Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imagine Budapest

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sűrűn beépített, szűk józsefvárosi utcákat elhagyva, a gangos bérházak köves udvarai, a Füvészkert és az Orczy-kert zöldellő fái után, az Orczy út másik oldalán az ember egy különös világba csöppen. Itt kezdődik ugyanis a józsefvárosi tisztviselőtelep, mely merőben…..
A Gellért-hegy az egyik nagy kedvencem… Mert melyik az a milliós nagyváros, aminek a kellős közepén egy fantasztikus szikla meredezik, melegvizű gyógyforrásokkal, védett növényekkel, sziklakápolnával és kevésbé ismert déli oldalán egy gyönyörű parkkal? Valamikor a…..
Az Idegenvezetők Világnapja alkalmából arra gondoltam, hogy egy múlt századi Budapest-útikönyvet veszek kézbe. Hogy az alkalmi, később hivatásos idegenvezetők mit mondhattak városunkról és a magyarokról régen, azt sajnos már nem tudhatjuk, de hogy mit írtak az ide utazók…..
Pár Perc Budapest Pár perc... 2012.01.30 14:59:00
Útjára indítunk egy pár-perces blogot. Ugyan eddig is blogoltunk a honlapunkon, de most úgy döntöttünk, ezen a fórumon is megpróbáljuk. Útjára indítunk hát egy Budapest szeretőknek szóló blogot, olyat, ami nekünk is fontos, olyat, amit titkokat tár fel a városról, olyat,…..