Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eulimen_

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag gyakran hallani numizmatikához csak felületesen értő, laikus szájából az 1990-es években forgalomban volt ezüst 200 Ft-osokról nyilatkozva, hogy azok közül egyes évszámok - pl. a legelső - magasabb finomsági tartalommal készültek. A numizmatikában jártasak pontosan tudják, s ezt a gyűjtők…..
eulimen_ 2020.09.10 12:02:12
@csakeztengedte: csak tippelek : az 50% ezüst mellett más az ötvözőfém, esetleg a fényes szériát proof technológiával verték?
Modorosblog A legszarabb kaják 2016.01.17 19:40:23
Társadalmunkat időtlen idők óta mérgezik az anyukák, barátnők, nagymamák fehér mérgekkel (finomliszt, kristály- és porcukrok), rossz zsírokkal, értéktelen szénhidrátokkal, üres kalóriákkal. Habarásra rántás és besamel, fogaid közé kristálycukor és grillázs, szádba a pattogós cukorka - ráadásul…..
eulimen_ 2016.01.27 15:51:34
@Cave Nick: uhhh, köszike, már a szívszélhűdés kerülgetett. Akkor az, hogy a kokain lenne a harmadik, csak valami büdös hoax.
  A nyolcadikosok és szüleik már lázasan olvasgatják az iskolák felvételi tájékoztatóit, látogatják a nyílt napokat. Közeleg a középiskolai felvételi, újra kezdődik a kiélezett küzdelem az elit iskolák helyeiért. A hat- és nyolcosztályos gimnáziumok a…..
eulimen_ 2015.11.10 13:48:28
@sncf: Milyen érdekes, hogy hiába van valakinek tehetsége, önmagában az sosem elég, hanem erre építve gyakorolni kell. Igen ritka az olyan énekes, hangszeres tehetség, aki pusztán fürdőszobai tükör előtt gyakorolgatva befutott. Hiába van tehát a falusi/tanyasi gyermeknek tehetsége, sajnos a valóság az, hogy a Rucsajmöcsögei Általános Iskolában valószínűleg sohasem lesz sem kihelyezett gordonka- sem pedig matematika tehetséggondozó szakkör. Ez utópia is lenne. Az viszont kétségtelenül a kormányzat felelőssége, hogy tehetség ne vesszen el.
Hiába van tehát a magasabb státusú gyermek szüleinek pénze különórákra, ha az a nyamvadt "kölök nem hajlandó tanulni", és nem sikerül neki az elitfelvételi. Mert biztosan van ilyen is.
Szóval az egyik nagy kérdés, státusztól függetlenül: az, aki tudásban el van maradva, vajon azért van-e elmaradva, mert képességbeli problémái vannak a tanulással / nem motivált a tanulásban / van motivációja, de nincs lehetősége tanulni ? Előbbi esetben a különórákra a Jóisten pénze is kevés lesz ahhoz, hogy bejusson az elitbe. A második esetben már megkerülhetetlen a szülő részleges felelőssége. Az a szülő egyébként, aki nem hajlandó áldozni a gyermeke tehetségének kibontakoztatására, roppant felelőtlen ("előbb a gyermek egyen, aztán ha jut nekem, akkor én is"- szemlélet). A falusi / tanyasi életforma _önmagában_ nem lehet kifogás a felelősség alól.
A másik nagy kérdés: vannak azok, akik aki nem tudnak/nem akarnak szorgalmasan tanulni, valószínűleg nem is álmodnak (elit)gimnáziumról. Ám nekik is lehetőségük van az iskolarendszerben végzettséget/szakmát/stb. szerezni. Nekik a tanulás (pláne a különóra) nyűg. És vannak azok, akik tehetségesek/szorgalmasak, ne adj'isten nekik még talán örömöt is jelent a tanulás. Akár még tanórán kívül is, szakkörön, magántanárnál, pluszpénzért. A szegregált iskolarendszerben mindkét csoportnak hozzáférhető a _képességének megfelelő_ oktatás. Aki előbbre, többre akar jutni, feccöljön bele többet. Elsősorban időt, energiát, esetleg pénzt (és itt NEM a korrupcióra gondolok!).
eulimen_ 2015.11.10 15:17:21
@sncf: "de a tanár két azonos matematikadolgozatra különböző jegyet ad, annak függvényében, hogy mennyi ajándékot kapott a szülőktől." Fogadó órán szóvátenni az alulpontozást? Fogadó óra kérése az iskolaigazgatótól esetleg? Hivatalos levélben panaszt tenni? Jujuj, akkor lehet még rosszabb lesz a gyerekemnek. Á nem, inkább csak otthon dünnyögünk magunkban. Nem engedi versenyre -> általános iskolás levelező tanulmányi versenyekről hallottál-e már?
Elárulok valamit. A másodikas gyermekem sajátos nevelési igényű megkésett beszédfejlődés miatt, ezért neki törvényileg jár a felmérőkön a 10%-kal leszállított értékelési határ. Ha ő matekból 85%-os felmérőt ír, 5-öst kap, míg a nem SNI-s ugyanezért már csak 4-est. A tanár nem kap tőlünk ajándékot... Otthon azért gyakorolunk vele külön, hogy ha már nem lesz SNI-s minősítésű, gond és visszaesés nélkül teljesítse a "normál" szintet.
"pedig lehet, hogy együtt kezelve jobb megoldás is kijöhetne belőle" -- valahogy ilyenkor a konkrétum mindig ködös marad. Pontosan milyen is ez a kommunista jobb megoldás? Sosem fogjuk megtudni?

A motivált-nem motivált integrált (általános iskolás) közösségekben MINDIG, MINDENHOL előjön a létszámában kevesebb motivált "klikk" piszkálása a nem motivált többség által (kockafej, pedálgép, súlyosabb esetben fizikai bántalmazás is). A gyakorlatban nem, nem, és csakazértsem működik a kommunista ideológia. És erről legkevésbé a tanár tehet!
Modorosblog Az őszinte X Faktor 2014.12.06 22:30:49
-Latsee, hogy érzed magad az X Faktorban, találtál barátokat? -Gecire szarul érzem magam, megtűröm magam körül ezeket a hitvány pajorokat meg téged is, de semmi több. Erőltetett kvóták vannak. Fiúbanda kell, külföldi kell, határon túli kell, zúzós-polgárpukkasztó vagányság…..
Disclaimer: e sorok írója - bár a Fideszre szavazott -, mára mélységesen megbánta, és mostanra teljes szívéből elítéli korábbi önmagát és Orbán Viktor putyinista önkényuralmát, a fékek és ellensúlyok cinikus felszámolását, a demokratikus értékek semmibevételét. A poszt…..
Kedves Tibi! Sajnos sokadik multifikázó posztotok és a lesajnáló, cinikus kommenthadjáratok után úgy döntöttem, tollat ragadok - "hallgattassék meg a másik fél is"-alapon. Itt van valami, amit anyukád sohase mondott. Mi az általános felfogás a multisokról? Nem értenek…..
eulimen_ 2014.08.28 16:48:49
@efi: hát igen, egy valós példa a valós multis hozzáadott értékre lehet egy feladatra/riportra szabott excelmakró, de ez ugye sok helyen hiányzik. Sok multishuszárnak meg az excelguruzás csúcsa, ha össze tud dobni egy tortacsártos pivotot, nemhogy makrót rittyentsen!
Jegyezd meg: a beosztott ahol tud, átbasz. Lusta, pénzéhes, csaló, hazug, tolvaj, buta - tízezer forintért az anyját is eladná, sőt, akár céget is váltana. A hátad mögött kibeszél, de igazából csak a pénz és a hatalom érdekli. A csúszómászó, negédes modor, az…..
eulimen_ 2014.08.20 15:35:52
@lavór: Néhány munkáltató úgy fogja fel a munkaerőpiacot, hogy számára csak az az erkölcsileg elfogadható, ha a munkáltató mond fel -- az amúgy lusta, tohonya, rugalmatlan, ingyen túlórázni nem hajlandó, semmirekellő és mindig fizetésemelésért síró -- munkavállalónak.
Ha ugyanez a lusta, tohonya, rugalmatlan, ingyen túlórázni nem hajlandó semmirekellő és folyton fizetésemelésért síró munkavállaló esetleg ritmust vált, és a kirúgását megelőzően felmond, akkor ő lesz a sz*r szemét alak, aki cserbenhagyja a kollektívát, meg a céget főleg (és távozása után legalább egy éven cöcörgik a nevét az utána maradt csontvázak miatt).
Nőkovács „Köszönet” 2014.08.03 16:41:18
„Köszönet”Mivel a csapból is az folyik, mennyi mindent köszönhetünk a női egyenjogúságért vívott küzdelemnek, hogy a feministák mennyi mindent tettek a nőkért, elgondolkodtam.Nem szívesen mélyedtem el a témában, számomra bőven elég volt a híradásokból látni feminista…..
eulimen_ 2014.08.03 22:09:30
@Németberta Péterné:
az enyém elütés nem tudatlanság...
ˇnyitott kapcsolatban élt házasság és valódi együttélés nélkül, válogatás nélkül tartott fenn szexuális kapcsolatot férfiakkal, nőkkel, sőt kiskorú lányokkal.ˇ
Senkinek semmi köze hozzá hogy más kivel fekszik le,hányszor és hogyan.Számtalan nagy férfi művész volt a történelem során aki finoman fogalmazva "szerette a női nemet" és olyan is aki meleg volt. Mégsem esnek ezért neki Picassonak, Chaplinnek,Csajkovszkíjnak, Nurejevnek. B. csak azért kap sarat mert nő volt? És a kiskorú lányokkal való viszonya? Könyörgöm ha mindenkit lecsuknánk aki nagykorú létére 18 év alatti lánnyal szexelt a fél ország eltűnne (jobbára a férfi fele...)
Kedves Fiatalok! A szabályozó, csodálatos anyanyelveinket korlátokba, táblázatokba rendező nyelvészet már réges-régen megbukott örökre - a nemzetek végre felismerték, hogy a nyelv nem egy kőbe vésett képletgyűjtemény, hanem egy szervesen, amőbaként változó ilyen izé, ami a…..
Modorosblog The Human BI 2014.03.25 08:22:47
Nem érted? Nem tudsz angolul? Nem tudod, mi az, hogy BI? Hát igen. Vannak azok az emberek, akik büszkén hencegnek azzal, hogy nincs tévéjük, nem hallgatnak rádiót, nem olvasnak újságot - nem néznek se Barátok köztöt, se focit, se Éden Hotelt, se Budapest éjjelt, se Walking Deadet,…..
eulimen_ 2014.04.14 19:17:56
@ruskyy: @Günther von Kastenfrosch: Igen. bizony, a Főnök szereti áttekinthető formában megkapni a jelentéseket (-> "nem érdekelnek a részletek, ha ezt megmutatom a menedzsmentnek, abba mindenki bele fog kötni, és a lényeg elveszik"); ha az összefoglaló csárt bonyolult, félreérthető, akkor mindég a beosztott a ludas. Az egyértelmű, áttekinthető klír figör-öknél szokott jönni az olyan kérdés 11:10AM körül, hogy "látom, nagyon magas lett a negyedéves kumulált selejtérték, össze tudnád nekem gyűjteni mondjuk délig, hogy ez pontosan miből jött össze?"
A másik kedvenc jelenség: egy ezer dolláros alkatrész selejtezésén simán túllendül a menedzsment (bozóthíradóból már a hivatalos selejtezés előtt megy az infó, így az esemény nem váratlan, minden megy pikk-pakk lezsírozva). Egy száz darabos, összesen 3 dollárnyi tételen pedig megy a huszonnégy felvonásból álló levelezés-erőlködés, mire minden igazságosan a helyére kerül (mi történt? melyik osztály költséghelyére menjen? Megosztva? milyen arányban? igen, csatolom róluk a fotókat, így néznek ki. Jó, akkor ezt függőben hagyjuk a jövő hétig, akkor meg is nézhetitek a saját szemetekkel, mert a fotón valóban nem létszik eléggé) A Parkinson-törvény sajnos még mindig gátolja a T. menedzsment evolúcióját.
Jancsi bácsi: Bandeszom, meddig még? Kinyitom az Internetet és csak úgy ömlik a mocsok és nincs hová kitérnem. Itt van ez a Singer nőci. Most miért kell nekem nap mint nap olvasni a trágár részleteket arról, hogyan varrják le több százan? Gyanútlanul rákattintok, hátha…..
eulimen_ 2012.08.29 21:51:43
@vészmadár (pica pica): @Frengi:
azért kíváncsi lennék, miből lesz a negyvenes swinger (márminthogy pölö 20 évesen milyen ismerkedési szokásai voltak). Gyanítom, hogy önmagának relatív értékrendje nem sokat változott... Én konkrétan ezeket a csajokat messzire kerültem az egyetemen. Most meg örülök, hogy a feleségem defaultból nem abból a szvingeres fajtából való. :)

Egyébként vicces, hogy Józsibácsi sokkal jobban bepipul a Miniszterelnö Q-ron, mint a Singeres altesti tátika nőkön...
Kedves Embertársaim! Új bűnbakra talált a közvélemény - napjainkra szabályos boszorkányüldözés indult a nácik ellen. Mainstream lett bárkit, akivel nem értünk egyet, lépten-nyomon bizonyíték nélkül, büntetlenül lenácizni, megszólni. A médiákban, blogokon, facebookos…..
Modorosblog Légyurak 2012.07.12 15:45:00
Bioszféránkat rengeteg formájú, fajtájú, szokású, viselkedésű lénnyel osztjuk meg. Bár egyes, kirívóan szélsőséges emberi nézőpontokat leszámítva valamennyien egyetértünk abban, hogy a teremtés csúcsán legértékesebb fajként az ember áll, ez a tény egyáltalán nem…..
eulimen_ 2012.07.15 22:29:31
@vészmadár (pica pica):
nekem erről a részletről:
"Egyedül gyengék és kicsik, de együtt már többnek érzik magukat nálad. Ennek örülnek ennyire, ezt ünneplik! Már az egész főutca az övék! Cincognak, örömködnek, zenebonálnak, tapsolnak."

nem igazán a klasszikus bevándorlás, hanem inkább ez jutott eszembe:
tinypic.com/player.php?v=3536rdd&s=6
Modorosblog Ne stresszelj mindenen! 2012.06.08 10:35:00
Kevés a pénz, minden rossz és egyre rosszabb, régen jobb volt, ezeknél már az előző kabinet is jobb volt, mit vegyek a gyereknek, csökken a bérek meg a nyugdíjak reálértéke, hova menjünk nyaralni, a szomszédnak miért van több és nagyobb, a főnököm miért lophat és én miért…..
eulimen_ 2012.06.08 21:58:40
@KürtiT (Tromb74): ÁR/ÉRTÉK ARÁNYBAN LEGJOBB a spáros egészmogyis táblás csoki száznyócvanér. Csak vigyázni kell, mert a faszariaknak pont alatta van az esbüddzsé tejbevonós tábla, száznegyvenér'. Nem összekeverni, mert nem negyven forintnyi ám a különbség!
Istenem, ezt nem hiszem el, komolyan. "Újabb csúcskísérletre készül a magyar Himalája-expedíció". Miért nem lehetne ezeket csak úgy simán, itthon, még az indulás előtt kivégezni? Annyi stresszt, útiköltséget, energiát, felesleges komplikációt megspórolhatnánk. Esetleg…..
Modorosblog Kopaszodásmodor 2012.05.20 21:25:00
Mert nincs kopasz fej, csak seggig érő homlok. Mert az ész nem tűr meg maga fölött semmit. Én nem is kopaszodom, csak magas a homlokom és vékony szálú a hajam. Meg szőke, aztán nagyon átlátszik a fejbőr. Az árjaságnak vannak ilyen hátulütői amellett, hogy nem tudok lebarnulni.…..
eulimen_ 2012.05.21 21:43:49
@Brother Love:
"Az megvan, akinek egyenletesen ritkul mindenütt, hagyja megnőni kb. 1-4 cm közötti hosszra, majd az egészet hátrazselézi? "
Hogyne.
84.2.38.22/gallery/keyframe/2011/10/23/duna-40664/duna-40664-17530100.jpg

Egyébként hogyhogy nem érintettük még e topicban az Arany Farmermellény-életműdíjas Lakat T. Károlyt?!
Modorosblog Lambordzsíni 2012.03.27 06:00:00
De külföldiül se tudnak. Lambordzsíni. Pedig ennyit illenék tudni, hogy a há az pont azért van ott, hogy ne dzsé legyen belőle. De kicsit rendet kéne tenni a fejekben, ami a márkaneveket is illeti. Mitsubishi: helyesen micubisi, nem micsubicsi. IBM: ájbíem és nem íbéemm…..
eulimen_ 2012.03.27 22:24:18
@zzke: és máris ott is vagyunk a jól bevált ír krémlikőrnél (BÉLÍZ - az eredeti írásmóddal együttolvasva érzékszervi ugyan oximoron, de azért ugye jól ejtem, Tibor?). De persze nem Dublin ír nevéről kapta a nevét.
Egyébként van, aki modorosan keveri Baileys-t Belize-zel? Mindenesetre MI, MAGYAROK nem fogunk ezen megsértődni. ;)
eulimen_ 2012.03.27 22:52:09
@tea fan: Jut eszembe a fogkrémről, a blend-a-med-hez külön polcrakási segédlet kell az egyik hipermarketben, mert egyszer fejjel lefelé pakolták ki a dobozokat, azt hitték, a paw-e-pualq (made in India) egy létező másik márka.
eulimen_ 2012.03.27 23:41:35
@mirx: nem Balázsy Panka volt ebben az úttörő. Bozai József narrálása a 80-as, 90-es évek filmjeinek elején, na az nem volt semmi!
"ˈdʒɒdɪ ˈfoʊstər - Ráckevei Anna. ˈænθnɪ ˈhɒpkɪns - Sinkó László.
[...]
További magyar hangok:..." na asszem ekkor jöttek azok a szereplők, akiknek nevét tényleg nehéz lett volna kikínlódni...
Szép napot, Modor Blogok!Gondoltam, a Nagy Nemzeti Ünnep alkalmával, meglepem a mélyen tisztelt társaságot egy rövid szösszenettel. Szerintem a témában mindenki járatos, és ismerős szituk lesznek benne. Kritikákkal ne kíméljetek. /Akkor itt egy:  tanuld meg légyszi a…..
eulimen_ 2012.03.15 09:18:11
@Disznó Úr: ó, pedig én még emlékszem az óvodai április negyedikékre, amikor ugyanazokon a hatalmas papírtablókon mutatták be az óvónénik évről évre, milyen jó nekünk, hogy a Vörös Hadsereg felszabadított minket. És persze -- az akkori cenzúra szerinti -- _hazafias nótákat_ daloltuk közösen (még az is lehet, hogy valami szájsaroknyalogatós párttitkár is bent ült). Például Weöres Sándor Nincs szebb a virágnál _c._ versét énekeltük:
Jön már, jön a század!
Nézd a katonákat!
Fegyverük, vaskezük
védik a hazánkat.

Igaz, most a neten ezt most már egy Március 15-i gyűjteményben láttam...
Elképesztően igényes rajongóink ma végre félretehetik kukacoskodó stílusukat, hiszen hetek óta először kifejezetten jó poszttal kedveskedünk nekik, amit természetesen nem mi, hanem B.Cs. nevű olvasónk jegyez. Fogadjátok szeretettel! Szinte bárhol fellelhető egy-egy jellegzetes…..
eulimen_ 2012.03.12 21:31:21
@noirp: Milyen kémikus maga, hogy lassú reagenssel dolgozik? Ejnye, no. Kobaltot, ródiumot bele, _hagy_ katalizáljon, ne szégyellje rányomatni a 300 bárt, sziszegjen csak az autokláv! Tudja, drága, _teher alatt nő a pálma_. Meg a rezsót is tekerje bátran vörösizzásig.
A jó öreg Haber is még mindig egyesével, puszta kézzel rakosgathatná össze a hidrogén- meg nitrogénatomokat, ha nem vette volna kicsit pörgősebbre azt az ammóniaszintézist!
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
eulimen_ 2012.03.08 14:01:03
@Nem Penny hajója: de be tudnak vásárolni egyedül, csak a hétköznapi hajtás miatt meló után sokszor felejtős, mert akkor még később érnének haza. Azonban ha a _vidéken lakóknak_ egyszer már a városban van dolguk (kölök szempontból), akkor megejtik együtt a nagybevásárlást is.
Ilyenkor az út egyenesen a péksarokhoz vezet, kapnak pár kiflit a _mancsukba_, aztán fél óráig nyugton vannak. Problem?
Modorosblog A zeneipar fejfájára 2012.02.27 06:00:00
Nem epigramma, inkább szomorú, elégikus nekrológ lesz ez egy igazi zenerajongótól.  Kijelenthetjük bátran - vagy akárhogy -, hogy 2012-re a klasszikus zeneiparnak mint olyannak véglegesen vége. A profi, igényes, jó minőségű muzsikát retrórajongók és vájtfülűek egy szűk,…..
eulimen_ 2012.02.27 22:04:16
Én akkor kaptam kicsit hülyét, amikor a kezembe került egy afféle _hájend_ magazin (2003 környékén), amiben a legújabb lemezjátszók akkori áron kb. 600 ezer _HUF_ körül voltak kaphatók. A maximálisan egyenletes forgás érdekében többkilós, tíz centi magas, kvázi lendkerék funkciót betöltő hipercsapágyazott tömbre kell rátenni a lemezt (természetesen a tű edzett irídium-platina nemesötvözet). A hajtómű a zaj minimalizálása érdekében viszont olyan kis teljesítményű, hogy magától nem indul el a lejátszás: tehát lemezt felrak, kézzel bepörget, és kb. 10 percnyi ballasztforgás után már valószínűleg rá lehet kapcsolni a hajtóművet, meg ráengedheted a tűt.
És ugye az erősítő csak CSÖVES lehet, mert annak van igazi hangja (az ilyen tranzisztoros tákolmányokban úgyis elveszik a hangzás egy része, hiába nyomatod 44,1 kHz szemplinges CD-ről, papa), csak a csórók meg a botfülűek használnak réz- meg ezüstdrótot. Először is, VEZETÉK ugyebár, és hát ami nem arany, az csak drót lehet. A hájend hangszóró doboza pedig kizárólag erre a célra nevelt erdőkből származó fából készülhet, 20 évig tartó szárítás, pácolás és egyéb kezelés után feldolgozva, maga a hangszóródoboz pedig 4 tűlábon áll, de KIZÁRÓLAG olyan márványpadlóra állítva szól kifogástalanul, ami alatt legalább 50 centis aljzatbetont öntöttek.
S ahogy nézegettem a magazinban az illusztrációként beszerkesztett enteriőröket és a hájend-berendezések stílusát, egyszeriben világossá vált előttem, hogy aki az ilyeneket komálja, az vagy rettentő sznob, vagy egyszerűen csak meleg.
eulimen_ 2012.02.28 21:13:40
@Mc_Fly: azért abban megegyezhetünk, hogy a CD-re kiírt adathalmazban alapból van némi redundancia (pölö hogy az olvasó ne tojjon be már rögtön az első mikrokarcnál). Kérdés az, hogy az égetéskor ráírt cucc visszaolvasásakor mennyire veszi igénybe a hibajavító mechanizmust. Tehát igenis lehet különbség ugyanazon _muzsika_ ugyanazon írási sebesség választásával két különböző típusú CD-n (főleg, ha régebbi, _cirka egyszeres_ lejátszási sebességű _CD-játékossal_ nyomod). Vesd össze még az örök "mínuszos vagy plusSzos DVD-t használjak, esetleg DVD-RAM-ot?" kérdéskörrel.
@mojoking77: @imittto: az én hajam is égnek áll attól, ha bizonyos emberek olyan tényezőket próbálnak meg racionálisan összehasonlítani, amit a legnagyobb jóindulattal csak irracionáloisan lehet: érzékszerveikkel már fel sem foghatnak, biológiai képtelenség érzékelni, gyakorlatilag a tudatalattijuk és a 45 évük élettapasztalata alapján _teszik le a garast_ "A" vagy "B" mellett. A megközelítés hasonlósága okán egyébként ugyanebbe a családba sorolom a SOMMELIER-ket, ők a borok hájendjei, az íz-illat szinesztéziások, de _ezer bocs_ az offért, itt abba is hagyom.
Írta: emil. Tiszteletem, csókolom a kis kezét, jó napokat kívánok! Molnár Mihály vagyok , ő pedig itt szintén Molnár Mihály, méghozzá az ifjabbik. Mint ahogyan arra bizonyára tetszik emlékezni, nem első alkalommal járok itt… Most azért tértem be ide a becses fiatalemberrel…..
eulimen_ 2012.02.26 22:56:44
"Tisztelt Molnár Mihály Úr! A Vásárlók könyvébe tett írásbeli panaszára az alábbiakat válaszoljuk:
Legnagyobb sajnálatunkra nem tudtuk az ön által egyébként kifogástalan állapotban visszahozott, 1 db üvegpalack csomagolású narancs ízesítésű sört az ön által választott citromos sörtermékre kicserélni, egyrészt mivel a tegnapi nap folyamán akciónk keretében kiárusított, az Ön által preferált citromos ízesítésű sör üzletünkből elfogyott (és nagykereskedelmi raktárunkban sincs már készleten ebből a termékből) másrészt pedig három kollégám felszólítására sem tudta bemutatni a narancsos sör vásárlását igazoló nyugtát. Így a minősíthetetlen hangnemben az üzletvezető előtt tett "akkor azonnal adják vissza ennek a kib...tt sörnek hazudott lóhúgynak az árát!" felszólításának sem állt módunkban eleget tenni. Sajnos nincs már lehetőségünk az Ön által üzletünkben vásárolt narancs ízesítésű sör elfogyasztásához jó egészséget kívánni, miután a bontatlan palack sört az üzletünk előtti járdaszakaszon rövid tanakodás után sajnálatos módon a földhöz vágta.
Kérjük fentiek szíves tudomásulvételét, s őszintén reméljük, hogy a történt kellemetlenségek ellenére hamarosan ismét visszatérő vásárlónkként üdvözölhetjük Önt.
Üdvözlettel:
Kovács Jánosné, üv. helyettes [olvashatatlan aláírás, alatta bélyegzőlenyomat:"Ti-Mi Áfész 5321. sz. kiskereskedelmi egysége"/a többi elmosódott/]"