Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whowanttoliveforever

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis túlzással a budapesti melegfelvonulók szélsőjobboldali zaklatóinak a randalírozása tejszínhabos leszbishow ahhoz képest, amilyen durván támadnak a belgrádi homofób huligánok a szivárványszínű zászló alatt vonuló melegekre, leszbikusokra, biszexuálisokra, transzneműekre…..
whowanttoliveforever 2012.11.30 13:15:23
@istvan_h: olvasd el még egyszer a cikket, miután letörölted a nyálat a szád széléről, hogy miről szól...
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
whowanttoliveforever 2012.11.24 13:24:50
@Interstellar Overdrive: akkor ezt most én nem másolnám be ide szó szerint, csak csatlakozom :)
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Az azeri baltás gyilkos után kiderült: Ambrus Attila már Kazahsztánban van. Hiába töltötte le jogerős börtönbüntetését Ambrus Attila: a magyar és a kazah kormány között évek óta folyó tárgyalások értelmében ki kellett őt adni, háromezer raklap szilvalekvárért…..
whowanttoliveforever 2012.09.02 19:56:12
@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: nézd meg a filmet amire utalt a poszter, és akkor érteni fogod...
Augusztus 20-án a Puskás Ferenc Stadionban nagy állami ünnepségen köszöntötték londoni magyar olimpikonokat, az érmeseket, pontszerzőket. Az örömbe egy kis üröm vegyült, ugyanis felcsendült az Összetartozunk című Pomázi Zoltán, Vörös Andor, Hováth Attila szerzemény. De…..
whowanttoliveforever 2012.08.25 00:51:10
@bruttó tömeg: tök mindegy, hogy szerinted jobb lett vagy rosszabb, Attilának maximálisan igaza van...
Gazdagisztán Hawaii, te drága! 2012.08.20 06:44:00
A sziget drágaságán persze lehet vitatkozni, azon a - nem kevesebb, mint 25 millió dollárt érő - házén, amit ma bemutatunk, aligha. A közel 1400 négyzetméteres, 2007-ben épült ingatlan 25 millió dolláros árcédulája is relatív persze, hiszen ha belegondolunk, hogy nemrég…..
whowanttoliveforever 2012.08.20 19:58:14
@Bali01: bár csak 20Ft lenne egy dollár...
Radikális lépésre szánta el magát Terry Goodkind amerikai fantasy-író, miután valaki illegálisan megosztotta frissiben megjelent könyvét az interneten. Terry Goodkind amerikai fantasy-szerző úgy döntött, hogy legújabb regényét (The First Confessor: The Legend of Magda Searus)…..
whowanttoliveforever 2012.07.12 20:09:24
@conmorientes: igen értelek, ahogy írtam, a könyvkiadás világában nincs gyakorlatom. Remélem, hogy nekem nem lesz szükségem hasonló konstrukcióra, de jó, hogy legalább a lehetőség, a felajánlás meg van a részedről, mert ez sem jellemző.
Nekem nagyon szimpatikusak azok a weboldalak, ahol egy-egy művész vagy csapat, akár 5-10 dolláros tételekben összeszedheti az alkotáshoz szükséges pénzt, cserébe tiszteletpéldányt, vagy nagyobb összeg esetén egyebet add vissza a támogatóknak. Ilyen például az indiegogo.com

Elnézést mindenkitől, hogy ennyire elkanyarodtunk az eredeti témától.
whowanttoliveforever 2012.07.12 20:20:09
@conmorientes: :))
További szép estét, köszi a normális hangnemű eszmecserét!
whowanttoliveforever 2012.07.12 20:00:19
@conmorientes: ja és mit is írnék.. Szinte bármit, van ötlet dögivel, lehetne belőlük választani. Amihez leginkább kedvem lenne, egy a saját éltemen alapuló regény, benne olyan történetekkel, amikor egy rossz döntés miatt földönfutóként napokig csöveztem egy nyugati nagyvárosban, amíg a magyar prostik be nem fogadtak az otthonukba. Onnantól kezdve én eljátszottam a stricijüket, így mások békén hagyták őket. Cserébe volt ágyam és kajám, így a kamion rakodásból és takarításból összeszedett kis pénzeket összespórolhattam az újrakezdéshez.
Abban a közegben egyébként, több regényre való történettel találkoztam.
A Bors úgy tudja, hogy az ősszel induló Voice - Magyarország hangja című tehetségkutató egyik zsűritagjának Ákost szeretné megszerezni a TV2. Az énekes egy közeli munkatársa megerősítette, hogy már folynak a tárgyalások, s ezt asszisztense sem cáfolta, de Fiák Krisztina nem…..
whowanttoliveforever 2012.06.26 12:59:03
@Ringlósztár: ott a pont!
Az első két elődöntő után Itt A Nagy Éjszaka (ahogy azt az idei máltai delikvens is süvölti a versenydalában: diszizdönájt), a minket kínzó egyik kérdés, hogy mire jut a Compact Disco, a másik meg, hogy tényleg a mezítlábas-koránkelős svéd Loreen viszi-e el a prímet.…..
whowanttoliveforever 2012.05.30 01:42:40
@Max val Birca: konkrétan Indonéz. Egyébként itthon is elég komoly promója volt a lánynak, 2-3 hete a Csillag születikben a Varga Viktorral énekelte duettben a versenydalát. Azt én sem értem, hogy lehetett észak-afrikainak nézni az egyértelműen délkelet-ázsiai vonásait.
[update 2013. új kedvenc van!]Elég régóta keresgélem a legjobb vietnami marhahúslevest, a phó-t (ejtsd: fö) itthon is. Ahogy azt már korábban megírtam, szerintem ez a világ legjobb levese, aztán a tegnapi vietnami gasztrovideó kapcsán kaptam egy tippet, egy nem titkoltan szoros…..
whowanttoliveforever 2012.02.23 20:54:43
Komolyan mondom, a legnagyobb jóindulattal ültem le tegnap este a tévé elé, és egyáltalán nem azért, hogy fikázhassam egy kicsit az Eurovíziót és Philipet, de ami az M1-en folyt a jobb sorsra érdemes Gundi vezényletével, az többszörösen is kiérdemelte a botrányos jelzőt. Ott…..