Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla_

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Régi tervem volt, hogy minden évben szeretnék vinni pályán pár embert, olyan meghatóan rengetegen vagytok, akik követitek a Hangyász sorsát, és láthatóan sokatoknak igazi szívügye. Ezért megbeszéltem a Michelinnel, hogy adnak egy szett Pilot Sport Cupot, ami…..
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
Béla_ 2014.07.28 00:23:28
@kkn: Én vezettem etát. Igaz E28-ban, de ugyanaz a motor. Nagyon durva érzés hogy 2 ezres fordulaton olyat tol hogy leszakad a fejed! :) Cserébe 3000-4000-nél (már nem emlékszem pontosan) nem igazán forog többet. Olyan feelingre mint egy szívó dízel, csak még olyanabb. :) Kis fordulaton tényleg iszonyatot tol. Városban ide-oda gurulni, dugózni nagyon jó, de pörgetni nem szabad, nem szereti, nagypapás. Fogyasztást nem tudom, csak próbáltam, de ha szerzel ilyet és meguntad, a főtengelyt mindenféleképpen tartsd meg belőle! :D (27i építéséhez elengedhetetlen)
Hű, kedves naplóm, te aztán megsárgultál, mióta nem találkoztunk. Elnézést, de előbb külföldön voltam, aztán nagyon sokat dolgoztam, aztán náthás lettem, és rossz volt a számítógépem is, aztán meg pont megírtam két posztot, de megette a kutya. Most viszont csikósi…..
Az utolsó 100 napot alaposan be kell osztani. Ezt erősítette meg bennem a múlt péntek, amikor először – és egészen biztosan utoljára – veszekedtünk egy kicsit Adorjánnal. A helyzet az, hogy a dicsőséges áprilisi hadjárat meglehetősen lehangolóan alakult. Ezt a keserű…..
  Még Horvátországban is voltunk vele, és akkor sem volt semmi probléma - meséli lelkesen Boda Gyuláné, miközben kiszáll az autójából. Ahogy nézem az 1996 decemberében átadott Opel Astra 1,4 GL-t, el is hiszem, hogy az elmúlt tizenhat év, és az ez alatt megtett 147 ezer…..
Rendkívüli Hangyász hétfőnket látják. Az elmúlt héten válságlevelezést folytattunk. Ennek eredménye az alábbi videós összefoglaló, ahol mindaz megismerhető, amit eddig elértünk. A legfontosabb, hogy a Hangyász mostantól egy szigorúan határidős projekt. Határidős hangyászt…..
Egy kép landolt a szerkesztőségi levelezőlistán, csak annyi volt a komment: gyanús, hogy ez az autó pórul fog járni. Az Audiból úgy lógnak a csövek, mint súlyos sérültből az infúzió, katéterek és monitorkábelek. A párhuzam teljesen helyén való, mert aki elég…..
Múlt héten beteg voltam, most meg a munkateher alatt növesztem a seggemre a pálmát. Még mindig az irodában ülök, és az éjfél közeleg. Így ez megint nem az a hét, amikor perverz tudományosat játszanánk. Pedig tök szívesen másoltam volna nektek még pár képletet innen-onnan,…..
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
Adorjánéknál beesett egy másik fontos munka, így a Hangyász nem haladt mostanában. Azaz minimálisat igen: Lajcsi megnézte a múlt heti videóüzenetet, és – ahogy kilábalt az influenzából – addig simogatta a sárvédőt, amíg pont olyan nem lett, amilyet kértem. Erről nem…..
Mivel egyetlen versenyautós cikk sem nélkülözheti az ismeretlen emberek nevével történő bennfenteskedést, essünk is túl rajta: úgy fest, Akira Nakai lenyomja Bob Sharpot. Aki már ennyiből nagyjából érti, mire gondolok, annak feltehetően karikásak a szemei és romokban hever a nemi…..
Béla_ 2012.02.23 09:56:48
Béla_ 2012.02.23 10:11:25
@laccci: Azaz! Valóban élvezetesek voltak! (Ha nem volt elcsúszva és agyontömörítve a hang. :P)
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Béla_ 2012.02.22 10:01:38
@valerossi46: Végre az igazság!

Birka gyalogosok figyelmébe ajánlom megnézni: auto.indavideo.hu/video/Komoly_veszelyben_a_gyalogosok

A kisgyerekkel igyekvő anyukának is elsőbbsége volt. De ha körülnézett volna, akkor nem csak elsőbbsége lenne, hanem még élete is! Ezt tessék szem előtt tartani!
Béla_ 2012.02.22 10:04:17
Béla_ 2012.02.22 10:36:05
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Gondolom azért jöttél ide, hogy elvakult demagógiával felcseszd az autósok idegrendszerét azzal hogy elavult gumitörvényeket idézgetsz. Mert hogy az szent és sérthetetlen. Az állatvilágban már évmilliók óta él a legfontosabb törvény: Aki hülye, és képtelen alkalmazkodni az életben kialakult helyzetekhez, az meghal. Nem tudom miért gondolják egyes ( nem mindegyik! ) gyalogosok hogy ez már rájuk nem vonatkozik... Mert a törvény már megóvja az életüket?

Egy dolog biztos: LESZAROM mi a törvény. Ami helyette fontos: Nem akarok gyalogosként meghalni, és nem akarok senkit sem autósként elütni. Éppen ezért - törvénytől függetlenül - Gyalogosként figyelem az autókat. Honnan jönnek, milyen gyorsan, stb. Úgy kelek át az úton, hogy lehetőleg ne kelljen lassítaniuk, vagy ha mégis, akkor gyors legyek. Mindig próbálok szemkontaktust teremteni velük, figyelem a reakciójukat.
Autósként már messziről próbálom kiszúrni az út szélén ácsorgó gyalogosokat, figyelve hogy mikor kezdenek Kamikaze akcióba. Ha elindul megállok, ha nem indul el, nem várom meg míg szíveskedik megmozdulni. Ha zebrán szétszórtan össze-vissza céltalanul totyognak előttem a gyalogok, én állok, és ha akad köztük egy pár méteres rés ahol kényelmesen átférek, akkor át is suhanok rajta. Ezt így kell.
Kisautó blog Nyuszi vagy, McFly?! 2012.02.03 10:40:00
Aki látta a vissza a jövőbe filmeket, ismeri a cimben szereplő mondatot. Ez Marty gyengéje, nem szereti, ha gyávának nézik. Ezért majdnem belemegy egy utcai gyorsulási versenybe, amiben -ha nem tudta volna előre a jövőt - csúnyán összetöri magát és a gyönyörű, vágyva-vágyott…..
Nem vagyok gyűjtő, vagy legalábbis saját sztenderdjeim szerint ez még nem számít gyűjtésnek. Egyet gyűjtök konkrétan, a saját egykori autóimat, ami a7 1997-es Toyota 4Runnert leszámítva meg is van. Persze a Renault 4-esből és 5-ösből, meg a Golf II GTI-ből nem mondanék nemet…..
Biff izomból aludt és feszülten ébredt, hirtelen, mint egy áram alá helyezett Terminátor. A fecske bágyadtan lóg rajta, a reggeli merevedés elmaradt, ma nincs ilyesmire idő, harcba indul. Hidegvérrel lapozza át a napi tuning-magazint, miközben jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg,…..
Béla_ 2011.09.15 14:36:37
Valamelyik hiperben sétálgattunk ajándékvásárlási céllal még karácsony előtt, amikor a játékautók között, fent, a legmagasabb polc tetején megláttam ezt. Hiányzik az első dísztárcsája a bal oldalon Elsőre is érdekesnek tűnt, nem nagyon fordul elő 1303-as bogár a…..
Nemrég Nyegleo barátom egy rádiótávirányítású Tamiya kamionról írt. Talán senki nem lepődött meg rajta, hogy már a poszt címében a klasszikus kamionos filmre, a Konvojra utalt. Van valami nagyon furcsa varázsa annak a filmnek. Pedig lássuk be, nem egy filmművészeti remekmű…..
Gyermekkoromban a TV sorozatok még élményszámba mentek. Akkoriban az magyar1, magyar2, és a hétfői adásszünet közül lehetett választani. Drasztikus különbség volt, amikor pár évre rá már németül nézhettük a Hazárd megye lordjait. A nagymamánál a szőke srác volt a favorit,…..
Belsőség Az isten nyila 2010.07.28 03:00:00
 Úgy 5000 felett már közel olyan tempóban gyorsulunk, mint a speedmotorok és egyszerre azon kapjuk magunkat, hogy egy kicsit tulajdonképpen már félünk...Mai cikkünk blogposztja...