Regisztráció Blogot indítok
Adatok
syllogz

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte hetente jelenik meg valami mostanában Eminemtől, hiszen november ötödikén jön ki a 2000-es Marshall Mathers LP folytatása. A Rap God a harmadik bemutatott dal az új albumról, ebben Eminem az utóbbi években feltört trap műfajra és azáltal felkapott előadóira reflektál.…..
Szóval kisebb-nagyobb botrány alakult ki abból, hogy Richard Dawkins a következőt Tweetelte: "A világ összes muszlimjának kevesebb Nobel-díja van, mint a Trinity College-nek egyedül. A középkorban mondjuk nagy dolgokat vittek véghez." All the world's Muslims have fewer Nobel…..
syllogz 2013.08.12 21:58:36
@_Maverick:
Azert egy mernok nem feltetlenul kutato.
A ketto kozott meg te is tudod a kulonbseget.
De persze vannak kutatomernokok is...
Ha megvalósulna az Egyesült Államok és az Európai Unió közötti szabadkereskedelmi egyezmény, az évi sok száz milliárd dollárt hozhatna a konyhára.Egyre több optimista véleményt lehet olvasni az Egyesült Államok és az Európai Unió által szorgalmazott szabadkereskedelmi…..
syllogz 2013.07.20 11:35:29
@sárkányfő:
Mindketto. Vagy egyik sem.

A lenyeg, hogy csak a kapitalista nagyvallalatok es profit-termelok erdekeit nezi. Nekik jo lesz, mindegy hogy az ocean melyik oldalan ulnek. Az meg hogy a sima "birkaknak" ebbol mennyi csapodik le, az nem szamit.

Szoval attol fugg, hogy nalad mit tartalmaz a haza szo definicioja ;)
Az örömhír: talán még sose volt Viktor ekkora szarban. A brüsszeli sajtótájékoztatóján előadott, kényszeredett hebegés-habogásba csomagolt hazudozás már egyértelműsítette, hogy nagy meglepetésként érte a diákok tökös kiállása. A nemzeti kusslegyen rendszerében…..
syllogz 2012.12.17 10:32:48
@Sir Galahad:

Ez a kenyszerpalya meg lehet, hogy igaz is.

De attol meg lehetne _nyilvanosan_ egyeztetni a legtobb esetben a tobbi fellel is.
Igy szepen el lenne magyarazva, hogy most ennyi van, ebbol ennyit lehet kihozni, masik felnek milyen otlete van, stb.

Ehelyett most az latszik, hogy egyes bizottsagok elorukkolnak valamilyen otlettel, anelkul hogy barkivel egyeztetnenek, vagy legalabb kikernek mas hozzaertok velemenyet, es megmondjak a tutit, punktum.

Vagy maskep:
nem csak a dontes vegeredmenyet kell kommunikalni (amiben a Fidesz altalaban jo volt), hanem a dontes folyamatat is.
Ez lehet, hogy mas kormanyoknal is hianyzott, de nalam ez a leginakbb szembetuno demokracia-deficit.

Erdemes megnezni, hogy a nemeteknel milyen es mennyi temaban folyik ossz-tarsadalmi parbeszed, aminek a vegen eleg sok velemenyt figyelembe vesznek, vagy legalabb elmondjak, hogy egyes dolgokat per-pillanat miert nem lehet figyelembe venni (marmint a jog-alkoto szerint).
Ismét beindul a kívánsággép, a Sziget Szervezőiroda a fesztiválok honlapjain várja a javaslatokat, mely külföldi előadókat, zenekarokat hívják meg a jövő évi Heineken Balaton Sound, VOLT és Sziget fesztiválokra. Évek óta – hagyományosan a szezon végeztével, a jövőt…..
SF.blog Sztalker másképp 2012.05.28 20:02:00
"A moszkvai metró fokozottan veszélyes közlekedési üzem." - olvashatjuk Dimitry Gluchovsky Metro 2033 című, posztapokaliptikus regényében. A könyv és a belőle készült számtógépes játék rekordgyorsasággal ért el olyan népszerűséget, hogy bátran kijelenthetjük: a Metro 2033…..
Plastikman jelentősége az elektronikus zene történetében vitathatatlan, így első magyarországi fellépése igazi kuriózum. Mi több, Richie Hawtin legendás alteregója a Telekom Bónusz Electronic Music Festival közönsége előtt az egész európai kontinensen először mutatja be…..
1989 március 22-én megalakult az Ellenzéki Kerekasztal, az akkor legnagyobb támogatottságúnak tekintett ellenzéki szervezetek közös hepaja, hogy aztán nem egészen egy évvel később már egymás torkának essenek tagjai. A Trónok harca című friss HBO-sorozat története valahol pont…..
Hiába, a mai nap ilyen, minden az Apple új pengéjéről szól, Magyarország alkotmányozó eszközéről, az Engadget pedig készített egy összehasonlító táblázatot, amin a 2011-es tabletek mellett láthatjuk a specifikációkat. Ami ugye egész addig mutat egyenlőséget vagy hátrányt,…..
Geekblog Féktelen harag 3D 2011.02.23 08:12:00
Tudom mire gondolnak, és igazuk van: önként és dalolva szaladtam bele ebbe az ökölbe.  Pontosabban Nicolas Cage meglehetősen szőrös ujjbegyeibe. Az történt ugyanis, hogy Michael De Luca (akinek produceri munkái között sok minden előfordul a Penge 2 és a Közösségi háló…..
syllogz 2011.02.24 08:24:31
@Reterro:

Koszi a link-et.
Abbol a cikkbol legalabb kiderult, hogy mi a fasz az angol cime ennek a filmnek...
Február 9. lesz az a nap amikor a SoundCloud felhasználói világszerte találkoznak. Berlintől Tokióig lesznek SoundCloud találkozók, így természetesen Budapesten is. Nálunk az Apacukában (Budapest, VIII. Horánszky u. 5.) lesz a meetup, minden magyar SoundCloud felhasználót sok…..
syllogz 2011.02.04 23:18:08
szóval eddig nem értetted, hogy működik az elektronikus zene? hát akkor tanulmányozd a fenti folyamatábrát [via Synthtopia]..
syllogz 2011.01.23 11:46:07
E-Force, Mörbid Carnage, Megazetor @ 2011. 01. 14., Tündérgyár Ha egy zenekart elhagy egy jó énekes, a legtöbb esetben a zenekar is megszűnik. Ha ezt a zenekart Voivodnak hívják, nemhogy nem múlik ki, de két testben él tovább. Az egyik test most Budapesten járt. Nem lehet elégszer…..
syllogz 2011.01.16 12:21:27
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..
Az EA még 2005-ben jelentette be, hogy három játékra is sikerült befűznie az egyik legsikeresebb filmrendezőt, Steven Spielberget. Ezek közül az LMNO munkacímű projekt volt a legígéretesebb, azonban a fejlesztést az EA lelőtte, ráadásul kétszer is. A 1UP a héten hosszú riportban…..
Zack Snyder a Watchmen és az Őrzők legendája animációs film után a Sucker Punch-csal jelentkezik, ráférne már a siker, hiszen az említett két alkotás nem hozta a vártakat, mindkettő bukott. Új filmjében egy elmegyógyintézetben sínylődő néhány csaj a fantázia birodalmában…..
Ma éjfél körül lesz egyéves a blog. Tavaly november első vasárnapján határoztam el, hogy belevágok, s miután az akkor rendszeres éjszakai ringatások között akadt egy kis szünet, valamikor éjjel megírtam a nulladik bejegyzést. „Nagyon nem örülök ennek a blognak. Mi a…..
syllogz 2010.11.02 00:31:37
Bár legszívesebben szívlapáttal verném be azoknak az arcát, akik folyton előhozakodnak az "én márpedig az eredeti énekessel bírtam a(z) ____________-t"* szlogennel, szégyenszemre be kell álljak a sorba, mert a Killswitch Engage fénypontja számomra inkább volt az…..
Eheti válogatásunkban erős túlsúlyban vannak a metálklipek, úgyhogy talán van arra esély, hogy most ne kapjuk meg egyes olvasóktól, mekkora köcsögök vagyunk. Az Airbourne férfias klipjét akár Stallone is rendezhette volna, fura bábok zenélnek fura játékoknak a The Melvins…..
Bár úgy tűnik, hogy a hadipiar mélységi felderítői leginkább lézersugarak, önjáró robotok és a hiperugrás fejlesztésével vannak elfoglalva  - de most egészen elrugaszkodtak a valóság talajáról: a repülő Humvee képe kissé groteszkre sikeredett. A hadsereg harcrakész és…..
syllogz 2010.09.02 23:16:58
Az interneten folytatott információs háború az emberek véleményének befolyásolásának érdekében napjainkra a modern politika fontos részévé vált. Izraelben pedig lépést tartanak a fejlődéssel, és az általános célú trollhadosztályokon túl most felállítottak egy…..
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
"Hát az angolt!" - vágná rá sok ember, míg mások a kínaira fogadnának. De a kérdés most sem ilyen egyszerű; lássuk hát akkor a nyelvek toplistáját az Encarta 2006 alapján! (Hangsúlyozom, a helyzet nem ennyire egyszerű, mert ahány forrás, annyi adat, és óriási…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..