Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konzervman

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző postban London méreteiről volt szó, anélkül, hogy tisztáztuk volna, hogy mi London. Merthogy hivatalosan ilyen entitás, hogy London nem létezik. Pedig a nem létező London az Egyesült Királyság fővárosa, bár ez nincs kodifikálva, tehát a nemzetközi gyakorlattól…..
konzervman 2008.04.22 09:41:34
Wass Alberttől Dzsudzsák Balázsig. A Heti Válasz minapi jóhangulatú vacsoraestjén Borókai Gábor főszerkesztő beszélgetett Kósa Lajos debreceni polgármesterrel, a Fidesz egyik alelnökével. Kósa elmondta, ha dicsérik, azt sokkal rosszabbul viseli, mint amikor szidják.…..
A címadó mondat kb. 20 éve hangzott el az Ásványrárói Haladás Mgtsz. portásfülkéjében, becsületben megőszült traktorosok és kombájnosok álltak körbe kávézgatva kora hajnalban, míg az egyik, népgazdasági érdekből cukkorrépa-betakarításra kikölcsönzött surmó honvéd…..
Az összes élő fellépés csak itt, csak most... Mika & Beth Ditto: Love Today/Grace Kelly/Standing In The Way of Control Kaiser Chiefs: Ruby Mark Ronson & Adele & Daniel M. & Amy Winehouse: God Put a Smile Upon Your Face/Stop Me/Valerie Paul McCartney: Live and Let…..
Rozi a moziban Trélerpark: Wanted 2008.02.04 11:53:54
Angelina Jolie és Morgan Freeman szerepel majd ebben a képregényadaptációban, amiről tudjuk, hogy képregény, meg fantázia, meg minden, de bazz, curve the bullet? Ezt most komolyan? Jolie meg felszedhetne magára vagy 10 kilót, mert úgy néz ki, mint egy csontváz kurva nagy csöcsökkel,…..
konzervman 2008.02.04 12:34:55
Kevés bunkóbb dolog van annál, mint egy embertársunk halálával szórakozni, így a Hét Faszkalapja díjat méltán kiérdemelheti John Gibson, a FOX News rádió egyik műsorvezetője, aki tegnapi műsorában jól elszórakozott szerencsétlen Ledger halálán. A linken meghallgatható…..
konzervman 2008.01.25 11:54:57
Van ennél durvább is H.L.-el kapcsolatban...például az, amikor Baptisták az mondták Pokolban van most, mert buzit játszott...(ugyanaz az baptista szervezet, akik több millió ember halálát kívánták a londoni merényletekkor)

Nem is kommentálom.

A hír itt:
uk.news.yahoo.com/skynews/20080124/twl-heath-ledger-death-baptist-group-to-3fd0ae9.html

"The Kansas-based Westboro Baptist Church - which has previously said they wished a million people had been killed in the London terror attacks in 2005 - issued a statement saying the Australian actor was "now in hell".

"WBC will picket this pervert's funeral, in religious protest," the group said.

"God hates the sordid, tacky bucket of slime seasoned with vomit known as Brokeback Mountain and He hates all persons having anything whatsoever to do with it.

"Heath Ledger is now in Hell, and has begun serving his eternal sentence there."
Az argentín Hombre férfimagazin meglehetősen őszinte és kendőzetlen reklámokat helyezett el különféle lapokban. A magazinokat átlapozva először csak annyi tűnik fel az olvasónak, hogy két lap össze van ragadva. Aztán amikor kis erőszakkal végre sikerül szétszedni a lapokat, a…..
Új év, új remények, új licenszek megvásárlása, ez vár a vetélkedő-rajongókra, ha a TV2 műsorát választják 2008-ban, ahonnan valószínűleg távozik az USA-ban és Angliában is meglehetősen jól futó Ötödikes, de jön a helyére Uri Geller, egy karaoke-műsor és a…..
Jól indul az egész, a kezdésben a néző gyorstalpaló tanfolyam gyanánt megtudhatja a Szaúd-Arábiai Királyság történelmét majd a világ országainak olajtermeléséről és fogyasztásáról is képet kaphat.     Rijad-ban nyugodtan zajlik az élet, focimecset játszanak, süt…..
Annyira szar érzés megint egy olyan műsort rugdosni, amit az ember amúgy kurva szívesen nézne, de mit tehetünk, ha egyszer Ákosnak megint sikerült úgy mellényúlnia Swungban, hogy ihaj? Van ez a műsor, ami egy talkshow-betelefonálós megmondós izé zabigyereke, amiben tulajdonképpen…..
Szeretnék segítséget kérni az addict oly művelt és tájékozott látogatóközönségétől a tekintetben, mi a fészkes fene lehet az alábbi reklám célja és üzenete. Merthogy az itt látható, a Deák téren kihelyezett műremek bizony reklám, legalábbis az alkotó Nagy…..
"Nem értjük ezt az egészet. Mi nem csináltunk semmit. Semmi közünk ehhez a rengeteg tollhoz, meg ehhez az egész zűrzavarhoz. És már nagyon szeretnénk bemenni."..
1 millió forintot fizetek* annak, aki a tudományos módszertannal létrehozott, Általános Isten meghatározása istenérvemet, rövidebben IGe istenérvét, cáfolni tudja. Következetes érvekkel írásban,  vagy akár bemutatással, demonstrációval hogy az alapjaiban hibás. Mert a hibás istenérveket könnyű…..
Caffé Rabbit Mi ez a Nyúl? 2007.11.03 19:26:00
Ez a Nyúl a jövőre újrainduló Caffé Rabbit blog oldala.A kezdetektől a nyitásig követhetitek nyomon a Nyúl kalandjait...
Kovács Ákos popdalénekessel nem az a legnagyobb baj, hogy hosszú évek munkájával magyar Stingé trenírozta magát, aki nagyon igényes és nagyon unalmas rockzenét játszik zakóban és farmerban. És még csak nem is az, hogy az utóbbi három albumán mintha Orbán Viktor lenne a…..
Radikálisan méltató pályázatot hirdetett a kurucinfó korábban, ma pediglen győzteseket. Mindenféle hypolás nélkül szeretnénk itt most megosztani veletek a radikális szentimentalizmus csúcsművét: ebben a műben összegződik minden, ami nagyon kuruc. Nagy-Magyarország, jó fizikai…..
konzervman 2007.10.17 00:19:07