Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cenz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       A konzervatív értelmiségi fiatalok kedvenc témája az egyenlőség kérdése.  Arról van szó, hogy itt vannak ezek a cigányok meg a liberálisok, valamilyen sorrendben, és a liberálisok — különösen a jogvédők, ami ugye nyilván a legrosszabb fajta —…..
Sortilegus írása A magyar társadalom talán legnagyobb rákfenéje, a gazdasági kibontakozás egyik legkomolyabb akadálya a korrupció. Dr. Papanek Gábornak, a Magyar Tudományos Akadémia Ipari és Vállalatgazdasági Bizottságának elnökének tanulmánya szerint Magyarországon a…..
A Lehet Más a Politikai végtelenül aljas és sunyi támadást intézett a 65 éven felüli magyar lakosok ellen, de a Kereszténydemokrata Néppárt nem enged, nem hátrál egy tapodtat sem! Csak a testükön át!Szóval ezek a nyikhaj ördögbotosok azt a hallatlanul felháborító módosító…..
cenz 2012.03.14 15:57:42
Szerintem az a rossz megközelítés, hogy egyszerre minden nyugdíjasnak fizetni kelljen. Tegyük fel annak is, aki 90 éves és már 30 éve nyugállományban van, miközben 40 évig úgy dolgozott, hogy anno a bére ezeket nem tartalmazta. Tehát a most nyugállományban levőket nem piszkálnám, mert velük más szerződést kötött a társadalom. Azok, akik ezután kerülnek nyugállományba, nos ott már nem mondhatják, hogy nem volt lehetőségük a kapitalizmus szépségeit kitapasztalni. Ebben az esetben az idő az állam számára dolgozna, hisz egyre kevesebb lesz a régi nyugdíjas, s egyre több a fizetős. Ezért nem tetszett a vizitdíjas ötlet megvalósítási verziója sem. Egyszerre mindenkit egy kalap alá venni, mikor az útja mindenkinek nagyon különböző. Ezért nem értek egyet a visszamenőleges jogalkotás és alkalmazás gyakorlatával. Ezen az alapon a fizess pártiakat, támogatókat később egy törvénnyel lehet vagyonelkobzással sújtani, mert a korrupciós oligarhia országát építik ki.
Az utazási támogatás valóságos összegére egyszerűen jegyet kell adni mindenkinek aki igénybe veszi a nyugdíjas törzsszámára. Ezt kell összesítenie a MÁV, Volán, BKV cégnek a támogatás pontos összegének igényléséhez. Így kiderülne, hogy valójában mennyi az annyi. Egyébként miért 90 %-os lenne a kedvezmény, miért nem pl. 40 %? Mi alapján számoltak ezzel? Megnézték a nyugdíjas fogyasztói kosarat s az átlagnyugdíjat? Kell egy megegyezés a számolás alapjául! Közmegegyezés kell, hogy rendezzük közös dolgainkat.