Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l.atti

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Class FM Morning Show című reggeli műsorának pénteki adásában Sebestyén Balázs éppen a légitársaságokkal és az ottani munkahelyi szabályokkal foglalkozott, a légi utaskísérőkre vonatkozókkal mármint, mi a teendő a részeg utassal, mi a megfelelő körömhossz és így…..
TComment GT-R light? 2012.04.12 06:00:40
Mit látnak, ha ránéznek? Egy péniszpumpával duzzasztott levelibékát vagy egy sportautót? A látszat – ezúttal – csal. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
l.atti 2012.04.12 23:17:38
@ommm: ne szepitsd, ezen az irason tenyleg latszik, hogy tollbamondta neked az importor az egeszet. Beloled anno sokkal tobbet neztem ki, kar hogy bealltal a sorba a TC-nel. Szerintem onalloan tobb eselyed lett volna nagyra noni mint igy!
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
l.atti 2012.04.12 12:00:30
@szabi1983: 8 elemi? Na mi van, mar ekkora a tulkepzes ezek kozott a parasztok kozott? Legtobb rendornel azon elcsodalkozom, ha irni tud.
Ostoba allatok mind.

Meg osszesen csak 2 30k-s csekkem volt 12 ev alatt - ez annak koszonheto, hogy gyanakvo vagyok. A kinntfelejtett 40-50-60as tablaknal mindig ott a bokorban egy lacetti 3 eszlennyel megtomve, erre kell figyelni, ha meg autopalyan mar latja oket messzirol, es mondjuk jott mint az allat, akkor meg mindig el lehet bujni kamion moge. Ezzel sok penzt sporoltam meg.
A rendszam csak olyan 100 meterrol olvashato, ha akkor el tudod rejteni magad, akkor nem tudnak veled mit kezdeni az allatjai.
Az elmúlt héten a kétharmad azzal próbálta enyhíteni ikonikus bábjának ledőlése miatt érzett tűrhetetlen lelki kínjait, hogy rávetette magát Gyurcsány egyetemi szakdolgozatára. A gondolatmenet roppant egyszerű: bármilyen disznóságot is követ el a jobboldal bármelyik prominens…..
l.atti 2012.04.09 16:23:35
@dr. Trebitsch: annyi eleg lenne, ha csak a sima meglevo torvenyeket be mernek tartani. (de mivel a fidesz is nyakig benne volt/van enm fogja)
Gyurcsanynal, minden megallna a hazaarulastol, a hutlen kezelesen at a hatalommal valo visszaelesig. 15-18 evre el elhetne tuntetni, utana meg a buntetett eloelet miatt ugysem kaphatna szerepet.

Ambator, azert azt el kell ismernem, hogy pozitiv hozadeka is van annak hogy a boszme meg szabadlabon van. Amig az o pofaja fel feltunik a TV-ben, neten, ujsagokban, addig ez garancia arra, hogy az mszpdkszdsz SOHA nem kerulhet vissza a hatalomba!
l.atti 2012.04.09 17:04:14
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Semmilyen eszkozt nem ragadnak meg. Amit eddig csinaltak, az csak maszatolas. Nyilvanvalo, hogy a boszme bunos. Megsem tesznek semmit.
l.atti 2012.04.09 17:14:43
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
"sok erőforrást rápazarolnak a semmire"

Az a baj, ez ugy megyo ota kb. mindenre igaz.
Siman lecsukathatnak a kurcsanyt, de megsem.
2 okot tudok elkepzelni:
1. (ez a valoszinubb) Ugyanabban a bizniszben vannak ok is, a boszmeek is tul sokat tudnak, nem mernek hozzajuk nyulni, cska ugy tesznek. Idohuzas.
2. (ez szep lenne de nem hiszem) Varnak meg vele, amig veszesen csokken a nepszeruseguk, es akkor racs moge rakjak a szemetladat, amivel valoszinuleg igen igen sokat nyernek. Ezzel sok kiabrandult szavazot hoznanak vissza, es talan tenyleg lehetne hinni abban, hogy ez nem egy brancs...
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) megtiltotta a Szivárvány Misszió Alapítvány által július 7-ére, a Városliget–Andrássy út–Alkotmány utca útvonalra bejelentett felvonulást, mert álláspontja szerint a rendezvény idején a közlekedés más útvonalakon nem…..
l.atti 2012.04.08 13:14:33
@bircaman maxval: "nácik is vonulhatnak"
Mikor is volt az utolso ilyen?
l.atti 2012.04.08 13:15:29
@HaKohen: ja gondolom a te csaladod is ki volt irtva 2 generacioig mi?
2012. március 27-én a ferencvárosi önkormányzathoz tartozó FESZOFE önkényes módon lerombolta négy ember saját építésű kunyhóját egy Határ út menti erdőben. A lakók személyes tulajdonának egy részét eltulajdonították, és mint „szemetet” elszállították, hogy megsemmisítsék. A Város Mindenkié két…..
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
l.atti 2012.03.27 09:33:35
@ratsche: a bank elsosorban ne pofazzon, mert mire egy ilyen hitel bedol, az a penz amit o adott mar regen vissza lett fizetve! Egyszoval vesztesegrol a legtobb esetben nem beszelhetunk, csak max elmaradt haszonrol!!
l.atti 2012.03.27 11:52:05
@Shadowbull: te konkretan semmit nem tudsz arrol, hogy hogy mukodik a bank.
A hitelt gyakorlatilag abbol adjak, hogy joguk van virtualis penzt csinalni annak kapcsan, hogy korabban adtak ki hitelt. Mar maga a hitel a fedezet! A te logikad szerint egy bank annyi hitelt adhatna ki, amennyi a betetesek penze nala. Szerinted megis hol van ez igy mi?

Eppen ezert majd futhatsz a penzed utan te is, ha az igazi nagy dominosor elkezd dolni, aztan baszhatod a megtakaritasodat.
Az allami fedezet, a toredeke a betetek valodi ertekenek. Ez akarmelyik orszagra igaz, nemcsak ide, szoval azert mert neked nincs hiteled meg van megtakaritasod - en ugyanigy vagyok - nagyon nagyon nem dolhetsz hatra a szekben! Nem sok valaszt el teged sem attol hogy pikkpakk nincstelen legyel!
  Nem olyan rég megjelent egy tízes lista a Mashable-en azokról az objektumokról, amelyeket nem láthatunk a Google Maps-en. A felsorolás korántsem teljes, akár Budapesten is találhatunk ilyen helyeket. A Magyar Honvédség Logisztikai Ellátó Központja nagyon komolynak…..
l.atti 2012.03.25 21:28:59
Tetovált lányok 7x7 2012.03.25 08:25:00
..
A Hatodik Elem Harc a vízért 2012.03.24 09:49:00
Blogunk két állandó szerzője foglalja össze a Víz Világfórum és az Alternatív Víz Világfórum tanulságait. 1. rész – a világfórum (Trisztán) „Az MVP olyasvalami, amit nem láthatsz, vagy nem látsz, vagy az agyad nem engedi, hogy lásd, mert azt hiszed, hogy ez nem a te…..
l.atti 2012.03.25 13:38:03
@Trisztán: arra hosszutavon - vegtelen ideig - meg ott lesz a napenergia, es ha minden jol megy, akkor a fuzio is. Addig is ottvan a nuklearis energia. Ha annyira akarjuk rengeteg sos vizet lehet edesvizze alakitani, nem lesz itt gaz. Oke, ez a fejlett vilagra vonatkozik, tehat Afrika megint kimarad ebbol. Ott azt kene vegre megertetni veluk, hogy nem kell 8-10-12 gyerek a teveszar kozepere, mert ettol nem lesz jo. Afrika el a LEGKEVESBE tuadtosan. Ha 2-3 milliarddal kevesebben lennenk, a mai technologiakkal mindenki elhetne egy europai atlag szinten. De igy, hogy a bantuk csak a tuzet ugraljak korul, meg kolkoket csinaljak, ott soha nem lesz jobb. Soha. Megmondom kerekperec, en teljesen leszarom oket, es egyaltalan nem tudom sajnalni egyiket sem.
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
Az elmúlt hat évben több tízmillió néző követte szombat esténként a közép-kelet-kínai Honan tartományban a kivégzés előtt álló gyilkosokkal készített beszélgetéseket, melyet a múlt héten pénteken állítólag átmenetileg levettek a műsorról - írja az MTI. A Kivégzés…..
l.atti 2012.03.18 18:29:21
l.atti 2012.03.18 18:35:48
@Exxit: Nem maradna vallalkozo, nem maradna politikus, nem maradna rendor, nem maradna bankar.

Mondjuk ezzel en kiegyeznek! :)
l.atti 2012.03.18 19:08:17
@gombosg: Bumm!

A lakossag pedig elegedetten hatradol a karosszekben. :D
Még ma is vehetsz autót hitelre, nem is kell hozzá sok pénz. Mi mindent kiszámoltunk helyetted. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
l.atti 2012.03.13 10:39:03
@BocaNegra: A bankok nagyon benne voltak ebben. Jopar evvel ezelott - 2004ben - en is vettem hitelre kocsit. Hasznaltan is draganak minosulot, ambator magas onresszel (60%), 3 evre. (tartalekban a teljes osszeget is boseggel meghalado penz volt veszesetre) Magas bejelntett leigazolt jovedelem is megvolt, a hitelbiralat volt vagy egy ora. DE! Az a vehemencia amivel probaltak lebeszelni a bank reszerol telefonon a magas onreszrol meg a rovid futamidorol, engem teljesen mellbevagott. A vegen mar szinte eroszakosan kellett raszolnom az emberkere, hogy akkor vagy igy adnak hitelt, vagy elmegyek mashova, mert en igy akarok autot venni es kesz.
Azert ez is kellett ahhoz hogy ide jussunk.
l.atti 2012.03.13 15:55:33
@James009: hova jobbat...
Azert ha nem csak az a lenyeg, hogy A-bol B-be eljuss, hanem az is, hogy az ut alatt JOL erezd magad, es egy elmeny legyen, akkor nem a g astra meg az ignac a jo valasztas. Az auto sok esetben tulmutat onmagan, de az ketsegtelen teny, hogyha az anyagi lehetosegek nem engedik, akkor nem szabad esz nelkul beleugrani csak az elmenyert egy vegelathatatlan hitelbe. Viszont ezekrol ne allitsuk azt, hogy ezek azert kielegitik egy autot szereto ember igenyeit, neadjisten vagyait!
Mindannyian emlékszünk arra, amikor a Top Gear című műsorban Jeremy Clarkson hihetetlen büszke volt magára, mert a Nordschleife-n 10 percen belül körbe ért. Ez már magában meglepő volt, mert Jeremy - hiába csinálnak zseniális műsort - egy beképzelt, fakezű tahó. Sabine…..
Gréczyblog Zelmúlt húsz év 2012.03.11 09:21:00
Lassan olyan lesz a fejünk, pontosabban Orbán feje a sok kokitól és sallertől, mint egy cipó. Persze, a mi fejünk az nem más, mint Orbán feje. Ő Magyarország, ezt többször is kinyilvánította, teljesen elborult hívei pedig el is hiszik neki.Pedig hiába jönnek a lengyel és az…..
l.atti 2012.03.11 12:21:23
@Mária: En inkabb a harmadik opciot valasztom, es remelem leszunk elegen hozza. Akkor majd egyutt megy a bortonbe lancon a zorban meg a kurcsany. :)
l.atti 2012.03.11 13:06:57
@ob.szerver: Egyiket sem nezem, egyiket sem olvasom veled szemben, mert ezekszerint te tisztaban vagy vele mi megy ott.

De figyelj mar. Akkor hogy lehet, hogy a romanoknal most megis elkezdett elszarodnia helyzet? Ok pedig kovettek a magassagos IMF tanacsait. Ha te a magas kamatokat egyenlove teszed az amokfutassal, akkor Olaszorszagban, Spanyolorszagban, Portugaliaban, Irorszagban is amokfuto Orbanok vannak? Miert soroltak lejjebb Ausztriat, Franciorszagot peldaul? Azok is amokfutok? Miert emelkedett a francia hozam is? Ez a Sarkozy is mekkora egy amokfuto baszki...

Mindenki amokfuto mi? Csak a mindent jol megmondo, mindent tudo kurcsanyi nem az mi?

Az meg nem tunt fel, hogy TOKMINDEGY, hogy mi mit csinalunk itt? Neha neha bele tud szolni a mozgasokba nehany itthoni tortenes, de legtobszor koze sincs hozza! A piac rangatja ezt a kis barkat kenyere kedvere, a forint legnagyobb megreccsenesei azert voltak mert a befektetok eppen panikban voltak valami miatt.
Amikor a CHF a legnagyobb erosodest erte el a forinttal szemben, nem tunt fel, hogy mitadisten pont akkor az EUR-al szemben is majdnem paritasba kerult? Tehat megintcsak megkerdem, hogy ehhez szerinted erdemben mennyi kozunk volt? Gondolom az eurovalsag is a zamokfuto orban muve mi?
Ezt csak a te elvtarsaid probaljak megmagyarazni, hogy errol aztan az orban tehet, de egy jozan ember, aki kicsit is kitenkint latja, hogy mi van.
Es foleg hogy mi volt.
l.atti 2012.03.11 13:17:27
@Pan Modry: haha. te hany evvel ezelotti helyzetrol beszelsz? :D

Edes ocsem, gyonyoru latni, ahogy tomboltok, szar erzes lehet, hogy akarmit is csinaltok, akarhogy is alltok a fejetekre, SOHA tobbe nem fogtok a hatalom kozelebe kerulni. Ezt a kurcsany elintezte nektek. :D

A szinvonal ugylatom most mar elerte azt ami egy greczyhez illik, szoval en itt be is fejeztem.
  Nem vagyok feltétlen híve a HDR-nek, de vannak témák, amelyeknek kifejezetten jól áll. Ilyen például a mostoha sorsú Óbudai Gázgyár, amelyből valóságos steampunk palotát varázsolt Nagy Dániel. Pár képet ízelítőül elküldött az Urbanistának, a többit a honlapján…..
Miért képzelik magukat az utak királyának? Mindent értek. Munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
l.atti 2012.02.17 16:03:30
@manualis mammografus: latom nem erted meg mindig. Soha nem kotottem bele senkibe meg ilyen modon. Az elso lepes nem az enyem. Az elso lepes az, hogy megprobal letolni, pedig nem akadalyozom. A legszebb az, amikor ugy tolakszik balra, meg jon 20 centire, hogy jobbra kamionok, es elottem 2 auto is van. Ilyenkor megis hova a jo edes rongybatekert kurva anyjaba tolakszik? Es mi van ha hirtelen kell fekezni? Arra nem gondol? A feher szarja megrakva egy fenyev mire megall, en meg 100-120-140rol hat eleg gyorsan. Volt mar ra pelda nem egyszer - nem csak furgonnal - hogy azert nem lett baleset, mert rohadtul probaltam helyet csinalni neki koztem, meg a korlat kozott. Amire aztan szukseg is volt. Na ezek azok akikre rafer a neveles. Vicces, hogy a tobbi BMW-s, Audis, Porsches ki tudja varni mindig az alkalmat, es nem probal veszelyeztetni senkit azzal, hogy 20 centire jon. A furgon, meg a ceges mondeo az bezzeg nem. Azok mindig sietnek.
l.atti 2012.02.17 16:25:47
@Oktato: meg egyszer mondom, ha normalisan leirtad azt ami tortent, akkor szabalysertest kovettel el. Ezt te vegignezted az eset mogul. Merthogy ugye megeloztek. Megis mi az isten veszelyeztett teged? Vagy nem egeszen ugy tortent ahogy leirtad?

Tudom, hogy buheraljak a leszabalyozast, ezektol elvennem orokre a jogositvanyt, aztan dogoljon ehen.
Es meg mindig veded a kamionost? Aki szandekosan eletveszelyesen cselekedett egy eleve torvenyt serto jarmuvel? Ennyire igazuk van, csak mert dogoljon meg mindenki akinek jobb kocsija van? Ha en nem alltam volna meg, utanamegyek, es minimum rahivom a rendoroket a rohadek allatjara, hogy keruljon sittre.

Es akkor engem baszogatsz azert, mert neha kicsit jatszok ezekkel az ostobakkal? Osszemerheto egyaltalan a ketto?
Keze ügyében a több mint 5 colos Galaxy Note és a legújabb Tab. 3D tévé és internetező hűtőgép: sokunk számára irigylésre méltó helyzetben van, hisz a mindig legújabb kütyük között dolgozhat. Az ad:renalin Kováts Botonddal, a Samsung Electronics Magyar ZRt. marketing…..
Gréczyblog Zászló. Égés 2012.01.15 07:53:00
Többféle tanulsága is van a tegnapi jobbikos zászlóégetésnek. Az egyik, hogy ezzel a mozzanattal súlyos robajjal vasfüggöny zúdult a Fidesz és a Jobbik közé. Nem mintha Orbán maga is nem lenne euroszkeptikus, csak éppen a pillanatnyi politikai érdeke homlokegyenest ellentés a…..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
Kigondoltam Államcsőd 2012.01.05 10:35:00
Szinte mindenhol hallunk, olvasunk az közelgő államcsőd lehetőségéről, tömören összefoglalva annak következményeit viszont alig találjuk. A Kigondoltam blog őszinte híve a nem-orthodox gazdaságpolitikának (vagy politikai gazdaságtannak?) és abból bőven profitál, de nem tudunk…..
l.atti 2012.01.07 22:52:58
@kolbászoszsömle: "Hogy tud úgy hiperolcsó lenni a magyar áru, hogy leértékelődött a forint?"

Elolvastad te ezt a mondatodat egyaltalan? Olvasd el meg egyszer es gondold at megint.

"Szerinted le tud értékelődni az euróval szemben úgy forint, hogy az a vásárlóerejét megőrzi?"

Ezt en hol irtam?
l.atti 2012.01.07 22:57:42
@szanalmas: Miert kussolnek el?
Ahogy a Peso sem esett meg felere sem az USD-vel szemben, ugy a HUF sem tudna.

Tudod eladasi, es veteli oldal is kell ahhoz, hogy egyaltalan mozgas legyen a devizapiacon. Ha elfogy az eladando forint, akkor nem fog mozdulni az arfolyam, ha megszakadsz sem. No meg sokaknak nagy uzlet lenne ez, es ez a folyamat pont magat allitana meg a realizalasokkal. Ez meg a panik alatt is mukodik.

Nem tudom ugyan miert beszelek veled normalisan, de ajanlom, hogy az NFL meccs szuneteiben - ha epp nem kapcsolsz at NASCAR-ra - nezz utana, hogy a Pesoval es a Rubellel mi tortent, talan meg a te nagyon egyszeru agyadnak is mond majd valamit.
l.atti 2012.01.07 23:01:37
@kolbászoszsömle: Hidd el nekem, hogy az itthoni fizetesek emelkedese nem kovetne azt, amennyivel lejjebb kerul a forint. Igazad van, hogy emelkedne, de nem annyival. Szarabb lenne itthon az elet, es pont ebben rejlik az, hogy olcsobba valna. Ezt sajnos sokan megsinylnenek ez teny, de sokminden be tudna indulni.

Egy biztos. Itt - amit sok berposztolo meg berkommentelo annyira var - totalis kaosz nem lesz. Lokhetnek minket meg ennel is melyebbre, de olyan, hogy majd pisztollyal kell menned a tojasert, nem lesz. Kar erre varni hugyagyuak!