Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ocsibogyo79

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt…..
Ocsibogyo79 2019.10.30 11:41:42
@roli101: csak azért kérdeztem a fotót, mert szerintem ez tök jó, hogy ilyenekre gyerekek mellett van energiátok. Mármint, ha még mindig csináljátok.

Bocsánat, ha írtad, de Te jelezted neki, hogy nem vagy maradéktalanul elégedett a házasélettel? Tudom, ez rázós, ha belegondolok, biztosan rosszul esne, ha a férjem elmondaná, mik azok a dolgok, amik nem tetszenek neki - viszont akkor kapnék esélyt, tudnám, min kell változtatnom, tehát valahol mégiscsak megérné egy ilyen beszélgetés, mert még mindig jobb megpróbálni változtatni, mint kockáztatni, hogy a másik kifelé kacsintgat.
Ocsibogyo79 2019.10.30 11:53:32
@Ocsibogyo79: most látom, próbáltál vele beszélni. Nagyon érzékeny dolog ez, valahogy mégis rá kellene venni, hogy megértse, ez nem ellene való támadás. De őt is értem, elsőre biztosan rosszul esne nagyon nekem is egy ilyen beszélgetés.
Ocsibogyo79 2019.10.30 12:01:33
@MsIreneAdler: köszi, hogy válaszoltál. Orálnál azt nem tudom, mi a megfelelő szint, mármint meddig kell elmenni, hogy a férfi úgy érezze, megkap mindent otthon. Vagy ez vajon ffi függő? Mert ugye van a sima kényeztetés, de onnan bőven van hová továbblépni, amiket bevallom, én még nem próbáltam és olvasgatván róluk, nem is tudom, hogy ki akarnám-e próbálni...csak kérdés, ez így elég-e, majd kifaggatom a férjemet, ha hagyja, de azt hiszem, az első feladat, hogy megtanuljunk erről beszélgetni.
A műanyagmentes július nevű kezdeményezésbe sokan vágtak bele lelkesen, de közülük jó néhányan buktak el már az első héten. Ennek kapcsán fel kell tennünk magunknak a kérdést: tényleg ennyire tele van az életünk műanyaggal? Komolyan létezik az, hogy nem tudunk ezek nélkül élni? ..
Ocsibogyo79 2019.07.24 07:59:58
A Frosch-nak van papírdobozos mosószere, illetve van mostmár kartondobozos WC papír is (index.hu/gazdasag/2019/05/29/crepto_szilvia_piszke_narcisz_papir/). Persze ezeket nem lehet mindenhol beszerezni:-(

Egyébként én sem tudom, mások hogyan csinálják, mert bolti bevásárlásnál valóban szinte kikerülhetetlen a műanyag, ha pedig másként akarja megoldani az ember a dolgot, az rengeteg idő...
Sokszor leírtam, leírtátok már itt, a blogon is, hogy nyelvtudás nélkül nagyon necces belevágni a határátkelésbe. Necces, de (mint Éva története is bizonyítja) nem lehetetlen. Persze neki volt háttere Angliában, de ezzel együtt én továbbra is azt mondom, hogy sok veszélytől és…..
Ocsibogyo79 2019.06.12 12:35:09
@Platonica: én mondjuk nem bántam volna, ha van valaki, akinél lakhatunk, de itt inkább a családomra gondolok, velük kapcsolatban nem éreztem volna úgy, hogy szívességet kérek.

Őszintén persze, nyilván kaland kisgyerekkel akkor is, ha a saját családjához megy az ember, de nekem mondjuk olyan a viszonyom a szüleimmel, hogy ez kb annyi lett volna, mintha átköltözöm az ő lakásukba itt Mo.-on. Eleve ha ott a nagyszülő, gondolom, tud segíteni abban, hogy vigyáz a picire, amíg a szülő állást keres vagy dolgozik, illetve feltételezem, hogyha a családtagok beszélik a nyelvet, az álláskeresésben és az ügyintézésben is segítenek eleinte. Szóval valamennyire nyilván kaland, de ég és föld lehet ahhoz képest a helyzet, mintha az ember egyedül futna neki a dolognak. Gondolom, nyelvtudás nélkül kisgyerekkel totál ismeretlenbe, segítség nélkül talán nem is sokan vágnak bele ilyesmibe, de kíváncsi lennék ilyen sztorira is, ha van valakinek. Az elég kemény lehet.
Egy kis játszótér mellett lakunk, ahová évek óta rendszeresen járunk. Minden előnyét élvezzük annak, hogy itt ismernek minket. A szintén állandóan idejáró gyerekek megszokták a fiamat és többször is együtt tudnak játszani, vagy ha nem is együtt, de egymás mellett. És ami…..
Ocsibogyo79 2015.09.22 07:24:33
Valójában nem történnek nagy dolgok a mai történetben, másfelől viszont csupa fontos dolog történik Christine posztjában: egy magyar család keresi (és találja meg) a helyét Angliában (és nem mellesleg az is kiderül, hogy London nem minden). Ez már a második rész, az első…..
Rég nem kapott már pop-up építmény akkora hájpot, mint az Erzsébet térre épülő Lepkeház, ami tulajdonképpen a Tavaszi Fesztivál egyik helyszíne lesz. PR-osnak tűnő civilek és civileknek tűnő PR-osok hada keresett meg vele, hogy mi épül ott, folyamatosan ott villogott a szemem…..
Ocsibogyo79 2014.03.27 13:56:18
@vazzup: kisgyerekes anyuka vagyok. Nemrég olvastam XI. ker. honlapján, hogy a Gellért-hegyi játszótéren fecskendővel szaladt vissza a gyerek az anyukájához. Az a játszótér nem zárható, nincs körbekerítve...na ezért zárják pl. a Károlyi- kertet. Bele sem akarok gondolni, mi lett volna, ha az a gyerek véletlenül mondjuk belelép a tűbe....
Ocsibogyo79 2014.03.27 13:58:03
@szájhúzó kutya: a fehér székek tényleg ütősek, nekem is ez szúrja a szememet inkább.
CouchSurfing Do you speak English? 2012.11.14 08:14:00
Gimnáziumban és főiskolán heti két órában 8 évet tanultam angolul. Motiváció nélkül. Ez azt eredményezte, hogy puskáztam a dolgozatoknál és nagyjából az volt a fontos, hogy kettessel le tudjam zárni az évet. Nem érdekelt az angol tanulás. Hozzáteszem, hogy mindkét helyen…..
Nem mai történet, de érdekes lehet, különösen amit olvasok a blogon.Gyereket szerettünk volna a párommal, de nem jött össze.Neki volt már 2 gyerkőce az előző házasságából, így engem vizsgáltak, de nem találtak semmit. A doki vigyorogva mondta, azért nézzük meg a pasit is, mit…..
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
Szerdán ismét egy forró lakossági fórumot élhettek át a palotanegyediek, a téma ezúttal a forgalmi rend felülvizsgálata volt. Azt már megszokhattuk, hogy az itt lakók (egy hangos része) fél bármilyen változástól. Ehhez vegyük még hozzá az önkormányzat kissé bátortalan…..