Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poller Blogger

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendben lezajlott ma a Légi Fölény 2012 éleslövészet második napja, a nagyszerű időjárásban először rakétalövészettel, majd gépágyúlövészettel, végül kis magasságú útvonalazással.Magyar és svéd szakemberek ellenőrzik és készítik elő a Sidewindereket kora reggel a…..
Poller Blogger 2012.03.22 17:56:24
@Beat it!: Köszönöm a választ!

Azt esetleg lehet tudni, hogy a rakétával történt lövészetek a D-kről voltak mind, vagy volt C is?

Ill. Zord-nak egy kérdés: gyönyörűek a képek; elérhetőek valahol nagy felbontásban is? :)
Poller Blogger 2012.03.24 18:19:37
@zord: Köszi!
Bár nekem mondjuk furcsa, hogy C-ről (is) volt rakétaindítás; egy régebbi Aranysasban pont arról volt az értekezés, hogy inkább kétülésesről megy a fegyverhasználat, hogy minél több hajózó megtapasztalja az eljárást, hatásokat, stb. (értelemszerűen a gépágyú csal C-ről megy :)
Poller Blogger 2012.03.25 21:42:40
@zord: Köszönöm a választ!

És igen; ezek tényleg azok a részletek, amiket a külső szemlélők nem tudnak: de ilyenkor jönnek igazán jól azok a tudósítók, akik nem csak híreket írnak, de válaszolnak is a kérdésekre :) ;)
"A kormány 12 milliárd forint bevételre számít a gépjárművek rendszámtábláinak cseréjéből" - tudtuk meg a HVG-ből.Érdemes ezt a hírt jobban megnézni, mert jól jellemzi a kormány tevékenységét; de nem csak a "szívatás" terén.Az egészben talán a…..
Kaufer Virág visszaadja a mandátumát, Scheiring Gábor borítja a bilit, Schiffer András lemond. Eddig ezek a hírek, de lehet holnap tovább omlik az LMP épülete.Hogyan és miért jutott idáig ez a szépreményű banda? Törvényszerű-e, hogy ide jutottak?Szerintem várható volt. Persze,…..
Lássuk, hogyan tudja megbuktatni a Fidesz a kormányt! Először is: önmagában sehogy. Hiába elég (még az új "Alaptörvény" szerint is) a képviselők egyötödének a támogatása egy konstruktív bizalmatlansági indítvány benyújtásához, a "lázadó"…..
A tegnapi posztban megnéztük, hogy milyen lehetőségek vannak az IMF hitellel kapcsolatban; ezt a mai hírek is megerősítik: várható, hogy kapunk hitelt, de nem lesz benne köszönet. Nézzük akkor a hazai helyzetet:- az ellenzéket;- a kormánypárt(oka)t. Az ellenzék…..
Poller Blogger 2012.01.10 12:31:56
@Doberdo: A Fidesz szempontjából talán optimista, de nem az a Fidesz mostani vezetése szempontjából. A kommented második részével egyetértek; ilyesmiről lesz szó a következő posztban (még a mai nap).
 Bár a Fidesz többsége stabilnak tűnik, és a törvénygyár is egyre gyorsuló ütemben működik, mégis elképzelhető, hogy 2014-ben már nem Orbán Viktornak hívják majd a miniszterelnököt.  Ehhez persze szükséges a külső és a belső nyomás is; ma lássuk a külsőt,…..