Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BariKarika

0 bejegyzést írt és 900 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor felmerült már itt a blogon is, hogy a nagy multicégeknél is egyre inkább dívik az ajánlások rendszere, azaz hogy a munkavállaló ajánlja egy külsős jelentkező ismerősét adott munkára. Ez egyike azon dolgoknak, amiket Magyarországon nem szokás szeretni, bár szerintem…..
BariKarika 2013.02.04 07:46:40
@hagyma: nezd, ezzel az emberrel dilgoztam mar egyutt, bar teljesen mas helyen, errare humanum est... Igy jartam :)
@Sanyi9: multi, nem komplikalt melo egyebkent ha leszarod mit csinalsz... En szeretem jol csinalni a melomat, erdekel is, egyebkent ugyfelekkel foglalkozunk. Tovabb mem reszleteznem ha nem gond :)
Elképesztő, és nehezen túlbecsülhető horderejű adatot mondott a minap Matolcsy: félmillió magyar dolgozik külföldön. A keddi Véleményvezér már foglalkozott ezzel az adattal, okaival és következményeivel. Véleményünk szerint a mégoly drámai képet festő poszt még mindig…..
BariKarika 2013.01.29 23:41:53
@tucano: @Negyvenértelmiségi: en is birom az olaszokat, mondjuk most mar ok is rajottek, hogy kell a nyelv. Van azert ellenpelda, Carlo kollega negy nyelven nyomja+ meg a szardiniait is beszeli. Persze sajatos olasz akcentussal :)
BariKarika 2013.01.29 23:44:40
@tucano: egyebkent a legtobb olasz kollegam deli :D ugye onnan indulnak neki tobben kulfoldre melozni mert kevesebb a munkalehetoseg arrafele
Világszerte hatalmas hype övezi a HRC-t, bár ezt én a mai napig nem értem, csakúgy, mint mondjuk a Starbucksot sem, de ez már maradjon az én problémám. Az biztos, hogy az új év első tesztjeként ellátogattunk a Vörösmarty térre, hogy megnézzük mit is tud a hamburger, mely többek…..
Egyetlen pillanat alatt beleszerelmesedni nem csak emberbe, városba is lehet – én legalábbis régóta hiszem ezt. Így járt a mai poszt írója, Zeeuws Meisje is, aki ráadásul egyetemistaként került ki egy varázslatos holland településre. Már meg is kértem, hogy ha gondolja, folytassa…..
BariKarika 2013.01.20 15:50:56
@spangola: nem akarok kekeckedni a glutenerzekenysegeddel, de nem keritesz tul nagy feneket neki? Kulon mosogatas etc??? :D nalunk a csaladban egy glutenerzekeny van...8 honapos kora ota az most lesz 22 eves...az egesz csalad fozott neki, vagy mindenki glutenmentest evett ( ami lassuk be nem nagy gaz) vagy a kajakat elkeszitettuk glutenmentes verzioban, igy o sem maradt ki belole...nem, egyikunk sem jart tovabbkepzesre, siman kihagytuk azokat az alapanyagokat amiket nem ehetett...es igen, ugyan azt a keverotalat hasznaltam a sutijenek az elkeszitesehez amiben elotte a "sima" suti keszult, persze elmosogattam kozben :)
BariKarika 2013.01.20 16:01:43
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: elkepzeltelek egy olyan tarsasagban aminek egyaltalan nem beszeled a nyelvet, nem is tanultad soha...csak bokdosod a hozzad legkozelebbi embert es probalod elmutogattni, hogy fingod sincs mirol beszelnek??? :D
vagy ezt hogy is kellene elkepzelni? :D
BariKarika 2013.01.20 16:22:35
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: lassuk be, hogy elegge felreerthetoen fogalmaztal. De ha igy erted akkor sem ertem a problemad, ha egy olyan tarsasagba kerulsz aminek erted es beszeled a nyelvet akkor termeszetesen azon fogsz megszolalni. De ha csak egy ember is van aki nem beszeli az adott nyelvet de egy masikat igen amit mindenki beszel akkor ertelemszeruen arra valtunk. Ennyi :)
Kristen Stewart topmodelleket megszégyenítően képes unott arccal a kamerába bámulni. Ezt a kicsit megvető, unatkozó, mindenbe beleszarok arckifejezést a modellsulikban akár oktathatná is. És ha már ott jár beülhetne egy hogyan legyünk bájosak és mosolygósak kurzusra is... bár…..
Blogkocsma Birkaságok 2012.10.12 07:00:00
Vendégposzt - gyvy Biztosan mindenkinek van valami gyengéje, kinek a tengeri herkentyűk, kinek mindenféle zöldségek, nekem a nagy kedvencem a birka. (A négylábúak, nem a kétlábúak, bár ez utóbbiból lényegesen több van.) Érdekes, nem nagyon találkoztam még négylábúval, ami ennyire megosztaná az…..
BariKarika 2012.10.12 09:49:20
@gyvy: rokongyilkos! en viszont kannibal vagyok :P megennem oket!!!
Blogkocsma Húsvéti kenyér 2012.10.11 07:00:00
Anica inkognítóban A töltött kenyér receptjére véletlenül találtam rá és nem bírtam volna ki, ha nem készítem el. A húsvéti jelzőt tőlem kapta, mert minden van benne, ami olyankor szendvicsre-tányérra kerül, de ebben a formában szerintem izgalmasabb módon kínálható a vendég...
BariKarika 2012.10.11 21:21:15
@1kutya: kinek a farvizen???
BariKarika 2012.10.11 21:25:21
@1kutya: kenguru lesz az, utana a krokodilt probaljuk ki :)
BariKarika 2012.10.11 22:28:34
@tartetatin: tolem Kanga is lehet :) ja, epp ma jottem ra, hogy itt ugy hivjak a micimackos szereploket, hogy Kanga and Roo ( kangaroo) :) hee, aranyos...
Zeng a balliberális média Bajnai Gordon visszatérésétől. Miközben az MSZP a háta középére sem kívánja, a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció egyenesen óva inti, az LMP pedig szokásához híven még nem alakította ki álláspontját, az Elvarázsolt Kastély választási…..
BariKarika 2012.10.11 16:49:08
Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nyilatkozata szerint az oktatási kormányzat szabályozná a kéttannyelvű iskolák működését. A hírverésből főként az ütötte meg a fülemet, hogy a „hazafias nevelést szolgáló, szemléletformáló” történelmet csak magyarul taníthatják…..
BariKarika 2012.09.26 20:40:58
@alf: szivembol szoltal...a legjobb pelda a kulfoldon elo magyar-szlovak-roman-szerb etc haveri tarsasagok, ha mar kellokeppen illuminalodtunk akkor meg is jegyezzuk, hogy namivanbazmeg mi itt iszogatunk egyutt oszt kozben utalnunk kellene egymast vagymifene...:)
Nekem nagy szivfajdalmam egyebkent, hogy nem kettannyelvube jartam ( rendszervaltas aldozata vagyok, akkor meg epp lecsusztunk mindenrol,hatosztalyos etc...) illeve felnott fejjel sajatitottam el az angolt ( ugy ahogy, rohadt nehez 30 ev utan mas nyelvre valtani, foleg ha a magyart mondjuk nem 8 altalanos szintjen beszeled). De en igy is boldog vagyok, mert latok mast is, mas kulturat ( neha kulturalatlansagot ) sokaknak ez nem adatik meg...
Mellesleg sok kollegam kettannyelvube jart otthon, nekik nincs gondjuk a melohelyen az biztos. Ettol meg magyarok, buszkek sok dologra...amit viszont eszrevettem, hogy sok kifejezest csak angolul tudnak, a magyar neha kimaradt, de ez nem gond, potolhato...
BariKarika 2012.09.26 21:25:54
@alf: igen tudom, most indult egy trening a frissen felvett kollegaknak a cegnel, skandik benne, tokeletes angollal, ok, en tudom, hogy skandik, egy ido utan hallod a skandi akcentust is, de van pl egy kollegina, egeszen mult het pentekig azt tevedtem rola, hogy amerikai ( az akcentus miatt) hat nem! Sved, csak amerikaban elt relative sokaig :)
A tv, a filmek nagyon fontosak, nem a nyelvet sajatitod el beloluk hanem egyszeruen megszokja a fuled, konnyebben felismered a tanult szavakat...amerikaival, irrel nincs bajom, a skot az hmmmm, a walesi meg total nehezen ertheto szamomra, egyszeruen kevesebb wales-i filmet nezunk...mondjuk a legviccesebb,. hogy mi magyarok egyszeruen keptelenek vagyunk helyesen kiejteni azt, hogy 'wales', az anyanyelvuek visszakerdeznek, hogy miiiii? Majd leesik nekik es visszamondjak, hogy wales ( szerintem tokugyan ugy ahogy mi mondjuk), mondom baszki en is ezt mondtam!!! :D vicces, az ir kollegak eloszeretettel "szivatjak" a spanyol kollegakat a v betuvel ( ugye az a spanyoloknal B ) :D es tudjatok mi az erdekes? Kurvara nem zavar senkit az akcentus, meg a neha neha ( mindig) elhibazott igeidok sem...beszelni kell, en 30 eves koromig csak 15 millio emberrel tudtam kommunikalni szoban, most egy "kicsit" tobbel :)
BariKarika 2012.09.26 21:38:08
@lingwing: ez velem is surun elofordul, pl mindig azt mondom ignoralni ( igen, tudom, hogy van magyar megfeleloje: mellozni, nem figyelembe venni) , illetve rengeteg angol szot magyarositunk, soknak nincs is igazan magyar megfeleloje....kifejezetten szorakoztato egyebkent, hogy egy rohadt szot sem beszelek svedul, flamandul, spanyolul viszont megertem az alaptemat ha ezeken a nyelveken beszelnek korulottem ( termeszetesen nem az atomfizikat)
Ha ujrakezdhetnem az eletemet mondjuk 15 eves koromtol akkor tuti kirugatnam magam a gimibol es nyelveket tanulnek ezerrel...egyebkent a spanyol lesz a kovetkezo amit megtanulok :)
Történt, hogy fontos születésnapi esemény jött, amire a maradék gyerekeink is bejelentkeztek.Mi legyen a májméreg, kérdé az ünnepelt, és elmentünk a madarasba körülnézni. Találtunk csodás zsírral márványos rostélyost ismét - most 3 szeletet. Az viszont kevés ötünknek. És itt jön némi magyarázat a…..
BariKarika 2012.09.19 19:28:32
@gyvy: bojtnapon? Viccelsz? :D

egyebkent kurvafinom csak kurvaforro! :S
BariKarika 2012.09.19 19:35:10
@Mitzi von Küche: Mitzi, Gironaban voltal mar? csak kellene egy kis info elsokezbol :) Occso a repjegy aztan lehet leugranek par napra :)
Az év legjobb paradicsom receptje (számomra)! Korlátlan mennyiségeket vagyok képes megsütni belőle, és a feleségem soha nem unja meg. Nem beszélve arról, hogy remek módja a paradicsomtúltermelési válság megoldására!..
BariKarika 2012.09.17 21:58:55
BariKarika 2012.09.17 23:47:35
@1kutya: nemszeretem...altalaban a csajos italokat nem..tudom fura vagyok :)
@Mitzi von Küche: ok, megy bele narancshej :)
@medvedr: a bojt egy jo dolog, ha valami baja van az embernek, a macskamtol lestem el, tusszent kettot, majd nem eszik egy napig es mar jol is van :)( ne ertsd felre, nem 40 naposrol beszelek, 1-1 nap csak)nem fogyokura miatt bojtolok, azt ugy nem is lehet, azt ehezesnek hivjak. Arra nem vagyok hajlando! :)
Vendégposzt - Anica inkognitóban Előjáték: Végy egy receptet, olvasd át, majd igazítsd saját szájízedre!..
BariKarika 2012.09.17 10:06:21
@anica inkognitóban: nem akarok villogni, hogy sajat recept, uhogy idelinkelem...ez nagyon jo es mukodik, kremsajt olcsobban nalunk lidl vagy aldi lelohelyen kaphato. kekszmorszat tokeletesen megoldottad, en is igy szoktam fuszerezni, sajnos nalunk nincs mesekeksz :(

chiliesvanilia.blogspot.ie/2005/09/new-york-cheesecake-brsszeli-mdra.html
Vendégposzt - Anica inkognitóban A rakottas olyan nekem, mint Andrássnak a paradicsom és a cukkini, Mitzinek a tengeri herkentyű, Süllőcskének a hal, Robinak a slambuc. Magától értetődően imádnivaló, szent és sérthetetlen, bárhol, bármikor, (de nem bárkivel) megfőzőcskézhető, elfogyasztható.…..
BariKarika 2012.09.13 20:27:23
@Andrass9: ok, palinka volt elotte es utana, maris iszom a "kozbenit", kossz a tippet :D
BariKarika 2012.09.13 20:43:16
@1kutya: hello blöki, hogy ityeg? :)
BariKarika 2012.09.13 20:53:32
@1kutya: na akkor fultovakargatas aztan irany az agy :)
Anica inkognitóban Imre Apó blogos életem egyik bástyája: számíthatok rá, a jószívűsége határtalan, türelme emberfeletti. Órákon keresztül folytatott beszélgetéseink során sírtam már ki magam virtuálisan a vállán nemegyszer és röhögtünk jókat máskor.Nem emlékszem, mikor kezdődött az ismeretségünk,…..
BariKarika 2012.08.16 16:47:12
@anica inkognitóban: erdekes lehetett regen amikor apu melozott, anyu egesz nap otthon melozott, fozes alap volt, en valoszinu rovid uton becsavarodnek, akkor inkabb egy munkahely! Egyetertek, hogy ha nyug akkor inkabb ne csinalja az ember, meg siman el tudom kepzelni, hogy x gyerek mellett + melo mellett neha valaki lecsapja a fakanalat ( optimalis esetben nem a ferjet) es azt mondja, hogy ok, akkor ma nem fozok, hanem a gyerekkel vagyok inkabb...mondjuk a segitokesz ferj sem hatrany...jo neked :)
Blogkocsma Halsütő 2012.08.15 07:00:00
Zed délelőtt jön be az irodába. Hallottál a tíz legjobb halsütőről? Olvastam valamit róluk. Az egyik itt van Almádiban, van kedved lejönni valamelyik este? Naná! Kedden aztán szól: Holnap, fél hat? Rendicsek...
BariKarika 2012.08.15 22:28:04
@Waka: nem, a tesom szabadult meg egy anyostol, en csak egy sogornotol :)))
BariKarika 2012.08.15 23:55:43
@Andrass9: ezt most nem teljesen ertem, arnyald kicsit...
BariKarika 2012.08.16 16:42:34
@dömbi: igen, mindig megkoszonjuk, az alap :)
@PO: szerintem megeri a szivast, nem egy hatrany ha az ember felnottkorara tud kulturaltan etkezni...pl nem marokra fogja a kanalat, villat, nem harapja a kanalat ( en azt csinaltam amikor fogszabalyzom volt, mert apam/anyam arcan orom volt nezni ahogy rangtak az izmok, tikkeltek a szemek :P :D azota felnottem, nem ragok kanalat, protkokorrektor is a multe)
@susztertangó: tele szajjal mi sem beszelunk, eloszur ragunk es nyelunk, csak utana pofazunk :)
Főztünk már nyáron paprikás krumplit, akkor miért ne főznénk krumplis tésztát is. Ez megint egy olyan ennivaló, amit minden háznál másképp csinálnak. Van aki slambucra veszi a formát, és van aki még paprikát sem tesz bele. Szóval, mintha lecsó lenne! Én most így készítettem:..
BariKarika 2012.08.14 22:28:57
@dömbi: na ezt a "most nem"-et majd lejatszuk...:P maskor igen?
BariKarika 2012.08.15 12:30:37
@medvedr: megsutom...majd ugy fogom kezdeni a receptet, hogy: vegy egy marek konnyet...:)
Egyebkent a zserbotitokra amikor rakerdeztem kozolte, hogy ott a recept, ja csak ebbol kevessebbet abbol meg tobbet teszek bele, na itt teptem ki a hajam de sajnos nem kenyszeritettem az idos holgyet fegyverrel a recept atadasara...banom is elegge...marad a sz@r zserbo, mire 87 leszek talan sikerul nekem is azt a fajta tokeleteset megsutnom...elvegre a bejglim az legendas, dednagyanyam receptje :)
BariKarika 2012.08.15 17:45:34
@susztertangó: nagyanyo kiszedte a tepsibol es az M5-os autopalya szelessegevel vetekvo deszkan hagyta kihulni utana mazazta :)
Mivel integetnek a balnak??? :))) ( ne valaszolj! :D)
Mitzi von Küche Remy-nek ajánlva… A ratatouille-nak, ennek a könnyű nyári ételnek legalább annyi változata van, mint nálunk a lecsónak. A provansziak késhegyre menő vitákat folytatnak a hozzávalóiról, a főzés módjáról és hosszúságáról, a fűszerezéséről. Abban viszont egyetértenek, hogy a…..
BariKarika 2012.08.12 10:09:53
@Mitzi von Küche: nalam tegnap olaszos nap volt, cabanossi leves csicseriborsoval, cukkinivel. Megfelelo cserealap ratatouille-ert? :)
BariKarika 2012.08.12 14:51:46
@Mitzi von Küche: a csipos cabanossit ( igen, kolbasz, vagy kolbaszka mert most vekonykakat vettem) felkarikazom, piritom hagymaval, felkarikazott repaval, gombaval, a vege fele ket gerezd zuzott fokhagymaval, utana teszek bele egy paradicsomkonzervet ( vizet termeszetesen) csicseriborsot ( most konzervet mert nem kell sok bele, ennyiert nem allok neki kulon fozni, csak akkor ha csicseri salatat csinalok) a vegen negyedkarikakra vagott cukkinit es friss bazsalikomot. So bors csipet cukor, talalaskor reszelt parmezan, egyszeru es nagyon finom.
Szoval? megfelelo cserealap? :)
BariKarika 2012.08.12 17:57:49
@Mitzi von Küche: majd egyszer palyat modositok igerem :)
@Pinka-Panka: igen, finom, nekem igy bejon, magaban inkabb a jofajta magyart valasztanam. Szerintem ugyan ezt a levest meg lehetne csinalni mondjuk a pick fele ( en nem lattam masfajtat otthon de ettol meg lehet) snack kolbaszbol, vagy egyszeruen kisebbre kell vagni a kolbaszt. Tok egyszeru, vagy ha nem kolbasz az alap akkor lehet fustolt husos szalonna is. Nem kell ezt tulcifrazni.
Vendégposzt: BariKarika Ha emlékeztek még anno felvetettem egy erkölcsi dilemmát, miszerint ér-e kapcsolatban maradni, amennyiben a férfiember nem túl megfelelő, viszont tud marhapofát szerezni...Ha jól emlékszem nem teljesen így fogalmaztam meg a kérdést, talán kicsit nyersebben...
BariKarika 2012.08.10 23:50:22
@Andrass9: rendben, ha megettem akkor elpostazom a dobozt, hagyok benne par cseppet rendben? ( nem mondhatod, hogy onzo vagyok)
BariKarika 2012.08.10 23:52:32
@Andrass9: fuuuuuuuuuu, gravy port? basszus ez uti a vegetat!
BariKarika 2012.08.11 00:04:41
@Andrass9: ezt mar plasztikazhatod...sebaj, en is vettem egyszer, felbontottam, beleszagoltam, azota ott all a polcon, gondolom majd harom ev mulva kidobom...ha kell elpostazom, erintetlen....
Mindnyájunk életében vannak ominózus események. Lehet az érettségi, diploma, külföldre utazás, eljegyzés, esküvő, kisebb-nagyobb utazások, élmények, valami speckó nyeremény, ilyenekre gondolok. Ezeken az élményeken persze szeretünk osztozni, egyedül töltve a karácsony is gáz…..
BariKarika 2012.08.10 15:43:20
@junkiemano: hasznald a fb-ot arra amire valo, ne jelolj vissza minden hulyet, hide-old azokat akik csak hulyesegeket postolnak ( vagy szolj ra az illetore, foleg ha barat, en is ezt tettem).
A fb nem rossz dolog, mertekkel, nekem nagy segitseg, hogy hong-kongtol canadaig tudom tartani a kapcsolatot az ismeroseimmel.
Parkapcsolat status, en ilyennel meg nem talalakoztam, talan azert mert elmultam mar 15 de 25 is. Harmincasok ilyet mar nem csinalnak szerintem, de lehet csak makos vagyok az ismeroseimmel :)
BariKarika 2012.08.10 15:45:08
@Gsnake: 'én igazából azt nem értem, amikor egy blogger kiborul az online közléskényszeren :)'

ott a pont, most nagyon rohogok :) koszi, temat meltokeppen lezartad, index meg vegye le a cimlaprol ezt a vacakot :)
Lehet nem jól tudom, de mintha ez a fogalom egy egyszemélyes - sok hússal megáldott - húslevest takarna. Ha nem, akkor majd úgyis kicikiztek :)..
BariKarika 2012.08.08 12:49:05
@Andrass9: a piac a tuti de nekem ahhoz busra kell ulnom, bemenni a varosba, ugy idoziteni mindent, cipekedni...( ha en bemegyek a varosba marhaert akkor tuti, hogy a seggere verek 100euronak, es marhat nem veszek, mert tele van a kezem a taskakkal :))) )
BariKarika 2012.08.08 12:58:56
@Andrass9: nem a varosban elek, marmint nem a kozpontban, itt a kornyekunkon nincs hentes, csak bent, tescoban kicsomagolt husaru van, de nem csontos, max sertes borda van csirkelab ez az...
Ha jot akarok akkor a benti hentes, abbol is egy, tuti perverz a csoka, tart pacalt, kormot, a marhapofat meg kell kerdeznem, muszaj ujra csinalnom :)

@1kutya: ha azzal mennek be hozza, hogy aruljanak meg tobb olcso csokit meg kekszet meg pizzat , szarra cukrozott reggelizopelyhet, uditot akkor arra tuti igent mondananak :S a husra tuti nemet :)
BariKarika 2012.08.08 14:17:40
@Mitzi von Küche: oh tenyleg? latnad az en 'labaimat' :))) hasonlit a serrano labakhoz, nem vagyok egy ropi modell na :)))
Blogkocsma Sarki kismocsok 2012.08.07 07:00:00
Aranypatkó Étterem - Debrecen 39 éves lettem. Nem egy nagy vaszisztdasz, de meg kell ünnepelni (igény az vót rá:). Így aztán a nagy nap estéjén a kiccsaládot meghívtam a sarki kismocsokba... és érik még az embert kellemes meglepetések!..
BariKarika 2012.08.07 15:02:31
@Andrass9: ertem mire gondolsz, de gondolom te is erted en mire...helyesbitettem, hogy megfeleljen, igy jo? egyebkent en siman kijelentem, hogy a lekvaros palacsinta ha kakaoval toltod mar nem lekvaros palacsinta, latod milyen bator vagyok?
@anica inkognitóban: ez verlazito! a belterj kovetkezmenye szerintem...:)
BariKarika 2012.08.07 15:18:23
@anica inkognitóban: arra gondoltam, hogy lehet kevesen vagyunk, kulonben fel sem tunne neked...butasag? hm...nem, nem igy gondolom, lehet teljesen eltero hatter, stilus vagy eppen nagyon hasonlo? az a legkemenyebb mindig, sajat magaval szembesulnie az embernek...
BariKarika 2012.08.07 17:58:51
@susztertangó: na ez az, maseba meg nem illik beleeni nemdebar?( foleg elso, masodik randin ciki :P ) vagy csomagoltat az ember es rendel harom felet :)
1952 óta tízévente összeállítja minden idők legjobb filmjeinek listáját a Brit Filmintézet (BFI) filmművészeti folyóirata, a Sight & Sound. A rendezőknél az első helyen Jaszudzsiro Ozu Tokiói történet-e végzett, a második helyen döntetlen alakult ki a 2001: Űrodüsszeia…..
Vendégposzt: dömbi Torta Samnek Dömbitől:..
BariKarika 2012.08.06 11:50:22
@dömbi: ugyes vagy! :)
Blogkocsma Házibuli pástétom 2012.08.06 07:00:00
Nagy bulizós voltam iskolás koromban. Legalább kéthavonta volt nálunk házibuli és a vendégeket etetni kellett valamivel, ami olcsó és finom - nomeg jóllakatja az innivágyó tiniket, hogy ne kelljen lakást felmosni. Ezt az ételt anyám alkotta annó, engem kisegítendő. Azóta is készítem, ha alkalom…..
BariKarika 2012.08.06 11:39:37
@süllőcske: en a hazi majkremet ajanlottam volna mint alternativa erre a parizsis borzalomra ( Bocs Andras, de ez tenyleg az, lehet csak szamomra), vagy a tojaskremet, ha mar muszaj szendvicset kremezni...vagy a legegyszerubb melegszendvics opcio: felbevagott zsemlet tejfollel bemazolva reszelt sajtba martva a fent emlitett grillsutobe beteve a vilag legjobb es legegyszerubb melegszendvicset kapjuk.
BariKarika 2012.08.06 11:41:20
@süllőcske: szoval a te recepted jol hangzik, talan az idoigenyessege szolhat ellene