Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somask8

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy izgalomban van mindenki, aki kicsit is figyeli a politkát. Márpedig az elmúlt években a politika sikeresen becuccolt az óvodába, iskolába, egyetemre, hálószobánkba, a nők méhébe, úgyhogy elég nehéz nem figyelni rá. Megy az eszelős kapkodás, mert a kormány eddig maga…..
somask8 2014.11.06 12:41:25
somask8 2014.11.06 21:46:37
Az a benyomásom, napról napra több hülye van. Osztódással szaporodnak, hasadnak, mint az atom, esetleg egy titkos farmon tenyésztik őket, nem tudom. Lassan rá fogok szokni valamelyik bulvár oldalra. Ott is van bőven ostobaság, de kevésbé dühítő. A tizenéves "újságíró" hadak…..
somask8 2014.11.04 17:34:33
@Edgar Swan: sajnos olvastam
a nép =! a nép
ezek szerint csak az elvakult hithű fideszdroid a nép
a többiek akkor mik? büdös-bogarak?
Rohannom kell, sík ideg vagyok. Ezért kérem az érzékenyebb lelkű olvasókat, inkább a Mária rádiót hallgassák a blog olvasása helyett, mert az úri modoromat momentán nem találom. Egyébként is rühellem, ha idiótának néznek, de amikor ezt tömegesen teszik, ráadásul az…..
somask8 2014.10.30 12:17:11
@maxval birca hozzászóló: mármint hogy a felsoroltakból melyik a legfontosabb neki?

nekem mind + ezeregy
Remek ötletet adott az aktuális "nem történt semmi, nem is értjük" jellegű friss történés. Jó, tudom, én vagyok a hülye. De ilyen borongós vasárnap reggelen kicsit szabad álmodozni. Arra gondoltam, milyen jó lenne kétfelé osztani az országot. Az egyik felét megkapná a…..
Nem tudom, más hogy van ezzel, de én nagyon utálom, ha hülyének néznek. Ezzel - mármint a hülyének nézéssel - van módom napról napra találkozni, mondhatni: üzemszerűen így működik kisded országunk. Most éppen egy (a sokból) reklám szokta kiverni a biztosítékot, miszerint…..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
somask8 2014.08.14 09:46:14
@Dogla: +1
Múltkor a felhasználók nevét variálták át, most megérkeztek a fantomtartozások hozzájuk is. Naiv ügyfélnek egy 2,5 évvel ezelőtti tranzakció után kellene 120 forintot befizetnie, amire válaszul postai úton követeli tőlük a számlát: Megint szívatja az ügyfeleit az…..
somask8 2013.10.10 13:16:57
@maschko: @Martinicske: az eredeti jött emailen, akkor elvileg magát az emailt kell megtartani, mert abból a fájl kimásolva ugye már másolat lesz

hát mi a lófasznak van rajta digitális aláírás?
somask8 2013.10.10 13:18:05
@maschko: nem a TV-t vevőt basztatja a vatera, hanem az eladót
ugyanis "jutalékot" kell fizetnie
Tamás leleplező bizonyítékot talált, hogy a kéményseprők már arra sem veszik a fáradtságot, hogy a ház bejáratára ragasszanak értesítőt: És akkor csodálkoznak, hogy nem jutnak be... ..
Naiv ügyfél vezeték nélküli telefont próbált vásárolni a Telekom oldalán, de semmilyen böngészővel nem sikerült. A telefonos ügyfélszolgálat szintén elhasalt ezen a műveleten, de legalább kiderült, hogy annyira nem foglalkoznak ezzel már, hogy a készletbe sem veszik…..
somask8 2013.09.25 15:02:12
Radírpók ette ki a Danone puding falát, vagy még a kánikulában sérült meg a csomagolása. Péke poraira: A minap vásároltam egy csak 4-es csomagban kapható Danone csokipudingot az egyik vidéki Coop üzletben, ami hazaérve egy picit meglepett. (Lásd képeken.)  Az egyik puding…..
somask8 2013.09.20 10:16:27
@Tron65: @Snatch_A:
mivel az ejuban vagyunk és tavaly nyár óta kötelezően fordított dátumos megjelölést kell használnunk szeretett honunkban is.
2007-ben nem így nézett ki ez a cucc
különben is:
"2006-ban méltán aratott nagy sikert az új praktikus 4x125g-os családi kiszerelés.
2012. májusban a Danette pudingok csomagolása teljesen megújult, így termékeink frissebb, izgalmasabb külsővel várják a kényeztetésre vágyókat."
www.danone.hu/termekeink/danette
Ki gondolta volna, hogy a 200 forintos pizza után a 300 forintos melegszendvics jobb lesz? A Nyugati pályaudvar metrókijáratától jobbra van egy Noodle Mix névre hallgató vendéglátóipari helyiség.(1. fotó) Szakmai gyakorlatom során a hely közelsége miatt többször voltam náluk…..
somask8 2013.08.13 13:59:27
@atpijkamo: és ezt mán nagykanállal mérik?
Egyébként ezt a Magyar Élelmiszerkönyv hányadik oldalán írják le?
somask8 2013.08.13 14:07:03
@atpijkamo: na akkor ettől óvakodás vala mint a Mayonnaise-től
András és a Mammut Squash Club többi tagja kicsit furcsálja már, hogy a május 17.-én technikai okok miatt bezárt helyről azóta sincs semmi hír. Telefonon semmi, a helyszínen semmi, Facebookon semmi. Jól vannak odabent, halló? Pünkösdkor a Mammut Squash Club bemondta az unalmast,…..
Szintén HomárFacebookról érkezett ez a gasztronómiai kuriózum. A Surjányhús tudósainak sikerült megszilárdítaniuk a folyékony halmazállapotú lapockasonkát, vagy ki tudja mire kell az a rengeteg stabilizátor: A Surjányhús KFT kötözött lapocka-sonka kicsit sok összetevőből…..
Dorka leleplezte a szörnyű valóságot, hogy még a szupercsaládbarát pihepuha bútoráruházban is eljátsszák azt a legolcsóbb trükköt, hogy akció előtt virtuálisan duplájára emelik (vagy a valaha volt legmagasabb árat írják ki, de ezt úgyse tudjuk ellenőrizni): Azt hittem…..
A Homár eddig ilyet csak a UPC-nél tapasztalt, hogyhónap elején kifizettetik a következő hónapot előre. A jelek szerint az ELMŰ is megelégelte az ingyen szolgáltatást: A minap kaptam meg a szokásos számlalevelet az ELMŰ-től, amit annak rendje módja szerint kibontottam és a…..
somask8 2012.12.03 14:29:21
@Jokkura: Azért nem árt tisztázni az "1 láda lőszer" fogalmát.
Nehogy kevés legyen a munci
somask8 2012.12.03 14:33:41
@xaba99: @Szárnyati Gézа:
most még ...

de tudom: hülyeség olyanról nyilatkozni, amihez semmi közöm
(baszki, lehet, hogy politikusnak kellene mennem)
somask8 2012.12.03 14:46:40
@ColT: és csak akkor nézted meg
Mint ahogy azt a papagáj-jelenet is megemlítette mintegy 40 éve, az embernek rojtosra kell beszélnie a száját, hogy ha bármit el akar intézni ebben az országban. Laci személyesen akart lemondani két előfizetést a Telenornál, amiből ez a pszichedelikus bohózat kerekedett. Lemondani…..
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
Ki gondolta volna, hogy a kizárólag aromából, színezőanyagból, édesítőszerekből, tartósítószerből és sürítőanyagból készülő Nagymama szörpje nem pótolhatja az anyatejet? Sőt, a gyermekek figyelmére káros hatást gyakorolhat. Mondjuk arra a sima szörpök is jók.…..
Váratlan fordulattal ért véget Dániel kötelező biztosításos kalandja. A sztori megjelenését követően a Mabisz kiderítette, hogy naiv ügyfél teljesen hiába levelezik előző és jelenlegi biztosítójával immár fél éve. A fantomszerződést, ami miatt nem köthetett volna új…..
comment:com A nap (elkúrt) képe 2010.11.12 10:00:00
Ilyen az, amikor Pistikét rászabadítják a fotósoppra. Body of Proof plakát, a sorozat hamarosan az ABC-n. Ja, és ha valaki nem ismerné fel, a képen Dana Delany látható...
A tegnapi önkormányzati választások úgy látszik a királyi tévé webmestereit is önkívületi állapotba kergették, mással nem is tudjuk magyarázni az alábbi képen látható izé, tévedést. A kép klikkre nagyobb lesz, tessen csak bátran izgatni az egérrel. A találat asdf érdeme,…..
Furcsa kis közjátéknak lehettek szem- és fültanúi azok a szerencsések(?) akik a Megasztárt választották szombat esti szórakozásként, a magyar televíziózás egyik nagy öregjének számító Friderikusz Sándor ugyanis élőben fakadt ki és mondta el, ami a lelkét nyomja, azaz azt,…..
Nem azért teszem ki ezt a backdoor üzenetet, mert olyan fergetegesen vicces lenne, bár a befejezése hangulatos. Hanem mert a környékbeli lakók közül hátha nem látta valaki. Szóval közszolgálati jelleggel kérjük, mindenki szorítsa magához a táskáját, és fusson, ahogy a lába…..
Igazán súlyos lehet a válság, ha az Egyesült Királyságban feleannyiba kerül a kaja a Lidlben, mint Aprajafalván: Megnyitottam a Lidl angol és magyar honlapját először örömmel láttam, hogy ugyanazok a termékek vannak akcióban nálunk és ott. Konkrétan ázsiai ízek. Örömöm…..
somask8 2010.09.06 12:06:42