Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.Hüppögő Balneológus

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak az időjárás verőfényes, hanem a hangulatom is. Jó volt sokszáz kilométeren át úgy utazni, hogy nincsen kátyú, az utak minősége hibátlan, a sávok szélessége megfelelő.  A városok szélén gombamód szaporodnak az óriási ipartelepek, építkezések zajlanak, üzemek,…..
dr.Hüppögő Balneológus 2015.11.14 05:30:33
@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes: Erdélyi magyarként mondom neked te magyarellenes jobbágy faszfej, hogy kitűnő szekus lehettél volna a Kárpátok Első Géniuszának idejében. Talán az is voltál.
"Senki nem ért semmitA nőm például engemAz orvosok a haláltMinden milyen csendbenVeszi tudomásulHogy nincsen megértveVagy megvan, de mit is mondjonAz értő a fénybe érveSenki nem mond semmitJúdás is csak csókolJézus visszanéz ráMindent, mindent tud a csókrólBeszél, aki…..
Szögezzük le az elején: bizonyítékot hamisítani pfúj rossz, aki megteszi az számoljon akár büntetőjogi következményekkel. Legyen ez alapvetés, amin vitatkozni nem kell.  A történtek és Déri Balázs lemondása után viszont az is éppen ilyen alapvetés, hogy a szocialisták…..
dr.Hüppögő Balneológus 2013.11.01 06:20:29
@saravad:
A Ludovika előtt most irtják a parkot, egyelőre csak a nagyobb fákat vágták ki.
Csütörtökön, a kitűnően sikerült október 23-i közös ellenzéki megmozdulás másnapján megvált eddigi műsorvezetőjétől, Kuncze Gábortól a Klubrádió. Közleményükben így búcsúznak: „„Kuncze Gábor az október 23-i ünnepen a média színpadáról…..
dr.Hüppögő Balneológus 2013.10.26 22:18:02
Útmutató kezdő magyaroknak. utcára lomtalanítási időszakban kihelyezett háztartási hulladékot elvinni, azt elszívni, megenni, kereskedelmi forgalomba hozni, valamint felnyitni, ütögetni, nyílt lángnak kitenni és újrahasznosítási célból újra hasznosítani; a Magyar Nemzeti…..
dr.Hüppögő Balneológus 2013.10.17 17:34:53
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Menetelj, Birca...az nem szar, az jó.
Egy tegnapi híradás szerint a Budapesti Rendőr-Főkapitányság megszüntette a nyomozást a gyilkosságért korábban elítélt Sz. Ferenc ellen, aki több társával együtt erőszakkal elrángatta a Fidesz-székháznál demonstráló egyik, a képek alapján kb. 40 kilós egyetemista lányt, a…..
dr.Hüppögő Balneológus 2013.07.27 05:48:18
@Portik Tamás a 150%-os MSZP -s:
De voltak, akkor is fidessmaffiának hívták őket.
Újabb fejezettel bővült az Orbán Viktor Barátait Megsegítő Különös Véletlenek Példatár. A lex Járai, lex Borkai - és hosszan sorolhatjuk még - után a kiválasztottakat rendszeresen megsegítő Nemzeti Véletlen ezúttal a takarékszövetkezeti bizniszben érdeket Videoton…..
Ma reggel került ki az új éra első hivatalos kommünikéje a Nemzeti weboldalára...
dr.Hüppögő Balneológus 2013.07.02 21:42:47
Úgy tűnik, ezekben az országokban megmaradtak egy demokratikus társadalomra jellemző egészséges reakciók. Csehországban a kormányfő lemondott a kormányát és pártját érintő letartóztatások kapcsán. Törökországban az iszlám fordulat ellen vonultak utcára, Brazíliában pedig…..
Olvasom, hogy Orbán Viktor felért a csúcsra. A brüsszeli uniós csúcstalálkozón zsebre dugta a kezét, körülnézett és elégedetten nyugtázta: a napra lehet nézni, de rá nem. Ilyen kiugró sikereket ország még  nem ért el, mint Magyarország, és tulajdonképpen nem is érti,…..
dr.Hüppögő Balneológus 2013.06.29 14:07:43
Azt persze, hogy tudta, merrefele van: majd pont ezt ne tudta volna, amikor még azt is tudta, amiről nem is tudta, hogy tudja. Ráadásul hat évvel előre tudta. Mint minden rendes jézuskrisztus. Na de mindegy, ha menni kell, menni kell. Lényeg, fasírtos szendvics jól be legyen készítve,…..
Egyedül maradtál, Viktor. Legalábbis a világnak azon a felvilágosult felén egyedül, ahol az autokratizmus nem erény. Tudom én jól, hogy a hazai átlag fideszes és jobbikos vidáman visszaköltözik a vasfüggöny mögé ha te kijelented nekik, hogy oda mögé majd nem ugat be a világ,…..
Mit ad isten, nem lesz rajta az „egyéni nyugdíjszámlán" az államosított magánnyugdíj-pénztári egyenleg. Orbán Viktor és tettestársai végighazudozták az elmúlt két és fél évet erről az ügyről. Amíg rá nem tették a kezüket a háromezer milliárd forintnyi magánvagyonra,…..
dr.Hüppögő Balneológus 2013.04.07 09:59:58
..
dr.Hüppögő Balneológus 2013.04.01 10:29:29
Felszállt a fehér füst. Igen, ott kint a Szent Péter Bazilikában is. De ennek a hírnek leple alatt sunyin, lopva, kúszva befűtöttek a Sándor Palotában is, hátha egy füst alatt meg lehet úszni a bejelentést: Káder János az előzetes várakozásoknak és Fénylő Csillagunknak…..
Vastagbőr Háromszáz felett 2013.03.13 11:01:00
Kommentár nélkül:"Az ország egyre mélyebb válságban van, 8,5 százalékos a munkanélküliség, 300 forint felé közelít az euró árfolyama. Egy ilyen helyzetben a kormánynak ezekről a súlyos gondokról nem volt semmi mondanivalója, ez bizonyítja azt, hogy alkalmatlanok, és…..
dr.Hüppögő Balneológus 2013.03.13 15:41:13
@Vidéki:
"Ti pontosan fordítva működtök, mint egykor a Jereváni rádió, ahol csak jó híreket volt szabad beolvasni az optimizmus minden határon túl növelése céljából."

Én érteni vélem ezt a narancskomcsi logikát. Ezek szerint te vagy a Jereváni rádió, ahol csak jó híreket szabad beolvasni. Ha pedig jó nincs, akkor gyártotok.
dr.Hüppögő Balneológus 2013.03.13 18:20:52
@Vidéki:
"A mostani kormány az albán szamár agyában dilettáns, viszont az albán szamár mindentudó. "

Te csak tudod: bemondta a jereváni rádió.
Fénylő Csillagunk nem okozott csalódást, a szörprájz faktort gondosan mellőzve éppen olyan menetrend szerű, unalmas és kiszámítható volt, mint a hajnali lázmérőzés utáni ágytálosztás a kettes elme intenzíven. Az ágyrácson túli világ hajnali homályból előparázsló…..
Nagy nap a mai Feleim, ma van a Nagy Bejelentés napja. Ismét abban a kegyben részesülünk, hogy bepillanthatunk a Nemzet Nerológusának lelkébe egy picinyt, és várhatjuk ki felé fordul stabil jövőt hozó tündöklő mosolyával. Fontos dolgok ezek egy országban, ahol a vezéri kegy…..
dr.Hüppögő Balneológus 2013.03.01 21:45:46
@Mystes:
Na mindegy, éreztem én ezt valahol, pedig már elterveztem, hogy festek egy-két pöttyöt a hátsófelemre, de pelikán elvtárssal szólva, ideológiailag nem vagyok elég képzett.

Üdv és békemenet!
dr.Hüppögő Balneológus 2013.03.01 22:02:49
@Mystes:
Bocsika Pötyikartárs, hogy újra közbeszólok....de most perpill tökéletesen igazad van, befűtött nekik az IMF. Mennyire más, és jobb volt a régi keleti szép időkben mikor Ceausescu (szintén pötty) elvtárs elhajtotta őket a drakulába....nulla tartozás, nulla számonkérés, nulla kaja. Röghözkötés? na az 100%.
És ott még a Békemenet is erősebb volt!
Régi szép idők. Tudom, ott éltem. Most csak nosztalgiázok.
dr.Hüppögő Balneológus 2013.03.01 22:27:33
@Mystes:
Nem voltál elég figyelmes Pötyikartárs! Az IMF, Drakulába való elhajtásán van a súly. Románia akkor a legfüggetlenebb állam volt....tele békemenetekkel: Ceausescu-Pace. Ismerős az abszolút civil szöveg?
Az arab államokhoz, pedig szintén dörgölődzött, talán ez is ismerős az alcsúti futballberkekben.

Na mindegy, üdv és Békemenet, na meg kitartás!
Szükségetek lesz rá.
Bizonyítottság hiányában 17 vádlott közül 15-öt felmentett csütörtökön a kaposvári törvényszék katonai tanácsa a bűnszervezetben elkövetett vesztegetés vádja alól, első fokon. Az ügy nem is az év, hanem az évtized botránya.Az úgynevezett tábornokperben az eljárás 2009…..
Varánusz Mit üzen a választó? 2013.02.28 04:39:12
"most, hogy őszinte ember voltammára már a múlt igazmondó tükrénekfoncsorán fakult"merengve a múltak ütemén"-én ki nem okult-úgy sajnálom, rámnézve,hogy így alakult!" (via) Jóóóóóóó reggelt valóság! Ebben a hónapban is itt vannak a rettegett, a nem nézett, a…..
Pár perccel ezelőtt Habony Árpád ügyvédi irodája perrel fenyegetett meg minket és mindenkit aki ismerteti vagy ír arról az ügyről, tudják! Mivel helyreigazítást kértek, mi ezt is megtesszük: Helyreigazitásunk itt…..
És ez nem vicc! Valódi, klasszikus szabotázs történt a Magyar Televízió (MTVA vagy mi) kedd reggeli élő adásában. A kárvallott megpróbálta kivágni magát szorult helyzetéből - na ezt nem kellett volna...Éppen a reggeli lapszemlének kezdett volna neki a két műsorvezető, amikor…..
dr.Hüppögő Balneológus 2013.02.27 15:19:55