Regisztráció Blogot indítok
Adatok
betonrúzs

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Blog olvasók! A napokban szerencsém volt egy érdekes elbeszélgetésen részt venni! A csömöri Teli Tál hirdet konyhalány ill. pultos állást. A tulajdonos mindenkit behív elbeszélgetésre és közli a munkafeltételeket:   -munkaidő reggel 7-től este 9-ig -2 nap munka…..
A napokban kisebbfajta kommunikációs offenzívát tapasztalhattunk a kormánytól az adórendszer átalakítására vonatkozóan. A pénzügyi tranzakciós adóról már leírtuk a véleményünket ezen a linken. Most az új áfa javaslatot szeretném kicsit körbejárni. A javaslat lényege…..
Elég jól el lehet úgy éldegélni e kies honban, hogy még csak nem is találkozik az ember fia/lánya ilyesmivel. Sőt, a nők úgynevezett hátrányos helyzetét sem kell feltétlen észrevenni. Eddigi egyik munkahelyemen sem kerestem kevesebbet, mint férfikollégáim (bár a rádióban épp a…..
betonrúzs 2012.04.17 16:27:44
A Fidesz elnökségének döntése értelmében szinte biztosan Áder János lesz Schmitt Pál utóda. Most nem akarunk azon lamentálni, hogy mennyire lesz pártok feletti, ha kb. öt évet dolgozott a politikán kívül és huszonkettőt Fidesz képviselőként. Legalábbis félő, hogy Schmitthez…..
  Azt nem mondhatjuk, hogy elsiették a dolgot... Hét éve szerettek egymásba a Mr. & Mrs. Smith forgatásán és azóta a család is igen szépen gyarapodott (összesen hat gyermeket nevelnek). Sokáig írták a lapok, hogy mindjárt megházasodnak... de ez a mindjárt állandóan…..
betonrúzs 2012.04.14 16:03:44
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
"Magyarország és a nemzet egysége érdekében köztársasági elnöki megbízatásomról lemondok." Schmitt Pál Ez olvasható szerda délután óta a Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapján. Továbblépni nem lehet, ez maga a teljes keh.hu. Szerintem nincs ez rendben…..
A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy emigrál (pontosabban emigrált, most már múltidőben)- Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére. Itt a kérdőjel nemcsak azt jelzi, hogy kérdő…..
betonrúzs 2012.04.04 13:20:35
Schmitt Pál tegnap ugyan még mosolyogva nyugtázta Szöulban a plágiumgyanút vizsgáló bizottság jelentését, Selmeczi Gabriella pedig a Fidesz részéről lezárta az ügyet, újabb fordulatot hozhat, hogy a SOTE szenátusa várhatóan ma megfosztja doktori címétől a Köztársasági…..
betonrúzs 2012.03.29 14:32:31
@dr. Virág elvtárs: én ehhez ideológiailag nem vagyok elég képzett
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
betonrúzs 2012.03.29 11:54:28
Kit érdekel, hogy elbuknak a munkavállalói jogok, még mielőtt elindulhatna a magyar történelem utolsó népszavazása?A népszavazás elsősorban a kormány munkajogi politikáját torpedózza. A kérdések közül három tisztán a munkavállalói jogokról szól. Az új…..
  Ifjúkorunk kedvenc étele volt: a barátaimmal közös albérletben a pizzán kívül ez került a leggyakrabban az asztalra. Akkor nem az volt a legfontosabb szempont, hogy jó alapanyagokból készüljön, hanem hogy jó sok legyen, és legyen mellé vörösbor. Ezt követően évekig eszembe sem jutott, csak…..
betonrúzs 2012.03.06 16:00:17
@Artie: már csak megszokásból is
Két tévés műsorvezetőt is megszállottan kukkol egy (feltehetően) férfi rajongó, írja a mai Bors. Az interweben fellelhető valahol egy oldal, ahová a beteges lelkületű rajongó nem átall olyan felvételeket feltölteni, amiken főleg Demcsák Zsuzsa lába és Ördög Nóra szoknyás…..
betonrúzs 2012.02.22 15:47:12
(Új-Delhi) Ashraman Rusweranam indiai jógi a szélsőséges falánksággal járó betegségét sajátos módon kezeli - adta hírül az OP.Az 55 éves jógira 2 éve tört rá a csillapíthatatlan éhség, ami odáig fajult, hogy az egyik éjjel saját karjait is megette. A család egyik része…..
A valóságshow-k általában minden tévés piacon kivágják a képzeletbeli biztosítékot, bár az egyes országok polgárainak tűréshatára és a szemforgatás mértéke azért eltérő - a briteknél rasszista megjegyzések kellettek a tömeges felháborodáshoz, az afrikai Big Brotherben…..