Regisztráció Blogot indítok
Adatok
relativitas

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogykell Befőzés 2012.03.17 16:17:00
 Mi ez: Gyümölcs és zöldségételek eltevése hosszabb, akár években mérhető időre. Ide sorolhatóak a lekvárok, öntetek, lecsók stb. Tartósítószert nem szükséges használni, a főzés és a pihentetés megteszi a hatását.   Előkészülsz: A lekvárfőzést…..
Családi okokból viszonylag gyakran utazunk Romániába, egészen pontosan annak Partium nevű szegletébe, Szatmárnémetibe. Előrebocsátom, a napi érintkezés szintjén nekem az égvilágon semmilyen gondom nem volt a románokkal, soha nem büntettek meg, nem szívattak, egyáltalán, rendőr…..
relativitas 2012.01.06 11:08:26
@papptibi: Én is gondoltam rá, hogy kiprobálom ezt az utvonalat, csak több ismerösöm jelezte, hogy nagyon hosszasan várakoztak a Csanálosi határátkelőnél. Ők mindig kis busszal utaztak, minden esetben amikor a határőr elvette az utleveleiket kb. 40 perc múlva hozta vissza. Aztán olyan is volt, ugyancsak kis busszal utazot az ismerösöm, hogy jatolni, fizetni kellett itt a határátkelőn 30 v 40 eurót, az utasok dobták össze a pénzt. Ismerösöm nem fizetett, mert nem volt rejtegetni valója. Szóval zajlik az élet ennél a kis határátkelőnél.