Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neduddgi tese

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ártatlan reggeli beszélgetésnek indult Kyle Dyer számára a tévéműsor: az argentin dogot azért hívták meg a két vendéggel együtt, mert előző nap szerencsésen megmenekült. A Max nevű kutya február 8-án délután sétálni indult gazdájával a Denver környékén lévő Smith…..
neduddgi tese 2012.02.10 17:32:39
Nagyszerű hírt közölt a Hollywood Reporter: az ITV Studios America és a HDFILMS bejelentette, hogy remake-t terveznek az 1970-es évek kultikus űroperájából, az Alfa Holdbázisból. Az eredetileg Space: 1999 címre hallgató, két évadot (48 epizódot) megélt sorozatot Gerry és Sylvia…..
neduddgi tese 2012.02.10 17:30:43
A köztévé valamilyen titokzatos oknál fogva elhallgatja, hogy jövő pénteken, azaz hét nap múlva bemutat egy vadonatúj magyar tévésorozatot, a Szájhősöket, amit az a Kapitány Iván jegyez, akinek a Beugrót (is) köszönhetjük. Míg a Marslakók című, tavasszal induló napi…..
neduddgi tese 2012.02.10 17:27:36
Ha fiú, vegyünk neki Barbie-babát, ha Chicago Bears-szurkoló, kapjon Green Bay Packers mezt, ha pedig négyéves, adjunk neki dezodort vagy fogkrémet, aztán kenjünk mindent a Télapóra. Jimmy Kimmel az ABC egyik esti talkshow-jának műsorvezetője tavaly hirdette meg azt az akcióját,…..
Sherlock Holmes karaktere az egyik legtöbbet megfilmesített regényhős, 1900 óta nem volt olyan korszaka a filmművészetnek, amiben ne készült volna legalább egy Holmes-film, de erről bővebben Hamlet kolléga cikkében mesélünk az Indexen - itt inkább a tévés adaptációkkal…..