Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nickerer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árulkodó nyomokA poloskairtást megelőzi egy alapos helyszini szemle, meg kell bizonyosodni arról,valóban ágyi poloska okozza-e a rejtélyes éjszakai csípéseket.A poloskafertőzöttség nyomait viszonylag egyszerű megtalálni, régi és kiterjedt fertőzöttség esetén. Árulkodó jelek például a fekete pontok…..
Veled is előfordult már, hogy nap végén úgy indultál el haza, hogy zsongott a fejed az elvégzetlen feladatoktól? Azt érezted, hogy egész nap meg sem álltál, mégsem jutottál egy csomó fontos feladat végére? Lehet, hogy te is elköveted az alaphibák egyikét? 1, Nincs…..
Nickerer 2015.01.10 23:53:41
@Cormorant: Neked asszisztensre van szükséged, aki megszűri a feladatokat. Te csinálhatod a fontosakat, amiket csak te tudsz megoldani. Jó, ha nem szakítanak közbe. Tapasztalatból tudom, hogy 15-20 perc is visszarázódni, ez pedig elvesztegetett idő.
Te bevonulsz a barlangodba hatékonyan dolgozni, az asszisztens meg kezeli a beeső sürgős ügyeket. Amikor szünetet tartasz, akkor tájékoztat.
Aki sokat markol, kedveset fog - tartja egy mondásunk is. Meg egy fenékkel nem lehet több lovat megülni. Meg Picasso is tudott festeni, mégse vele festették a retyót.