Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nixe

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyuri bácsi, miért csak két ezrelék? Legyen inkább négy. "Egyre megy honnan nézed, a négy: egy meg egy meg egy és még egy. A négy számottevő. A négy az sok. A négyesre irigyek a hármasok. Ez ám a szám, sőt mi több, a négy az majdnem öt!" Ez úgysem megszorítás. Akkor meg…..
A 10 nappal ezelőtt bejelentett 397 milliárdos megszorító kiigazító csomag szavatossági ideje hamar lejárt, mert ma délelőtt Matolcsy egy újabb, 370 milliárdos megszorító kiigazító csomagot jelentett be. A nyáron megtárgyalt, kiszámított, átnyomott hiperszuperstabil 2013-as…..
Ejnye no, ez a huncut Merkel... Valami furmányos női praktikával igazságszérumot csempészhetett szeretett miniszterelnök urunk italába a csütörtöki berlini találkozón. Másra nem tudok gondolni Orbán Viktor szokatlanul nyers és meglepően, sőt: már-már megdöbbentően őszinte…..
A kormány 200 millió forint értékű szerződést kötött az IMF-megállapodás lakossági tájékoztatására. Business as usual, a közbeszerzési eljárás természetesen hirdetmény közzététele nélkül indult, és természetesen egy haveri körbe tartozó cég nyerte meg, az I.M.G. INTER…..
A magyar kormány vezető tisztségviselői sorra mondják le részvételüket komoly szakmai fórumokon. Lassan egyáltalán nem mennek emberek közé, illetve (mit nem mondok...), csak olyan közegben nyilvánulnak meg, ahol hajbókolók hada veszi őket körül, s bizonyosan nem szembesítik…..
A KARD Védjük meg a választást! 2012.09.28 07:10:13
Kicsit fideszesre sikerült ez a cím, tudom, de hát ez olyan ügy. 78-17: Ennyi a választási regisztráció ellenzőinek és támogatóinak százalékos aránya a HVG által bemutatott szeptember közepi Medián-felmérés alapján. Amint tegnap írtuk, ez a klasszikus 80-20-as ügy, amikor a…..
Jókedv tekintetében igazán nem panaszkodhatunk, mert meglehetősen vicces hírekkel zárult az elmúlt hét. Lassan jobb ez az egész, mint a rádiókabaré.Olvasom, hogy Orbán Viktor Rómában részt vett egy munkaebéden, amely "mini EU-csúcsnak" is nevezhető, mert azon jelen volt a magyar…..
A HVG szépen összeszedte, hogy miért kamu az IMF-megszorítás lista, amit a Fidesz a nemzetközi valutaalap szájába ad. Az IMF ugyanis "nem most és nem tárgyalási feltételekként közölte javaslatait a kormánnyal, és több pont minden bizonnyal nem is abban a formában fogalmazódott…..
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
Kazisztán Az olajfa keresése 2012.09.05 08:00:00
Hát igen, nyáron nem nagyon írtam a blogra. Ennek két egyszerű oka volt, az egyik, hogy az olimpiát néztem (a közvetítést inkább hallgattam), és ismét rájöttem, hogy a nemzeti öntudatot inkább itt kellene keresni, nem máshol, másrészt nagyon nincs új a nap alatt, ismételni…..
Mint az egyszeri (Moldova) viccben a paraszt bácsi a műrepülés után, most már mi is elmondhatjuk azért ezt………..Nem gondoltam volna.   Kevés ember lehet az országban, aki elhitte 1989-1990-ben, hogy 22 évvel a változások után Magyarország bármilyen autóbuszügyben 24…..
Varánusz Nem győzhet-TEK 2012.08.29 10:00:41
A Terrorelhárítási Központ és vezetője, Hajdu János lassan de biztosan önmaga paródiájává válik. A szervezet megalakulása óta szálka sokak szemében, és a pénzherdáló Q7 törő, szomszédot lerohanó akcióikkal azóta sem a népszerűségi lista csúcsát ostromolják. Elvileg…..
Az nem meglepő, hogy Matolcsy megmagyarázza és próbálja pozitív színben feltüntetni a recessziót. Ezt vártuk tőle, ez ő. A NER-ben semmi sem lehet rossz vagy negatív!Minden adat csak Nézőpont kérdése!A tündérmesékben a pohár mindig tele van, a magyar változatban is legalább…..
  Emlékszik még valaki az Opusnak erre az ezer éves slágerére? Mindegy, mert tulajdonképpen nem is lényeges.   A grafománia görög eredetű szó, jelentése íráskényszer, kóros írásszenvedély, amely esetben az alkotás mennyisége sokszor köszönőviszonyban sincs annak…..
nixe 2012.08.16 09:30:16
Tisztelt Miniszterelnök úr !

Eredjen Ön a pi..ába! Ön hazudik.
De nézzük tételesen,amit levelében állít (hogy már további nyilvánvaló helyekre ne menjünk)
1. Kimentette a lakás devizahitelesek azon viszonyleg szűk körét,akiknek amúgy is volt pénzügyi lehetősége végtörleszteni. A többi meg még szarabb helyzetbe került, mert a mentés ötletétől elszálltak az árfolyamok.
2. lehet, hogy az Ön rezsiköltsége nem változott (eddig is nulla volt, meg most is) de nálam majdnem minden szolgáltató emelt valamilyen módon az utóbbi két év folyamán, beleértve a banki díjakat, amivel esetleg netántán az Ön különadóit és ÁFA emeléseit akarták rajtam bevasalni. Megjegyzem, ha az élelmiszert is rezsinek tekintem, a helyzet még rosszabb.
3. Nem őrizte meg a nyugdíjak vásárlóértékét, mert a nyugdíjas fogyasztási kosarának inflációja jóval magasabb volt mint a teljes fogyasztói kosár inflációja.(ld. élelmiszer)
4. A minimálbért emelték, ez azonban visszafogta a másik ígéret az 1 millió (!!!???) munkahely termetését. Vagy ennek említése most valamiért kimaradt?
5.Az államadósság Ft ban és GDP hez mérve minden eddiginél magasabban volt pár hónapja, és most azért csökkent nagyon picit, mert Ön elszaladt az utált IMF-jéhez, hogy jöjjön már segíteni. Hogy is tetszett annak idején mondani? "Ha az IMF jön, akkor én megyek!" Figyelem majd ősszel, hogy ez ügyben Ön netán kivételesen igazat mondott-e, bár az eddigi tapasztalatok alapján nagy reményeim nincsenek.
Ej, mi' czudar világot egzisztál ama populáczió, mely a maga nemzethi alakulatát is csupán cziczomátlan isráelitákból képes összebarkátsolni, noha jószerével állnak rendelkezésre gerinczes és délczeg Római Katholikus legények szerte a Kárpáth-Medenczében, kik igaz szívvel…..
Vastagbőr Rablóból pandúr 2012.07.25 09:01:00
Itt van nekünk Simonka György, fideszes országgyűlési képviselő, Pusztaottlaka polgármestere.2010 óta képviselő, sikerült négyszer felszólalnia a Parlamentben (összesen 13 percet beszélt), és egyszer megkérdezte írásban, hogy "Mit kíván tenni a kormány a pénteki…..
nixe 2012.07.25 14:03:37
Ha nem lesz papír meghal a kampusz, Nem lesz bor és nem lesz krampusz, Nem lesz az égen szivárvány,  Se admin jog se kiáltvány, A közvélemény leüti a fejet, Az idén is láttunk már mi ilyet, Nem lesz virág és lóvé az ágyon: Nagy bajban van a dékánom! Baj van, nagy baj…..