Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adminbela

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a Milla és mi nem? Minek kellene lennie a Millának? Mi az üzenet? Mi ezt a vircsaft egyáltalán? Milla kiskáté… A hatalom legerősebb civil kontrollja ugyanis igazából én magam vagyok. Én vagyok az a választó, aki vagy hagyja magát megint megvezetni, vagy nem. Én vagyok az az…..
Pedig milyen szépen indult. Civilek összeálltak annak reményében, hogy valós alternatívát mutassanak a teljes politikai paletta ellenében. „Hé emberek! Van ám máshol is kurázsi, itt ni, mi vagyunk azok.” A nép meg kajálta, több tízezren a megmozdulásokon. Ez valami…..
Tegnapi bejegyzésemben (Bajnai Godot-ra várva?) sürgettem, hogy a civil ellenzéki megmozdulások, de általában a jelenlegi kormányt leváltani igyekvő ellenzék találjon egy olyan arcra, akivel a támogatók azonosíthatják a törekvéseiket. Legalább ilyen fontos azonban, hogy milyen…..
Idén is március 15-én rendezik az utcai politika országos kupa-döntőjét, amelyen ezúttal soha nem látott rangadó várható. Ugyanabban az időpontban, egymástól mindössze egy kilométerre lép fel az újra formába lendült Real és a tavalyi szezont fölényes megnyerő Milla. A…..
adminbela 2012.03.15 00:08:54
Csak az állami ünnepség kürtőskalácsát és a múzeumlépcsőn statisztálást tudjuk ajánlani 15-ére, mert a magyar ellenzéknek ismét sikerült egy bizonyos szint fölött egy bizonyos szint alá mennie. Lehet, hogy mi vagyunk finnyásak, lehet, hogy csak nekünk van elegünk a…..
ELNÖK, JELENTKEZZ! Szavazás indul 2012.02.06 07:24:00
 A szavazógép a facebook-on van:   KLIKK  IDE! Örömmel jelentjük, van itt 50 FÜGGETLEN JELÖLT. Nem parlamenti választásokra jelentkeztek. Nem hatalmat akarnak. Nem egy párt hírnevét kívánják öregbíteni. Nem is karizmatikus vezérüknek szeretnének…..