Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsiger béla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túl régi ez a reklám, így nagyobb a veszélye annak, hogy közületek többen ismerik is az eredetit. Őket különösen kérem, hogy inkább majd csak a játék vége felé, azaz a jövő hét második felében lőjék agyon a poént. A vécén üldögélő, illedelmes zombi azonban olyan…..
Mirrorman küldte, a porban fetrengve is megköszönöm neki, bár lehet, hogy sosem leszek ugyanaz az ember, aki előtte. Gyilkos sav támadta meg a szinapszisaimat ugyanis, egyszerre sírok és zokogok. Na, ne fokozzam feleslegesen, a nyertes és persze nemzetisportos cím:Az Ukrajnának…..
A helyszin, Belize City is tokeletes peldaja annak, ami a fekete afrikai orszagokban regota megfigyelheto, tudniillik az, hogy a negerek egyszeruen keptelenek felhagyni a torzsi eletmoddal, es modern tarsadalomba rendezodni. A nagyvarosokban fokozottan feltuno a primitiv, torzsi szerkezet, siman…..
Sulla Strada Jean-Pierre eszik 2008.08.15 22:33:00
Jean-Pierre vereben francia, sved, es magyar osok vere keveredik. Ennek koszonheti rendkivul kifinomult izleset, es hihetetlen toleranciajat is. A francia vervonalnak koszonhetoen szakertoje a boroknak, a pezsgoknek, a cognacnak. Ertekeli az izleses talalast, es a picsanyi, am meregdraga eteleket.…..
Jean-Pierre fenekerol lehullott az utolso tojashej is. Eloszor lepett luxus szalloda teruletere az edesanyja nelkul. Szive osszeszorult, ahogy vegigsetalt a medence marvany peremen, ahogy meghallotta a tanyercsoropolest a medence melletti teraszon, ahol az all inclusive hotel vendegei tomtek magukba…..
zsiger béla 2008.08.15 14:09:53
A beharangozoban igertekkel ellentettben, utazasunk elso megalloja egyaltalan nem volt egzotikus es a tobbseg meg azt is tudja, hogy hol van Magyarorszag. Utunk elso ket napjat Brusszelben toltottuk.A repulojegy megvasarlasat tobb hetes kutatomunka elozte meg es a Jetairfly ajanlatanak egyik…..
zsiger béla 2008.08.11 20:55:33