Regisztráció Blogot indítok
Adatok
épészmérnök

0 bejegyzést írt és 7582 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre figyelmeztetlek, hogy most elgurult nálam a gyógyszer és a szövegben súlyos megállapításokat fogok tenni nem egyszer nyomdafestéket nem tűrő alpári stílusban. Számomra itt ért véget az akadémista díszmaszlag és a mindenhez ultraliberális megmagyarázósdi-belemagyarázósdi. Ha nem tetszik, akkor…..
Az, hogy az USA és az EU együtt ismerték el, hogy Irán teljesítette a vállalásait, és hogy feloldják a szankciókat, elsősorban az olajár szempontjából fontos, és általában Putyin gyengítését szolgálja. Tekintve, hogy már csak a hülyék számára nem világos, hogy az oroszok állnak az Európát elárasztó…..
épészmérnök 2016.01.18 16:01:21
@unionista᠍᠍᠍᠍: Ugyan már. Franciaországban, ahol korábban a nukleáris energia volt a domináns, nagy napelemes erőműveket építenek. Nyilván nem csak az elemtöltők örömére.
Az USÁ-ban épült a világ legnagyobb napelemes erőműve.
www.solarside.hu/a-vilag-legnagyobb-napelem-eromuve-epul-az-usa-ban/
"Majd rólam szólnak a hírekVelem van tele a sajtóAki a pokolra kíván jutni annakBalra a második ajtó...!" (via) Kedves Viktor! Most nem azért, de tényleg elhitted, hogy az Örök Béke és Barátság Hadműveletben szó nélkül átadom a médiaportfóliómat? Muhaha, ennyire nem…..
Varánusz Gyurcsány igazsága 2014.09.10 09:28:11
Érdekes dolgokat mond Gyurcsány a cink.hu-nak adott interjúban. Figyi, aszongya:  "A jobboldal szervezett politikai közösségével szemben egy töredezett, önző baloldali-liberális politikai közösség van. A pártok állapota csak következménye a közösség állapotának." De mi,…..
épészmérnök 2014.09.11 16:22:15
@Sir Bates dö Hól: Nállunk, Felső-Svalbardon a matek nem véleménykérdés.
épészmérnök 2014.09.11 17:59:00
@hacsaturján: Há persze. Sválbárdon nincsen inteligencijavírus, mer' a zéj leple alatt átszállítottátok Sválbárd Felsőre mindet. Oszt ettől nálunk a birkák is inteligencsé váltak. Tuggyák, hogy jobb egy tyúknyak mint kolbász.
Kedves Lajos eléggé bepöccenhetett az utóbbi időben, legalábbis erre lehet következtetni az érdekköréhez tartozó Magyar Nemzet elertéelesedéséből. Seszták Miklós úrfi meg csak pislog, mint egy nyeretlen kétéves, aztabaszki, nem hittem vónna', ennyire kényelmetlen lesz…..
épészmérnök 2014.08.02 16:36:53
@Mariann19: TGM-é is egy vélemény. Vérzivatar akkor lehet, ha egy szervezetlen tömeg ész nélkül megindul, és erőszakkal állítják meg az erőszakszervezetek.
Ezt implikálja TGM. Eszerint viszont igenis, van egy olyan tömeg, amelyiknek már nincs veszteni valója.

A kérdés az, hogy ezt a tömeget megszervezi-e valaki?És az a valaki ügyel-e, hogy békés maradjon a tömeg? Ha igen, akkor vérzivatar nélkül is lehetnek változások.

Vagy nem. Erről csak spekulálni lehet. A puding próbája az evés.
épészmérnök 2014.08.02 16:42:27
@gazoló: Az ott van évmilliók óta! És ott is marad.
Magyar Köztársaságország Kormánya Orbán Viktorminiszterelnökrészére Tisztelt Miniszterelnök Úr! Kérem, ne rabolja ki „élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem” tevékenységi körű vállalkozásomat! Mivel Ön főállású politikus 1989 óta – én ugyanekkor kezdtem…..
épészmérnök 2014.07.31 17:36:30
@Lasombra: "a sok-sok különböző származású, neveltetésű és vérmérsékletű érintett közül egyetlen egytől sem került még elő olyan meggyőző érv, hogy "különben felgyújtom a kib*ott házad a kib*ott családoddal együtt, te g*ci"."

Hohó, mennyire igaz - és ráadásul a fidesz promocionálja is a megoldást, népnemzeti költők versét népnemzeti színész szavalja arról, hogy aki nem a fideszre szavaz, azt még az égő házból sem fogják kimenteni.
kanadaihirlap.com/2014/04/12/aki-nem-a-fideszre-szavazott-azt-bent-kell-hagyni-az-ego-hazban/

Rágyújtani viszont igen (nem a cigit, a házat). Másodszor gyújtották rá a házát és műtermét Macskássy Izoldára, a motívumot sem titkolták, telefonon közölték vele előtte, hogy túl sokat jár a szája. Mármint a kormány ellen.
nepszava.hu/cikk/1028880-felgyujtottak-macskassy-izolda-otthonat---fotok/

És a tűzoltók finomkodnak! Nem, én nem fogom meg a vízágyút, mer Pisti tegnap a kocsmában aszonta, hogy izé! És nem tartom a létrát Józsinak, mer egy fac! Én ilyennel nem! És különben is, a Marci védősisakja új, az enyém meg nézzétek, tiszta korom - ez nem ér!

A ház meg közben porig ég.
Megerősítette az atv.hu-nak adott interjújában Szijjártó Péter külügyi államtitkár, hogy a tárca külföldi nagykövetségek összevonását/bezárását tervezi. A bezárás érintheti a brüsszeli "uniós követséget", a magyar Állandó Képviseletet. Fogalmam sincs ellenben, hogy…..
Megrepedt az összefogás Miskolcon. Juj. Az Együtt-PM nem áll be a baloldal jelöltje, egykori miskolci rendőrkapitány Pásztor Albert mögé, mert az "csúnyát" talált mondani egyszer régen a cigányokról. Hogy Pásztor rendőrkapitányként is letett ezt azt az asztalra a hivatalban…..
épészmérnök 2014.07.05 19:24:09
@Knósszosz: Kiváltság? Grosics emeletes villában élt a Gellérthegyen, és az "új gazdasági mechanizmus" Szent István körúti butikot hozott neki. Ennyire nagyon üldözték.
épészmérnök 2014.07.05 19:27:27
@huzzadneki shakespeare: "A jelenlegi hozzáállásukkal, mentalitásukkal ez Magyaroryzág végét jelentheti."

Egy másféle Magyarországot jelent, nem Magyarország végét. Más kérdés, hogy ez kinek lesz jó. Szerintem senkinek. A megoldás, mint azt már sokan sokszor elmondták, elmagyarázták, az oktatás és a munkalehetőség. Ezek nélkül valóban az lesz, amit írsz.
Egy teljes nemzet előtt fogom most magam totálisan lejáratni. Viszont. Kéne valahogy reagálnom, olyan állati kulturáltan, mégiscsak kegyelet vagy mi a szar, de speciel én kikérem magamnak, hogy egy focista, aki csak azt a rendszert nem szolgálta ki nagy odaadással, amelyikben…..
épészmérnök 2014.07.01 18:45:31
@törökmonika: Nem köllene ezt így feltupírozni. Az altemplomban azt temetnek, aki meg tudja fizetni. Grosicsék meg tudták, jó bevétel volt ez az egyházközségnek, mindenki bódog.
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
épészmérnök 2014.06.28 22:11:02
@nincs_itt: "szar volt és passz!"

Na, kedvesem, ezért nincsen magyar foci. Mert így álltok hozzá. Egyébként mindenhez!

Nem volt szar. Mindkét csapat jó volt, és a tizenegyeseken múlott a győzelem/vereség. A chileiek pedig egy percig sem lazsáltak, győzni akartak, mindent beleadtak.

Itthon szeretet és megbecsülés várja őket a vereség ellenére, nem fikázás. Ezért jó Chilében élni.
épészmérnök 2014.06.28 23:55:26
@taga20: "@épészmérnök: az 5-bűl 4-et kérem megmagyarázni!
köszönöm előre is:))) "

Aranyapám, értem én, hogy nem értitek.

Ha egy focimeccset, és egy csapat teljesítményét kizárólag a hosszabbításban lőtt tizenegyes rúgások alapján ítélnénk meg, akkor akár az előző százhúsz percet el is lehetne hagyni.

A chilei játékosok tudnak cselezni, kitartóak, ha lerúgják őket, felállnak (kivéve, amikor hordágyon kell őket levinni). Amikor már alig állnak a lábukon, mert az ellenfél szétrúgta őket, hibáznak.

A közönség annak ellenére szereti, és becsüli őket, hogy hibáztak, mert becsületesen hajtanak, és nem méricskélik az erejüket.

Magyarországon, ahol csakis a másik ember hibáinak a kipécézése okoz örömet az embereknek, ez érthetetlen, úgy, hogy neked sem fogok magyarázkodni, részemről lezártam a témát.
Varánusz NAV vs RTL vs áfacsalás 2014.06.25 22:58:38
Egyszervolt országban lassan tényleg bármi megtörténhet. Az is, hogy az egyik Halljakend pattogtatni kezd az ujjával és Szijjártó Péter szóhasználatával élve: "a miniszterelnök politikai vetélytársai elcsendesítésére, megfenyegetésére használja az állami hatóságokat."…..
épészmérnök 2014.06.27 03:59:18
@rodeo36: A chileiek fantasztikusak. A játékosok nem reklamálnak, hanem pörögnek tovább, mindent kiadnak magukból. A közönség meg ugyanúgy szereti őket, és bízik bennük, mint amikor nyertek, bár persze, el vannak szomorodva egy kicsit.
A tegnapi napról csak két dolog jut eszembe: 1: Az Együtt szenvedéséről és itt is vagyok, hol is vagyok Gordon sarokba hemperedéséről ez: A baloldal úgynevezett főpolgármester jelölt ötleteiről meg ez: A gifszínház alkotásaival nagyjából mindent el is mondtam, kár a…..
épészmérnök 2014.06.23 02:32:08
@sjz: "A fickó csak annyira pszichiáter, mint Feldmár, tehát komolyan kellene venni.
Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből?"

A fickó a világ egyik leghíresebb pszichológusa, már nekem is (pedig az régen volt) tanították az egyetemen.
Lázár János újabb hangulatingadozáson lehet túl, miután a blikkújság kinyomozta további vonzalmát a közpénzen utazgatás és a Riviéra iránt. Mi meg várhatjuk, hogy lesz-e újabb lázárjankó szomorú üzenet, aminek hatására Murányi Marcell főszerkesztő ma lemond.  Röhej,…..
épészmérnök 2014.06.19 15:25:45
@grigorij: A bíróság jogerős börtönbüntetését nem értem.
A teremszolgát is bevarrták, vagy csak a bírót?
Különben biztos mind úgy van, ahogy mondod.
épészmérnök 2014.06.19 18:16:50
@vitéž munkášőr: Meghekkelte Orbánt és még neki fizetnek. Még ha észre is veszik az iróniát, nem tiltakozhatnak.

Ravasz, nagyon ravasz!
épészmérnök 2014.06.20 01:57:05
@parti_giano: Úristen... ennyi tömény butaságot nem... nem... hát ez... szóval, na. Ez a kerdem lányka nemem szégyene...
Csudálatos kis világ alakul itt Egyszervoltföldén. Négy kemény, megfeszített munkával teli év után a - még - kötelező beszámolókból kirajzolódik maga a rendszer: oligarchák, strómanok és besúgók rendszere.  A képlet végül is nem bonyolult.  - Vannak a közpénzcivilek,…..
Vannak emberek akikből a legrosszabbat hozza ki, ha valami hatalmat kaptak. Addig csak viccesek voltak, míg Kádár Janó önkéntes rendőr címmel sorozta őket rendszerszolga alakzatba, de mikor államtitkár majd miniszter lesz a típusból, akkor már csak mérsékelten vicces, ha mindenkibe…..
épészmérnök 2014.06.15 15:56:32
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gondolod, hogy valaki géppisztoly szorít a fejükhöz, és ha elengedik a billentyűzetet, lő?
épészmérnök 2014.06.16 02:45:04
@GeoCracker: Tudnék rá rímeltetni egy-két nevet...
Kósa Lajos és pártja világnézete nem ismeretlen senkinek: vagy verik őket, mint a komondoros Balogh, vagy a sparhelt mellé zavarják szülni, mint a vargapista, ha meg nem ennyire közeli hozzátartozó, akkor beszólogatva kisanyámozzák őket Tasó László módra. Mert ugye uniszex világ…..
épészmérnök 2014.06.13 22:21:00
@ornagy50: "foglalkozol egy KRETÉNNEL!!!"

Bocsásd ezt meg nekem, elkalandoztak a gondolataim, oszt már mingyár megvan a baj.
épészmérnök 2014.06.13 22:23:40
@Pantagruel: "Azt értem, hogy nincsenek nők a kormányban. Na de akkor mutassatok egy férfit! Előre is Köszönöm."

Igen, igen! Teljesen jogos! A férfi blogtársakra vet rossz fényt, ha ezeket a bélférgeket is férfinak nevezzük.
Megvan a magyar közéletnek a maga slampos bája, amivel vidám pillanatokat tudunk okozni barátainknak. Mikor egy megbeszélés késői szünetében fölugrasz a netre megnézni mi a pálya itthon, és nem lepődsz meg, hogy a kormány igyekszik minimalizálni az új adó okozta veszteséget a…..
épészmérnök 2014.06.11 16:37:32
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Egyik sem gyakorol rám hatást. :) "

Te egy robot vagy. Egy önálló gondolatod nincsen. Lelkiismereted nincsen. Elfogadod, sőt, vágysz rá, hogy mások mondják meg, mit gondolj, mit szeress.
Korcs kutya vagy.
épészmérnök 2014.06.12 02:01:12
Péntek estére két érdekes programmeghívásom is akadt: Szülinapi buli pálinkával, barbekjúval és illusztris társasággal, vagy közéletről, önkormányzati választásról és minden egyébről fecsegés az általam nem kedvelt, de ettől még Papcsák verő országgyűlési…..
Az éppen kiüresedő Origó és Lázár mellett kicsit elsikkadni látszik a hír, miszerint nem Legújabb Illetékes Nertárs az egyetlen aki cenzúráért kiált, ha érdekei éppen azt kívánják. A tegnapi Szigetvári Viktor interjúban olvasottak szerint SzkinhedZsótti kampányfőnökként…..
épészmérnök 2014.06.07 18:20:04
@V-PORT: Én meg kezdem azt érezni, hogy terelsz.

Tény, hogy Szigetvári kétszer is (2006-ban és 2010-ben) az mszp kampányában dolgozott, és be is lépett az mszp-be. Majd Bajnai tanácsadójaként fegyelmezetten végrehajtotta, amit az mszp kampányfőnöke diktált neki. Ő mondta...

Az én érzelmeim nem érdekesek, ezek a tények az érdekesek!
épészmérnök 2014.06.07 18:49:11
@V-PORT: Legyen igazatok...
épészmérnök 2014.06.07 22:24:39
@Orica Középföldi: "Én egyetemista kora óta ismerem a fiút, nagyon okos."

És? Az okosság és a tisztesség nem ugyanaz.

Valaki, aki három választási kampányt végigcsinált a maszoppal, és a végén inkább egy új formációban akar érvényesülni, az az ember biztosan okos, ez nem kétséges. Ez neked elég?
Magyaridióta Magenta színű álom 2014.06.06 00:22:50
Követve a hiszteroliberálbolseviki blogolás hagyományait, most annak kellene következni, hogy így a Telekom, meg úgy a Lázár és ígymegúgy az Origo, meg a sajtószabadság. Ezzel szemben a helyzet az (hogy drágajóBolgárúrra is utaljunk), hogy a sztori minden szereplőjének…..
Az ellenzéket tönkreverték. Részben bundával, részben azért, mert a kormányoldal jobban játszott, többen volt és a gólokat is ő számolta, de mindegy is: a vereség ténye vitathatatlan és megváltoztathatatlan. Magyarország egy lépésre van a pártállamtól, és ezt a lépést…..
épészmérnök 2014.06.03 20:32:17
@ulloiut: "orbánnal ellentétben allendének nemhogy kétharmada, de még saját parlamenti többsége sem volt"

A pártszövetségének volt többsége. Ráadásul az 1973 eleji helyhatósági választásokon is többséget szerzett.
Fáj. Nagyon. Félek múlhatatlan rekeszizomlázat szenvedtem a hírtől, miszerint Seszták Offshore Lovag Miklós lesz Lászlóné utódja, neki lesz dolga Ciprusra talicskázni a fejlesztési pénzt  ügyködni a nemzet fejlesztése fölött. Ettől jellemzőbb dolog a mai magyar viszonyokra…..
épészmérnök 2014.05.30 14:07:53
épészmérnök 2014.06.02 02:54:50
@Rodeo36: Ahogy Kosztolányi megénekelte a hadvezéreket:

Napóleoni buzdítás katonáihoz:

Rátok tekint két félteke,
hogy féltek-e.

Egy agg póttartalékos sóhaja:

Mit ér, mit ér két félteke,
ha lóg az ember fél töke.