipikus fölös szóvégi i miatt…..
dr Steinmann 2012.11.01 16:49:08
@magyar-magyar szótár: látom, megint szokás szerint ignorálva vagyok, de én vagyok a marha, minek járok ide, igazad van.
dr Steinmann 2012.11.01 16:52:04
@magyar-magyar szótár: engem meg az ignorálás háborít fel:)
dr Steinmann 2012.11.05 18:01:36
@magyar-magyar szótár: így van, nekem amiket mutatsz mindig, mint "felháborító" és "micsoda geci" címen, azok kb. a bulnyáltévék sóműsorainak meg beszélgetőműsorainak színvonalát idézik.
Hogy jók vagy rosszak- én azt mondanám, célcsoport probléma, olyan blogokra jársz politizálni, ami máshová van belőve, nem neked és kész. De minek ezen felháborodni? főleg minek időt tölteni vele? Lássuk be, a nép nem mi vagyunk, még ha ez nagyon nagyzolósan is hangzik, akkor is így van. A választást viszont a nép fogja eldönteni, nem az a pár kényes ízlésű majom, mint mi.

..... Az index már a fészbúkiánus flashmobizálós cuccokra készíülve a faszbúkra gyúr. Hol van ehhez a fatengelyes jobber-internetes média....ez sima összeesküvés elmélet. Mondtam már, az LMP-nek nincs 20 ezer lájkolója sem, és az alternatív költségvetését néhány százan osztották meg. A népnek Stefike fasza és Jeszenszky ügy meg azeri baltás gyilkos és hasonlók kellenek, mivel nyilvánvalóan nem olvassák végig pl. a köznevelési törvényt, és nem képesek értelmezni, mitől rosszabb, mint az előző volt. Próbálkozz bármi szakmai részlettel, hogy egy-egy rendelkezés miért szar, vagy miért mélyen szemét, senki sem fogja elolvasni. Magadra nagyon büszke vagy, hogy te nem kocsmapoltizálsz, de te magad vallottad be, soha nem olvasod el az új törvényeket, te is csak interpretációkból tájékozódsz, és mivel neked kedves oldalon olvasod ezeket, hát tapsolsz egy-egy új törvénynek, aminek nem kéne. Kár leszólni Stefikét, a néphez szól, bár az ilyesmi szerintem teljesen hatástalan, mint ahogy amit te csinálsz itt blogon az is. Szerinted akad egyetlen ember, aki akár a te cikkeid, vagy akár Stefi cikkei miatt gyökeresen változtat a politikai nézetein?
Az emberek az őket érintő változások alapján értékelik a kormány tevékenységét, nem a szabadnépfélórás politikai vitakörös blogok alapján döntik el, hová szavazzanak.
Alapvetően kétféle kulturális környezet metszésében nyőttem ilyen nagy derék hülyegyerekké. Idegenszívű   főhatások közepette eminnen pedig a mélyen magyar cocijalizálódás enyhe cigány szubkalcs dörzsölődésében. Pl a baszás szó etimológiáját illetően,…..
dr Steinmann 2012.11.04 08:00:17
@nagyjoco: nálunk sem volt gyerekasztal, egyszer egy pest környéki távoli rokonnál szembesültem vele, hogy létezik
sőt, a család sémita ágánál a gyerek volt a középpontban, elképzelhetetlen lett volna, hogy eltávolítsák

Mi nem kaptunk együtt útlevelet nyugatra, amíg a szüleim utaztak, engem túszként itt kellett hagyniuk, talán, mert párttagok sem voltak:D
Ó, ennek a szónak a magyarról magyarra fordítása egyszerű lesz, csak A Jókormányzás, a Nyolc Év Ártatlan Illatoskeze ma már ideidézni nem szabad szépidejére kell visszaemlékeznem és már meg is lesz a szófejtés. Zseniális Ferenc ugyanis azt mondá korszaknyitogató…..
dr Steinmann 2012.11.02 07:15:00
@magyar-magyar szótár: nagyon szomorú lennék ha majd a saját gyerekeim akarnának elmenni, mert nyilván senki sem azért akar gyereket, hogy aztán nyugdíjasként csak virtuálisan tartsa velük a kapcsolatot majd. De ez még szerencsére nem 1-2 éven belül esedékes döntés náluk.
Nem ezt mondtam, hogy máshol nem bűzlik, azt mondtam, hogy fejétől bűzlik.
Vagyis, amíg ilyen szar, szemétrevaló a politikai elitünk, addig mit várjunk a néptől.
dr Steinmann 2012.11.02 08:31:38
@magyar-magyar szótár: ott van a tegnap esti hozzászólásom - 30-ból 7 gyerek kinn van, évek óta. Fiatal, diplomás kollégáim is vannak kinn, szintén szállodaipar. Ők legalább a nyelvet jól beszélik, mert nyelvtanárok.

A politikai elit mi vagyunk? Ebben tévedsz. A pol. elit az olyan kisz-titkár alakú simlisekből áll, mint Ovi és bandája. Méghogy tanárok. Életében nem volt rendes állása egyiknek sem, csak a "mozgalom" :D
Még mindig van lejjebb. Tegnap sikerült megtudnom Ripőktől, hogy „lélekemelőnek szánt” cikkeim vannak, amelyek terjesztésében erőszakosabb vagyok, mint egy edényügynök a termékbemutatón. Lenyomom az olvasók torkán, ha akarják, ha nem. Mivel nem lehet mindenki olyan laza,…..
dr Steinmann 2012.10.18 13:41:04
@ripők: most nem rólam beszélgetünk, hanem a blogodról.
Az én mélylélektani elemzésem maradjon későbbre. Sokkal későbbre.
Nem tudom, azt pl. megfigyelted-e hogy én rád, mint személyre semmilyen megállapítást nem tettem eddig. Nem is kívánok ilyen virtuális-analitikusként tündökölni. ellenben te már többet tudsz rólam (szerinted) mintha kezedbe adták volna az 500 kérdéses kitöltött személyiségtesztemet.
Hol vannak a praktikák amit ígértél?
Nem mondtam semmit a K!-ban blogolókról sem, kizárólag a blogról adtam véleményt. Azt sem elemeztem, hogy ki miért van ott.
Azért hangsúlyozom mindig, hogy nincs közöm hozzá, hogy ne tünjön úgy, minta bármiféle iránymutatást kívánnék adni nektek.
dr Steinmann 2012.10.18 18:19:35
@ripők: semmi probléma. Egyszerűen azért nem válaszoltam, mert nem voltam netközelben.
dr Steinmann 2012.10.18 18:27:54
@ripők: Még egy dolog. ezzel együtt a K!-ról nem változott a véleményem, nekem izzadtságszagúnak tűnik az ottani jópofizás, és műmájernek.
Ettől persze a tagok lehetnek mind remek emberek, és miért ne csinálhatnák, ha szórakoztatja őket:)
Utak Elíziumba Kétféle nő 2012.10.17 07:01:00
. "Eszébe jutott az ismert mítosz Platón Szümpozion-jából: az emberek eleinte hermafroditák voltak; Isten kettészelte őket, s azóta a két fél bolyong a világban és keresi egymást. A szerelem önmagunk elvesztett felének a sóvárgása. Tegyük fel, hogy ez így van: hogy…..
Ahelyett, hogy önkritikát gyakorolna, állandóan cikkeket tesz fel. Nem hagyja a társszerzőket érvényesülni.  Két újabb cikke:  A hölgyproblémákról  És a bulvár tündökléséről. Továbbra is várjuk az összehúzott szemű, szigorú kritikákat. Olvasson már be valaki…..
dr Steinmann 2012.10.14 15:03:19
@ripők: rendben, tehát amit eddig megtudtunk rólam, hogy begyepesedett vagyok, nincs humorérzékem, idő előtt középkorosodom, és tankönyvszagú biflázásból áll a tudásom.
ellenben itt vagy te, aki szellemes, jó humorú, laza.
Jól vázlatoltam eddig beszélgetésünk lényegét?
ja, meg a saját cikkeimmel egyszerűen annyira nyomulok, mint edényügynök a termékbemutatón.
kimaradt valami?
dr Steinmann 2012.10.14 18:31:20
@ripők: valóban elvonultam, de nem kisebbségi érzésből eredő bizonyítási kényszerem miatt, csak elmentem itthonról, és mivel buta-telefonom van, így válaszolni sem tudtam mostanáig. Abszolút nem sértődtem meg. Léleklátónak pocsék vagy:D
Miért lenne kisebbségi érzésem? Kinek és mit kéne bizonyítani? Teljesen el vagy tévedve. Tévés jóslást ne vállalj:))) Úgy tűnik, így képernyőn át nem érvényesül a zsenialitásod:D
dr Steinmann 2012.10.14 18:56:14
@ripők: hamarosan , mondjuk holnap majd felteszek egy cikket, amiből még súlyosabb dolgok derülnek ki rólam.
A jóoldali politikailag megfelelő sajtóban a területialapú rendszámok ötletére egyöntetű fika ömlik. Természetesen tudós gépjárműszakértőknek halvány fingja se lehet arról, ha érdekli őket az, hogy politikailag mit gondolnak róluk, mi a fenének a területi alapú rendszám.…..
Hölgyek Öröme tarka 2012.09.01 20:22:55
szánkon tarka hazugság. Itt hazudok és ott mutatom a valót? Ott füllentek, itt kendőzöm? Egyik sem. Mindkettő. Igen, nem. Fekete, fehér. Vörös. Én.Szánkon tarka hazugság. A hazug, ki büszkén hirdeti, hogy hazug - igazat mond. Legalább arra emlékezz, mit…..
dr Steinmann 2012.09.03 16:40:45
"A fehér ló nemló. [...] A fehér rózsa piros" /motista filozófiai példa-tételek/ Mint genny a véres gézkötésen, üt át: szivárog. Az ~ bűn is. Hétköznapibűn, mint a szemét vagy szar vagy rossz munka, aminek persze nincs gazdája [itt elkövetője]. Valami, amit nem…..
dr Steinmann 2012.08.26 07:57:16
@magyar-magyar szótár: egy próbát csak megérne, nem? ?:))
Hölgyek Öröme Gut, besser? 2012.08.05 08:02:57
Szakad a Jobbik? Több hírportál is hozta, persze kérdőjellel. Kezdjük kicsit messzebbről, még a létrejöttével. Az ember általában nem csak úgy él, létezik a világban, hanem válaszokat keres, okokra kíváncsi. Mindenki másban látja meg, hogy a jelenlegi, őt…..
dr Steinmann 2012.08.05 14:28:37
@Török Zsófi: igen, erre gondoltam. Meg arra, hogy miért is működhet, mert nagyon-nagyon jól jön a többi pártnak. Én bevallom, ha nem lennének, le sem járnék szavazni, a többi párt a szememben: egyik kutya, másik eb, a szenteknek meg maguk felé hajlik a keze. Kizárólag azért ikszelek, hogy EZEK arányaiban kevesebbet kapjanak, nehogy úgy járjunk, mint az osztrákok.
dr Steinmann 2012.08.07 12:52:29
@Az utazó 82: igen, sajnos többségében megvezetett fiatalok a szavazóik, akik nem érzik, mitől is szalonképtelen a párt.
Hogy vannak-e miattuk protestszavazók? itt vagyok rögtön én, jónéhány családtagom, barátom. Nekem a többi párt egykutya, rossz véleménnyel vagyok mindről, de legalább nem kap el a hányinger tőlük, ellenben jobbikos képviselőt csak daedalon tablettával megerősítve tudok nézni.
Hölgyek Öröme a szent kurtizán 2012.08.03 09:41:21
A szakrális prostitúció, a szent szajha(ahogy a sumerok nevezték a papnőket) összetételekből a második szóra esik a hangsúly, a nyomaték, így a szentséget az a fogalom profanizálja, amelyikkel voltaképpen semmilyen kapcsolata sincs. Bár a szakralitás később keletkezett, mint a…..
dr Steinmann 2012.08.06 15:06:05
@spájdernecc: nekem abszolut ismerős a spájdernecc név, bár, mintha inkább dudinál láttalak volna:))
dr Steinmann 2012.08.06 20:02:07
@spájdernecc: érdekes? A neten mintha több lenne az elmekórtani eset, mint a való életben. Úgy tűnik, egyes szanatóriumok félig nyitottak, az ápoltak ha ki nem is járhatnak, legalább netezhetnek.
Tessék , itt még evezni sem lehet! index felütés: >>Susan Francia, azaz Francia Zsuzsa 3 évesen került Amerikába, tökéletesen beszél magyarul, büszke a hazájára, de itt evezni nem lehet. jó, és most nyissuk is meg a cikket: Susan Francia 3 éves kora óta az USÁ-ban él…..
dr Steinmann 2012.08.05 14:30:20
@RomBold!: ne vedd már ennyire komolyan. Beírtam a gugliba, hogy nyolcpárvezős, és ez volt a harmadik találat. Jó poén volt, hogy belinkeltem nektek, amúgy fogalmam sincs az evezésről.
dr Steinmann 2012.08.06 19:58:27
@A Hannibal Lektűr-attitűd: ejnye. Ilyen magasztos dolgokból viccet csinálni.
Az egész ország mozaikos -és   Budapest is. És az Ország Tanárnője, Ferge Zsuzsa akkora otromba marhaságot mond, hogyaszongyaja eltűntek Budapest belsőhatárai. Holott világok mozaikozzák Budapestet és néha úgy, mint Indiában, egyszerrevalóságokban : egymásBAN [benne is és…..
dr Steinmann 2012.07.30 22:42:19
@Az utazó 82: a filozófiába kéne ennek megvitatásába alaposan belemerülnünk, hogy egyáltalán létezik-e objektív valóság, vagy csak saját érzeteink hitetik el velünk a valóság létezését
dr Steinmann 2012.07.31 07:04:50
@ripők: hogy erről most érdemben tudjak veled beszélgetni, újra kéne olvasnom pár dolgot
de ebben a melegben pl. Sartre-t képtelen lennék, maradna max. Simone de B.
csak gondolom, a feminizmusról nem lehetne ezen a blogon csevegni:))

(nem, nem vagyok feminista)
  Prágában mindenki járt már, és különben sem az én műfajom, nem fogok  pontos útleírást adni, az az ONGO stílusa, „nagyon szép a város, felültünk a turistabuszra…satöbbi, satöbbi, lényegtelen, uninformatív részletek.     Sokszor jártam…..
dr Steinmann 2012.07.16 11:59:10
@Török Zsófi: a Kehelynél voltunk, de csak megnéztük, nem fogyasztottunk:))

@RomBold!: Elég jól énekelt, szó nem volt gajdolásról. Nyugi, felismerem. És értek annyira, hogy a "partyizáni" szót is könnyen felismerem:D
Bár Prágában legalább annyi, ha nem több az elegáns és drága üzlet mint Bécsben, Steinmann egy idő után beleunt a Parizska utca és környékének nagyvilági eleganciájába, és valami mást keresett. A kolbenovai bolhapiac képekben. A szerző saját…..
dr Steinmann 2012.07.15 12:20:55
@RomBold!: tekintettel arra, hogy napi szinten bkv-zom, rengetegszer, és általában én nyertem. Nem engem akartak kizsebelni, hanem észrevettem, ahogy mást. Bevallom, volt, mikor nem mertem szólni, mivel inkább rablógyilkosnak nézett ki a zsebes, de többször figyelmeztettem már potenciális áldozatot.
egyszer pedig a hatos villamoson valaki más szólt az utastársaknak, hogy zsebes van köztünk, erre a zsebes elkezdett gázspézni, így le kellett szállnunk. Szóval, sajnos elég jó gyűjteményem van zsebes ügyben. Volt, hogy félig rablás volt, mert észrevettem, ahogy turkál, de nem akarta elvenni a kezét, húztuk a táskámat, de akkor is én nyertem. Attól tartok, ahogy öregszik az ember, úgy fordul a meccs, mivel kevésbé figyelmes és kevésbé bátor, hogy fellépjen. Szóval, egy öregasszonynak nehezebb, mert őt nem kell kizsebelni, letépik a táskáját, vagy a láncát, és mit tud tenni. Amúgy ilyet is láttam már többet :(
dr Steinmann 2012.07.15 19:01:04
@RomBold!: szerintem te is szoktál tömegközlekedni, meg tömegben vásárolni, találd ki:)
Amúgy meg, vannak árulkodó jelek. Pl. nincs akkora tömeg, de túl közel jön valaki. Vagy az alkarján át van vetve egy könnyű dzseki. talán annyi a helyzeti előnyöm, hogy olyan a szaglásom, mint a vadászkutyának, így rögtön észreveszem, ha valaki belép az "intim zónámba". De persze, vannak vesztes helyzetek, az ember fáradt, esetleg nincs jól, túl sok a csomag nála, stb, akkor nyilván esélytelen egy zsebes ellen.
dr Steinmann 2012.07.15 19:36:49
@Legyezős Lucy: pár hete láttam a következő zsebestrükköt: beállnak a mozgólépcsön egy idősebb nő mögé, aki lógatja a retikült, majd egy segítő a vésznyomóval megállítja a mozgólépcsőt. A nő arra figyel, hogy ne essen el, már be is nyúltak a táskájába.
Amikor az olyan szokásos lózungokat halljunk vezető politikusaink szájából, hogy „hazai vállalkozások támogatása" meg „hungaricum" és „munkahelyteremtés fiataloknak" valószínűleg mindenki előtt más kép jelenik meg. Van, aki kizárólag mezőgazdaságban tud gondolkozni, mert…..
dr Steinmann 2012.07.15 19:01:35
@gallisoga: akár:)
Hölgyek Öröme Jómódban 2012.07.13 10:00:00
Az az óceán kék, az valami gyönyörű! Egyből beleszeretett, amikor a króm keretes emblémában meglátta. Finom, diszkrét, mégis egyből látni rajta, hogy magas minőségű termék, nem akárkinek készült. Cukormetál színben kérte, az több szempontból előnyös. Harmonizál a…..
Utak Elíziumba Emeletes udvar 2012.07.08 06:41:00
. (fénykép)..
dr Steinmann 2012.07.13 09:59:42
@Memento Mori: pedig lesznek még képek:D
Utak Elíziumba Rád emlékszem 2012.06.30 08:34:00
Legközelebb, Veled. ..
dr Steinmann 2012.07.03 19:36:34
@Memento Mori: máshonnan?
Persze, lehet komoly, de az azért elég abszurd lenne, ha MM és LFSZ tökkomolyan beszélgetne Steinmann grófnővel, aki mint tudjuk, igazából gimnazista fiú. Épp azért, mert nem tudod ki áll egy nick mögött szerintem nem érdemes "mélységekbe" menni.
Az elhamarkodott itéletekről: szerintem neten nagyon-nagyon kell vigyázni, hogy ne személyeskedjünk, tehát nem hülye az illető, csak badarság, amit beszél, ha érted...szóval ennyit a felszínességről. A neten kb. úgy tekintem, mint mikor régen az emberek összejártak kávéházba, kártyáztak, hülyéskedtek, de az élet legfontosabb dolgait nyilván nem ott vitatták meg, időtöltés, társasági élet, hasonlók.
de ha LFSZ akarja, akkor legyen, felszínes vagyok:)
vagy nem érti az iróniát és semmi humorérzéke:))
talán amit ő felszínességnek lát, az paródia, írónia, pikirtség, cinikusság, nem lehet? talán ő felszínes, mert könnyen és gyorsan ítél, néhány mondatból, amit komolyan vett.
dr Steinmann 2012.07.10 07:17:06
@Memento Mori: azóta sem került elő. Remélem nem ijesztettem el LFSZ-t, hogy én is kérdeztem, nem csak válaszoltam. Talán csak nyaral.