Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öreg rotoros

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt X-faktor 3x12 - 4. döntő 2012.11.09 10:40:00
Ha már nem tudnánk, hogy hányadik döntőnél tartunk, azt abból le lehet mérni, hogy hány csapata van még Ferónak. Már csak a Like csajok maradtak, de a Rocklegenda nyugodt, mert eddig mindig eljutott a végéig, és szerencsére van még pálinka bőven a büfében. Érkezik már…..
Jajj,de csúnya! Mattulás 2012.10.15 07:55:50
Ha már lement a Golf-nap, akkor jöjjön egy Golf. Kettes, mattfekete, és minden ízében gyönyörű. Valaki magyarázza el nekem, hogy miért jó az Urban Street Club név. Kidörgő. De nagyon. A beltér sem kutyafüle. Szupercuki. Valami végleges forma-szerűség...
öreg rotoros 2012.10.15 10:27:12
A Red Bull szárnyakat ad - tartja az osztrák energiaital gyártó cégóriás mottója. Rátekintve erre az MG-re, jogosan tesszük fel a kérdést magunkban: A Red Bullt túl is lehet adagolni? Esetleg time-attack autónak készül? Öt szárny gondoskodik a fel-, illetve a…..
Olvasói levélben érkezett ez az Accord, Atko jóvoltából. Nem tudom, kinek volt az ötlete a gégecsöves airbrush, de enyhén szólva is érdekes. A Hannibal Lecter-maszkról nem is beszélve. Nonfig csíkok az oldalán, mint valami kínai Reebok logo. A lambóajtót említettem…..