Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buru2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Zuschlag János civilszervezetek révén 75 millió forint állami támogatás jogosulatlanul megszerzésében működött közben és 8,5 év letöltendő fogházbüntetést kapott."A Fidesz-KDNP kormányzás szerencsére megszüntette az állami korrupciót, nincsenek már többé béna…..
Buru2 2013.05.02 08:13:43
@anyadmajma: Ki is volt akkor az MNB elnöke aki 8% fölött tartotta a kamatot? Ugy hivták Járai Zsigmond!
A Hoppál Péter Trollakadémia közleménye Lelepleződött a Fidesz trafikmutyija! Nem elég, hogy a Fidesz több ezer magyar családot fosztott meg a megélhetését jelentő családi trafiktól, de a mutyiban kiosztott trafikkoncessziókkal fideszes polgármesterek pereputtyát juttatta…..
Buru2 2013.05.02 08:00:40
@én már a fény gyermeke vagyok: Rákosi Mátyás után szabadon ez a fidesz hitvallás!
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
Buru2 2012.12.24 08:44:23
@Mate Toth: Pobjeda rezső TMK !Te lelki púpos!
A Lehet Más a Politikai végtelenül aljas és sunyi támadást intézett a 65 éven felüli magyar lakosok ellen, de a Kereszténydemokrata Néppárt nem enged, nem hátrál egy tapodtat sem! Csak a testükön át!Szóval ezek a nyikhaj ördögbotosok azt a hallatlanul felháborító módosító…..
RE:blog Húzzatok vissza! 2012.01.21 23:17:00
Fotó: Huszti István / Index A meghasonulásnak egy furcsa szintje lehet Brüsszel és Washington ellen és közben Orbán Viktor mellett tüntetni úgy, hogy közben Orbán Viktor épp elkeseredetten próbál pénzt kunyerálni Brüsszeltől és Washingtontól. Főleg, hogy nem létező…..
Nemzeti Agyhalál NEM MENŐ. 2012.01.12 17:23:00
Csak hogy el ne felejtsem, összeírom magamnak azokat a dolgokat, amik miatt már rég el kellett volna zavarni a bánatba a jelenlegi kormányt, és amiért garantált, hogy soha többet nem szavazok rájuk. (Nem mintha az előző garnitúrát jobban szerettük volna.) A kétharmados…..
Buru2 2012.01.14 15:06:10
@Kalmár: és ez utóbbit a magadfajták már tökélyre fejlesztették.
Bajnai Gordon újra színre lépett, a volt miniszterelnök elemzi hazánk céljait a rendszerváltástól a jelenig, Haza és Haladás című blogján. Bajnai nem vonódik be a politikai drukkerharcokba és gyűlöletmozgalmakba, elemzése egyszerű polgárként is…..