Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FurfangosFrigyes

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van olyan, hogy egy 9 ezer forintos repjegyfoglalásért 29 ezret von le a számláról a légitársaság? Van. És hogy ezután hetekig oda se bagózik a jogos reklamációra? Van. A Wizz Airnél, 2016 végén. Horrorsztori, a rendszerhibát elismerték, bárkivel megtörténhet. (FRISSÍTÉS: egy olvasónak több mint 100…..
FurfangosFrigyes 2017.01.19 08:31:40
@FurfangosFrigyes: sorry, ez term. nem ide szólt!
FurfangosFrigyes 2017.01.19 08:40:41
@djdanif: a téma forró, mert felháborító a kódolt pofátlan lopás; az más kérdés, hogy közben felforral 1-2 primkót is...
Azért megnézném, hogy mit csinálsz, ha 1 egy bites barom leōnt a pöcéjével
FurfangosFrigyes 2017.01.20 21:43:47
@Mérgező Hulladék: Nem hinném, hogy én kezdtem volna bárkivel is a személyeskedést vagy üveges tekintettel promózni a sunyi kis fapadosokat...mindegy, haljon ki Így a topik: értéktelen idő- és pénzrablás hatványozottan!
Megjegyzem, hogy a világ civilizáltabb sarkaiban összeseprik a megosztott infót és elmennek a fogyasztóvédőkhöz. Persze ez feltételez egyfajta kulturáltságot valamennyi szereplőnél. Nos ez van, ill. pont nincs, ebben az esetben... sajnos.
Szebb jövőt!
 Mielőtt valaki elkezdi ezt a bejegyzést elolvasni, tisztázzunk néhány alapvető dolgot:1.)   Eddig is, és ezután is nagyon szívesen segítek, de már nem mindenkinek. Ha elolvasta a bejegyzést pontosan tudni fogja, hogy melyik kategóriába sorolja magát.2.)   Nem…..