Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forgalomkorlatozas

10 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmi..
Nem most jutott ez eszembe először Figyelve a Fidesz és az EU kapcsolatát, már régóta azt látom, hogy a Fidesz - kihasználva azt, hogy csak egyöntetű szavazással lehet előbbre lépni, mindenhol, valamilyen ürüggyel keresztbe tesz az egységes kiállásnak. Nemzetközi megállapodást vétózott meg…..
A lenti szöveg a magyar Wikipédia Soros Terv szócikkének 2017.09.28.-án mentett változata.A Creative Commons Nevezd meg! – Így add tovább! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható. Soros György, a Nyílt Társadalom Alapítványok alapítója[1] javaslata Soros-terv néven…..
Fidesz, fidesz ... mire készülsz?..
Álljon ez a poszt emlékül azoknak, akiknek az Olimpiai pályázat visszavonását köszönhetjük: Orbán Viktor, Tarlós István és Borkai Zsolt valamint:                  Az olimpia és paralimpia pályázat visszavonásáról szóló szavazás eredménye - Fotó: MTI/Máthé Zoltán A többi már csak…..
        "Orbán Viktornak számtalan híve van Nyugat-Európában, elismert tudósok, művészek, politikusok olyan személynek látják, aki szembe mert szállni a legyőzhetetlennek hitt kommunista nómenklatúrával, és miután annak vezetői és ideológusai hatalommentési szándékkal…..
Valóban érdekes fordulat készülődik a NAV korrupciós botrány ügyében. Úgy tűnik Orbán Viktor rövidre zárta a dolgot, és az igazság napokon belül ki fog derülni a következő logika mentén: Orbán zéró toleranciával viseltet a korrupció ellen. Van két ember, aki egymásnak…..
Az EU átlaghoz képest tartós felzárkózó pályára került a magyar gazdaság, és a régiós gazdaságokhoz képest is megállt az évtizedes leszakadás. Végre egy ütemben fejlődik Magyarország a visegrádi országok átlagával. Igen, ez a helyzet kedves olvasók! Mi, a Nívó blog…..
A blog a napokban újraindul. Pár hónapja emigráltam, ami ellátott tennivalókkal, de okoskodni alapvetően szeretek, úgyhogy hamarosan újrakezdem. Igazából nem is ez motivál, mert okoskodni a munkámban is tudok. Épp egy nagyobb köteten dolgozom, és pár dolgot szívesen…..
A Római Birodalom megszűnésének egyik oka az volt, hogy dekadens lett, és elvesztette a biológiai erejét. A fürdőkben dőzsöltek a római arisztokraták és polgárok, nyilván az akkori Conchita Wurstot hallgatták Kerényi Imre 2014. június 7...
forgalomkorlatozas 2014.06.20 21:48:00
A múltkori szórólap után egy újabb kordokumentum azokból az időkből, amikor még én is fideszes voltam. Az alábbi kampányfilm ugyanis az első szabad választáshoz készült (aminek egyébként pont tegnap volt a 24. évfordulója). Emlékszem, hogy akkor mennyire vártuk ezeket a kampányblokkokat anno a tévé…..
forgalomkorlatozas 2014.03.26 19:48:20
@maxval a gondolkodó birca: mondhatnál egy pár példát mindkettőre (komcsi állampárt, fidesz), igazán kíváncsi vagyok mire gondolsz.
Pl. a csuhások térdre-imára dolog az gyorsan vagy lassan lett azzá mivé szerinted?
A közérthető pénzügyi tanácsokat adó Kiszámoló blog a napokban publikált egy nagyon tanulságos, a magyar ember pénzügyi intelligenciájáról (ide mindenki képzeljen valamilyen rendkívül expresszív jelzőt) látleletet kiállító posztot, amit ide kattintva olvashatsz el. Ha nem akarod elolvasni: egy nő…..
Nívó Végre szárnyalunk! 2014.02.14 18:55:20
Magyarország újra a visegrádi országok éllovasává vált a gazdasági növekedésben. Bár a kormányellenes blogok hallgatnak róla mint a sír, de azért az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szép csendben kiadta az EU tagországok legfrissebb gazdasági növekedési…..
UPDATE: alant van egy komment, egy fain posztra mutat, amit érdemesebb elolvasni, mint amit én írtam. kiszamolo.hu/van-e-deviza-a-devizahitelek-mogott/ Láttam a hosszú kocsisort a körúton, ami valami tüntetés volt - délelőtt olvastam hogy a devizahitelesek is tüntetnek, talán éppen ez…..
Ha nem nyerünk Hollandiában, akkor is továbbjutunk Szöllősi György, 2013. október 11...
forgalomkorlatozas 2013.10.11 23:04:39
@saravad: Nem. Foci nélkül is megkapják a pénzüket, erről írtam az előbb.
Nézem ezt a macska-egér mentális és fizikai mészárszéket. Kaptunk másodpercek alatt egy gyépés gólt, majd egy szépségdíjast, végül egy normális akciógólt is. Az ötlettelenség, a hit és az akaraterő teljes hiánya jellemzi a mieinket, dúsítva esetenként elemi hibákkal és…..
A szocialisták nyolc év alatt 32%-kal növelték, a Fidesz három év alatt 6%-kal csökkentette az államadósságot. Kis magyarázat a számokhoz: Az adatok a Magyar Nemzeti Bank honlapjáról származnak. Mivel a statisztikát negyedévente, minden negyedév utolsó napjának megfelelő…..
Lobsterizmus Mások zongorája 2013.08.10 15:51:09
„Én mint tanítónő eddig is nagy hiányát éreztem e hangszernek dalok és más egyebek betanításánál, de fizetésemből nem állt módomban venni. Ezért kérem, hogy az általuk lefoglalt volt zsidó zongorából részemre juttatni szíveskedjenek. Ha lehetne – úgy a Bocskai u. 11.…..
A mai napon találkoztam a legnagyobb közösségi oldalon egy hirdetéssel. Azzal, ami a képen látható. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa), Bokros Lajos pártja a jobboldal igazi pártjaként hirdeti magát, és azt, hogy Orbán bukni fog. Az nem derül ki, hogy vajon a bajszos bácsi…..
A magamfajta emberek szeretnek valami jelentőset véghezvinni, valami rendkívülit. Tíz évig maradnak a válságadók - mondta Kedves Vezetőnk, mire a Nemzeti Oligarcha Válogatott tag Csányi Sándor besétált az OTP-be és kisöpörte a padlást. Úgy látszik ennyi rendkívüliség már…..
Ha a jelenlegi ellenzékhez tartozol, és ennek láthatóak nálad a külső jegyei is, egy jelvény, póló, logó, vagy autó felirat formájában, előbb utóbb tartalmas beszélgetésbe bonyolódhatsz a kormánypárt vezérének egy fanatikus hívével, aki azonnal meg is akar téríteni,…..
Nem hozott döntést a Kúria az évtized perében. Több száz devizahiteles vonult az épület elé, ahol a Kúria határozatát, mely szerint július 4-ére halasztja a döntés meghozatalát, csalódottan fogadták. A tömeg vonult, verekedett, és bankolt. Vagyis festékelt... Vajon Szász…..
Bicskei Szó No comment 2013.06.23 00:12:05
..