Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arszak

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A munkának vége, kijössz a gyárból,Egy vodkától erős vagy és bátor,Egy részeg fazon a kezed után nyúl,Nem tudod miért, jól belerúgsz.” A fenti sorokat énekli Nagy Feró a szocialista időszak életérzését megtestesítő „8 óra munka” című dalában. Ez a versszak…..
Subba Megérkezett a főnök! 2013.10.02 07:20:00
Mindenki csináljon úgy, mintha rohadtul dolgozna! ..
 (1) Budapest, III. kerületi szakorvosi rendelő, kedd reggel, 07:30, üvegfallal elválasztva Ügyfél: Jó napot kívánok. Az Urológiára szeretnék időpontot kérni.Recepció: Mi a panasza?Ügyfél: Az Urológiára szeretnék időpontot kérni urológiai jellegű…..
Bankszámlák Inter-Európa Bank 2012.02.28 13:08:22
Valamikor 2001 végén, 2002 elején kezdett foglalkoztatni az a kérdés, hogy biztos, hogy az OTP a legjobb választás? Illetve inkább az zavart, hogy biztos voltam benne, hogy nem. Úgyhogy elkezdtem kondíciós listákat olvasgatni, mígnem megtaláltam a megfelelőt, az Inter-Európa Bank…..
Adózzunk! Rögtön felkaptam a fejemet, amint a tranzakciós adóról szóló hírek jelentek meg szerte az interneten. Lásd a cikket. Vagy ezt. Mérnök vagyok, szeretem a statisztikákat... és nekem ránézésre bűzlik ez az egész. Miért? Először érdemes megnézni, milyen fajtái…..
A fiatalok többsége rendszeresen bankol, és átlagosan havi 49 ezer forint költőpénzzel rendelkezik. 55 százalékuk hűséges a bankjához, de több mint 20 százalékuk már váltott bankot a díjak vagy ajánlatok miatt – derül ki a BellResearch Erste Bank számára készített…..
A fiatalok többsége rendszeresen bankol, és átlagosan havi 49 ezer forint költőpénzzel rendelkezik. 55 százalékuk hűséges a bankjához, de több mint 20 százalékuk már váltott bankot a díjak vagy ajánlatok miatt – derül ki a BellResearch Erste Bank számára készített…..
Kicsit rendhagyó írás következik, már amennyiben nem én vagyok szerző, hanem rendszergazda kollégánk. Az ő ismertetőjegyei: kütyümániás, mindent megszerelő, megjavító, gondelhárító technikai szakértő, aki szívesen nyúzta hosszabb ideig az Omnia II-őt. Jöjjenek tehát az ő…..
A szó szerint vett témakörben ez lesz az utolsó ilyen bejegyzés, a továbbiakban új gondolatmenetet kezdünk. Az első részben olvashattál a tantárgyak, mint ismeretanyagok szükségességéről. Megkülönböztethetünk tanulmányilag szükséges, szakmailag alapvetően szükséges,…..
19 éves vagyok. Eddig nem érdekelt a politika, ahogy az sem igazán, hogy mi zajlik körülöttem. Éltem az egyetemisták gondtalan életét. Miután egy évet lehúztam egy cseppet sem könnyű szakon rájöttem, hogy változtatnom kell, az a szak nem nekem való. Szerencsére felvettek arra a…..
Ildi, aki vállalta az igazi nevét, megírta nekünk, hogy mi nyomasztja mostanában. Nem tudja még, hogy alá írja-e a hallgatói szerződést, amit a tanulmányi előadó fog az orra alá tolni a beiratkozás napján. Leláncolja magát 7 évre, visszafizeti a képzése árát vagy be sem…..
A felsőfokú tanulmányokhoz mindenki szüksége van bankszámlára. Ide fognak érkezni a különféle juttatások, ösztöndíjak, és innen kell az esetlegesen egyetemnek fizetendő díjakat befizetni, merthogy lesznek ilyenek is.(pótvizsgadíj, vizsgáról való távolmaradás, házi…..
Kreatív fészek Tököljünk! 2012.10.28 06:00:00
A Halloween elengedhetetlen kellékévé vált a töklámpás. Az elkészítése  nem bonyolult és a kicsik is segédkezhetnek az elkészítésében. Nagy élmény együtt lapátolni a tököt a héjából. A kicsiknek garantáltan tetszik. Biztosan van olyan is, aki nem szeretne igazi…..
A német után az angol lehet a második csúcsbajnokság, ahol hivatalosan is eldől a bajnoki cím sorsa: ha a topfavorit – 1,25-ös győzelmi szorzónál máshogy aligha nevezhetjük – Manchester United megveri az Aston Villát, visszaveszi a futballtrónt a városi rivális Citytől. Ha…..
Ingyenes, kártyagyűjtögetős játék készül a kultikus fantasy világban. A Blizzard bejelentette, hogy készül a Hearthstone: Heroes of Warcraft, egy ingyenes, kártyagyűjtögetős játék, amely a népszerű fantasy univerzumban játszódik. A játékban kilenc kaszt közül…..
Subba Programajánló: Winterfest 2012.01.05 15:10:00
Alig egy hónap van hátra a legütősebb nemzetközi téli fesztiválig, a Winterfestig. Nappal száz kilométernyi különböző pályán csúszkálhattok, délutántól reggelig pedig a legfelkapottabb zenekarok és dj-k zeneire megy a csapatás ájulásig. Minél hamarabb jelentkezzetek,…..
2perc A legjobb dolgok az életben 2012.01.05 14:48:00
ingyen vannak. ..
arszak 2012.01.06 11:48:16
meg persze a síelés:www.youtube.com/watch?v=uNZ1LAImDcg
te végig tudnád vinni a pályán?:)