Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balatonikaboca

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most komolyan, pártunk és kormányunk a nyári forróságban első számú nemzeti célnak tartja a Hírcsárda ellehetetlenítését? Pénteken oldalszámozásügyi problémák merültek fel, ma meg épp Hugh Grant-et keressük veszettül, mert levelet szeretnénk neki küldeni,…..
Még mindig vasút. Direkt nem raktam egybe a minisztériumi közleménnyel, ne mosódjanak össze. Bárány Balázs VDSZSZ-alelnök tegnap interjút adott a HVG-nek. Nem érdemes semmit kihagyni belőle, vagy bármit hozzátenni, teljes terjedelmében kitesszük, olvassátok el. A fideszesek…..
Gréczyblog Rákosi '47, Orbán '12 2012.06.12 06:46:00
A Kedves Olvasó alább részleteket olvashat Rákosi Mátyás 1947-es, a pécsi bányászok előtt elmondott beszédéből. A többit Önökre/Rátok bízom...   A HÁROMÉVES TERVÉRT A PÉCSI BÁNYÁSZOKHOZ Kedves Elvtársak, pécsvidéki bányászok! Kedves elvtársak! A Magyar Kommunista…..
Fotó: michaud, Indafotó. ..
Török Gábor a többieknél hamarabb ébredt a húsvéti sonkakómából, és a Véleményvezér miért ne legyen rendszerhuszár álamelnök posztjára reagálva megindokolta miért legyen: mert a rendszerhuszár kiszámítható, üzembiztosan hozza amit várnak tőle, nincs ugrabugra, nincs…..
Subba Mocsári kulturálatlanság 2012.04.09 18:28:00
Megütötték az idegenszívű Kolin Márkot vidéken a rohadt parasztok! Ez itt nem Rock and Roll:"Az ütés nem fájt, a varrás nem fájt, inkább a mocsári kulturálatlanság fáj, ami Magyarországon, pláne vidéken folyik. Több országot érintő európai turnéra készülünk a dán…..
Ez az ügy tipikus példája mindannak, ami manapság hazánkban politizálás címén zajlik. Bolgár György esetét az egyszeri rádióhallgatóval, pontosabban éppen, hogy nem hallgatóval, hanem betelefonálóval, nyugodtan nevezhetjük viharnak egy biliben.  Bizony, nevetséges ez a…..
balatonikaboca 2012.02.28 19:18:03
Melyik európai uniós, nem posztszocialista országban tudjátok elképzelni, hogy a) egy demokratikus kormány belügyminisztere a szélsőjobboldal vezérével nyilvánosan vitatkozzon b) az egyik legjobb állami egyetemen, amelyet c) az ország legismertebb politikai elemzője vezényel,…..
Hétfőn várhatóan döntést hoznak az euróövezeti országok pénzügyminiszterei a Görögországnak utalt második mentőcsomagról. A görög kormány elkötelezte magát az újabb hitel érdekében szabott feltételek teljesítése mellett, de van akiket ez nem nyugtat meg teljes…..
A rendpártisággal szembeni ellenszenvemet az angol elitiskolák rengették meg elsőként. Ahhoz a generációhoz tartozom, akik alsó tagozatban még hordtak köpenyt, felsőben azonban már nem. Így az iskolai egyenruha fogalma egyet jelentett az értelmetlen elnyomással, annak hiánya pedig a…..
Mindig érdekes azzal szembesülni, hogy milyeneknek látnak minket, magyarokat a más kultúrákban szocializálódott külföldiek, főleg, ha az ismereteik nem felszínesek, hanem első kézből származnak. Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem alkotmányjogász-professzora éveket élt…..
Az általunk is nem egyszer elemzett felsőoktatási törvény több szempontból is komoly aggályokat vetett fel – nem csak itthon, de nagyon úgy néz ki, hogy az Európai Unióban is. Brüsszelből érkező hírek szerint, újabb magyar törvény – jelesül a nemzeti…..
balatonikaboca 2012.02.09 16:17:26
Proszektúra Ki is itt a demokrata? 2012.02.09 19:25:00
Összeszólalkozott Navracsiccsal Kroes az EP-ben, írja az index, beszámolva arról, hogy rövid szóváltás alakult ki a magyar miniszterelnök-helyettes és a digitális és médiaügyekkel foglalkozó uniós biztos között Brüsszelben, azzal kapcsolatban, hogy a kormány elfogadja-e, és a…..
Örülünk, Vincent? Kemény hideg 2012.02.09 17:40:00
A rendőrség adatai szerint január elsejétől az országban 55 ember halálát okozta kihűlés. Ukrajnában 135 ember halt meg. Lengyelországban 50, Oroszországban 64, Romániában 39, Szerbiában 6 a CNN szerint.Semmi feltűnő, mi? 2011 kemény telén, amikor Orbán Viktor…..
De szeretnék én is hej, aláírást tenni!Nézni, hogy fog ötletem törvényként kinézni.És amikor öreg leszek s iszonyú tapasztalt,Elindulok fölfelé de lerúg egy angyaltalp...Nem lehet ma könnyű Semjén Zsoltnak lenni. A másodhegedűs szerep, a Pótviktorság nem jár…..
Hol volt, hol nem volt, a cudar téli hidegben elindult a határban néhány szegény ember, meg néhány gazdag (vagy ahogy haragosaik mondják: kommunista), hogy a méltóságos urak elé járuljanak gondjukkal-bajukkal. Éhségmenetnek nevezték el utazásukat, ami Miskolc…..
A magyar férfi választók többsége nem az IMF-hez, hanem egy MILF-hez fordulna segítségért, és ebben rájuk kell hallgatnunk! „El kell kerülni az adósságspirált, és a józan eszű polgárokra kell hallgatnunk!” – szögezte le Orbán Viktor keddi…..
Vajon kinek áll érdekében ez a sok hó? És honnan van erre pénz? Szerintetek nem gyanús, hogy egyik pillanatban nincs hó, a másikban pedig az egész ország hó alatt van? Szerintetek ki vagy kik állnak a háttérben? Tettük fel a kérdést Facebook oldalunkon ahova számtalan válasz…..
 Ugyanis Magyarországon a demokrácia megszűnt. Sejtettük mi ezt már egy jó ideje. Sokan mondogattuk is, még a külföld is aggódott érte, de Pártunk és Kormányunk eddig tagadta, hogy felszámolta volna a demokráciát. Sőt! A kormány (élén a Kedves Vezetővel) eddigi…..
Megteltek a fővárosi hajléktalanszállók, már csak mintegy harminc férőhely maradt; valószínűleg nappali melegedőket is megnyitnak éjjelre – tájékoztatta a Menhely Alapítvány pénteken az MTI-t. A mindenki számára elérhető éjjeli menedékhelyek 1721 ágya közül…..
Proszektúra Meghalt Csurka 2012.02.04 12:41:00
Halottról vagy jót vagy semmit...